Unatkozol? Gyere játszani!
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Konyec - Az utolsó csekk a pohárban
- Magyar Mozi TV, 01:15
Volt egyszer egy igazság
- AMC, 01:15
Éjszakai ragadozók
- HBO, 01:21
Elemi ösztön 2.
- Film Mánia, 01:40
Válság
- HBO2, 02:06

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Vélemények
Érdekességek!
Mit hallgatsz most?
Fallout (sorozat) - Vélemények
A sógun (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A szőke az igazi aaaaa
Jaione Camborda aaaaa

 

Fórum - Halálos ellenfél - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

9. Atibandi1979 (2017-01-20 18:34.31) aaaaa
Röviden.
Ez egy Seagal-os film, de egy nagy fos.


8. Convar (2014-12-30 00:52.17) aaaaa
Sztem sem jó.


Először is, zavaros a sztori. Néha egyáltalán nem volt fogalmam arról hogy ki kivel van, legalábbis ami a kínaiakat illeti. Igaz, ebben szerepet játszhat az is hogy nekem minden kínai egyforma, egyszerűen képtelen vagyok őket megkülönböztetni :D Szal ált. azt sem tudtam hogy éppen melyikőjüket látom.

Másodszor, de ez akciófilm lévén talán még nagyobb baj, hogy az akciójelenetek is szarul vannak koreografálva. Kedvencem az itt is folyamatosan látott klisé hogy a töltelékje persze akkora barom hogy nem is fedezékből tüzel ám! Jó persze, nekik hullaniuk kell, de muszáj ennyire bénán?

Nameg Seagal bunyói. Nekem annyira nem tűnt fel a filmben de miután mástól olvastam róla tényleg: szal elég hiteltelen azokból is némelyik a begyorsításokkal, meg méteres dobálózásokkal.

A végén a robbantással meg kit akartak másolni? Bay-t? :D Csak mert az is irtó gáz lett :D

De voltak a szövegkönyvben is érdekességek. Amikor pl. az egyik azt mondja hogy "Olyan feneke van mint egy 9 éves fiúnak." az ilyeneket mire véljem? Merthogy ezt egy nő fenekére mondja :D

Na akkor a nők. A főszereplő lány legalább szép, őt elnézegettem. De még itt is ki kell osztanom egy feketepontot mert Seagal felesége is elég fullos volt tehát illett volna vhogy őt is a történetben hagyni, főleg hogy mint láttuk egyébként toplesst is vállalt :D


3 csillag, jóindulattal.



7. Cervantes (2013-01-27 22:26.45)   - (válasz Norbitzki 6. hozzászólására)
Nagyon üdítő hozzászólás, gratulálok!


6. Norbitzki (2011-12-11 20:51.59) aaaaa
Végtelenül gyenge mozi, egy magát nevetségessé tévő Seagallal és rosszabbnál rosszabb bunyókkal.
A zene borzalmas, a szereplők hiteltelenek, a történetben nincs semmi különös, de ha ez sem lenne elég: a Mester vagy 37 percenként üt hármat, vagy akkorát dob egy vele egy tömegű emberen, hogy az szaltózik a levegőben és 4 méterrel arrébb esik le. A közbülső időközökben pedig vagy fuvaroztatja magát, vagy bölcselkedik, vagy pedig feleségére gondol, aki álmában meztelenül táncol rajta, miközben ő persze kabátban van...több mint mókás ez, még egy ilyen szintű akciómoziban is. De itt szinte mindenki rémgyenge, a korrupt zsaru karaktere annyira nevetséges, hogy csak na, az orosz apuka sem nagy durranás, a törékeny, szép nő pedig már megjárta a poklot és gengszterek között nőtt fel...jó, hogy nem zöldsapkás.

Az ember amikor egy-egy ilyen új keletű mozit készül megnézni a Mestertől, némi keserű szájízzel helyezi be a lemezt a lejátszóba, így voltam ezzel most én is, és rossz sejtelmeim végül is beigazolódtak. Valamivel erősebb ugyan az előző Született pusztítónál, de így is messze elmarad mondjuk a Testőrtől, és akkor még csak meg sem említettem a régi, nagyobb filmjeit.
Újabb vállalhatatlan tucatmunka!


5. Jason13 (2011-11-12 18:13.32) aaaaa
Seagal újra lecsap,kő kövön pedig nem marad,hiszen útját rengeteg hulla és még több halott agysejt szegélyezi!Bár,azt meg kell hagyni,ezen darabja nincs olyan szánalomra méltó,mint mondjuk egy Született pusztító (mondjuk az ez után készült,és úgy vettem észre,oda az ezer arcú Mester újra magára pakolt pár kilót),de annak fényében,hogy az is milyen gyenge,ez nem is igen számít nagy dicséretnek.Tehát van nekünk egy egyszerű történetünk,mely olyan gyenge lábakon áll,mint egy kempingszék egy tornádó mellett,viszont erre lehetne azt mondani,hogy hát itt nem is ez a lényeg.Ez igaz,hiszen ez akció film szeretne lenni,azokban pedig a golyózáporokon és a bunyókon van a hangsúly.Mondjuk itt is,de olyan gyengén kivitelezettek jelen esetünkben ezek a dolgok,hogy az hihetetlen.Bár,még így se mondanám őket elképesztően gagyinak,inkább csak unalmasnak,hiszen a legtöbb tűzpárbaj nem áll másból,mint hogy két faszi fedezék mögül tüzel egyet-kettőt erre-meg arra,oszt kész.Semmi stílus,semmi pörgés.De hát Seagal filmtől miket is várok?
Rém unalmas,klisés,sablonos és gyenge szösszenet ez az elefántléptű Mestertől,lassan itt lenne már az ideje,hogy fogasra akassza a fekete bőrkabátot.


4. Chris92 (2011-11-12 17:49.55) aaaaa
Hajjaj, Seagal mesternek lassacskán rá kellene jönni, hogy ez az akciózás már finoman szólva nem megy, különösen alacsony büdzséből, hatvan fölött, ZS filmes stábbal. Történet kiszámíthatóbb mint a Barátok Közt minősége, a színészi játék valahol a balatoni lápvilág és a bánya kövezeti felépülése között mozog, így persze csak az akciókban kereshetnénk menedéket. Jó sokat lőnek, jó sok ember harap fűbe, a szegénységszagot jó sok vérrel meg gyors vágással kívánják eltakargatni. De amikor Pityu bátyánk bunyózni kezd az vígjátékba illő, az irreális csonttörésekkel, dobálásokkal, begyorsított mozdulatokkal, persze a nagy harcost mindig félárnyékban mutogatják hogy ne csorbuljon a "hitelesség". Minden durvulása ellenére még báj sincs benne, nyugodt szívvel ki lehet hagyni.


3. Stevie007 (2011-11-09 18:53.55) aaaaa
Nem volt rossz. Úgy látszik Keoni Waxman jó párost alkot Seagal-lal. Ne számítson senki nagy alakításokra és fordulatokra. Ez a film az elmúlt pár év Seagal filmjeiből kiindulva kellemes felüdülés. Végig követhető (!), kevés baki (!), a bunyók jobban kidolgozottabbak, nincs dublőre Seagal-nak. Természetesen nem üti meg a 20. századi Seagal filmeket, de a Piszkos lappal mellett eddig ez tetszett a legjobban az 'öregkori' DVD-s filmjei közül a mesternek. Egyszer érdemes megnézni.



2. Stevie007 (2011-11-05 13:12.11) aaaaa
Na megvan a film szinkronosan végre. :-)
Hamarosan megnézem, majd írok véleményt.


1. Kisjon (2011-11-03 19:44.33) aaaaa
Steven Seagal az utóbbi 10 évben készített filmjeivel egyértelmű, hogy sosem a következő évi Oscar díjra hajt. Nos ismét itt egy újabb gyöngyszem a fekete bőrkabátjától már semmikép megválni nem akaró színésztől. Aki az utóbbi időben nézett már Seagal filmet az tudja mi vár rá ha belekezd a filmbe. Kézkicsavarós, lövöldözős, szigorúan nézős és még véletlenül sem nevető, kőarcú Seagal mester egy jelentéktelen történettel megspékelve próbálja meg ismét elmorzsolni a szájába adott szöveget. Színészkedni meg sem próbál már ő, ha ilyet tenni magunk lepődnénk meg a legjobban. A színészi játék pocsékságát és hiányát puska és pisztoly ropogással próbálják meg ellensúlyozni és a színészi játék hiányának cserébe rendesen törnek a csontok is számtalanul. Egyszóval az akció rendben van, mint már említettem azt kapjuk amit az utóbbi időben Seagal-tól már megszokhattunk.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekAtibandi1979, 2017-01-20 18:349 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk