Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Kiképzőtábor
- Film Mánia, 15:20
Érvek és életek
- Filmbox Plus, 15:35
Waterworld - Vízivilág
- AMC, 16:05
A majmok bolygója
- Mozi+, 16:30
Hogyan legyünk szinglik?
- RTL Három, 16:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Vissza a dínókhoz - Vélemények
Halványkék szemek - Vélemények
Shirley MacLaine - Vélemények
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Vissza a dínókhoz aaaaa
Willem Dafoe aaaaa

 

Fórum - Madagaszkár 3. - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
49. Dexter Sitzky (2019-06-04 17:11.50) aaaaa
Ez már elrugaszkodottabb,de ettől még nagyon tetszett.
A humor és a cselekmény jól megállják a helyüket...valahogy bejött...na.


48. SzaboKri81 (2018-03-30 05:02.32) aaaaa
Bevallom nem voltam soha nagy rajongója a szériának. Az első rész nen volt ugyan rossz de igazából kiemelkedőnek se mondanám. A második része pedig egyáltalán nem is tetszett. Ezt a harmadik részt is csak a gyerkőc miatt láttam de ez azért szerintem jobb volt egyértelműen, mint a második. Az animáció csodálatos, még ha ez akkoriban már nem volt nagy szám. Az állatok viccesek és maga a történet is szórakoztató. Szóval, ha nem is minden idők legjobb animációs filmjéről van szó engem azért szórakoztatott. Összességében megérdemli a négy csillagot.


parfumeshop.hu banner

47. SuperHagyma (2017-04-01 15:03.43) aaaaa
Egyszer megnézhető.


46. Captain Al (2015-11-01 16:37.03) aaaaa
Nem vagyok nagy Madagaszkár rajongó, de a trilógia befejező része igen jóra sikeredett. Én személy szerint jókat röhögtem,főleg az elején azután komolyabbra fordult az egész történet. 7/10


45. Egyszerűsrác80 (2014-04-19 19:27.55) aaaaa
Madagaszkár 3-Madagaszkár nélkül.
Ez van,csak a cím maradt,meg eddig megismert hőseink.Ugye,a gézengúz pingvin négyes amúgy fagyos eleganciával lepattan szerencsejátékot űzni,a majom duóval.Ja,és persze eszük ágában sincs visszamenni Alexért és barátaiért.Node no prob,azok utánuk erednek úgyis,aztán egy hajsza végén kikötnek egy cirkuszi állatokat szállító vonaton.Ja,ők nem cirkuszi állatok? Igaz.De azt mondják,és próbálják bizonyítani is...
Őrült egy animációs móka lett ez,viszont az volt a vicces,hogy működött a dolog.
Pedig nem mondható újnak,amit a film kínál.Van klisé szép számmal,tanulság is,ahogy kell.
A cirkusi állatsereg pont olyan,amilyet elképzelünk,van itt fóka,kutya,meg lovak,,meg gepárd,sőt tigris is.Viszont nem irritálóak,tudnak nevettetni,még ha sejtjük is,a kezdetben kő mogorva 'ruszki" csíkos nagymacska is táplál a nem mindennapi négyes iránt.Gia kifejezetten aranyos volt,a fóka jópofa.
Alex és barátai persze ebben az új közegben is feltalálják magukat,hozva a formájukat.
A pingvinek persze olyanok,mint eddig,lehet rajtuk röhögni,de én jókat borultam Julien király és a hatalmas,bicikliző medvehölgy románcán is.
És mindezek tetejébe ott a trófeára vágyó rendőrnő,aki olyan kitartó,és olyan kunsztokat mutat be,hogy mehetne a Mátrixba,míg a pingvincsapat menekülő autója láttán a bármiből bármit összehozó MacGyver is sárgulhatna.
A fizika persze sokszor nem létezik a filmben,azon meg ugye,hogy négy ekkora állat,mint Alexék,hogy férnek egy autóba,így,két rész után,a harmadikat sasolva aligha lepődik meg a földi halandó:)Vagy épp a tigris elképesztő bravúrján:)
Mindehhez teljesen jó képi világ,lendületes akciók,bitang zenei aláfestés,és szerintem klassz szinkron.
Nem egyszer nézendő film ez nálam,a csillagozásom is ezért annyi amennyi,meg...mert mondom,bírtam:)


44. Egyszerűsrác80 (2014-04-05 21:07.07) aaaaa
Kifejezetten bírtam,sokkal inkább mint a másodikat:)
Van persze klisé,meg tanulság,meg a fantasztikumot már felülről súroló akciójelenetek,viszont tetszett a cirkuszi tagság,jó volt-és megjegyezhető - a zenei aláfestés,a pingvinek coolok,mint eddig,a majmok majmok,a francia rendőrnő meg elszántabb volt mint egy csapat pitbull XD
A tigrisnek meg semmi nem akadály,egy kulcslyuk sem:))
Szóval,jópofa volt,na:)


43. Eddard Stark (2014-04-05 20:53.12) aaaaa
Nagyon gyenge. Befejezésnek főleg.


42. Lotux (2013-02-19 16:50.08) aaaaa
Számomra ez volt a legjobb rész eddig.


41. Csokitorta97 (2012-11-30 20:15.40) aaaaa
szerintem nagyon jó, nekem ez a rész tetszett a legjobban =)


40. Az utolso szamuráj (2012-11-20 19:06.01) aaaaa
Madagaszkár már a térképről is eltűnt:de megmondom őszintén,nem is bánom.
Ez bejött:lehet hogy azért,mert a humora nem gyerekes volt,hisz olyan név írkált bele,aki igencsak függetlenfilmes arc(innen gratula,aki felkérte ide).A Madagaszkár 3 utcahosszal ver a másodikra,persze nem a főszereplők vagy a mondanivaló miatt,ami mert amerikai mesefilmet nézünk ,kötelező persze.
Igaz,mondjuk,ezen sokat lovagolunk:de az az igazság,a srácok néha az ilyenen többet tanulnak,mintha az ember a térdére ültetné őket és elmondaná az élet nagy igazságait,hisz azok csak szavak,itt meg van hihetetlen szín,kép,látvány és eszeveszett jó poénok segítik a dolgok megértését.Néha mondjuk már túl fantasztikus volt ami akció ment:de én egy vén csataló vagyok,körülöttem a gyerekek meg sivalkodtak.
Szóval,még Perry nótájávak is kibékültem,Piaf megdicsőült és a porba rángatták -egyszerre azért nem piti!!-a pingvinek James Bondot is kicsinálnák ,volt párkapcsolati probléma meg a legkisebb lyukon is átugró tigris,valamint a cirkusz mint olyan megkopott imidzsének fényezése, mi kell még???És azt is el kellett ismernem,működöt a térhatás is.
Nem Pixar,nem Pixar,de szórakozás,jófajta.


39. Chim (2012-11-19 17:42.02) aaaaa
Az első nálam átlagos, a 2. már jobban tetszett, és a 3. részt megint csak átlagosnak tekintem. A zsiráf mindegyik részben idegesített, a pingvinek dobnak a filmeken egy kicsit. Ebben a részben az tetszett a legjobban, amikor Vitaly a kulcslyukon beugrik a zebráért, majd pedig kiugrik vele. Talán ez volt az egyetlen olyan poénos jelenet, ami tetszett is és mosolyogtam rajta.


38. Cthulhu6 (2012-11-19 12:11.32) aaaaa
hát hú... nem. Ez nekem nagyon nem tetszett. A széria az első epizód óta folyamatosan veszít az élvezhetőségéből, mostanra kifejezetten rossz filmnek tekintem.

Az új figurák erőltetettek voltak, élükön a francia rendőrnővel (vagy állatvédelmi akárkicsodával), aki szerintem már egyáltalán nem volt vicces. Ugyanakkor a régi kedvencek is erőltetettek lettek...

Nem is szaporítom a szót. Ez nekem már-már teljesen nézhetetlen volt.

1 csillag


37. -BlackMoon- (2012-11-19 03:32.02) aaaaa
Nem is volt olyan rossz, mint amilyennek vártam O_O
Sőt, egész jól szórakoztam rajta, magam sem értem. :_D


36. Sötétszív (2012-11-09 22:19.55) aaaaa
Az első rész egy átlagos animációs film lett, a második rész viszont nagyon tetszett, így hát vártam a harmadikat, de nagyon. Sajnos hiába, mert Eric Darnell mozija egy klisés, erőltetett, átlagos animációs film lett. A látvány az kétségtelen, hogy jó lett, de ettől még nem lesz jó egy film. Hiányzott belőle a humor, meg egy frappáns történet. Kár ezért a filmért. Az év egyik legnagyobb csalódása. Remélem, hogy több rész már nem készül.


35. Blackberry19 (2012-11-08 18:13.36)  
SPOILER!!

Ezt a részt végig mosolyogtam, olyan kellemes volt ezzel a zenével:))

http://www.youtube.com/watchv=xCE7BBL73p8&feature=fvst

összességében tetszett a mese:)


34. DInnyetimi (2012-11-07 06:41.51) aaaaa
3 in 1:
Minden adott volt egy kellemes időtöltéshez: mese, állatok, a film gerince, ha jól van kitalálva nagyon megdobhatja az egészet. Az első részben még úgy-ahogy jól működtek a kitalált karakterek, erről mondjuk nem a készítők tehetnek, hogy nekem kevésbé tetszettek; aztán a történettel is már hadilábon álltam. Nézhető, de ugyanakkor nagy csalódás is volt. A másodikra alig-alig szántam rá magamat, és még az elsőnél is kevesebbnek találtatott. Mégis a kíváncsiság nagy úr, gondoltam hátha a harmadik lesz az, amivel meg tudnak lepni. És nem. Nem is néztem végig, igazából már azon izgultam, hogy fedeznék fel benne valamit, ami miatt érdemes volt egyáltalán elindítani. Feladtam.
Ami a Madagaszkárokból hiányzik: hasonló több részes mesénél azok a próbálkozások, hogy hűek maradjanak az első részhez, de próbáljanak egyúttal újítani is ahhoz képest, részben működött (az elsőt túlszárnyalni nem tudták). Itt nem hogy ez nem teljesül, hanem a harmadik rész konkrétan rossz volt.
Az egész, mindenestül a három résszel abszolút hanyagolható, ha valaki nem nézi meg, nem veszít vele semmit. (A második részre sajnos kidobtam a pénzt...)


33. Pistike1971 (2012-11-05 14:39.15) aaaaa
Remek A 3D-s Megvalósítás A Filmben.


32. XxRolandxx21 (2012-11-04 23:08.56) aaaaa
Nos megnéztem a 3. részt is.

Az első rész nagyon tetszett,aranyos volt,humoros,és ugye megismertette a világgal a Risza-Dalt is. A 2. annyira nem ütött nálam,amolyan Oroszlánkirály paródiának éreztem de élvezhető volt. És a 3.?

Üt mint a kő. Kezdve a Francia kalanddal ahol bejön a képbe az állatfej mániás rendörnő akinek Frances McDormand adta a hangját. Na amikor ő megjelent tudtam hogy rajta fogok a legtöbbet röhögni és így is lett. Az Üldözéses jelenetek nagyon jók lettek. Aztán ugye bejönnek a Cirkuszi állatok. Mindenki kedvesen fogadja hőseinket kivéve Vitaly a tigris akinek minő isten egy szörnyű tragédiának köszönheti hogy gormba pokróc lett. A Fóka engem baromira idegesített,aztán ugye ott volt a Gepárdlány Gia akibe persze Alex rögtön szerelmes lesz szóval megvan a kötelező szerelmi szál is.Végül Vitaly is megkedveli hőseinket akik nagynehezen visszatérnek New Yorkba. És itt vége is lehetne a filmnek de nincs hiszen ott van még a vég is ami egész jól sikerült bár egy kicsit lehetett volna kevédbé időhúzósabb.

Szóval a Madagaszkár 3 sokkal jobb mint a 2. rész de nem jobb mint az 1. Méltó lezárása a trilógiának.


31. Márk17 (2012-11-04 14:15.35) aaaaa - (válasz Arash 12. hozzászólására)
muszáj még mindig pontos j :DDDD


30. Márk17 (2012-11-04 14:14.52) aaaaa
fúú elmúlt idő legjobb rajzfilmje !! :DDD


29. Beszko (2012-11-01 08:27.43) aaaaa
Szerintem remek volt.Őszintén szólva vártam már hogy kijöjjön de anyira nem tudtam róla semmit.Az elején picit mintha unatkoztam volna is de a végére nagyon kialakult:) Szuper poénok remel kátvány átlagos történet.Mindent összegezve azt mondom hogy nagyon megéri meglesni:)


28. Hungary_boss (2012-07-17 13:27.49) aaaaa - (válasz Ren14 18. hozzászólására)
Ren14 teljessen egyetertek veled.


27. Credit (2012-07-16 14:31.31) aaaaa
Nos, szerintem alapjáratom élvezhető volt a dolog, akárcsak az előző két rész. Szerintem ez megfelelő lezárása volt annak, hogy végre visszakevernek NY-ba, ráadásul a cirkuszos megoldás is beleillet a dologba.
Oké, a francia rendőrnő egy kicsit el volt túlozva, de gondoljuk bele, hogy ez egy könnyed animációs film, amúgy is őrült, furcsa szereplőkkel,úgyhogy szerintem adta magát, hogy egy ilyen karaktert is beletegyenek. Meg aztán, nehogy már könnyű legyen meglógniuk az állatoknak, az úgy túl unalmas lett volna.
A látványvilága tetszett a filmnek, főleg az első, igazán kidolgozott cirkuszi előadás, de a többi sem maradt el mögötte.
Úgy mindent összevetve, szerintem egyszer legalább megnézhető movie, és jó családi program estére. Csak ajánlani tudom.


26. Trixie Kenders (2012-07-04 15:30.29) aaaaa
nekem tetszett :D mikor a nő felkiáltott angliában, hogy : Viva la France ! ... az viszont tényleg durva volt, hogy a nő átment a falakon stb. gondolom azt is csak a poén kedvéért csinálták úgy... jó kis családi film :)


25. Norbii92 (2012-07-02 12:25.04) aaaaa
Na megnéztem a Madagaszkár 3-at is! Nekem nagyon tetszett! Méltó epizód a trilógia zárásához! És remélem nem húznak már le róla több bőrt!
Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Gloria, a víziló, és Melman, a zsiráf még mindig azon küszködnek, hogy hazajussanak szeretett városukba, New Yorkba, és persze Julien király és a pingvinek is csatlakoznak hozzájuk! Útjuk során átszelik Európát, ahol megtalálják a tökéletes álcát: egy vándorcirkuszt, amit átalakítanak - Madagaszkár stílusban!
A történet jó, tovább halad; hőseink ezúttal már Európába kalandoznak, a végén pedig visszatérnek a Nagy Almába is!
Nos amit elsőre észrevesz az ember az az, hogy eszeveszettül pörögnek az események, s alig másfél óra alatt rengeteg minden történik! Tehát unatkozni aztán nem lehet (mondjuk az előzőekbe se)! Az animáció szép, a zene tökéletes és a humor is ismét jó arányban felelhető a moziban!
Mindenki elégedett lehet tehát a Madagaszkár harmadik részével! Én is az vagyok!
Már csak annyit, hogy már épp írni akartam, hogy a legendás "Riszálom úgyis, úgyis" elmaradt, de a végére szerencsére csak betették! 5*


24. Az utolsó Filmcézár (2012-06-23 17:18.20)   - (válasz Thammarcsi 23. hozzászólására)
Köszönjük,hogy ezt megosztottad velünk.A bemutató jó,de maga a film egy kalap szar.Rosszabb mint a 2.Egyedül a látvány jó,de az nagyon.Kevés poén,gyenge tré történet,erőltetett az egész,de nektek biztos nagyon fog tetszeni,hisz elsősorban a kicsiknek csinálták.


23. Thammarcsi (2012-06-23 17:15.14)  
nagyon tetszik a bemutató,a kislányomnak is bejön!


22. Ren14 (2012-06-23 13:07.08) aaaaa - (válasz Jennyke Tyler 19. hozzászólására)
ez pont egy jó jelenet(szinte a legjobb:))



21. BEN10fan (2012-06-23 11:36.05) aaaaa
Nekem tetszett. :DD


20. Kunkka25 (2012-06-23 06:04.11) aaaaa
sok jelenet el van tulozva,,ahogy a rendor no at megy minden falon es egesz varosokat ugrat at robogoval hat pff..sajnos nem lett valami jo a 3.


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekDexter Sitzky, 2019-06-04 17:1149 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk