Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Vespa - Az olasz álom
- DUNA TV, 22:05
Fűrész 4.
- AMC, 22:30
Szemekbe zárt titkok
- Viasat Film, 23:05
A legsötétebb óra
- HBO2, 23:15
Vérmesék
- Film+, 23:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Szólánc
2022-es választás
Most vagy soha! (2024) - Vélemények
A hasonmás (1970) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Első kézből: Jake Paul, a fekete bárány aaaaa
Jake Paul aaaaa

 

Fórum - Sleeping Beauty - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
81. Az utolso szamuráj (2014-11-09 15:54.50) aaaaa
Ímé,a művészfilm.

Ami egyik-jóval nagyobb számú-csoportból azt hozza ki,ez már megint mi a faszom,nincs értelme ráadásul gusztustalan és egyébként is.Nő rendezte???Biztos perverz picsa,milyen már,szép kislányt öreg,szájszagú ,merevedésre képtelen öregemberek használnak(ki),taperolják,amúgy meg miért is,ha behatolás nekik meg van tiltva.Mire megy ki ez az egész hát?????
Másik-jóval kisebb számú csoport-erre rávághatja,nem érted mi itt történik,ez a film a nők szexuális kizsákmányolásáról???szól,hogy a férfiak mind romlott állatok??? még öregen,öltöny és pénz,tetemes pénz mögé bújva is,az emberi lélek határtalanul mélyre tud süllyedni ám ehhez persze kell egy kiszolgáló is-hisz amit látunk,nem erőszak.Szóval,igenis vannak itt értékek,csak mivel Te és Ti BriceWillisArnoldVanDammeMichael BayTonyScot-on nevelkedtetek csak-jó esetben-ehhez semmit nem szagoltok.Csak jár a pofátok-ami valóban jellemző az emberre,ha valamit nem ért....
Ám félek,a Sleeping Beauty-n túl sok mindent nem is kell érteni:talán a fenti dolgok valóban ott vannak a moziban az alkotók elképzelése szerint, talán csak belebeszélik őket,mégis,én jól elvoltam ezzel a filmmel.Nem,nem azért mert a genetikailag szopós szájú-tehetséges amúgy-Emily Browning tetszene,vannak csöcsösebb férfiak nála a soványak közül:egyszerűen csak volt egy elkapott atmoszféra,technikailag tökéletesen levezényelt fotózás ,jó színészi játék,számomra érdekes történet és végre egy olyan film,ahol a színészek hosszan,vágás nélkül játszottak,kitartott jelenetekkel.
Ám....nem menekülhettem attól a gondolattól sem,ami azért szöget vert idióta búrámba:itt bizony valóban van nagy adag hatalomvágy,tényleg férfiak részéről,akik bár pénzért ennél jobb nőket is megkaphattak volna úgy is,hogy azok aktívan kefélnek velük:mégis,ez a Csipkerózsika-mesefeldolgozás együttlét fontosabb volt számukra,és talán itt van a kutya eltemetve.(A Csipkerózsika párhuzam használata pedig nem véletlen:ha tudni akarod a valóságot,miből lett,mert tetves lusta vagyok,lapozz a Demónához,leírtam).
Érdekes munka,én magam úgy vélném,ez az ausztrál darab,valódi művészfilm,annak minden támadhatóságával és szépségével,már -már S. Kubrick-ot megidéző távolságtartó,rideg,merev,hideg rendezésével és finom ám erőteljes színhasználatával,mely tovább fokozza a néző esetleges további zavarát és további hátralépését a műtől.De... az ilyen filmek nem is azért készülnek,szeressék őket.


80. Pakisztanka (2013-03-03 20:19.38) aaaaa
Lehet, hogy nem értettem meg igazán a filmet, de őszintén szólva, ez életem egyik legrosszabb filmje, amit láttam. Annyira borzasztó volt végignézni, vártam, hogy legalább a végén legyen valami, amire felkapom a fejem, de semmi! Szörnyű... (Elnézést azoktól, akiknek tetszett.)



79. RVIN73 (2013-01-23 18:20.34) aaaaa
Egy jó művészfilm ! Emily Browning tehetséges színésznő! Sok izgalomra ne számítson senki . :-)


78. Bizső (2012-12-04 15:17.27)  
Én nem láttam a filmet, de elég sok hozzászólást és kritikát elolvastam róla. Nincs sok kedvem megnézni, vagy talán elég bátorságom hozzá, de a beteg agyam nagyon kíváncsi, hogy mit csinálnak az öregek a lánnyal miközben alszik. Valaki legyen olyan kedves és írja le légyszi!!!


77. 8WnHef5 (2012-11-04 00:22.37) aaaaa
Tényleg olyan, mintha jó film lenne, de ha tényleg belegondolunk, és a tálalás mögé látunk, szerintem tartalmatlan, és kimerül a tartalmas filmek stílusának utánzásában. Egy művészi semmi.


76. Alvin04 (2012-11-03 13:00.33)  
Nézhető és gondolkodtató volt a film, de túl sok a kérdőjel. Nagyon sok szimbólumot használnak, viszont szerintem annyira nem kidolgozottak és többnyire 1 téma körül forognak: hogy pazarolja el egy szép lány az életét blablabla. Vannak olyan motívumok, akire be lehet magyarázni dolgokat (pénz égetés, piros bogyók, éjszakai állat a tévében, fehér felszolgáló ruha az összes többi fekete), de úgy érzem, hogy ezek bemagyarázások, amik nincsenek logikusan felépítve és nincs visszacsatolás, ami az elmélet igazolására szolgálna.
Néhány észrevétel:
a lány fejből mondja a kártyaszámot és a többi adatot, ami az átutaláshoz kell, tehát valószínű a pénze jó részét az anyjára költi...
minek az a húde részletes vizsgálat, amikor a először beszél a madammal, hiszen hazudik a droghasználattal kapcsolatban és az ki is derül, hogy füllent a csaj, hiszen a picérkedési ismeretei hiányosak, ennek ellenére felveszi a nő...
a bankjegy elégetés után változik meg a csaj élete...
amikor Birdmann-től megkérdezi elveszi-e feleségül, ő közönyösen igent mond neki, ami arra utal, hogy egyik sem gondolja komolyan, viszont a temetésen a srác még el is hiszi...
az egyetemi kutatásban önkéntesként vett részt...
a férfiaktól (pl bárban) nem tudjuk, hogy kért-e pénzt vagy sem...
a végén, amikor "szájból szájba lélegeztetés volt" lehet csak a csók volt a szimbólum csipkerózsika felébred és szakít az addigi életével...
Szóval a film egy csóró lányról szól, aki eladva a lelkét pénzhez jut, de a végén ráébred, hogy mennyire undorító ez az egész. Tele társadalom kritikával, ami mind a 2 oldalt groteszk módon mutat be, hiszen az öregemberek elég betegesek, viszont az escort hölgyek, legalább olyan erkölcstelenek (drogoznak, mindenkivel lefekszenek, isznak, amint van pénzünk egyből szórják --> annak ellenére, hogy csak sötétben tud aludni kibérel egy város panorámás lakást egy rakat pénzért). Szóval én hiányoltam a csavart vagy vagy az elvarratlan szálak egy elegáns összefűzését... szerintem ez egy közepes film, egy jó témával, de sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle.


75. Kyramoon (2012-10-30 00:32.27) aaaaa
Egyet kell értsek Grady-val: van a filmnek mondanivalója,viszont számomra is hiányérzetet keltett a befejezés. Vártam még valamit. Mivel azonban kérdések tömkelege van most a fejemben (ma este néztem meg), azt hiszem, mégis megérte megnézni,mert elgondolkodtatott. Grady sok elmés gondolattal állt elő, hogy mik is lehetnek a kérdésekre a válaszok. Én szeretném megfejteni azokat a kérdéseket,melyeket nem értettem. David Lync filmjei közt pl. valóban van brutál érthetetlen,nyitott kérdéseket hagyó alkotás, amelyet ő maga is bevallottan direkt hagyott nyitva, de ez most nem az ő filmje s úgy érzem van válasz mindenre. :) Aki nem szereti a vontatott, szinte unalmasnak ható, nem akciódús filmeket,az meg se nézze. Én vonzódom az ilyen elvont filmekhez viszont.
Egy- két gondolat: a filmben szó esik a tévében egy kis állatról, egy éjszakai és veszélyeztetett(!) erszényes egérről,aki ragadozó madarak, főleg baglyok prédája (Lucy az erszényes állat,aki vén öregek prédája?) amit egy miniatűr,szívós kengurú fajtával azonosít a barátja. Lucy ennél a jelenetnél sír. Tuti ez róla szól. Vannak a filmben érzések Lucy részéről is és az aszexuális barátja részéről is, más szereplő viszont rideg, talán még az első öregember tud valamiféle szimpátiát kelteni bennem, aki arról az emberről mesélt,aki egy nap nem tudott kikelni az ágyból s önvédelemből hagyta csukva a szemét.S említette azt is, 'ha nincs eltörve minden csontod, kelj fel és járj!' 30 év fölött már nem fiatal az ember, ahogy az öregember is mondta, mintha ezzel a történettel akarna üzenni az alvó lánynak, hogy ébredjen fel.Nem mutatják bár, de szerintem nem is használta ki a lány kiszolgáltatottságát,csak aludt mellette. 'Minden csontom eltörött és egyszer szükségem lesz a segítségére.'-mondja a madamnak,akinek a szeme erre könnybe lábad. Nyilván azt jelezte, szeretné,ha 'elaltatná' majd őt egyszer örökre. Persze ezt csak én gondolom így. Kíváncsi vagyok más véleményekre is. Lucy normális életet nem tudott élni s ezért vállalta ezt a bedrogozott,alvós,kiszolgáltatott állapotot, mert még az is jobb volt,mint saját élete.A pénz nem érdekelte, csak sodródott az árral. Gyűjteni nem is tudott.Gátlástalanul leszólított pasikat a bárokban,de nem derül ki a filmből, ezért pénzt is kapott e. Ez nem biztos. Amikor kocsival érte jönnek egyszer,hogy elvigyék a vetkőzős munkahelyére, kezéből kiesnek a piros bogyók.Igazából ő ejti le őket tudatosan, lemondóan, beletörődve abba,hogy elvesztette rég ártatlanságát,normális életét. Ez szimbóluma lehet annak, hogy az életét is tudatosan elvesztegeti.
Igazából aludt mialatt kihasználták,de belül sejthette mi történik.Hazafelé menet az üresség tükröződik az arcán mindig, ezt a robogó,sivár táj is fokozza.
A végső jeleneten még gondolkodnom kell.Tudatosan hagyták ott az öregembert a hálószobában? Lehet hogy sok pénzt fizetett a madamnak,ami egy életre is elég neki, csak hogy a halálával sokkolja a lányt s felébressze őt, kikergesse ebből az életből (Bár azon is gondolkodtam,hogy ez egyfajta bűntetés is akart lenni,mert a madam ezzel fenyegetőzött, ha megsérti a diszkréciót s ő ugyebár többet akart tudni,mint lehetett volna.Ezt lehet tévesen gondolom). Az öregember elmesélte,hogy igazából sosem törődött a családjával. Halálával vezekelni akarna talán ezért s valakit megmenteni? Ezt nem tudom. Csak találgatok. Lehet teljesen más a film értelme.
Amit hiányoltam: jó lett volna picit többet megtudni a lány életéről,hátteréről. A befejezésnél is többet vártam. Olyan hirtelen lett vége s így hiányérzetet keltett bennem.


74. Kleinlandia (2012-10-15 19:54.47) aaaaa
Hát ez messze az egyik legrosszabb film amit láttam xD
Az oké, hogy az a sok undormány egy ideig leköti az embert valamilyen szinten, de az is unalmassá válik... se eleje, se vége és közte sincs sok.
Pedig a téma (mit művelhetnek egy lánnyal, aki el van kábítva) nem ötlettelen.


73. Kyracat (2012-10-12 17:11.41)  
Egész jó kis film.Engem elejétől a végéig lekötött.


72. Smokecity Underground (2012-07-31 20:56.17)   - (válasz Grady 61. hozzászólására)
ezt remekül megírtad, teljesen egyetértek, nagyon tetszett a film, de végül is valóban nem mondják, ki, hogy mit is akarnak mondani. Lehet rajta agyalni, összerakni. nekem bejött


71. Smokecity Underground (2012-07-31 20:55.25)  
nagyon jó a film, tetszetős, hogy nincs aláfestő zene-adja a hangulatot.


70. Ereskigal (2012-07-16 00:27.06)  
Nem rémlik senkinek párhuzam a film végével és azzal a sztorival, amit az első alvós melója előtt mesélt a madámnak a később-öngyilkos őszhajú fazon??Vagy csak én vagyok olyan elvont, hogy megértettem, hogy a csajszi végül megjavul?


69. Intension (2012-07-07 22:20.21)   - (válasz Grady 61. hozzászólására)
Tökéletesen egyetértek. Nekem is volt egy-két kérdés ( ennyi munka mellett, hogy a f.szba nem volt pénze?! nem mutatták, hogy agyonbulizná magát vagy ilyesmi.. )de a te hozzászólásodból látszik, hogy igenis lehet érteni a filmet csak a legtöbb hülyének már bocs, ha nem vágják a pofájába a mondanivalót akkor már nem is létezik mondanivaló és amúgy is minden egy szar amit nem ért... Figyelni kellett volna, kevésből is felfogni dolgokat, és hopp máris kirajzolódik a történet, ami vagy tetszik vagy nem. Ennyi az egész. Aki szereti a hangulatos, gondolkodós és valahol elvont filmeket, nyugodtan nézze meg, nem fog csalódni.Nekem kifejezetten tetszett, egy ember és az ő életének különböző oldalai vannak benne, olyan mint bárki más. Valakinek ez unalmas, van akit érdekel egy ember közelebbről.

Spoiler

Nekem nagyon tetszett az a pár jelenet amiben a meghalni vágyó baráttal van. Az, hogy nem megszokott a kapcsolatuk. Vodka a müzlibe, nézünk pornót, az udvarias köszönés. Ezek nagyon szép dolgok voltak,mert ezek szokások és az hogy nem a megszokott, csá kérsz sört? párbeszédeket kaptuk meg valami tök unalmas fiú-lány barátságot szerintem üdítő volt benne.


68. LVNE (2012-07-06 21:06.00)   - (válasz LVNE 66. hozzászólására)
ja,meg a végén a szájon át lélegeztetés volt,a csók ami felkeltette az álmából...


67. LVNE (2012-07-05 15:28.51)   - (válasz HMáté33 62. hozzászólására)
biztos,hogy van ilyen, ez is fétis szerintem.


66. LVNE (2012-07-05 15:27.41)   - (válasz John Angel 60. hozzászólására)
amiket feltettél kérdéseket mindre van válasz:DD
- mert már önmagát is megvette,hogy milyen áron jut pénzhez.
- mert állandóan bulizik,iszik meg minden,rég láttam,de ha jól emlékszem drogozik is.
- nem hiszem,mert nem látta,hogy másnál mit művelnek,aki ugyan ilyen alvó szépség.
- mert megijedt a Madám,hogy túladagolta az altatót.
- mert az öreg meghalt és egy halott feküdt mellette.
- mert meg akart halni,azért is kérte a Madámot,hogy több altatót tegyen az italába.
-az utolsóra nem emlékszem már.

logikusan volt felépítve,csak semmi extra nem volt a filmben,többet is kihozhattak volna belőle.


65. Doki0215 (2012-07-04 11:14.21) aaaaa - (válasz John Angel 63. hozzászólására)
Egyetértek.


64. Doki0215 (2012-07-04 11:13.34) aaaaa - (válasz Grady 61. hozzászólására)
ÓÓÓÓÓÓ! Igazán köszi, hogy ilyen alaposan megmagyaráztad, hogy mit is láttunk. Jó hosszan szólt a film is a nagy semmiről, azaz nemcsak ízléstelen, hanem rém unalmas is. Egyébként, szerinted mi az, hogy segédfénymásoló? Ha valaki fene tudja, hány perce nem vesz levegőt, akkor csak így ni a szájába fújunk kettőt, s már ordít is?


63. John Angel (2012-05-15 15:05.52) aaaaa - (válasz Grady 61. hozzászólására)
Nagyon szépen leírod a dolgokat, de attól még a film nem lesz jó.
Az egész film egy nagy, groteszk mű.
Lehet, hogy van mondandója, de számomra a tálalása értékelhetetlen volt.
Én is szeretem az elgondolkodtatós filmeket, de ez most nem jött be.
Ez van.


62. HMáté33 (2012-05-14 13:34.42)   - (válasz LVNE 58. hozzászólására)
de mondom, én erre az alvós marhaságra gondolok. persze, hogy vannak pedofilhálózatok, meg emberkereskedelem, de amiről még nem hallottam, az az, hogy így bealtatóznak valakit, aztán lehet nézni...


61. Grady (2012-05-05 13:07.21)  
Uhhh. Olvasgattam a kommenteket és olyan érzésem támadt mintha majmok próbálnának atomreaktort építeni.


SPOILER
Lucy végig egy enigma, a film közben és utána is, hogy egy ilyen szép és fiatal lány miért él ilyen bűnös életet, miért vállal ilyen alja melókat, adja el magát vén fazonoknak, és miért ilyen elégedetlen az életével.


Lucy takarítói melót vállal egy olcsó étteremben, fénymásoló segédként dolgozik egy sivár irodában és a testét felajánlja az egyetem tudományos karának mint kísérleti alany (az endoszkópiás kutatás a film elején).
Ezek után jön a képbe még az alkoholista anya aki pénzügyi problémáival a lányát terheli, aki kénytelen nehéz anyagi helyzete ellenére pénzt adni neki. Ezek magyarázzák a lány rossz közérzetét.
Továbbá ott van még Bridmann, Lucy halálos beteg, alkoholista és (Lucy szemében) aszexuális barátja akit rendszeresen látogat és akivel teljesen más a viszonya mint a filmben szereplő bármelyik másik figurával.

Lucy ártatlan külseje teljesen ellentétben áll személyiségével. Bulizós, drogos, piálós, mocskos szájú, gátlástalan lány aki prostituálódni is hajlandó pénzért, de erről mit sem tudva Clara kihasználja a lány külsejét és vén fazonoknak adja el a lány "érinthetetlen" szépségét, ami valószínűleg önmaga fiatalkori énjére emlékezteti.

Lucy szereti a pénzt és nem fogadja meg Clara tanácsát. Tojik rá hogy kirúgják albérletéből és segédfénymásolói állásából. Kivesz egy luxuslakást anélkül hogy megtekintené és heccből még egy bankót is eléget.


Haldokló barátja már régóta tervezgeti hogy öngyilkos lesz. Mikor végre összeszedi bátorságát, felhívja Lucy-t aki odasiet a férfihoz, akinek utolsó kívánsága hogy Lucy vegye le a felsőjét és meztelenül feküdjön mellette amíg ő meghal. Ez összetöri Lucy a férfiről alkotott képét, mert minden szexualitást kizárva kezelte őt. Ezért néztek együtt pornót és ezért ajánlott neki házasságot.


A ciginyom után kezdi csak érdekelni hogy vajon mit csinálnak vele amiért olyan sokat fizetnek annak ellenére hogy nem hatolhatnak belé az ügyfelek. Ezért vesz egy minikamerát amit a film végén a vázára tesz hogy felvegye ami vele történik míg alszik.

Az őszhajú férfi akit Lucy le is filmezett, szintén öngyilkos lett. 4 adagot ivott meg abból az erős altatóból amit Clara Lucynak is adott minden meló előtt. Clara az altatót otthagyta a szobában. Mikor visszament megnézni hogy meghalt-e a fazon, látta hogy Lucy sem ébredt fel. Nem tudta hogy előző este is kiütötte magát valami tablettával és azért aludt olyan mélyen+ még altatót is ivott. Bepánikolt hogy a vénember megölte a lányt is, ezért próbálta lélegeztetni. Lucy felriadt. Látta hogy a vénember meghalt és azért fizetett hogy az ő meztelen teste mellett halhasson meg. Pont mint Bridmann. Ezért kezdett el sikoltozni a film végén. Talán még azt is hitte hogy minden korábbi ügyfél is ezt csinálta.

SPOILER vége

Elég szomorú hogy ha nem mondják ki szó szerint a film mondanivalóját akkor mindenki lehurrogja hogy mekkora sz@r és semmi értelme.
Ugyan ez volt Az órákkal is.

Persze akiknek Rob Schneider az Isten azoktól kár is elvárni hogy megértsenek egy burkolt alkotást.


60. John Angel (2012-05-02 02:19.54) aaaaa
Ebből én sem értettem semmit.
Lehet azzal jönni, hogy elvont film, de ha az lenne, akkor lenne valami mondandója, de ennek nincs.
Az még oké lenne, hogy néhány dologra nem kapunk választ, de az, hogy szinte semmire, na ez már sok.

Lenne "néhány" kérdésem:

SPOILER!

Miért égeti el a csaj a pénzt, ha még albérletre sincs pénzre?
Hogy a fenébe nincs pénze, ha több helyen is dolgozik, ráadásul, még prosti is?
Komolyan azt akarjátok bemesélni nekem, hogy a csaj nem sejtette, hogy mit csinálnak vele, miközben ő aludt?
Miért kellett őt mesterségesen lélegeztetni a film végén?
Miért sikított a film végén - ébren simán lefeküdt nála idősebb komákkal, most meg kiakadt, hogy mellette aludt egy öreg?
Mi a fenétől halt meg az öreg?
Miért sírt a csaj, amikor az agyilag beteg komával volt?

SPOILER VÉGE!


Hirtelen, csak ennyi jutott az eszembe, meg persze Myléne kérdései is helytállóak.


Lehet, hogy én álltam rosszul az alkotáshoz, de számomra fontos, hogy logikusan legyen felépítve egy film, még akkor is, ha marad a végén megválaszolatlan kérdés.

Akinek tetszett a film, az legyen kedves és fejtse ki, hogy miért, mert számomra, ez egy értékelhetetlen produktum volt.


59. LVNE (2012-04-11 16:33.21)  
a végén jól megszívta a csaj, pont akkor kamerázta be amikor semmi sem történt és tényleg abban a hitben műveli ezt,mintha csak nézelődnének a vénemberek.


58. LVNE (2012-04-11 16:31.39)   - (válasz HMáté33 51. hozzászólására)
pedig kb a Hard Candy is ilyesmi, és volt is nemrég egy csávó akit elkaptak,nem jut eszembe a neve,de tagja volt egy pedofil-hálózatnak, a Motel is ilyen,csak ott a gyilkolásért ölnek, a Taken-be is a kislányt egy pedofil hálózatnak adnák el. Ez egy kifinomult vörös lámpás ház...


57. Myléne (2012-03-18 21:35.17) aaaaa
Oké, művészfilm, és elvontan kell értelmezni. De hogy én ebből egy kukkot nem értettem, az is fix.
Mi értelme volt annak a jelenetnek, mikor a doki egy teafilter-szerű izét dugdosott le a torkán? Miért öntött vodkát a müzlire??!!Számomra ezek voltak a legnagyobb WTF élmények, és ezen kívül is volt még egy pár.
Számomra semmi érdekes nem volt benne, egyszerűen nem voltam fogékony erre az ábrázolásmódra, untam az egészet. Az alakítások? Nekem furák voltak egy csöppet. A színészek nagy része kifejezéstelen arccal,és monoton hanggal játszott. Egy szó, mint száz. Nem értettem.


56. Mytia (2012-03-17 22:53.02) aaaaa - (válasz Zsazsanka 55. hozzászólására)
Nincs mit.


55. Zsazsanka (2012-03-17 12:26.47) aaaaa - (válasz Mytia 54. hozzászólására)
Köszi!!! :-)


54. Mytia (2012-03-17 03:14.01) aaaaa - (válasz Zsazsanka 53. hozzászólására)
SPOILER
Egy kis kamerát rejtett el a vázánál. Hogy megtudja, igazából mit is csinálnak vele.



53. Zsazsanka (2012-03-16 17:58.23) aaaaa
Segítsetek nekem, tegnap éjjel megnéztem a filmet, de a végével nem tudok mit kezdeni.....
SPOILER!!!
az utolsó éjjel mit csinált a lány a vázához botorkálva? Mert én először azt gondoltam, hogy kidobja az altatót...de akkor reggel miért kell éleszteni?
az öreg meghalni ment oda?
Végig néztem, én is többet vártam tőle, de ha legalább a vége érthető lett volna, jobb szájízzel állok fel......
SPOILER VÉGE


52. Mytia (2012-02-01 00:54.03) aaaaa
Nem egy átlagos film, de nem is kiemelkedő. A másfél órás filmben kapunk egy érdekes, de egyben gusztustalan elemekkel bíró történetet, és egy fő karaktert, akit nem zár éppen a szívébe a néző.

Browning nagy esélyt kapott, hogy bizonyítsa tehetségét. De sajnos nem igazán jött össze neki. Szinte látszott rajta, hogy erőlködik a szerepben.


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekAz utolso szamuráj, 2014-11-09 15:5481 hsz
KérdésekAnnye, 2011-10-18 00:062 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Sleeping Beauty adatlap
Eredeti cím: Sleeping Beauty
Évszám: 2011
Rendezte: Julia Leigh
Szereplők: Emily Browning, Rachael Blake, Ewen Leslie, Peter Carroll, Chris Haywood...

További információk

Szereplők fórumai
- Emily Browning - Vélemények
- Julia Leigh - Vélemények
- Peter Carroll - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk