Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Talán igent mondok
- Filmbox Premium, 15:05
Likvidálva
- HBO3, 15:15
A Pelikán ügyirat
- RTL Három, 15:20
Egyiptom istenei
- Moziverzum, 15:50
Superhero
- Film Café, 16:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Russo (71)
Craig Sheffer (64)
Jaime King (45)
John Cena (47)
Kal Penn (47)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Asszociáció
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Tordy Géza - Vélemények
Őze Lajos - Vélemények
Kifacsart filmcímek - szójáték

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Madame Web aaaaa
Roman Polanski aaaaa

 

Fórum - 2 nap New Yorkban - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

10. Mclane 2 (2022-09-02 21:40.48)  
Én napokkal korábban láttam az állami tv végett mikor műsorra tette, és gondoltam teszek vele egy próbát mert a hírét meg a címét már hallottam korábban én is. És meg is néztem érdekes volt az igaz nem is rossz de nem is tökéletes azért, inkább csak egy első rendezői próbálkozás ami össze is állt meg nem is valamennyire, de ha ettől eltekintünk nem lett olyan rossz film teljesen csak a helyén kell kezelni jobban. Amúgy az amit itt mutattak valahol nem is teljes irreális mert ahány ember annyiféle családdal rendelkezik a háta mögött, én is hallottam olyan történetet hogy valaki akit ismerek olyan családba futott bele a majdnem jövendőbelije végett, akik simán szólva irreálisak voltak a személyiségük terén akikkel hiába próbált a másik fél azonosulni megérteni a dolgaikat kicsit sem lehetett velük mit kezdeni sajnos, és ez miatt végül a nagy elképzelések szétestek konkrétan. Úgy hogy valahol nem is olyan földöntúli a fura már már hóbortos családmodell amit itt mutatnak, hogy aztán ehhez ki hogy viszonyul az más kérdés de akadnak effélék az biztos. Úgy hogy simán mondva én azt gondolom nem rossz film ez csak inkább felemás, több mindent akart talán bemutatni és az hogy végül mit sikerült neki vagy mit nem az más kérdés valahol, de úgy átlagban véve nem rossz film csak lehetett volna talán jobb is egy kicsivel így első megtekintés után nézve a dolgot.


9. Orgona (2015-06-28 23:28.35) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 4. hozzászólására)
Kedves Szamuráj! Mindent leírtál, amit én érzek a filmmel kapcsolatban. Irigyellek, hogy ilyen jól kitudod fejezni magadat.
A többieket sajnálom, hogy negatív véleényekkel vannak a filmről, talán fiatal koruk teszi.



8. Tyranno (2013-09-13 22:54.56) aaaaa
Nézhetetlen!


7. Roberto (2013-07-17 12:25.45) aaaaa
Vacak egy film, direkt Chris Rock miatt néztem meg. Ez nem vígjáték. hatalmasat csalódtam, ja és ez a francia atmoszféra marhára nem jött be.


6. Sötétszív (2013-04-13 22:26.33) aaaaa
Sajnos Julie Delpy filmje nagyon gyenge lett. Másfél órán át nem történik semmi benne. Pedig az ötlet érdekes a megvalósítás viszont gyenge. a színészi játék semmilyen a karakterek idegesítőek, talán Rose karaktere a legviccesebb a filmben. Unalmas, semmitmondó film, amely tisztára Woody Allen utánzat, csak gyengébb kivitelezésben. Aki még nem látta, nyugodtan kihagyhatja, nem veszít vele semmit.


5. Szencsike (2013-01-09 12:37.10) aaaaa
iszonyatosan ócska egy film


4. Az utolso szamuráj (2012-10-03 19:59.40) aaaaa
Ezt a filmet nem ajánlani kell.

Egyszerűen érteni.
Julie Delphy előtt megemelem kalapom:olyan filmet hozott újra össze,ami tele van gondolattal,karakterekkel,akik életszerűek és bolondok és valami hihetetlen vidámság van alkotásában,aminek egyedi a hangja.Persze,ez a film nem ér fel a 2 nap Párizsban-nal,ám más értékek mentén és a végső tanulság okán majdhogynem egyenértékű.
Chris Rock-ot életemben először találtam nem idegesítőnek sőt kedveltem,amit csinált.A többiek Delphy holdudvara,sajnos édesanyja,aki előző filmjében is szerepelt,időközben meghalt,így hiányzott,de apja -igazi faterja-újra hozta a formáját.Ami Delphy filmjét megkülönbözteti a sok amerikai-és sok más országbéli!!-nyálas vackoktól,szókimondó humora,ami néha neurotikus vagy lefegyverzően őszinte,mintha Woody Allen vérrokona lenne és a gének kiütköznének.A hölgy beszél nyíltan inkontinenciáról,szopásról és hogy ő azt mennyire szereti-az ilyen nő pedig máris kincs!!!-dugásról,egyszóval bármiről,tudva ,ezek az élet részei és nagyjából mindenkit érdekel(Aki meg elpirul és szégyenlősködik,kívánom,dugják meg végre úgy,hogy azt se tudja,hol van )
Ám nemcsak a szex persze a lényeg.
Hanem ahogy a karakterek átrobognak egymáson,beleszólva kicsit egymás életébe,szól a film kulturális különbségekről,ahogy azt ennek első részében is megszokhattuk-csak itt a franciák rohanják le Amerikát.Érzelmek,tévedések,viharok,összeveszések,fű,sztereotí piák,halálos betegségről hazudozás ,néha apró szilánkok a moziban ám a végére minden öszeáll,értelmet kap,igen még a puderolt betegség is-hisz emiatt mentek el a képek.Delphy világa,de legyünk gálánsak,használjuk azt a szót,univerzuma azért működik,mert könnyedség,friss humor hajtja,életszerű ,gúnyos és amúgy nem szól másról,mint a szeretettről.
Az pedig biza...fontos.Nagyon fontos,megmagyarázni meg szinte lehetetlen,de nem is kell.
Miközben néztem a filmet,és mosolyogtam,sőt röhögtem néha,végig az járt a fejemben,amit egyik mentorom mondott,gyanítom,ő is lopta:arról írj,beszélj,amit ismersz.Delphy,aki író és rendező egyszemélyben,valójában magáról készített egy szórakoztató dolgozatot,valamint szeretteiről.
A galamb tanítása pedig igen fontos,én már megtanultam:aki bánt,utadban van,nem kedveled,vagy nem kívánod társaságát,kár ellenségeskedni:egyszerűen csak szarni rá.
Járj el hát így te is,szarni bármire,ami kellemetlenséget okoz számodra:a boldogság bizony apró kis pillanatokban,órákban mérhető,legyen az srácod mosolya,egy kirándulás,jó buli,jó kaja vagy mikor elélvezel vagy belédélveznek és fekszetek egymás karjaiban,szótlanul,a csend erős kötelével csak még jobban összefonódva.

Oly egyszerű,merem állítani,mi vagyunk azok,akik túlkomplikálják életünk.Hallgass erre a francia spinére meg arra a galambra,aki valahol édesanyja lelke is volt-képletesen persze.


3. Betty.kati (2012-09-16 21:53.53) aaaaa
Nem ajánlom a filmet, egy két poén, de semmi sztori, béna egy alkotás. Chris Rock-tól többet vártam volna. Ciki volt ezt a filmet elvállalnia....Nekem nem tetszett, végig sem bírtam nézni....



2. Norden (2012-05-15 15:09.20) aaaaa
Chris Rock... ki nem állhatom.


1. Pinceajtó (2012-05-13 19:56.20)  
2 nap Párizsban folytatása,ami szakítva a normákkal,nem egy romantikus ködfátyolon át mesélt egy kapcsolatról,hanem a maga natúr módján,aminek köszönhetően sokan ráismerhetünk letűnk vagy még aktív kapcsolatainkra.Ott a párizsi miliő megidézése méginkább növelte a film élvezetét,reméljük New York hangulatát is képesek lesznek megformálni.Bár kicsit félek a kudarctól.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekMclane 2, 2022-09-02 21:4010 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
2 nap New Yorkban adatlap
Eredeti cím: 2 Days in New York
Évszám: 2011
Rendezte: Julie Delpy
Szereplők: Chris Rock, Julie Delpy, Vincent Gallo, Brady Smith, Dylan Baker...

További információk

Szereplők fórumai
- Chris Rock - Vélemények
- Julie Delpy - Vélemények
- Vincent Gallo - Vélemények
- Dylan Baker - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk