Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A maflás
- AMC, 12:15
Úriember revolverrel
- Viasat Film, 12:25
Lassan
- Cinemax2, 13:00
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
- HBO3, 13:20
Pán
- Film Café, 13:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Időhurok - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Szólánc
Mire gondolsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az aszfalt királyai aaaaa
Mikecz Estilla aaaaa

 

Fórum - Bűnösök és szentek - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

10. Az utolso szamuráj (2014-09-20 10:28.08) aaaaa
A szórakoztató "B" kategória.
Kár vesződni a sztorival:az csak megy előre,semmi csavar,a nyomozás is csak alibi,és néha röhög az ember-már aki gondolkodásra is képes...-hogy jut el a történet egyik pontból a másikba.Mielőtt még lenne emiatt hiszti:de igen,ez is fontos,mert ezzel az erővel bármit el lehet adni logika nélkül.
Viszont aki nem ilyen miatt nézi a filmet-azaz baromi sokan:))- azoknak jó kis szórakozás a maga agyatlan módján:gyors,pörgő ,kiszámítható és olykor igen véres,kemény.Johnny Strong-nak faszán áll a zsaru szerep,fel is gyúrta magát:és nem titkoltan Mel Gibson Riggs karaktere köszön vissza benne.
Mint ahogy a Halálos fegyver egyéb pillanatokban is:tökös,kíméletlen,zűrzavaros és bárminek fejjel előre belemenő fehér fiú és kicsit visszafogottabb,nyugodtabb, néha társa energiájára rábámuló fekete srác(aki itt fiatalabb,mint Glover karaktere volt)A vacsijelenet egy az egyben átemelés,még ki is kíséri a fekete fiú a kocsihoz-csak itt elmarad a mesterlövészes monológ.Továbbá a sprint a kocsi után,még ha itt ketten is rohangásztak,honnét lenne máshonnan ismerős??
Ami tény,a fiúknak volt 489 dollárjuk az akciójelenetekre,ebből igen gyér látvánnyal felrobbantottak egy omlásra ítélt épületet meg egy autót átbucskáztattak a fején.Mégis,az eksönök miatt drágábbnak tűnik a mozi,mint amennyibe került,és fegyvermániások szétröhöghetik azon az agyuk,pisztollyal !!méltó ellenfelei a jófiúk a gépfegyverekkel,nehézágyukkal :))rájuk törő ,profin kiképzett!!!exkatona!!!rosszfiúk tetemes számbeli fölényének:))Akik azt is megteszik Johnny-nak,hogy mikor fogságba esik,meg sem kötözik,ennyit a profizmusról.
Mégis,minden akciófilmes ostobasága ellenére,minden bugyutasága dacára jó szórakozás ez,még ha az alkotók azt a plussz butaságot is elkövetik,az igazi genyó megússza-pedig ez nem a Francia kapcsolat.


9. Másakutya (2013-12-12 00:04.07) aaaaa
Megszületett az új Chuck Norris...A futás nem volt semmi.Elég gyenge film.



8. F2d (2013-11-23 21:48.37) aaaaa
Igazi pörgős, hentelős! Amolyan minőségi B akció mozi, szuper kommandóssal, ólom esővel, sok vérrel, nagyon gonosz gonosszal, végén párbajjal, stb, ahogy azt kell.


7. Miszter88 2 (2013-11-18 20:15.09) aaaaa
Na , jó kis film volt ez . Erős akciómozi .


6. Miszter88 2 (2013-11-18 13:41.40) aaaaa
Most állok neki , kíváncsi vagyok milyen lesz .


5. Nika23 (2013-11-18 12:31.39) aaaaa
Remek akciófilm! Sötét hangulatú, elejétől a végéig izgalmas film. És bár erőszakos, -bár milyen is lenne egy akciófilm-, a remek akciójelenetek, a jó színészi játék, és a film nyersessége szerintem átlagon felülivé emeli. Sean Patrick Flaneryt nagyon bírom, szerintem jól hozta a megcsömörlött, kiábrándult katonát. Johnny Strongot pedig először láttam filmen és nagyon megtetszett. Remekül állt neki a kemény zsaru szerep, és nem utolsósorban jóképű és karizmatikus. Remélem láthatom még más filmekben is. Egyetértek az előttem szólókkal, hogy ez a remek, különleges film többet érdemelt volna.


4. Chris92 (2012-11-21 19:17.09) aaaaa
Kaufman eddigi legjobb filmje, ezen speciel lehet érezni, hogy beleadott minden karftot, hogy a B akciómozis akciósablonok és az alacsony költségvetés ellenére, a lehető legélvezetesebb koktélt keverje ki. A színészi játék is meglepően megüti az elfogadható szintet, Johnny Strong szimpatikus, ahogy a többi arc (pl Sean Patrick Flanery, Tom Berenger) is hozza a rá osztott szerepet, van egyfajta igazi old-school, nyers hangulata. ami az akciókra is rányomja a bélyeget, remekül megkomponált, véres lövöldözések és bunyók, amiknek minősége kiemeli ezt a darabot az átlagos DVD-re kijövő darabok közül. Élvezetes alkotás, én remekül elvoltam vele.


3. Fsylv (2012-02-24 11:50.42) aaaaa
Egyetértek AlekSej Hallani sem hallok róla, hogy kiadják majd. Ezek szerint Tom Berenger már nem is akkora név a magyar piac szerint. Szomorú.. :-(



2. AlekSeJ (2012-02-07 16:31.14) aaaaa
Szerintem ez a 2010-es év egyik legelhanyagoltabb filmje, már olyan értelemben, hogy ezzel senki nem foglalkozott, ezt (tudtommal) senki nem reklámozta. gondolták, ebben nem szerepelnek nagy nevek, így teszünk rá, majd kifossuk valami lemezen, és ha valakit érdekel, majd megveszi négyszázért, vagy ajándékba adjuk egy telesopos szeletelőkés mellé....Megérné a kés, mert szerintem elég jó akciófilm, a lövöldözős részek is látványosak, és személy szerint egy percet sem unatkoztam rajta... De tényleg, hol van ez DVD-n, mert én sehol sem találom...?! Már nem ez az első mozi..azaz film, mert mozibemutatójára sem emlékszem, amelyet kicsinyke hazánkban nem forgalmaznak, sőt egyáltalán ki sem adtak soha... Még egy mono hundub kiadásnak is örülne az ember (bár amilyen gyatra mostanában a szinkronstúdiók felhozatala, talán nem is kár a szinkron miatt), de abból sosem lesz semmi... A főszereplőnket többször látnám egy jó kis akcióban újra, jól áll neki ez a kemény zsaru szerep, meg a bosszúállás... Aki ide téved, és olvas, az ne hezitáljon sokáig, ha elalvás előtt akcióra éhezik (kivéve, ha az asszony is, mert akkor dvd-zés kilőve:)), nézze meg, ajánlom mindenki figyelmébe...


1. Fsylv (2011-12-01 09:50.04) aaaaa
Az utóbbi idők egyik legjobb akciófilmje. Aki szereti a kíméletlen, lövöldözős, "bosszúállós", látványos filmeket, annak kötelező :-)



Kapcsolódó fórumok

VéleményekAz utolso szamuráj, 2014-09-20 10:2810 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk