Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A Flintstone család
- RTL Három, 12:00
Mindörökké Batman
- AMC, 12:20
Családi ügy
- Cinemax, 12:40
Ces amours-la
- Mozi Klub, 12:40
Need for Speed
- SuperTV2, 12:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Isteni műszak - Vélemények
2022-es választás
Rap,Hiphop
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
Semmelweis (2023) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A megállapodás aaaaa
Sam Rockwell aaaaa

 

Fórum - Horror az autósmoziban - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

3. Az utolso szamuráj (2015-03-06 16:54.47) aaaaa
Félelmetesen jó kis antológia.
4 rendező:4 történet.Autósmozi,ami már eleve a régi időket juttatja az ember eszébe(marha jókat lehetett amúgy basz..dug...beszélgetni bennük)Trash,horror és grindhause:a jóízlést tessék a kapun kívül hagyni.
Vagy,pont az kell ide,mert néha nincs jobb,mint önfeledten hülyeségeket bámulni,röhögni,szórakozni,ez a műfaj pedig ennek az igénynek próbál eleget tenni.
A Chillerama persze nem egységesen jó minőséget mutat:az óriási sperma a vége felé kicsit lelaposodik,a második történet pedig idegesítően rossz.Hitlernél már újra teljes a figyelem,hogy aztán a finálé mindent vigyen,a zombis ökörködés übefasza,mi több,a tabukat is bátran átlépdeli(az a faszelharapás,azta:)).
2 órás majdnem,és van ahol picit untam,bevallom.Ám úgy érzem,az IMDB pontszáma nem a valós értékét mutatja,hanem azt,hogy a nézők a trash-t mennyire félreértik,nem tudnak vele mit kezdeni,és azt is,hogy azt se olyan könnyű gyártani,mint hinnénk.Színészi játék olykor meglepően jó,Richard Riehle arca többeknek ismerős lehet,Ray Wise szintúgy,no meg ott vigyorog Ron Jeremy is,aki a Szexolimpia című filmben bekapta a saját faszát csak úgy,forgatókönyvön??? kívül poénból(és több pinában járt,mint a legdivatosabb nőgyógyász).Ami tetszett még,a gore jelenetek tömkelege "kézi munka" volt,ezt mindig díjazom,horrornál valahogy idegesít a CGI.
Szóval hajrá,nem kell tőle sokat várni,de meglepően jó élményként is elsülhet-ha már Ron Jeremy,éljünk ezzel a szóval:))


2. Lajos.nagy76 (2013-07-02 17:20.26) aaaaa
Nem volt rossz film!
Voltak benne jobb részek s olyanok is, amik nem annyira tetszettek. Időnként azt gondoltam, néhol már túl sok ez a történet. (Látványban is.:-)
Aztán amikor a vége felé jártam s viszonylag jól elröpült az a két óra, akkor azt gondoltam, hogy nem is volt ez annyira rossz moovie! :)
Egyszer mindenképpen érdemes volt megnézni!
Nekem a végén az tetszett amikor az öreg nekiindult zombiirtani s mindenféle frappáns mondatokat kiabált kedvenc filmjeiből. Na, azon behaltam. :)


1. Jason13 (2012-02-02 16:00.46) aaaaa
2007-n Rodriguez és Tarantino jelentkezett két grindhouse filmmel, melyek a műfaj előtt tisztelegtek és görbe tükröt is tartottak egyben. Sajnos, az anyagi siker elmaradt, ennek ellenére akadnak rendezők, akik próbálkoznak azzal, hogy igényeset alkossanak a témában.
A legfrissebb B-trash film tavalyi és egyszerre 4 rendező ügyködött rajta, ami érthető, hiszen négy kis szegmensből áll az egész, melynek egy autósmozi utolsó vetítése ad keretet.
Az első történet, a Wadzilla, egy kevés spermával rendelkező férfiról szól, aki orvosától kap egy spermaerősítő gyógyszert. De a dolgok rosszul sülnek el és egy randi keretein belül elszabadul egy nagy ivarsejt, ami minél többet eszik, annál nagyobb lesz.
Ez az epizód az '50-s, '60-s évekbeli óriásszörnyes mozikat idézi, mégpedig remekül. Rengeteg az odavetített háttér, a spermaszörny is kellően viccesen néz ki, vérbő jelenetből sincs hiány és még Eric Roberts is feltűnik egy kis szerep erejéig.
Ez után következik az I was a teenege Werebear, mely a leggyengébb darabja a filmnek. Ezt Tim Sullivan rendezte, aki meleg, ezt pedig azért közöltem, mert homoszexuális medveemberek garázdálkodnak művében, akik még énekelnek is. A sok dalolászás és "buzulás" eléggé lehúzza az élményt, de nem kell megijedni, azért szórakoztató ökörség ez is. A fentebb említett dolgokon kívül akad még benne számtalan sok amatőr, de pont ezért vicces megoldás, Alkonyat paródia az ínyenceknek és jó poénok.
A medveemberes mókát a The Diary Of Anne Frankenstein követi, mely egy fekete-fehér ökörség Adam Green-től. A sztori annyi, hogy Hitler egy zsidó családtól megszerzi Frankenstein naplóját és elkészíti a saját szörnyét, aki végül ellene fordul. Ha az amatőrséget nézzük, akkor a 4 film közül a prímet ez viszi. Összesen 3 díszlet van, a vizuális megoldások pocsékak és a Hitlert játszó Joel David Moore is kész röhej. És pont ezen dolgok miatt válik bitang szórakoztatóvá ez a rész, mintha az ember egy Ed Wood-filmet nézne. Nekem személy szerint ez a kedvenc szegmensem.
Az utolsó kis film a Zom-B-Movie, melyhez köthető egy jól tálalt, vicces fordulat. Erről sokat nem árulnék el, legyen mindenkinek meglepetés. Nagy vonalakban arról van itt szó, hogy jönnek a zombik és páran felveszik ellenük a harcot. Ebben a részben ömlik a legtöbb vér és nem kevés nemi szerv is felbukkan, ezek mellett pedig akadnak még remek utalások az Ördögűzőre és számtalan idézetet kapunk nagy akció klasszikusokból.
Ez lenne a Chillerama, 4 trash film, 4 rendezőtől. Az egész úgy ahogy van bitang szórakoztató, tele poénokkal, vérrel és csöcsökkel, na, meg nem kevés filmes utalással. Amúgy kisfilmek mindegyike más-más al-műfajnak állít tiszteletet/görbe tükröt (nézőpont kérdése, szerintem mindkettőt), hiszen van itt szörnyfilm, beach party horror, fekete fehér terror és zombiinvázió, szerencsére mind működik is.
Összegezve a dolgokat, ez egy nagyszerű darab, melyből sugárzik a műfaj iránti szeretet,nem mellesleg tele van azokkal a dolgokkal, amikért szeretjük a B-horrorokat.



Kapcsolódó fórumok

KeresemAncsaAncsa2, 2015-03-07 21:081 hsz
VéleményekAz utolso szamuráj, 2015-03-06 16:543 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk