Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Mesterfogás
- HBO, 11:55
A maflás
- AMC, 12:15
Úriember revolverrel
- Viasat Film, 12:25
Elveszve a vadonban 4. - Hazatérés
- Film4, 12:40
Lassan
- Cinemax2, 13:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Időhurok - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Szólánc
Mire gondolsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Karácsonyi gerlepár aaaaa
Mikecz Estilla aaaaa

 

Fórum - A belső ellenség (sorozat) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4 5
125. Convar (2023-01-24 13:16.08) aaaaa
Az 1. évad vége beli szánalmasan túldramatizált és hozzá persze vagy féltucat "hát persze hogy a legutolsó pillanatban" klisét is elpuffogtató finálé után kaszáltam is, annyira kiakasztott.


124. Mia-ú (2022-08-18 13:20.53) aaaaa
Nagyon, nagyon szeretem!



123. Vmiso (2022-02-20 06:17.36)  
A végére értünk, másfél hónap alatt megettük az egész Homelandet a párommal, 8 évad 6 hét alatt, szerintem már ez is sokatmondó info:)

Remek sorozat, jól felépített karakterekkel, és szuper sztorikkal.

Innentől SPOILERES lesz:
Az első 3 Brodys évad, szerintem teljesen egyenrangúak.
A 4-ik Hakkanis évad talán a legjobb, a cselszövések, a sztori és a helyszínek miatt is. A követség bevétele nagyon jól van tálalva, tényleg itt ér a csúcsára a sorozat.
Az 5.-ik Berlini évad nálam a leggyengébb, nagyon vontatottan indul, kicsit kusza az egész, de az utolsó részekre beindul, az utolsó részt, és a történet lezárását viszont eléggé összecsapták.
A 6.-ik és 7.-ik évadok kb egyformák, lassabb indulás, majd a végére mindkettő beindul, itt ugye már tényleg az usában játszódik a sztori, elnökök, oroszok beemelése stb.
A lezáró 8-as évad ismét ellátogat keletre, és a lezáratlan Hakkanis sztorit veszi fel újra. A helikopteres rész elég durva, és onnan ez lesz a fő szál, innen indulnak ki a konfliktusok, tálibok, pakisztán, oroszok, usa, van mindenből.

A végére Carrie karaktere már kissé elhasználódott, túl sokszor mártották be, és túl sokszor emelték vissza, elég hihetetlenül magas felelősségi szerepekbe.
A lezárás kicsit fura, de illik a sorozathoz.

Összességében a legjobb sorozatok egyike eddig nálam, Carrie, Saul, és Quinn karaktere voltak a kedvencek, és Dar Adal idegesített a legjobban.
Remek sorozat, egyszer majd újranézős lesz.


122. JulianPo (2021-09-13 17:15.06)  
Ahogy elnézem, a lényeget előttem már elmondták, én amúgy is most még csak 4. évad közepén járok. Így én csak annyit mondhatok: az Isten óvjon minden rendes férfiembert az olyan nőktől (és itt a NŐ a lényeg), mint Carrie...


121. Nyolcadik utas (2021-05-02 21:11.57) aaaaa
Na, letudtam a második évadot.
Jobb lett, mint az első, bár engem nagyon irritált Brody lánya. Az elütéses szál meg maga volt a színtiszta felesleg.
Kíváncsi vagyok (később) a továbbiakra...


120. Kimiraikonnen (2021-04-08 15:21.33) aaaaa - (válasz Nyolcadik utas 119. hozzászólására)
Az első évad 2011 es, az tíz éve volt. Mai szemmel, mai sorozatokat filmeket ismerve lehet hogy kissé lassúnak vontatottnak érződik. De megéri végignézni.
A harmadik évadban már nem szerepel a család, ami szerintem jó döntés volt mert már nem volt bennük kraft. Na onnantól egy szenzációs kém-thriller!


119. Nyolcadik utas (2021-03-31 16:46.07) aaaaa
Most végeztem az első évaddal.
Talán sosem néztem volna meg, ha nem Damian Lewis a fő szereplője. Az Elit alakulat óta bírom a pasast. Szerintem nagyon jó színész.
De ami valóban meglepett, az Claire Danes játéka. Amit az évad utolsó három epizódjában a képernyőre pakolt az maga a nagy betűs színjátszás. Ha semmi másért, már miatta megérte a sorozatra fordított idő.
Egyébként az ájulattól messze voltam. Alapvetően lassú történet, némi feszültséggel, kevés izgalommal.
Ahány rész, annyi író és annyi rendező. Ami itt fehér az már holnap fekete.
Olvasom ,évadról évadra emelkedik a színvonal, ezért biztosan folytatni fogom valamikor...


118. Kimiraikonnen (2021-02-14 21:47.37) aaaaa
A 8. éved mind a 12 részét egyetlen nap alatt végignéztem. Még soha életembe nem volt olyan sorozat amelyik annyira lekötött volna, hogy a teljes vasárnapomat rááldoztam egyetlen évadra. :-)
És azt kell mondjam teljesen megérte. Méltó megkoronázása az egész szériának, és nagyon sajnáltam hogy vége lett. Az egész sorozatról el lehet mondani hogy évadról évadra csak emelkedett a színvonal, nem lehet benne kivetnivalót találni, (vagy talán nagyon keveset), a mi kis kedvenc Carrie-nk évadról évadra fejlődött, a többi szereplővel együtt. Mindenkinek megvan a maga helye szerepe és nincs semmi üres járat. Talán az első két évadban a családocskával túl sokáig játszadoztak, túl sok volt a habos-babos sztori, ám a 3. évadtól ezt kiirták, és onnantól tényleg hibátlan. Dzsavadi beszervezése ( emlékszem, majdnem levakartam a plafont, mikor kiderült, hogy Carrie lejáratása csak színjáték volt),Hakkani sztrorija, Berlin... Mind mind egytől egyig Lebilincselő történetek voltak. Aztán elérkeztünk a hatodik hetedik évad hoz, ez a két évad összefüggött egymással, és ott már tényleg csúcsra játatva lett a sorozat, nagyon okosan ki dolgozott és izgalmas forgatókönyv el. Amikor annak vége lett, arra gondoltam innen már nincs tovább felfelé, ennél jobban nem lehet fokozni a témát. Hát, Óriásit tévedtem…
Mint említettem ez tényleg méltó megkoronázása volt a teljes történetnek. Nagyon Lebilincselő nagyon csavaros, és konkrétan odaszögez a képernyő elé . Nem lehet abbahagyni! És mikor a végére ér az ember, egyszerűen csak pillázik hogy a legutolsó jelentre is maradt kakaó, ó de még mekkora! Hát akkora hogy innentől simán lehetne folytani, de sajnos mint tudjuk, abból már nem lesz semmi.... hiába no, a csúcson kell abbahagyni.
FIGYELEM! INNENTŐL SPOILERES!!!!
Megint aktuális témákat feszeget és megint komolyan belenyúl a datázsfészekbe ez az évad is. Nekem mindig is nagyon tetszett, hogy az alkotók nem általodtak bele taposni Amerikába, magyarul nem fényezik az amerikai politikát, meg nincs American híró bölcsesség, épp ellenkezőleg, ahol kell simán oda mondogatnak, komoly kritikákat fogalmaznak meg. A fehér ház kabinetfőnöke biztos vakarja a tapétát emiatt... tegye csak. :)
Adott egy Töketlen, tutyimutyi elnök, akinek fogalma sincs hogy mi történik, és a körülötte lévő emberek mondják meg neki hogy mi a szitu. Egyszerűen nem lehet nem észrevenni a párhuzamot Trumppal. Zseniális. :)
Én simán kimondják amit az értelmesebbje gondol, hogy Amerika külpoliltikája sokkal véresebb és sokkal több kárt okoz, mint jónéhány terrorista csoport, akiket ürügyként felhasználva háborút indít.
Soul remekül mozgatja a szálakat, higgadtan de célratörően csinálja a dolgát. Carrie-re meg nincsenek szavak, fantasztikus amit hoz 12 részen át. Megérdemel egy főszerepet egy igazán jó filmben!
Remek felütés, hogy az elejétől fogva orosz kémnek hiszik még a közvetlen kollégái is, aztán egész végig ennek határmezsgyéjén egyensúlyoz, és a végén tényleg az lesz... csak persze nem úgy ahogy gondoljuk.
Egyetlen gikszert véltem felfedezni, nevezetesen hogy a GRU karba tett kézzel elnézi, hogy Gromov egy volt CIA-s tiszttel éldegél nagy romantikában? Ezt nehezen tudom elhinni!
Illetve kissé dühös lettem, hogy gyönyörű fövárosunkat megint Moszkvának állítják be. Ezt mostmár tessék kérem befejezni! :)
Kíváncsi lennék, vajon Carrie tényleg szerelmes Gromovba, vagy csak érdekből maradt vele? Kíváncsi lennék, hová vezet, mire jut azzal hogy átvette az idős kémhölgy helyét? Kíváncsi lennék, Soul visszavonja e a lemondását, tudván hogy Carrie aktív maradt!? Sajnos ezeket már nem tudjuk meg.... :(
Minden jót Carrie! Fenomenális voltál!


117. Pedro34 (2020-06-04 11:57.24)   - (válasz Z.atis 116. hozzászólására)
Szia! Bocsi, hogy zavarlak! Te egy profi vagy és nem tudsz véletlenül valamit a Feketelista (The Blacklist) sorozat 7. évadjának a folytatásáról! A 19. epizódját már, csak animációs formában lehetett megnézni! Állítólag a koronavírus járvány miatt, leálltak a forgatásával! Mikor lesz ha lesz folytatása a 7. évadnak és elkészítik-e majd a 8. évadot is!? Előre is köszönöm a válaszodat


116. Z.atis (2020-05-20 20:50.08) aaaaa - (válasz Pedro34 112. hozzászólására)
A nyolcadik évad megvan a a diablotorrent oldalon. A felirat külön letölthető a feliratok pont info oldalról


115. Kimiraikonnen (2020-05-17 15:46.44) aaaaa - (válasz El Condor 103. hozzászólására)
Köszi! :)


114. Pedro34 (2020-04-18 15:55.45)   - (válasz Dobsony 113. hozzászólására)
Gondoltam! Köszike!


113. Dobsony (2020-04-18 13:54.08) aaaaa - (válasz Pedro34 112. hozzászólására)
A 11. rész holnap, a 12. a jövő hét szombatján fog menni az USA-ban, tehát nem véletlenül nem találod. Holnapután már lesz felirat a 11.részhez, valahogy bírj ki 2 napot! :)


112. Pedro34 (2020-04-18 13:50.37)  
A sorozat minden epizódját láttam a 7. évadtól feliratos változatban kivétel, csak a 8.évadnak a 11. és 12. epizódja! Mintha még nem készült volna el a két epizód, mert sehol nem található az oldalakon és magyar felirat sem készült még hozzá és hírek sincsenek róla! Esetleg, ha valaki tudna róluk valamit, azt megköszönném!


111. Bajkoviki (2019-11-27 14:27.59) aaaaa - (válasz Quantumleap 110. hozzászólására)
:-( idén ősszel már sajnos nem


110. Quantumleap (2019-04-15 13:12.26) aaaaa - (válasz Bajkoviki 109. hozzászólására)
Majd csak ősszel valamikor. Pontos dátum még nincs.


109. Bajkoviki (2019-04-12 10:48.32) aaaaa
Mikor látható a 8.évad? tudja valaki?


108. Atzel (2018-06-09 13:55.42) aaaaa - (válasz Atzel 107. hozzászólására)
Ne tévesszen meg, hogy 1-2 statiszta magyarul szólalt meg.. Amcsiknak az teljesen mindegy..


107. Atzel (2018-06-09 13:54.18) aaaaa - (válasz Dobsony 106. hozzászólására)
Hogy mivan? :D
Dehogynem. Moszkvában vagyunk. Az egész évad az oroszokról szól, ott bújtatják el a csajt, ott csinálnak balhét, és onnan is menekítik ki. Egyszer-kétszer elhangzik asszem az elején Budapest is, de ettől függetlenül Budapest Moszkva ismét.


106. Dobsony (2018-06-09 12:12.27) aaaaa
A sorozatról: A 7. évad is nagyszerű és az utolsó 1-2 rész itt is játszódik, Budapesten.
Végre gyönyörű fővárosunk nem Berlinnek-Párizsnak-Prágának-Moszkvának stb. a duplőre, hanem saját magát adja.
Jó volt látni, hogy az az étterem ahol a fél életemet ledolgoztam, méltó helyszíne a sorozat hetedik évada nagy történéseinek.


105. Dobsony (2018-06-09 12:04.32) aaaaa - (válasz Quantumleap 104. hozzászólására)
A szinkronos 24-be néztem bele egyszer-kétszer véletlenül. Teljesen mást láttam, mint feliratosan. Szerintem minden sorozatot, legyen az amerikai-angol-francia-spanyol csak feliratosan! Úgy adja át igazán, sokkal élvezetesebb.
Mostanság töltöttem le a Birmingham bandája című angol minisorozat eddigi 4 évadját. Az első kettő csak szinkronosan volt fent, a 3.-4. viszont csak feliratosan. Sokkal élvezetesebb az utóbbi kettő, imádtam Tom Hardy hangját, és Adrian Brody-ét és persze az állandó szereplőkét is.
Nem beszélve a "kiherélésről", amiről Te is írtál. ;)


104. Quantumleap (2018-06-09 11:49.38) aaaaa - (válasz Bajkoviki 102. hozzászólására)
Eddig igen. De hidd el, jobban megéri eredeti nyelven, a szinkront szinte teljesen kiherélték, káromkodásmentesítették.


103. El Condor (2018-06-08 20:12.05) aaaaa - (válasz Kimiraikonnen 95. hozzászólására)
feliratok"pont"info


102. Bajkoviki (2018-04-18 20:01.46) aaaaa
csak az első 4 évadot szinkronizálták?


101. Atzel (2018-03-11 18:41.33) aaaaa
Volt 2 erős évad, full megváltozott a sztori, nyilván érthető, hogy itt-ott megfárad..
7. évad 4. részt fejeztem be. Kevés olyan sorozat van szerintem, amely egy 7. évadban is képes olyan részt lerakni, mint a fentebb említett.. Carrie golyós, oké, ha kicsit már sok, de a Saul - O'keefe szálnál levegőt venni nem tudtam, és ez még nagyon az évad eleje.


100. Hajrá KTE (2018-01-02 12:57.16) aaaaa
Most fogom befejezni lassan a hatodik évadot és számomra ugyanolyan élvezhető ez is, mint az első pár évad volt, kicsit másabb ugyan, de nem értem a sok negatív visszhangot.


99. Kutasi85 (2017-05-05 03:21.30) aaaaa
Valahogy minden évadban beletenyerelnek az aktuális témákba. Ha így folytatják, azt fogom mondani, a Homeland megunhatatlan. Remek volt az évad felépítése, a tét egyre nőtt, az epizódok egyre jobb minőségűek voltak, és nem egyszer katarzissal szolgáltak. Rupert Friend nem hittem volna, hogy ilyen alakítást képes kihozni magából, szerintem ebben az évadban simán felnőtt Claire Danes mellé.


98. Riff60 (2017-04-05 20:52.39) aaaaa
A Rupert Friend alakította Peter Quinn karaktere a legérdekesebb a sorozatban, kár hogy az ötödik évadban úgy elbántak vele,de a hatodikban bizonyítja a különlegesen képzett katona az stroke után is kemény.Az egész sorozat igényes,izgalmas érdekfeszítő és aktuális is egyben.Mindenkinek ajánlom.



97. Tysonrichie (2016-12-24 10:23.13) aaaaa
Igen


96. Empire (2016-11-26 16:30.43)  
Érdeklődnék hogy jó sorozat ?
A 24-et tudja pótolni ?


1 2 3 4 5

Kapcsolódó fórumok

VéleményekConvar, 2023-01-24 13:16125 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk