Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Túszjátszma
- Film Café, 04:10
Nem beszélek zöldségeket
- Mozi+, 04:50
Fecskék és fruskák
- Mozi Klub, 05:00
Szellemíró
- Filmbox Premium, 05:25
Bob, a juhászkutya
- Filmbox Family, 05:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Keresek egy Filmet, de nem tudom mi a címe segítene valaki?
Veszedelmes partvidék - Vélemények
Asszociáció
Maggie - Az átalakulás - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Colombiana aaaaa
Jefferson White aaaaa

 

Fórum - Transformers: Armada (sorozat) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

10. Pelikanbence (2018-02-09 18:04.11) aaaaa
Ez a sorozat is tetszett.Tetszett benne,hogy bevették az úgynevezett minicon mechanoidokat és itt jelennek meg olyan veszedelmes mechanoidok,mint mondjuk Tidalwave azaz Szökőár.
4/5


9. Eddard Stark (2014-03-30 10:36.20) aaaaa
Nem olyan rossz rajzfilmsorozat ez. Szerintem a Unikron-trilógiából ez az egyetlen élvezhető sorozat.



8. Vrahno (2013-04-03 03:02.19) aaaaa - (válasz A6 Intruder 7. hozzászólására)
Én úgy tudom, tényleg csak az első fele jött ki lemezen. Ezért is furcsálltam, hogy a TV meg végig leadta. De arra nem nagyon figyeltem, hogy a stáblista alatt mit mondanak. Megvan a magyarázat.


7. A6 Intruder (2013-03-20 22:18.47) aaaaa
Érdekes dologra figyeltem fel: A DVD stáblistáján az hangzik el, hogy a szinkront a Mirax megbízásából a Masterfilm digital készítette. A Megamaxon meg, hogy a Megamax megbízásából ugyancsak a Masterfilm digital-nál. Arra még emlékszem, hogy a DVD-ket már 5 éve árulták, akkor még sehol sem volt a Megamax. Nem tudom, hogy lehet ez, talán csak a sorozat első fele jött ki DVD-n a többit meg a csatorna szinkronizáltatta le.


6. Vrahno (2013-01-27 19:55.34) aaaaa - (válasz A6 Intruder 5. hozzászólására)
Jé, én is őt akarnám UM-hez.

Valóban, elég meglepő volt őt hallani, mondjuk nem is ez az egyetlen rajzfilm, amit az utóbbi években csinált. Sajnos eleinte olyan rém unottan olvasta fel a szöveget, hogy kimondottan rossz volt hallgatni -- mintha nem lett volna már eleve egy kínszenvedés a sorozat --, de a vége felé teljesen megőrül! Úgy túljátssza a figurát, hogy élvezet hallgatni.

Nem hiába volt ő Kirk kapitány se.


5. A6 Intruder (2013-01-22 22:17.48) aaaaa
Most kezdtem el nézni magyarul, és ami igazán meglepett, hogy Szersén Gyula szinkronizálta Thrustot. Egy olyan veterán színész, akit ma már filmben sem hallani a hangját adja egy ilyen sorozathoz?! Akkor van még remény az Animated Ultra Magnuszhoz!:)


4. Vrahno (2012-10-05 14:41.00) aaaaa - (válasz Chris Co 3. hozzászólására)
Sajnos az Armada egyik fő hibája abban rejlik, hogy csak a legvége felé kezd jó lenni. És még akkor is csak nagy jóindulattal középszerűnek nevezhető. Sok néző már nem ér el idáig a sorozatban, mert az eleje olyan rossz.


3. Chris Co (2012-09-15 23:40.41)  
Reméltem, hogy egyszer majd látni fogok a klasszikus tv-sorozat után majd egy olyan sorozatot is, amely kicsit komolyabb hangvételű lesz és elmaradnak majd az idétlen és felesleges jelenetek (Powerglide szerelmes, Bumblebee I love you New York rendszámtábla stb...). Hát, ez nem az a sorozat, amit vártam. A japán stílus még nem is zavarna, ha az igényesebb fajtából lenne, de ez kritikán aluli. A történetet nem ismerem, mert nem
tudtam végignézni. Az a kevés, amit láttam belőle,
számomra túl sok is volt. Nem értem, hogy miért kell még jobban elcseszni valamit, ami amúgy is tele volt bárgyú és nevetséges dolgokkal. Igen, itt az első tévésorozatra gondolok. De ott legalább jók voltak a rajzok, a történettel sem volt különösebb problémám. Nem volt gyerekkori kedvencem, de a karakterek annyira megtetszettek, hogy még mindig fel tudnám sorolni többségüket név szerint is (Tv sorozat 3 évadja és a Transformers movie). Azt sem igazán értem, hogy miért kellett fogakat növeszteni szerencsétlen robotoknak. Nem volt elég nekik a szakáll? :)



2. A6 Intruder (2012-01-04 14:02.52) aaaaa
Volt már legalább nyolc éve, hogy láttam ezt a sorozatot, ráadásul németül, ami szintén nem volt egy sétagalopp, de azért megpróbálom felidézni.
Ez volt az első, igazi TF remake sorozat, amiben a két klasszikus fél csatázott egymással. Az alapötlet, hogy egy új kaszt, a szteroid hatású "semleges" Mini-con-okért folyik a harc még egész jó. Amiért elhasalt a sorozat az a szokásos japán f**zságok, amik az anime-ket jellemzik, az idétlen párbeszédek és a tényleg rendkívül olcsó animáció. Ugye a RID után az Armada visszatért a klasszikus kockarobot stílushoz, de néha már nagyon szemet szúrt, hogy a robik ugyanolyan szélesek, mint magasak. És nem is nagyon mozognak, vannak pillanatok, amikor átmennek Slideshow-ba.
Azonban ne feledjük el, hogy az Armada "kitermelt" néhány, karakteres szereplőt: a (fejmester) Sideways, aki a Bukott mellett Unikron másik szolgája, a Megatron fanatikus Tidalwave és Demolishor.
Az Unikron elleni csata volt az, ami megmentette a sorozatot. A jók és rosszak együtt harcolnak a közös ellenség ellen, pont, mint régen. És egy újabb easteregg, hogy SPOILER!SPOILER!SPOILER! Megatron Optimusz halála után itt is letargiába esik, mint a G1 képregényben. És miután feltámad, meglepő módon valami ilyet mond neki: "Nem hittem volna, hogy valaha is ezt mondom, de örülök, hogy újra látlak!".


1. Vrahno (2012-01-03 22:13.10) aaaaa
Ezt a rajzfilmet kínkeserves volt végignézni, főleg magyarul, de megtettem, hogy lehúzhassak egy újabb Transformers sorozatot a listáról.

És állíthatom, a sorozatról olvasott leglehúzóbb kritikák sem túlzóak... Mondjuk volt pár istenigazán jó rész a sok ganéj közt, ezért sem adok rá csak egy pontot.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekPelikanbence, 2018-02-09 18:0410 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Transformers: Armada adatlap
Eredeti cím: Transufoma: Maikuron densetsu
Évszám: 2002

További információk


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk