Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Franco börtönében
- HBO3, 03:55
Daybreakers - A vámpírok kora
- AMC, 03:55
22 Jump Street - A túlkoros osztag
- HBO2, 04:05
Lobo Feroz
- Film Mánia, 04:10
Az utolsó rítus
- Paramount Network, 04:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Skylines - Vélemények
Rock zene
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Vámpírok harca aaaaa
E. O. Chirovici aaaaa

 

Fórum - Magic Mike - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4
95. Miss Angel (2023-12-21 13:47.11) aaaaa
nem gondoltam,hogy egyszer végignézem,egyszer belenéztem,gondoltam sose ülök le elé,aztán csak megtettem:)
és szórakoztatónak találtam....Channing Tatum szerintem egyre jobb színész,táncosként pedig hozta azt a profizmust,amit szokott...
Dallas figurája óriási,jókat mulattam rajta :D :D Matthew MCConaughey erre a szerepre /is / jó választás volt,de melyikre nem ? kitűnő színésznek tartom..
maga a cselekmény tényleg felejthető és ezért is kap tőlem csak 3 csillagot,de ennek a filmnek igazából nem ez volt a lényege...itt a látvány, a zene és a tánc volt,ami vitte az egészet és ami szórakoztatott bennünket..
még egy megjegyzést tennék mondandóm végére,azoknak akik fujjoltak a filmre: ok,hogy nem tetszett,de ilyen sz*r,olyan semmi,nullák a fiúk,stb....formáljátok a testeteket ilyenre,tanuljatok meg így táncolni,és közben színészileg is mutassatok valamit,az ilyen kritikát majd akkor fogadom el...
Az rendben van,hogy nem tetszett mindenkinek a film,nem is kell,számomra is egyszer nézhető kategória,de azért nem kis munkát fektettek ebbe a filmbe a szereplők ,én úgy gondolom........írom ezt olyan nőként,aki nem élvezne a bugyijba ilyen pasik láttán;):))

egyébként nem hiszem ,hogy a folytatásokat is megnézem,nekem ez a mésfél óra szórakoztató volt,de szerintem ennyiben marad....


94. Mclane 2 (2023-04-01 19:49.48)  
Érdekes filmszéria ma látta mind a 3 részt olyan hézagokkal hogy jusson időm egyéb másra is, és igazság szerint most láttam elsőre mind a 3 részt ahogy van végig. És hát érdekes egy trilógia az biztos mert ugye magát a főszerepet egy sztriptíztáncos viszi, akinek nem csak ezen a téren van jó érzéke ha nem más egyéb munkák területén is jobban, és hát ugye mind a 3 rész kicsit más. Mert elsőre ott a táncos aki jól táncol de őrlődik merre tovább a táncon túl, a második film is kicsit a bizonytalan hős akinek van már egyéb munkája de azért visszatér a tánchoz futólag, és a harmadik film meg egy ilyen fura keverék a sztriptíztánc és a nagyon kreatív színház, egyvelegével keverve ami nekem kicsit elsőre fura volt eléggé. Minden esetre érdekes próbálkozás volt azon a téren hogy bemutassa azt hogy a sztriptízesek sem, csak üres fejű izmos kinézetű riszáló gépek ha nem azért némi ész is lapul a fejükben elvétve amit tudnak használni ha épp úgy van hogy kell használni, szóval mindent egybevéve érdekes trilógia volt nem hibátlan de azért működni tudott jobban és le is kötött végig elég jól, és valamennyire érdemes volt megnézni nem tudom mikor fogom újra látni majd de azért egy eléggé kellemes csalódás volt, így elsőre legalábbis mind a 3 film tudott működni végig rendesen egyformán.



93. Dobsony (2020-05-24 23:00.10) aaaaa - (válasz somliv 92. hozzászólására)
Saját szempontodból biztos igazad van, nem is írtál hülyeségeket, csak az én meglátásomban egy ennyire egyszerű sztorijú és mondanivalójú alkotásról nincs sok értelme 10 oldalt írni és magasztalni az egekig.
Ha 5 csillagos lenne a véleményem a filmről, akkor is tartanám az álláspontomat, miszerint beszélhetünk fél órát a kakaós csigáról, az mégiscsak egy kakaós csiga marad. :)


92. somliv (2020-05-24 22:04.02) aaaaa - (válasz Dobsony 91. hozzászólására)
Még vissza is fogtam a sorokat. Milyen, mikor nem fogom visszább, kérdezhetitek tőlem, okés, takarékra vettem magamat, ám fontos beszélni a film tartalmi oldaláról. Azért írok ennyit, hogy megtöltsem tartalommal a mondandómat. Oldalakat lehetne az elemzés, elmélkedés során írni erről a filmről, mint ahogy a legtöbbről, mivel, ha belemennénk a részletekbe, akkor elárulom, annyit tenne ki. Mindent érdemes többféle szemszögből szemrevételezni. Tiszteletben tartom a véleményedet, és azt szintén felfogom, hogy te miket láthattál meg benne, milyen látószögből nézhetted. Nincs tökéletes személyiségtípus, mindenkiben vannak rosszabb tulajdonságok, még ha ezzel ő nem is akar szembesülni, nem szeretné elfogadni, egyszerűen így van az ember kódolva.
Magic Mike azokban a percekben éli ki magát igazán esténként, amikor a showját csinálja, akkor úgy gondolja, hogy a világ a lábai előtt hever. Okkal gondolhatta, mert birtokolta kétségtelenül a színpadot. Aztán jön a szerelem, jó értelemben mondva a rózsaszín köd, melyben sokszor szebbik énünk kezd kivirágozni, és önzően nem magunkat kezdjük előtérbe tolni, hanem átértékelünk számtalan mindent, megjelenik a másik fél, aki fontosabb saját terveinknél, érdekeinknél. A kocsiban könnyeitől alig szabaduló férfibe belecsap a villám, rádöbben, hogy adott élményeket, ámulatot, izgalmakat az éjszakai világ, ám mégsem olyasfajta érzéséket váltott ki belőle, mint egy szimpla kézsimítás, érintés, randevú, mikor végre valahára lelassulunk, kinyílunk egymás felé, megosztunk valamit énünkből, mikor egy telefonhívást, beszélgetést többre tartunk mindennél, mert itt és most erre van szükségünk. Azért írom ezt, mivelhogy ez főmomentummal bír a filmben, jellemfejlődési szempontból biztosan, de csakis abban az esetben láthatod, érezhetsz erre rá, ha bentebb vizslatsz kicsikét, és nemcsak azt látod, ami elsőre-felszínre kerül. Erre építkezik csomónyi mozi, az Álom Luxuskivitelben szintén, nem teljesen ide vág, ám valamelyest mégis: Audrey Hepburn taxis cigizése pillanatában, sminkje elmosódásában, könnyei morzsolásában elmélázik az életén, hogy ki is ő a felszínen túl, milyen emberekkel vette körül, fényezte ki magát előtte, akkora tanulságokat mondhat a mai csajoknak, a hasonló berendezkedésű nőknek is, hogy az csak na! Mostan nem fejtegetem ki jobban, majd egyszer vések róla valami terebélyesebb tartalmat.
Hidd el, nem ócska dolog belenézni, mélyebbre lefúrni egy filmbe, vagy akármibe, amibe az egyén szeretne. Én így gondolom, aztán az is megeshet, hogy nincsen igazam.


91. Dobsony (2020-05-24 18:54.40) aaaaa - (válasz somliv 90. hozzászólására)
Végigolvastalak. Szerintem ez a film nem az a kategória amit 848 mondattal kellene kifejteni. Rém egyszerű a sztori, adott egy teljesen hétköznapi életre vágyó, saját vállalkozásokat megteremteni akaró férfi, aki esténként egy férfi sztriptízklubban egészíti ki a jövedelmét, hogy álmait megvalósítsa. Belerángatja a friss haverját, akinek belehabarodik a nővérébe. Aztán haverok, vetkőzések, drogok, buli, Fanta. Kb.ez a film mondanivalója és a végén dönt, a haver nővérét és ezzel együtt maradást választja a költözés és farokmutogatós táncikálás helyett. Hurrá, micsoda férfi, micsoda döntések hada, vége. Közben megtudjuk, hogy a górén is jól áll a férfitanga(undorító, a kilencvenes évek elején a strandokon sok ilyet láttunk) és Dallas is egy rohadék, akit csak a biznisz érdekel.
Azt hiszem Magic Mike a következő részben visszatér, csak nem elég a zseton amit a tetőfedés hoz.


90. somliv (2020-05-09 17:19.34) aaaaa
Burkolt tartalommal bír.
Merthogy ott vannak benne a káprázaton, látványon túli nehézségek, hibák, kiszolgáltatottságok. Azért jó kiszakadni picikét e szűk két óra láttán a hétköznapok szolidabb, fásultabb, egyhangúbb világából.
Te nem csak vetkőzöl, hanem showt csinálsz mindenből, teljesíted az összes nő legvadabb vágyát a színpadon, te vagy az a dream guy, akivel sosem akadtak össze, a jachtos srác a kikötőből, a felszabadulás vagy számukra- Dallast alakító Matthew McConaughey jó szokásához híven színészileg a bagázs tagjainál többet csihol ki magából. Ő ezekkel a szavakkal izzítja, indítja be a színpadi showba becsábított új tagot, a kölyköt Alex Pettyfert. Itt suskáról van szó, a cowboy kalapos férficsapat szószólóját semmi sem érdekli, csakis a haszonkulcs. Ugye-ugye, a legtöbb vezető szintén ilyen agyi kapacitással működik.
Steven Soderbergh stílusához mért rendezést láthatunk. Nincsenek felesleges sallangok, bemutat nekünk egy világot, mely olykor kápráztató, olykor pedig árnyaltabb színeket mutat. Főhősünk Mike Martingano látszatra hétköznapinak mondható figura, ám ez csak a látszat, mivelhogy esténként átváltozik egy különleges férfivá, aki nőket nyűgöz le utánozhatatlan színpadi mozgásával a Club Xquisiteben. Nem rezelhetsz be, mikor az egész terem érted tapsol, csápol, üvöltözik, akkor illő odapakolnod rendesen, elkápráztatnod a nagyérdeműt. Ez a fickó kétkezi munkával keresi kenyerét, nappal ácsként dolgozik, e mellett bútorkészítő, egyedi készítésű asztalokat csinál, mindenre hajlandó a sikerért, lóvéért, kitörésért. Jelleme eléggé kicsapongó, vitatható medrekben folyik az éjszakai világnak köszönhetően. Oda se hederít arra, miképpen mennyire erkölcstelen az az életvitel, amit él napi szinten éjszakánként, merthogy természetesen a prűdebb, elegánsabb, jól neveltebb csajoknál kiverheti a biztosítékot, csakúgy, mint Brookenál. A nők amúgy is a pasiknál jóval érzékenyebbek, féltékenyebbek, hárpiásabbak egyes dolgokra.. Főszereplő csaj az a randizós, egyszerűbb, hagyományosabb értékekkel rendelkező egyén. Gondolom, hogy színpadi virtuózunk már beleunt a sok cicababába, akiknek feldobta az estéjüket, sokszor lapátra is tették, nem nézték sokba, ilyen-olyan hivatkozásokkal kimentették magukat, hogy vele mutatkozzanak, leléptek előle, figyelmen kívül hagyták a belső tulajdonságait ennek a férfinak. Valamilyen szinten ez érthető az ilyen életforma mellett. Brooke sem asszisztál ehhez a rendszertelen életvitelhez. Pillanatok alatt elmélázik ezen Mike, a lánnyal közelebb kerülnek egymáshoz, és érzései másfajta beállítódást kezdenek előidézni nála. A hétköznapi csajszi által leesik számára, hogy ezt a kettős életet be kell fejeznie, változtatnia szükséges ezen, ha maga mellett szeretné tartani a nőt. Olyan kettősség jellemzi, mint Zorrót, aki nappal elkényeztetett, jómódú ficsúr volt, ám a sötétben hősként a gyengéket palástolta. Channing Tatumra ráhúztátok azt az állítást, voltaképpen a galagonyabokorban több érzelem létezik. Lehetséges, hogy sokszor fapofával néz, és nem a csúcskategóriás színészetnek a smaragdja, ám ez mit sem számít, mert esetében nem is a színészi csitíthatatlan érdemei nyernek teret, hanem a személyiségéhez közelebb álló szerepei, amikkel akármikor kifogástalanul asszimilálódik. A 2006-os Step Up nyitotta meg neki a kapukat, azzal taposta ki a saját maga útját a filmvilágban. Zökkenőmentesen hozta, amit ide kellett raknia, chippendale táncos múltja jókora támaszt nyújtott. Producerségét kiélhette, merthogy hozzájárult eme mozi elkészítéséhez. A végére pedig még arra is figyelt Soderbergh, hogy kedvelhetővé, tisztábbá váljon személye ebben a moziban. Kiszökik a show-business ajtaján, szeme elkezd könnyezni, mivelhogy a teher akkor gurul le a válláról, szobában annál a csöppnyi asztalnál ülnek egymás mellet a felek, és fogják egymás kezét, ottan megkönnyebbül, a kötelező jellemfejlődés végbemegy a lány miatt. Én is rábólintok erre, mivel szíve láthatatlan zugaiban valahol ki akart lépni ebből a rabul ejtő, ám sötétebb világból, egy párt szeretett volna alkotni a kiszemeltjével, ez végül realizálódik Mikenak.
Nyilvánvalóan nem ezen az eszmefuttatáson van a nehezék, hanem a frankó táncok, szövegek, koreográfiák, csávók külsőségein, előadásain, amit a női nézők örömmel megkapnak, ámbár a másik oldalról megközelítve ennél számottevőbb dologemlítésre kerül.


89. somliv (2018-06-19 22:20.54) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 66. hozzászólására)
"Hogy pedig ez a világ hazug??Persze.Mike erre egy bimbozó szerelem hatására jön rá,de addigra hány nedves pina után is van??Hány nőt kapott meg,kiért tombolt a terem adott pillanatban??
Azt vajon tényleg megbánta volna??
Frászt.Nagy igazság,csak a szenteskedő abnormálisok tagadják,de bűnös??? élet,lazább értékek mentén megkapott dolgok,hazugabb világ is tud támaszt,megélhetést ,vagy egyszerűen csak olyan élményeket adni,amikre jó visszagondolni."

Adom! Osztom a véleményedet! A lány miatt lépett ki a show-businessből,akkor jött rá, hogy a világ hazug és erkölcstelen amit csinál! Nem bűnös, de ő tudta, hogy az árnyaltabb világú dolgokból lehet az ember igazán sikeres.. Erre is hajaz a történet! Az is meghökkentő, hogy egy átlag állampolgárnak mennyi mindent kell csinálnia, hogy fent tudja tartani magát, vagy hogy előre tudjon lépni az életben, lásd Mike tetőfedő,bútorkészítő és stripper táncos is volt egyben, ezek is elgondolkodtató dolgok.. Mondjuk, ami a fő álma volt az a egyedi tervezésű bútorkészítés, erre használta fel a rivaldafényt,a csillogást az éjszakai világot! Mondja is: "Nem akarok még 40 évesen is vetkőzni" Mindent elmond az egészről.. úgy is, hogy nem akármilyen zsenialitással működött színpadon esténként!


88. somliv (2018-01-26 09:43.47) aaaaa
Ikonikus Tatum film. Siheder korában ő ezzel foglalkozott és ez a Bussinnes pedig meglehetősen kemény és rengeteg árnyoldala is van, a csillogáson túl... Ezt jól be is mutatja ez a film. Az is érdekes,hogy ha Tatum 20éves korában forgatta volna az alkotást akkor szerintem megint mást hozott volna kicsit ki belőle, mint úgy hogy már felesége volt... Tánctudása vitathatatlan,ezt már megmutatta elöször a Step Up-ban is, ha itt azért más a műfaj egy kicsit. Milyen nehéz valakinek kitörni a showból ha őt ez bekebelezi ?! Lehetne erről a témáról is rengeteget beszélni. Sok mondanivalója van, csak mögé kell látni!


87. SuperHagyma (2017-04-16 10:22.47) aaaaa
Izmos fiúk kivül, egy unalmas film.


86. Orsi (2015-10-19 19:00.56) aaaaa
Az izmos felsőtesteken kívül, semmi értékelhető nincs benne. Se eleje, se vége, se története. Ritka rossz egy film.


85. Faythe (2014-01-04 15:16.40) aaaaa
Sokkal többre számítottam, mint amit kaptam. Valamilyen szinten szórakoztatóra, jó látványra és valami kapcsolatszerűségre számítottam. Ebből megkaptam a jó látvány és slussz passz. Ennyivel lehet is zárni a sort.
Az összes szereplő közül Adam nővére volt szimpatikus, mert az egy NORMÁLIS emberi szintet képviselt. És talán még Mike se volt rossz. Kb itt ennyivel le is lehet zárni. Az első 20 percben rohadtul nem történt semmi, néztem a monitort és vártam, hogy történjen valami érdemleges. Aztán kicsit föllendült a sztori.
A filmnek se füle, se farka volt, se eleje, se vége. Adam volt a legunszimpatikusabb, egy lecsúszott, drogos hülyegyerek, akinek fingja nincs az életről. Annyit tudtunk meg róla, hogy semmire se vitte az életben, fingja nincs arról, hogy mit is kezdjen, csak dugjon, drogozzon és piáljon.. ja meg hányjon drogozás után. Hát köszi szépen, erre rohadtul nem voltam kíváncsi, akármennyire is szép a pofikája. Dallas se volt annyira szimpatikus, és a DJ csávó sem.
A végén számítottam valami fordulatra, de az se jött. Egy kérdéssel befejezték az egész filmet. Egynek viszont örülök: hogy egy fillért se költöttem mozi jegyre ezért a szarért, mert még azt is visszakértem volna..


84. Afrodita (2013-07-28 11:26.11) aaaaa - (válasz Tömö 81. hozzászólására)
Na ugye... Erről írtam én is :)


83. Törölt felhasználó (2013-07-27 23:46.02) aaaaa
Ha egy film csak közepes, azt még egy minimalac se tudja megmenteni, pedig állítólag állatokat és gyerekeket szerepeltetni a vásznon, félsiker... (vagy csak a malacnak jutott kevés szerep)

Vegyük például a történet főszereplőjét, a film címadóját, Magic Mike-ot. Ez a fickó a harmincas évei elején járó, több "vállalkozást" üzemeltető, bulihuszár, aki kétségbeesetten próbál stabil életformát (kapcsolat, saját bútorkészítői cég) kialakítani magának. Csak éppen eltart egy ideig, amíg rájön a hogyanra, addig meg gyönyörködhetünk benne néhány erotikus táncjelenet erejéig. (amit tényleg nem csinál rosszul,- de itt véget is ér a "jóság", mert Tatum kb. annyira érzelmes, mint egy galagonyabokor)
Aztán ott van a sztriptízlebuj irányítója, Matthew McConaughey szerénytelennek nem nevezhető személyében, aki nem más, mint egy kiöregedés szélén álló playboy, akinek ugyan szálkásra van gyúrva a teste, de simán belehalna egy komolyabb fizikai megerőltetésbe (a táncosfiúkkal egyetemben).Egész tenyérbemászó karakter volt az övé, de valószínűleg Mat az életben is ennyire nárcisztikus, úgyhogy nem volt nehéz dolga a szereppel.
Alex Pettyfer sokkal helyesebb volt kölökkorában, gyanítom, hogy nem nagyon fogják megkínálni komolyabb szerepekkel - legalábbis a film alapján nem tűnik kiemelkedő tehetségnek.
A többiek pedig? Felejthetőek, akárcsak a sztori. Mert mi abban az érdekes, hogy valaki Floridából Miamiba akarja áttenni a sztriptízbárját, és két seggrázás között egy csomó piálásba és drogozásba fúló bulit látunk?
Valószínűleg lett volna itt azért mondanivaló, de valahogy elveszett félúton a csillogó fellépőruhák meg az extasy tabletták között...

A nyálcsorgatásról meg eszembe jutott az az ősrégi vicc, miszerint két férfi sétál az utcán és szembejön velük egy álomszép nő.
-Milyen gyönyörű, bárcsak az enyém lenne! - sóhajt az egyik.
Mire a másik:
- Ugyan, hagyd már, ezt is biztos unja már valaki.

Nagydózisban minden elveszíti a varázsát, ez a film szerencsére nem rendelkezett ilyesmivel, ezért aztán helye van az "egyszernézős, felejthető" filmek dobozában.


82. Bean (2013-06-24 14:22.58) aaaaa
Steven S. ide vagy oda ez a film rossz.Egyedül aki valamit produkál az Matthew, de sajnos az a karaktere engem baromira irritált, tehát jól csinálta azt amit csinál.A téma egyáltalán nem érdekel, de ennek ellenére reméltem, hogy a mögöttes történet lesz az ami miatt érdemes volt megnéznem a filmet.
Ennek a filmnek nem, hogy mondanivalója nincs, de még tartalma se.A színész gárda egy az egyben kuka, rendezés szintén.Negyed óránként végig kell nézni egy 6-7 perces Deltamatyi feszítést ami már a végére eszméletlen idegesítő volt, mert tölteléknek éreztem az egészet, hiszen nem volt alapanyaga a filmnek, viszont Steven 45 perces filmet már csak nem rendez.
Nincs baj azzal ha ezeket a fickókat kell néznem, de akkor legyen mögötte értelem, mondanivaló, történet ne csak az egysíkú, semmilyen karakterekkel nem rendelkező üresség.
Csajoknak azért egyszer érdemes legalább a nyál csorgatás miatt(és ezt csak jóindulatból írom).


81. Tömö (2013-06-12 18:15.24) aaaaa
Ha Tatum feje nem ilyen lenne, akkor akár, király is lenne ...:D de szép mondat!
Szóval, ez a film nem begyere, untam, pont 1x megnézhető, aztán el is felejthető.
Semmi nem fogott meg, főleg ez a téma, nekem nem kell,hogy egy faszi táncikáljon, maradjon nyugton, oszt legyen FÉRFIAS, így nem Az. Sikítozni ettől nem tudok...még ha 20bogyót is belém tömnének,akkor is csak kiröhögném őket:D
Ah, a sztori gyér, kiugrani vmiből, mert több vagyok...jah, ha már meg van hozzá minden,akkor lehet. De a kölyök, az? Az meg ha gyenge , akkor majd bedrogozva fog meghalni, kár, hogy a történet ott fejeződött be, ahol épp el kellett volna kezdődnie. pff...


80. Ibcsi80 (2013-04-10 22:23.21) aaaaa
Egész jó film lett volna, ha nem hagyják félbe. A végénél azt hittem, hogy meghülyült a lejátszóm... Channing Tatum viszont nagyon jól táncolt, az egész filmet vitte.


79. Az utolso szamuráj (2013-03-08 12:15.04) aaaaa
én arról beszélek,amit láttam...kinézek oldalra,hát jé,ezek az arcok szerepelnek benne,ezek készítették:))
más a bibi:))


78. Afrodita (2013-03-07 23:24.54) aaaaa
Jólvan, biztos nem ugyanazt a filmet néztük.


77. Az utolso szamuráj (2013-03-07 12:43.17) aaaaa
és,hál a jó istennek,hogy soderbergh az a rendező,aki egy love storyt úgy mer megcsinálni,hogy nem a bevett,nyálas,nyilas,okádós,rózsaszínes,heigl meg társaik szintje.
dehát...ki mit vesz észre egy alkotó szándékából.a testi szerelem itt-és ennek nincs köze a kiscsajjal való kapcsolatához-csak azt hívatott szolgálni,ilyen kinézettel,ilyen melóval azt kap meg nagyjából,akit akar.


76. Az utolso szamuráj (2013-03-07 12:40.09) aaaaa
akkor megint nem értetted,mit írtam.
pont a kérdés maga az,mely az érzelmekről szól.
áh...


75. Afrodita (2013-03-07 12:36.04) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 74. hozzászólására)
Azt írtam, hogy testi szerelem volt benne bőven, nem pedig azt, hogy amiatt választotta a csajt. Amúgy sem tiszta, hogy mi miatt, hiszen kémia nem sok volt közöttük.

A szerelem szó alatt nem a testit értem, hanem az érzelmekkel telit. Na azt hiányoltam én.


74. Az utolso szamuráj (2013-03-07 08:28.49) aaaaa
a test miatt döntött volna a csaj mellett??
ugyan.annál jobb nőket dugott addig.

túl azon,mi rossz a testi szerelembe?????


73. Afrodita (2013-03-06 23:41.52) aaaaa
Aha, testi.


72. Az utolso szamuráj (2013-03-06 18:25.24) aaaaa
volt ebben bőven szerelem.


71. Afrodita (2013-03-06 18:21.07) aaaaa
2*-ot akartam volna adni rá, mert a sztori ebben az volt, hogy nem volt sztori...Itt végig az izmos pasik és táncok vitték el a filmet. Hármas lett végül a jó zenék, pasik, táncok miatt.
Egyébként egy ilyen lokálba én is szívesen ellátogatnék egyszer, vajon milyen lehet:)
De visszakanyarodva a filmhez: McConaughey nekem olyan szikkadt öregembernek tünt, még akkor is, ha ki volt gyúrva, mint a Michelin baba... A karaktere meg főleg irritáló volt.
Sajnálom, hogy nem kerekítettek a tálalás mellé valami jó kis történetet, mondjuk valami szerelmi szálat, mert ami benne volt a végén, az egy halvány kis semmivel volt egyenlő.


70. Bellefille (2013-01-31 11:39.26) aaaaa
Az eleje vontatott volt, a vége összecsapott, a közepe sem tetszett. Arra jó volt, hogy szép férfi felsőtesteket nézegessen az ember, egy-kétszer még el is szólja magát, hogy hű meg ha... de amúgy szerintem nagyon gyenge film volt. Ha magas volt a bevétele, akkor az nem a film miatt volt, hanem a sok kiéhezett nő miatt, aki kicsit csorgatni akarta a nyálát a kigyúrt pasikra.
Talán, ha kicsit jobban ki van dolgozva egy-két fontosabb mondanivaló, akkor jobban eljut az emberhez. Nézhető, de nem jó film.


69. Chim (2013-01-27 21:00.28) aaaaa
A vége nekem valahogy nem tetszett, egyébként nézhető film, nőknek kifejezetten ajánlott. Egyszer megnéztem de semmi több.


68. Scal (2013-01-07 03:44.11)   - (válasz Az utolso szamuráj 66. hozzászólására)
"Ettől független sok nő VALÓBAN azért jár oda,hogy a gecit a szájukba lőjjék"

Igazából engem az érdekel ilyen esetben, ha van neki barátja, vagy férje miért nem az lövi szájba, mert azért ez így durva általánosítás.



67. Bau.laci (2013-01-06 20:46.11) aaaaa
Nagyon gyenge és nem sorolnám a vígjátékok közé!!!!!


66. Az utolso szamuráj (2012-12-28 18:18.23) aaaaa
Vissza kell szívnom a végén,amit Channing Tatum-ról írtam majd egy éve:ez a második film,ahol cipelte a dolgokat a hátán.
Ez a mozi pedig igen jófajta,amit sok oldalról meg lehet közelíteni.Egyrészt,nehéz szabadulni attól,amiben igazán jó vagy,és akit a színpad rabul ejt,aki előtt akármilyen tömeg ájulva vagy visítva viselkedik,persze hogy úgy érzi,ez az élet,másodrészt,sok ember rá se jön,talmi is lehet ez a fény,kiöregedhet sőt,ki van csak használva akármilyen előnyös tulajdonsága,egyfajta finom prostitució.Mielőtt még többen az erkölcsrendészért kiáltanak a film megtekintése alatt,illik elárulni,Dancing Bear bárok...járnak oda magányos nők de férjes asszonyok is,rendeznek lánybúcsút is,ahol jótestű srácok a farkukat szopatják a közönséggel.
Megdöbbentő??Ettől független sok nő VALÓBAN azért jár oda,hogy a gecit a szájukba lőjjék ,vagy óvszerrel megdugják őket,kíváncsi lennék annak a srácnak az arcára,aki mondjuk látja barátnőjét más férfi ondójával játszani(ezeket ugyanis felrakják a netre utána)...de legyünk őszinték,a férfiaknak lehet szexbárba járni ugyanezen okból,csak ott csinos csajt kinyalni,megdugni??
Mielőtt meg szintén Jézus,hát hová süllyedt a világ,sehová,már az Ókorban is voltak hasonló intézmények,a világ legfeljebb csak újra "feltalálja" ezeket a dolgokat.
Szóval,szép testek,és el kell ismerni,férfiszemmel is csinosak voltak a srácok,Tatum mozgása meg tényleg a topon volt-a múltja miatt is,hisz nem ismeretlen számára ebből élni.Jó Matthew McConaughey-t mostanság olyasmikben látni,amikben tényleg színészkedik,mintha rájött volna,lassan kinézetéből nem tud megélni viszont tehetsége mindig is volt,mégha a Bolondok aranya vagy Anyám nyakán és hasonló borzalmak ezt igyekeztek cáfolni is.Soderbergh szemlátomást élvezettel ugrál a zsánerek között,ám minden műfajban megpróbálva valami újat,mást adni,a Magic Mike jó hangulatú,profin összerakott cucc,ahol persze a szokott kliséket nehéz elkerülni:de minek is tennék,hisz a tanulság csak így vonható le.Felhívnám a figyelmet arra is,hogy a külső mennyire fegyver lehet,ha az ember ügyesen használja,és miért ne tenné meg akárki is,aki szerencsés volt génosztásnál.
Hogy pedig ez a világ hazug??Persze.Mike erre egy bimbozó szerelem hatására jön rá,de addigra hány nedves pina után is van??Hány nőt kapott meg,kiért tombolt a terem adott pillanatban??
Azt vajon tényleg megbánta volna??
Frászt.Nagy igazság,csak a szenteskedő abnormálisok tagadják,de bűnös??? élet,lazább értékek mentén megkapott dolgok,hazugabb világ is tud támaszt,megélhetést ,vagy egyszerűen csak olyan élményeket adni,amikre jó visszagondolni.
Ha meg más nem,de megtanulod közben,van tisztább dolog is,ami persze mindig igazából a "nem tiszta" környezetben tűnik fel delejes erővel.


1 2 3 4

Kapcsolódó fórumok

VéleményekMiss Angel, 2023-12-21 13:4795 hsz
KérdésekBogeráj, 2012-10-01 22:205 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk