Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Boldog tudatlanság
- Film+, 06:45
Szerelem kiadó
- Izaura TV, 07:05
Gumiláb
- Viasat Film, 07:10
A csaló
- Filmbox Plus, 07:10
Magyarok a Barcáért
- Magyar Mozi TV, 07:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Szólánc
Asszociáció
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az ember, aki túl keveset tudott aaaaa
Jackie Geary aaaaa

 

Fórum - A felhők fölött három méterrel - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4 5 6 7
197. Mia-ú (2022-08-18 13:04.19) aaaaa
Nekem nem jött be. Erőltetett. Túl nagyot akartak....


196. Gasko (2019-01-21 00:29.34) aaaaa
Igazából nem egy rossz film. Nekem jobban tetszett, mint a második rész.
Na meg kövezzetek meg, de jobban tetszett, mint a Szerelmünk lapjai vagy a Drága John. Utóbbit untam, előbbinél nem értettem a nagy rajongást, mert engem annyira nem tudott megfogni.

Ez a film furcsa érzéseket váltott ki belőlem. Egyrészről én sem éreztem a két főszereplőt szimpatikusnak, de mégis lekötött, érdekelt, mi lesz belőle.
Sokan írtátok, hogy hiteltelen, hogy a jókislány megjavítja a rosszfiút... Hát nem tudom... szerintem pont ezért ment gallyra a kapcsolatuk, mert pont ez nem sikerült. A csaj pont azon rágott be, hogy a pasiból mindig előjött a vad énje, bármennyire is próbálta elnyomni. Ez egy első perctől fogva lehetetlen kapcsolat volt, annyira különbözőek voltak ők ketten. De első szerelem... ki ne élné meg ilyen intenzitással? Csak amikor az élet mindig arcon csapja a tényekkel őket, akkor előbb vagy utóbb, de elfogadják a száraz valóságot. A csajnak ez hamarabb sikerült, a pasinak csak a második rész végére.



195. Andi7406 (2017-06-17 14:52.32) aaaaa
Imadom ezt a filmet es Mario casas egy nagyon Jo szinesz, es nem csak.azert mert jokepu, remelem lesz 3.resz is hamarosan!!


194. Johnny Saiper (2015-03-28 23:37.50) aaaaa
Hú de nagy csalódás volt. A kis apró tényleg értékes momentumok miatt 2-es.


193. John Ce999 (2015-02-03 06:56.32) aaaaa
Igen imádom ezt a filmet eskuszom elkonyezzem magam ha nem lesz harmadik ressze


192. Valaha (2014-09-20 22:48.10)  
https://www.youtube.com/watch?v=5YJ7-SVZfgA&list=LL9MvS98dfW..


191. Vaszabi (2014-03-31 21:11.57)  
Olvasom az előttem szólókat és azt feltételezem,hogy nem láttak még latin amerikai szappanoperát!!! Ez a film teljesen másképp hat,inkább drámai,mint romantikus. Ezen felül nem tudom,észrevette-e valaki,hogy azért itt nem csak két szerelmesről van szó, tekintve a 2. részt is,komoly tanulságok is levonhatóak,mint pl. Baby anyja és a húga sorsának alakulása. a színészi alakításokra sem tudok rosszat mondani. Egyébként meg azért nézünk filmeket,hogy elszakadjunk a valóságtól. Nem tudom, mit kell érteni mondjuk azon, hogy nem látni,miért habarodnak egymásba. Szerintem teljesen egyértelmű.


190. Nortex23 (2014-01-22 14:01.56) aaaaa
Én végig néztem, és a vége is ugyan olyan értelmetlen, mint az eleje és a közepe.
Egyetértek Legyengeza hozásszólásával. Ez a film nem más, mint egy 2 órás spanyol szappanopera. Ha valaki romantikus filmet szeretne nézni, akkor inkább keressen olyat amikben az alábbi színészek játszanak: Richard Gere, John Travolta, Tom Hanks, Hugh Jackman, Leonardo DiCaprio... és még sorolhatnám. De "A felhők fölött 3 méterel" című film sajnos nem jó film, és nem csak azért mert gagyi és bugyuta, ha nem mert nincs benne színészi teljesítmény.


189. Koki és koki (2014-01-19 14:41.28) aaaaa - (válasz Legyengeza 188. hozzászólására)
én se olvastam végig a hozzászólásodat,csak annyit akarok mondani,hogy ennek a filmnek sztem pont a végén van az,ami a lényege! és amitől jó lesz az eglsz film..vagyis csak ha át tudod érezni..nem mondom h nézd végig,mert gondolom azért hagytad abba mert nem érdekelt mi lesz velük a végére,így meg,hogy nem érdekel,felesleges..így már tleg szenvedés lenne..ezt a hsz-t is csak azért írtam,hogy aki mostanába akarja megnézni,nézze végig,mert megéri :)


188. Legyengeza (2014-01-18 21:05.01) aaaaa
Mielőtt bárki adna is a véleményemre leszögezem, hogy nem néztem végig a filmet, így lehet hogy van benne valami csodálatos ami elkerülte a figyelmemet!
DE
Úgy ültem le a gép elé, hogy egy jó filmet fogok megnézni, mivel egy barátom ajánlotta. (az elején mikor megláttam a szereplőket még nevettem is, hogy kinézetre semmi különbség köztük és a spanyol szappanoperák szereplői között, de úgy véltem hogy egy jó filmet fogok látni ettől függetlenül)
Viszont amint vége lett a bíróságos jelenetnek, és kezdték "bemutatni" a fiatalember személyiségét úgy éreztem hogy eddig semmiben sem különbözik a szappanoperáktól... Legszívesebben kikapcsoltam volna a francba, de adtam neki még esélyt hátha jobbra fordul a sztori...
De amikor elértem a 40. perc környékére már úgy voltam vele hogy én nem szánok még másfél órát erre, mert nem az én műfajom... Így hát beletekertem, de bárhova is ugrottam a film teljes hosszában NEM LÁTTAM SEMMI ÚJAT! Kb öt percével végigpörgettem az egész filmet, és:motorverseny, csaj anyja lebassza a csajt, bunkó csávó verekszik, motorverseny stb....
És amikor elértem a film végét akkor csöpögős tinibölcsességeket hallottam a főszereplő magyarhangjának szájából... A filmmel kapcsolatos élményem ENNYI!
Viszont aztán utánanéztem... Sok fórumon olvasom hogy "életem legjobb filmje" "122szer néztem végig és mindig sírtam" és nem értettem hogy mások ebben mit élveztek...
Nem akarok most senkit megsérteni, mindenki olyan filmet néz amilyet akar, és igen akinek nem tetszik az ne nézze meg!...
Viszont az szerintem hazugság hgy ez nem egy spanyol szappanopera két órás változata, mert ugyanazokra az elemekre épül, nevezetesen: mindkét nem számára megjelennek kellemes vizuális ingerek, van benne egy kis benzingőz, verekedés, és természetesen három vödör irreális románc.
Aki szerint ez a film nem ebbe a kategóriába tartozik, (márpedig ezt sokan állítják) azokat átverte a film rendezője egy többé kevésbé ötletes húzással: A film NEM happyend-del végződik, azt a látszatot keltve hogy ez nem illik bele a csöpögős tinifilmek világába.
A másik amit megmosolyogtam hogy sokan dícsérik a színészi alakításokat... Megint senkit nem akarok leszólni, de ha bekapcsol egy filmadót, vagy akár még a twilightban is jöbb színészi alakításokat lehet találni.
A két főszereplő nem játszik szerepet, az egyik verekszik, bunkó és beképzelt köcsög, a másik pedig hisztizik csorgatja a nyálát a kockákra aztán besokall a csávó bunkósága miatt és eltűnik.
Ennyi lenne a véleményem a filmről, nekem nagy csalódás volt, bár lehet hogy csak azért mert nem néztem utána hogy mire számítsak.
És végül: tudom hogy nem tetszik mindenkinek amit írtam (mivel ilyen fórumokat többnyire a film imádói látogatnak) és tudom hogy azzal amit leírtam csak negatív értékelést és sok útálatot váltok ki.
Hogy mégis miért írtam meg a hozzászólást?
Mert szeretném hogy akiknek ez a kedvenc filmjük, nézzenek megy egy Gatsby-t, vagy bármi mást...

Köszönöm a figyelmet, várom a válaszokat!


187. Paerba (2014-01-07 16:53.59) aaaaa
Nem tudja valaki véletlen,hogy lesz-e 3.része?


186. Zsu0629 (2014-01-03 16:42.37) aaaaa
A főszereplő jó csávó, de ennyi.A film nem ér semmit, nagyon irreális.


185. Bridget* (2013-10-23 18:59.03) aaaaa
Hát én nem vagyok nyálas tini, de nagyon tetszett a film és nem nevezném kifejezetten romantikusnak.
Van egy tinédzser fiam és teljesen átlátom, hogy milyen érzelmi zűrzavar veszi körül annak ellenére, hogy teljesen rendezett az élete.


184. Nagrasaz (2013-09-14 23:58.29) aaaaa
Vajon mit remélnek egy kliséhalmaz igénytelen újrajátszásától? Vagy egy szív szorító romantikának eladni próbált, irrealitásokkal teli, századik Rómeo és Júlia utánzattól, ahol ráadásként mindkét főszereplő ellenszenves? Miért éri meg a díszletre, helyszínre, gázsira, promora és járulékos költségekre(mint pl. személyzeti kávé) elköltött pénz egy ilyen jellegű filmnél?
Mindezekre nem találtam kielégítő választ, pedig az egész játékidő rendelkezésemre állt, hogy megfejtsem, mivel nem zavarta meg a gondolataimat semmi arra érdemes filmi momentum.


183. Cantri (2013-07-20 16:30.36) aaaaa
Egy romantikus mozi akkor működőképes, ha a karaktereket kívülről, belülről bemutatja, mégpedig úgy, hogy a nézőnek legyen elég ideje és motivációja beleszeretni kettejükbe. Tisztázni kell, hogy a párunk, hogyan és miért talál egymásra, melyek azok a tulajdonságok amik miatt belehabarodnak egymásba. Ez bizony nem is olyan könnyű, éppen ezért terjedő kór a műfajban, hogy az Alkonyat teljesen felületes formuláját követik, ami úgy tűnik a spanyolokat is megfertőzte.

Ez a film felháborítóan trehány. Meg sem próbál minimális szintű árnyalást sem felvázolni, van egy helyes lány, meg egy jóképű gyerek, oszt egymásba szeretnek, mert........ csak! Nem tudunk meg róluk gyakorlatilag semmit, azt meg végképp nem, hogy ők tulajdonképp miért is szeretnek egymásba. Oké legyen a srác jóvágású, van rajta izom mit mutogathat, meg van egy menő mocija, de ezen kívül mit tudunk róla? Mit csinál, ha éppen nem a kétkerekűjével rója az utakat, mit dolgozik, esetleg tanul? Mondjon nekem bárki 3 pozitív tulajdonságát? Ellenben az kiderül, hogy agresszív, komoly dühkezelési problémája van, aljas, hazug, bunkó és folyamat bajba/veszélybe sodorja párját. Ez volna tinik modern Don Juan mintaképe?

Összességében az egyik hanyagabb romantikus mozi, amihez mostanság szerencsém volt, egyetlen pozitívuma a vége, hogy nem próbálja ezt a kapcsolatot működőképesnek beállítani. Egyébként roppant felületes alkotás, melyben a valódi romantika teljes hiányát kockahasak villantásával, meg néhány tengerparti szép képpel igyekeznek elfedni. Ez azonban irtó kevés, ha nem olvadunk el a főszereplő felsőteste láttán........


182. Szilvykeee (2013-06-07 22:59.17) aaaaa
Hát, én imádom ezt a filmet, évek óta ez az első olyan romantikus film a megfogott és hatással volt rám! :)
(NE szinkronnal nézzétek az vami kritikán aluli "munka"...szörnyű!!)


181. Bobo 888 (2013-05-30 13:25.45)  
s


180. Bobo 888 (2013-05-30 13:25.25)   - (válasz Berci76 178. hozzászólására)
A tiniknek tetszik, idősebb tapasztaltabb embertáraiknak pedig nem :) A nyálas tinifilmek már csak ilyenek...lásd Twilight :)


179. Kittentyű (2013-05-29 01:08.30) aaaaa
Nekem nagyon tetszett. Néhány jelenetet meg is könnyeztem. A második részt is megnézem az tuti.


178. Berci76 (2013-05-15 17:24.04) aaaaa
Hihetetlen,hogy ennyire magasra van ez a film értékelve.Nem tudtam végignézni annyira unszimpatikus "bájgúnár" a főszereplő. Maximum a szappanoperasztár imádóknak ajánlanám a filmet megnézésre.


177. Ronibaba1999 (2013-04-13 10:39.36) aaaaa - (válasz Mozsika 159. hozzászólására)
Honnan veszed,hogy összejönnek.?


176. Olyvia (2013-04-10 01:36.22) aaaaa
Nos, ez aztán az igazi drámai romantika napjainkból. Gratulálok, valóban sok értéket tartalmaz. Random egymásba szerető fiatalok karakter vagy bármilyen személyiségvonást mellőzve. Az agresszív, kulturálatlan szépfiú és a sznobnak beállított, ám mérhetetlenül buta kislány kalandja. A spanyol nők öntudata igencsak magas mércét üthet meg.


175. Maricruz. (2013-03-20 15:37.16) aaaaa
Nagyon jó film.<3


174. Jojoga (2013-02-05 18:33.38) aaaaa
nekem nagyon tetszett a film, mégha vannak benne ,,romantikusabb" részek is, de ha megnézzük a végét, rájövünk, hogy nem az egész ilyen romantikus film :S...szóval nekem nagyon tetszett :)...és a színészek is jól játszották a szerepüket!! :) megérte megnézni! :D


173. Bbelovics (2013-01-08 09:27.42) aaaaa
:))


172. Mozsika (2012-11-04 19:34.08) aaaaa - (válasz Fanaticc27 171. hozzászólására)
mindenki nem mondhatta. olvass lejjebb


171. Fanaticc27 (2012-11-04 14:36.16) aaaaa
Mindenki mondogatta, hogy hú de jó, jaj de jó....félig bírtam végignézni. Mondjuk, lehet, hogy azért, mert (lány létemre) utálom a csöpögős romantikus filmeket. Ja és a szinkron is idegesítően béna, nem tudom, feltűnt-e másnak is. :v


170. Okinesz1 (2012-10-23 18:10.56) aaaaa
Nem szeretem az ilyen filmeket, de ez a film valahogy megfogott. Még a vége is kiváló volt, majd reménykedtem a folytatásban...Belenéztem: nem jött be. :(



169. Logalenard (2012-10-20 14:31.05) aaaaa
A felhok folott harom meterrel cimu film valosagosan elbuvolt.A tortenet ket szerelmes parrol szol akiket Babynak es Hugonak hivnak.A szerelmuk az egesz filmet atkarolja,ami szakitassal vegzodik,am a masodik reszben folytatodik.Ez az egyik kedvenc filmem.


168. Solya-84 (2012-10-14 15:21.39) aaaaa
Nekem nagyon tetszett az első rész, imádtam az egészet, de az biztos, hogy nem ilyen végre számítottam. Túl szomorú így az egész. Megnéztem a második részt is, valahogy hittem benne, hogy jobb vége lesz, de nem. Majd talán lesz következő rész és végre igazi happy end-et láthatunk. Végül is imádom mind a két részt és a zenéket is.:)


1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó fórumok

VéleményekMia-ú, 2022-08-18 13:04197 hsz
KérdésekSzaszy (:, 2012-11-03 16:5325 hsz
A második részt valahol meglehet nézni már?Mencsiberni, 2012-10-14 15:4819 hsz
KeresemCica13, 2012-09-28 17:425 hsz
 
A felhők fölött három méterrel adatlap
Eredeti cím: Tres Metros Sobre el Cielo
Évszám: 2010
Rendezte: Fernando González Molina
Szereplők: Mario Casas, María Valverde, Álvaro Cervantes, Marina Salas, Lucho Fernández...

További információk

Szereplők fórumai
- Mario Casas - Vélemények
- Álvaro Cervantes - Vélemények
- Mario Casas - Képek


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk