Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Aquaman és az elveszett királyság
- HBO, 17:55
Alkonyat
- RTL Három, 18:30
A pusztító
- Film+, 18:40
ZseniKém - Az ügynök haláli
- AMC, 18:50
Reszkessetek, betörők!
- Mozi+, 18:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Szárnyas fejvadász - Vélemények
50 éves az Omega együttes
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
Dudley Moore - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Hozzám jössz, haver aaaaa
Martin Brest aaaaa

 

Fórum - Krízispont - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
45. Emylio (2024-01-23 19:01.35) aaaaa
Nehéz volt közben ébren maradni.


44. Dobsony (2023-08-09 17:57.38) aaaaa
Nem értek a pénzvilághoz, fogalmam sincs a gazdasági válságokhoz, a tőzsde nekem tiszta rubik kocka, azt még sosem tudtam kirakni.
Viszont ez egy jó film, nem éreztem egyáltalán száraznak, a színészek mindegyike hibátlanul teljesít, talán Demi Moore egy picit alúl, az Ő szerepe nem igazán volt tiszta.
A kutyát túl korán ásták el, várhattak volna vele még egy kicsit...gondolok a film gyors lezárására.


parfumeshop.hu banner

43. Lessik (2023-02-19 05:40.00) aaaaa - (válasz Pocsarov 39. hozzászólására)
És azt mint laikus is tudom, hogy a tőkeáttételes kereskedés az nagyobb rizikót rejt mint az orosz rulett...ha elszáll akkor onnan ki nem lehet kaparni...illetve láttuk hogyan...szétmaszatolták az egész világra. És a mostani nyomor inflációra is hatással volt...Ezért aktuálisabb a film mint valaha! Én 5 csillagra tettem a 4-ről. A film első fele az alakításokkal szenzációs.Mindenki!


42. Lessik (2023-02-19 05:34.17) aaaaa - (válasz Pocsarov 37. hozzászólására)
Nem akarnék vitázni, de...:
"Valami homályos matematikai-képlet elírásával magyarázni egy pénzügyi (pü.) világválságot, ugyan már!!! "

Nem magyarázza a világválságot vele, hanem amit a The Big Short is bemutat a jelzálog hitelezésben megjelenő növekvő kockázatokat nem tudták vagy nem akarták vagy egyszerűen csak nem sikerült jól felmérni és a változásokkal együtt mozogni a kockázatelemzésben... (Túl nagy kapzsiság elvakítja a szektort...mindig is így volt!)


41. Az utolso szamuráj (2017-11-07 19:29.01) aaaaa
mindenesetre csendben megjegyzem,hogy az iró rendező apja harminc éven keresztül a merill lynch alkalmazásában állt,és aktivan segitette a forgatókőnyvet,számtalan dolog nem légbőlkapott.és ,ezt úgy hogy tőzsdei tapasztalataim kevesebbek,hihető,hogy a kinti világ pőtit....más:))


40. Az utolso szamuráj (2017-11-07 19:05.11) aaaaa
ebbe kicsit belealudtam.megtennéd,hogy a mindenki által tudott dolgokat kihagynád??

igaz,akkor meg nem szól semmiről amit ideirtál....


39. Pocsarov (2017-11-07 18:12.23) aaaaa
Köszönöm a sommás és kulturált reakcióját!

Melyik részét nem érti? Az egyik megjegyzésem a forgatókönyv azon részére vonatkozik, melyben a bankműködés, mint kerettörténetre vonatkozik – a bank így nem is tudna működni, ez még fikciónak is rossz! Amire a film épül az az adat napi szinten kerül jelentésre! Több, mint 12 évet dolgoztam ebben a közegben (1 brókercég, 2 Ker.Bank), ezért a nagyobb rálátásom miatt szeretném tájékoztatni azoknak, akik valóságnak veszik a film ezen részét ill. segíteni azoknak akik szeretnének betekintést nyerni a pü. kereskedés világába. A megjegyzésem másik fele arra vonatkozott, hogy nem volt érzékelhető a feszültség egy ilyen rendkívüli helyzetben. Erről, valószínűleg a megírt és eljátszott szerepek tehetnek. Megjegyzem: egy valós, normál hétfői kereskedési napon nagyobb a feszültség a tőzsdén, mint amit a film egészében bemutatott. Egyébként értem a film célját, de nem tudok vele azonosulni.

A bank és a pü. világválságról nincs mit társalognunk. A filmről meg minek. Az első és az utolsó mondatom azzal kezdődik, hogy SZERINTEM / VÉLEMÉNYEM SZERINT. Nem kötelező elfogadni!

Bizonyára tudja a Mozi, illúziót közvetít, ezért az egyén korábbi ismeretei kapcsolódnak össze a film által közvetített képi és hang üzenettel az elmében, és a kettő eredője lesz az élmény / semlegesség / csalódás. Ezért értékeljük másként egy adott filmet. (itt a fórumon olvastam: "…az egyik oldalamon lévő sír a másik oldalamon lévő nevet, én meg nézek, hogy mi van…?"). Így működünk és amennyiben ezt megérti, talán a későbbiekben nem két lábbal fog másokba beleszállni és nem a személyeket fogja cikizni, hanem visszatér a 2007 évi színvonalas filmkritikáihoz és csak ahhoz.

Kérem, olvassa el figyelmesen írásomat, vagy a jövőben egyszerűen ugorja át, én már egy ideje ezt teszem az magáéval. Most is csak udvariasságból reagáltam a hízelgő reakciójára. A jövőben kíméljen meg a parttalan diskurzustól. Közel a 7. X felé már méltatlan volna kakaskodni. Én befejeztem!


38. Az utolso szamuráj (2017-11-05 20:23.23) aaaaa
jó nagy bőszmeséget irtál,a nagy dobás-ami kurva jó film-jóval nyitottabban,"totálisabb munkamódszerü",ez viszont kisebb szeletet mesél el,egy dologra ősszpontosit.


37. Pocsarov (2017-11-05 18:39.41) aaaaa
Szerintem, ez a film nem tudott felnőni a vállalt feladatához! Nem tudta bemutatni a bukáshoz vezető eseményeket. Valami homályos matematikai-képlet elírásával magyarázni egy pénzügyi (pü.) világválságot, ugyan már!!! Véletlenül nem lehet a pü. rendszereket bedönteni. Többszörös biztonsági szabályzók vannak beépítve, melyet csak szándékosan (a legeslegfelsőbb személyektől) vagy többszörös hanyagság egybeesése miatt következhet be. Ez a szál nem derült ki! A filmből az sem derült ki, hogy miért bocsátották el az - ügy kipattanása előtt - tömegesen a munkatársakat! Kulcsfontosságú lett volna tisztázni, milyen nehézségekről beszél. VALAKI már tudott valamit…???
A kockázatkezelők már jóval korábban (Stanley Tucci - Eric Dale) értesítették a likviditásért felelős részlegvezetőt, (Demi Moor - Sarah Robertson), hogy túl nagy a kitettségük. Nos ezért még nem dől össze a világ, mivel több lehetőség van a likviditás biztosítására. (Tessék csak a Postabank történetre gondolni.) Ez a szál sincs tisztázva!
Akkor miről is szól a film? Arról, hogy mitől vezető a vezető, ennyi. Nem értik a folyamatot. Ilyen a valóságban nincs, egy filmbe lehet hülyét csinálni a vezetőségből, de ez nem hiteles és nem egy ütős story. Engem nem tudott meggyőzni az elsőfilmes rendező (J. C. Chandor), hogy ő érti mit is akar mondani, üzenni. Egy dolgot próbált tudatosítani: mindenáron csökkentsd a veszteséget, (szó szerint: a becsület a hírnév a további lehetőséget… stb. árán is.) Ezt ábrázolja a kutya eltemetésével: Egy haldokló szervezetet semennyi pénzzel nem lehet életbe tartani sokáig! A brókerek nagy bónusza pedig csak kártérítés, a becsületük ára. E cég brókerei kiírták magukat a pü. világból.
A színészi játékról - Stanley Tucci (az erkölcsi győztes) és Demi Moor (hibázása miatti félelmét tökéletesen ábrázolja "mint riadt kislány"…) ők hitelesen alakították szerepüket. A többiek bár nagy nevek, de hiteltelenek voltak számomra. Pl.: amikor Jeremy Irons (John Tuld, elnök - vezérigazgató) megérti, hogy már nem többszörös milliárdos, akkor kicsit megemeli a hangját és… Paul Bettany (Will Emerson) ittas, de mire visszaér az irodába már józan. Továbbá, egy ilyen éjszaka után senkin sem látszik a kialvatlanság… stb. stb. A vágásokkal nem, a zenével teremtenek bizonyos feszültséget, de nem mutatnak hozzá történetet.
Értékelésem: valójában 2*, de Tucci és Moor miatt 3*. Akit a pénzvilág érdekel, és többet szeretne tudni róla NE ebből a filmből tájékozódjon. A pü. válság oka: a Nagy Dobás c. filmből megérthető. Véleményem szerint azt, érdemes tanulmányozni. Elnézés kérek, kicsit hosszúra sikeredett.


36. Friccento (2017-01-24 12:17.43) aaaaa
A film tényleg jó, érdemes volt megnézni, sőt azt is mondhatjuk kár lett volna kihagyni, de sajnos nagyon száraz.
Talán ezt a mondanivalót illetve a történéseket másképp nem is lehetne tálalni.

Hiába jók az alakítások, részemről ez nem az a műfaj amit mostanában újra és újra elővennék és megnézném.


35. Vmiso (2016-10-11 19:35.59)  
Remek film az egész világot letaglózó válság kiinduló pontjáról.

A szereplőgárda pazar, szinte nem is lehetett velük hibázni, Spacey, Irons, Tucci minden mozdulata zseniális a filmben.

Száraz film, de leköt, mert mindenkinek a sorsára hatással voltak ezek a napok, a végén Irons elmondja a tutit.
Ők beborították a világgazdaságot, de mégis tovább gazdagodtak, milliós fizetésekről, bónuszokról beszélnek...valami nagyon régen el van itt ba..va, és ezt ez a film sem titkolja.

Akinek bejött a Nagy dobás, ezt se hagyja ki.


34. Emmersson (2016-10-05 20:03.11) aaaaa
Rettenetesen alul pontozott a mozi! Egyetértek Colby86 fórumtárssal: "helye van a legjobb tőzsdés filmek között"!
A blökiről nekem inkább az villant be, hogy ezek a pénzemberek nem igazán látják már a kliens mögött az embert, így az emberek iránt már semmit sem éreznek. Ella viszont hús-vér valóság volt, így a hiánya is valós.
Persze nem vitázom, csak én ezt láttam bele :)

Jaa...és sajnos szinkronosan néztem meg, én balga :( Helyey László nagyon nem volt jó Jeremy Ironsnak, és még néhány hang lehetett volna más...


33. Colby86 (2014-10-29 06:52.55) aaaaa
Ennek az igényesen kivitelezett filmnek is helye van a legjobb tőzsdés filmek között köszönhetően a nagyszerű forgatókönyvnek és a kiváló színészeknek. A forgatókönyvről: gyakorlatilag sokszereplős kamaradrámáról van szó, érdekfeszítő volt, ahogy egyre magasabbra jutottak a hierarchiában, a párbeszédek jól megírtak voltak, bár nem volt túl szájbarágós meg lehetett érteni annak is aki nem pénzügyi szakember, akit pedig érdekel utána tud nézni a háttérnek és a filmben elhangzott szakzsargonnak (pl volatilitás, de ezt talán meg is magyarázzák). A kutyáról:):Ahogy látom ez sokakban kérdést hagyott, számomra egyértelműen a gazdaság, a piaci egyensúly szimbóluma, persze úgy is lehet értelmezni, hogy Kevin Spacynek most már "se kutyája se macskája":)
Szerintem ez a film heves érzelmeket nem, viszont jó kis vitákat kiválthat, ami szerintem a jó filmek ismérve. Akinek tetszett A közösségi háló és a Tőzsdecápák az nyugodtan üljön le a Krízispont elé (lehetőleg kipihenten, mert nagyon figyelni kell, szinte minden szónak komoly súlya van)


32. Az utolso szamuráj (2014-09-09 19:35.13) aaaaa
A kutya megdöglött.

A nézőnek ne legyenek illúziói:Kevin Spacey ott és akkor nem az állatot temeti.
A Krízispont az a film,amit megnézetnék mindenkivel:hogy értse,mi történt a világban,aminek hatását ma is érezzük.Hogy tudja,miért nincs több embernek munkahelye,amit persze hamis statisztikákkal lehet szépítgetni,hogy ez vagy az a gazdasági szám miért nem mozdul avagy lefelé indul,ami épp miért rossz és úgy egyáltalán,mi a gazdasági válság.Ha azt mondod,téged ez nem érdekel,jogodban áll:buta akárki maradhat,istenadta joga.Itt most nem az alkotás megtekintésére gondoltam,hanem arra,erről a dologról minél kevesebbet akar tudni--holott,vele élő történelem.
A Krízispont a Lehman Brothers-nél történt dolgokat ,eseményeket avatott-némileg leegyszerűsített formában-bemutatni,igen neves gárdával.Röpködnek majd szakszavak,zsargonok,pénzügyi elemzések:ám úgy érzem,az elsőfilmes rendező és alkotótársai ügyeltek arra,hogy a témában nem "otthon ülők" is simán eligazodjanak a történéseken.(Ezért is írtam,minden le van egyszerűsítve)A lényeg:egy süllyedő hajóról ,ahogy az órák haladnak előre egyre kisebb pénzért szabadulnak meg mindentől,miközben tudják,azok nem sokat érnek.
Eladni a szart.Nem törődve következményekkel,és ebbe a körbe igen széles sáv beletartozik.
Jómagam lélegzetvisszafojtva néztem a filmet és megállapítottam:jobb,mint a Tőzsdecápák-az elsőre gondolok annak második része majdhogynem értékelhetetlen.Okosabb,markánsabb,kiegyensúlyozottabb és -szomorúbb.Mert ma 2014 van,gyerekek.
A színészi gárda istentelenül jól teljesít,Spacey ,Tucci vagy Jeremy Irons mondjuk nem is tudna másként:de az,hogy a fiatalabbak is így felnőnek a nagyokhoz-és ehhez a komoly feladathoz-mindenképp figyelemreméltó.Ami pedig ezeket az embereket illeti,akiket sokan nem szeretünk,nos róluk Bettany mondja el az igazat,ám még ennél is fontosabb a két nagy öreg,Spacey és Jeremy Irons vitája az étteremben.

Szóval,az a "kutya" megdöglött,mégegyszer,nem a kutya.Többek közt ezért (is...)vagyunk szopóágon.


31. Dr.HannibalLecter (2014-02-27 23:45.29) aaaaa
[link]

szomorú ez az egész rendszer amiben élünk.
a film is hitelesen igazolja. az átlagpolgárok, akikre MINDEN épül, le vannak szarva, "Soros-ék" meg ugyanolyan vidáman csapják ki otthon, mint eddig bármikor.


30. Monsoon (2013-09-30 13:57.27) aaaaa
Izgalmas, hihető és nagyon érdekes. Nagyon jók a színészek, nincs egy unalmas pillanata a filmnek. Külön tetszik, hogy Spock volt az okos elemző, nem mellesleg volt rakétamérnök.:))


29. Bean (2013-08-22 09:24.34) aaaaa
Nagyon száraz film, de ennek ellenére engem baromira lekötött.Alapvetően szeretem azt mikor egy film ennyire boncolgat egy adott témát, főleg ilyen színészi gárdával.Mindenki remekel és persze ügyesen kullog Demmi is a maga módján a nagyok mögött, mert most sem régen sem tudott ő semmit produkálni a vásznon.Első perctől kezdve érdekel mit miért és hogyan csinálnak.Nem igazán van az egész történetben kímélet, sőt nyálas szirupokat sem tartalmaz egy rész sem.Vezeti a néző folyamatosan és mesél ennyit csinál.Persze a film közepén jön egy nagy rész, mikor megjelenik Jeremy Irons, na nálam az a megbeszélés jelenet vitte a film összes párbeszédét.Szerintem a film legerősebb párbeszéde/jelenete volt az ami ott zajlott.Nagyon örülök neki, hogy ez a film is bizonyítja azt, hogy nem mindig szükséges sok pénz, fegyver durrogtatás, robbanás ahhoz, hogy meglegyen a feszültség egy adott témában/filmben.Csak jól kell hozzányúlni a dolgokhoz és legfőképpen jó színészekkel kell vászonra vinni a karaktereket.Jó film ez kérem aki ezt a fajta stílust preferálja bátran elé ülni és csak figyelni!


28. Nyolcadik utas (2013-07-06 04:33.06) aaaaa
Néhány jelentében zseniális, munkahelyi, vezetői tréningek számára szakmai bemutatásra alkalmas, de egyébként közepes, réteg film.


27. Cthulhu6 (2013-05-02 11:53.51) aaaaa
Nagyszerű, kiváló film. Le vagyok nyűgözve.

A színészek fantasztikusak (Spock kapitánytól a mentalistáig mindenki), a téma érdekes, a jelenetek hihetőek. És ennyi. Több nem is kell, hiszen ez egy amolyan "tőzsde-thriller" vagy mi a túró... :D

A film gyetlen hibája, hogy az első 20 percben valahogy nem hajlandó elindulni. Miért? Nem tudom... mindegy.

Nem moziba való, talán egy Dvd árát sem éri meg, de a TV-ben elsőrangú, egyszer mindenképp megnézős film, mondanivalóval és komolysággal.
5 csillag.


26. Dracéna (2013-04-29 09:49.11)  
Bárcsak minél többen látnák és értenék meg ezt a filmet, jobban megértenék, mitől ilyen amorális a világunk, hogy a világ 1-2 százalékos pénzelitje azt csinál, amit akar, kizárólag a saját javára, mert függővé vált a pénztől, mást nem is értékel igazán, közben pedig magánéleti válsággal küzd.A filmnek igenis nagyon hatásos a befejezése: Sam eltemeti a kutyáját,a világ pedig ugyanúgy megy tovább, de egyre kiüresedve, a teljes káosz félé, amit a pénzvilág gurujai generálnak.Mit nem lehet ezen érteni? Méghogy egyesek szerint unalmas! gondolkodni kell... Dracéna


25. Mbr84 (2013-04-29 09:10.45) aaaaa
érdekelne,hogy akiknek nem tetszett a film,azok mit vártak?
a történet a bank világában játszódik. ott nincs romantika. nincsenek fegyverek. senkit nem érdekel ,hogy vannak e gyerekeik, vagy hogy igazából mi lesz a kutyával?
bemutatta,hogy mindig van felettünk valaki aki leszarhat minket,ha éppen a pillanatnyi érdek ezt kívánja.


24. Diablozoll (2013-02-17 23:49.39) aaaaa
A legjobb Wall Street-es film, amit eddig láttam! Nagyon jól adagolja a feszültséget, a színészek egytől egyig kiválóan alakítanak. Úgy vélem, ez a legközelebbi dolog ahhoz, ami a 2008-as gazdasági válság kirobbanása előtti 24 órában lefolyhatott. Nem kell megértenünk, hogy hogyan is működik az üzlet ahhoz hogy a filmet megértsük, akik pedig a zárójelenet miatt akadnak ki, azoknak elmondom, hogy Sam kutyája igenis fontos sztorielem, az ő szempontjából nézve.
spoiler
Sam egész életét a cégnek szentelte. Hiába gazdag, mint a segg, az élete üres és nyomorult. Elvált, és a kutyája jelenti számára az egyetlen valamirevaló kapcsolatot, ezért is öl bele egy rakás pénzt (a kutya rákos). Sam ott akarja hagyni a céget, de Jeremy Irons maradásra bírja, és mikor a kutyája meghal, a film végén eltemeti az utolsó megmaradt darabot is az emberségéből. Tanulság: a pénz nem tesz boldoggá, vagy az életet teljessé.
...vagy esetleg:
a halál kapuján kopogtató rákos kutya a cég csőd előtti beteg állapotát szimbolizálja.


23. BenceFaterYoO (2013-01-13 15:01.36) aaaaa
Ez egy teljesen átlagos film, semmi extrával fűszerezve. A vége iszonyatosan pongyola lett, pedig egy ilyen unalmas, lassú filmnek, legalább a végének ütnie kell, itt erről szó sem volt. Spacey, Irons, Bettany, Tucci jók voltak, Moore igen csak haloványan tündöklött, bár annyira nem értem miért adták ehhez a nevüket...na mindegy!
Egy teljes mértékben hanyagolható alkotás.


22. Tristis (2012-11-07 18:20.04) aaaaa
Kellemesen nyomasztó alkotás. Szerettem, ahogy nekem is lüktetett a homlokom attól a bizonytalanságtól, ami volt a rendszerben.


21. Zoli27 (2012-11-01 21:32.16) aaaaa
Az HBO szokott ilyesmi filmeket csinálni,tényleg elég lassú egy film,nálam csak a színészek miatt egy 3-as!


20. Gica0321 (2012-10-30 19:41.35) aaaaa
Egyszerűen katasztrófa! Nincsen a filmnek vége!Ha ezt leszámítjuk,a történet nem rossz... viszont ez a semmittevés... borzasztó!Nem halad az egész!Annak ajánlanám,aki szeretne egy jót aludni! :/


19. Magnus (2012-10-27 15:38.01) aaaaa
Nagyon jó film! Persze valószínű, hogy nem lesz igazi közönség-kedvenc. Nagyon lassú dráma kiváló színészekkel, akik kiválóan dolgoznak ebben a kamara darabban.
A történet nem kifejezetten bonyolult, de aktuális és megfelelően megrendezett; emberekről szól és az ő sorsukról. A rendező érdeme a film feszültsége ami a manapság megszokott erőszak nélkül is működik. Ebben a filmben megcsodálhatjuk, hogy tehetséges színészek ill. egyéb alkotók képesek nagyszerű filmet csinálni és nem kell ahhoz számítógép!
Végre egy jó film a sok harisnyás szuperhősös, repülő emberes, autókat dobálós, kegyetlen baromságok közt!


18. Kyracat (2012-10-22 20:50.45) aaaaa
Nem volt rossz film,de még egyszer nem nézném meg.



17. Godric's Hollow Man (2012-10-22 18:53.15) aaaaa
Az év egyik legjobb első filmje. Talán nem is lehet nehéz így összehozni, ha ilyen bitang jó a szereplőgárda. Kevin Spacey, Jeremy Irons, Paul Bettany, Stanley Tucci, mind-mind remekel.
Bár egy igen komplex és nehéz témát boncolgat (gazdasági válság), de mindezt okosan, kimérten és hatásvadászat nélkül teszi.

Ügyes lenyomat a jelenkori állapotokról, érzésekről. A ma emberéről. (Ott lesz az év végi összesítésben).
80%


16. Siddharta (2012-10-18 20:31.04) aaaaa
elgondolkodtató kis film....a modern társadalomról és az elitről...


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekEmylio, 2024-01-23 19:0145 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk