Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Záróakkord
- Moziverzum, 10:55
Mud
- HBO3, 11:15
Boldogító igen, vagy nem
- Film Café, 11:25
Gépállat SC
- Mozi+, 11:50
Szellemirtók 2.
- AMC, 11:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Napszállta - Vélemények
Szerinted mi a legidegesítőbb magyar szó?
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
S.O.S. Love - Az egymillió dolláros megbízás aaaaa
Koo Kyo-hwan aaaaa

 

Fórum - Elveszett (2012) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
37. Marsbolha (2018-09-09 18:58.41)  
Nem valami jó műalkotás.


36. Sampler (2018-09-09 18:49.32) aaaaa
Silány, gyenge TV film.



35. Norbii92 (2016-02-26 11:42.07) aaaaa
Aki szokta követni a kritikáim az tudja, hogy - ami az osztályozást illeti - milyen lágyszívű tudok lenni/vagyok, azonban ennek vége. Most egyszerűen képtelen voltam... tegnap ugyanis szabadidőmben olvasás helyett eme mozit választottam, s milyen rosszul tettem.
Szeretem a thrillereket, tényleg, Amanda Seyfried-et is bírom, és még a film története is tetszett. De most valami iszonyat elbaltázott műről van szó. Gyenge. Nagyon.
Lassan kibontakozó történet, dilis, idegesítő és unszimpatikus főhős jellemzi az Elveszettet, miközben az egész egy végtelenül buta, kidolgozatlan és arcpirítóan rossz végkifejletben tornyosul! Esküszöm, ha ezt tudom, végig sem nézem. Egy darabig úgy voltam vele, hogy megfelelően feszült és végig letud lekötni, de ez hamar változott és hamarosan azt vettem észre, hogy egyszerűen unom. Aztán egyedül már csak az abbéli kíváncsiságom tartott a képernyő előtt, hogy mégis mi lesz a vége. Valóban eltűnt-e a főhős húga, valamint egyáltalán tényleg létezik-e az az elrabló (a történetet most nem akarom leírni). Persze aki elég sok filmet látott már az tudja, hogy nyilván, erre azonban tényleg nem számítottam. Nincs is több mondanivalóm róla. Senkinek sem ajánlom. 2*


34. Elizabeth salvatore (2015-12-17 16:20.39) aaaaa
Amanda Seyfried helyett tényleg választhattak volna más főszereplőt is és a történet forgatókönyve is hagy némi kivetni valót maga után, de nekem nagyon tetszett a zene, a fényképezés. Van ennél jobb is, de én élveztem.


33. Captain Al (2015-10-27 16:44.28) aaaaa - (válasz Városi vadász 32. hozzászólására)
Kösz az ismertetést.Az én dolgom itt le is van tudva.


32. Városi vadász (2015-09-09 21:32.04) aaaaa
Jóformán minden kimaradt, ami egy hasonló stílusú filmbe kell: Feszültség, izgalom, fordulat, történet. A cselekmény középpontjában az áll, hogy a rendőrség nagy erőkkel üldöz egy lányt. Nem egy gyilkost, hanem egy lányt, aki menekül elég profi módon. fantasztikus.


31. Nyolcadik utas (2015-03-11 07:30.02) aaaaa
Vannak filmek, melyek teljesen feleslegesen készülnek el. Ez is ilyen. Unalmas és érdektelen, amin Amanda Seyfried jelenléte sem tud emelni.


30. Delpiero (2014-11-02 18:52.38) aaaaa
A filmet a feléig "csak" untam, aztán viszont egyenesen szenvedtem vele, gondolva, hátha majd a vége valamicskét szépít az összképen.
Fúú de nagyot tévedtem, bődületesen gyér lett a lezárás is.
Tényleg csak azért nem 1 csillag, mert néhol azért szépen fotózott és van 1-2 jó mellékszereplő.
Totál felesleges munka.


29. Tömö (2014-06-03 17:42.44)  
Nem bírtam végig nézni. Valsz.sohanem is fogom..:D... annyira érdekel.
Addig-végülis majdnem a végéig-néztem, mikor Amandaaaahaaaj úújra ül a kocsiban és vezet a sötétben. Na ez már sok volt, eddigre már körbe utaztuk vele az egész várost, senki, de senki nem vette észre, mindenki elöl meglógunk szitukkal. Az otthon égve hagyott lámpákkal, laptopokkal már úgyis felidegelt ez a ... semmi.


28. Semprini (2014-04-19 20:36.35) aaaaa
A film nagy részében azt látjuk, hogy Amanda Seyfried hatalmas bociszemekkel néz maga elé, eltűnt nővére után kérdezősködik és közben hazudik, mint a vízfolyás. A végén pedig egy valóban kissé összecsapott fináléban egymaga tesz pontot egy olyan ügy végére, amellyel a rendőrség nem volt képes kezdeni semmit. Kb. ennyi a sztori, de a film valahogy mégis működik. Nem egy nagy durranás, Seyfriednél láttunk már jobb színésznőket is, de egynek azért megteszi, tehát összességében egy közepest megérdemel a film. A jótól azért egy macskaugrásnyira van, de hát Bárányok hallgatnak-színvonalú thrillerből elég kevés készül manapság...
6,5/10


27. KongFan (2014-04-19 18:35.09) aaaaa
Bitang nagy átlag, ami igazából bármelyik CSI, vagy más hasonló sorozat epizódja is lehetett volna.
A hugi holléte legalább meglepő volt. Illetve a látványvilág, színek nagyon tetszettek.
A film maga kiszámítható, és sokszor átgondolatlan. Totálisan hihetetlen, hogy ennek a csajnak alig akadnak a nyomára, pedig mindenhol kérdezősködik. Meg azért... Seyfried szerintem egy igen jó fajta buksza, könnyű kiszúrni. Elkapni meg sima pipa lett volna. De biztos valami balszerencse aurája van, ami árt az ellenségeinek, mint a Fekete macskának a Marvelnél.
A befejezés meg konkrétan egy baromság.
Unalmasnak nem mondanám, igazából elvoltam vele, de hogy az égvilágon semmit nem mozdított meg bennem az is biztos. Olyan igazi 12 egy tucat, semmilyen film. Ha nem lenne se hiányozna. Holnapra valószínűleg el is felejtem. Értőbb kezekben sokkal jobb is lehetett volna.


26. Az utolso szamuráj (2013-11-16 18:08.22) aaaaa
Az 50 perces tv-film a nagyvászonra költözött.
Amanda néz továbbra is a Shrek macsekjától kölcsönvett szemeivel:kinek??Miért??Mi ez az unalmas tinithriller????Ha már felhasználják A. Hitch egyik építókockáját,amiért őt a mai napig zseninek tartják,hogy a szélviharos kákabélű ciciegérhárfába lehet ilyen unalmas valamit megrendezni?
Próbáltak nyomasztó képi világot adni:még ez jött össze leginkább.Amanda amúgy valóban szép,de annyira színésznő ahogy a leguán köpi a Penny akcióit és itt is kimerül arcjátéka 1 arckifejezésben meg 2-szer elmosolyodott.Amúgy az is vicc,a mindenhová becsöngető,telefonáló,mindenhol megjelenő csajt a zsaruk képtelenek elkapni,holott az még csak el se tudná verni egyikük popsiját se,ha a helyzet úgy hozná.
Van egy rahedli mellékszereplő,igazából tök feleslegesen,aztán van a finálé:bicskanyitogatóan elbaltázott,gyenge.Kerülik a vért,ez nem is gond,de a feszültséget 14 év felett lehetetlen átérezni-tiszteletem azoknak,akik felnőtt fejjel mégis kezüket tördelték ezen.
Szóval,ez a film minek????


25. Zsol-tee (2013-06-05 21:47.47) aaaaa
Alapjaban veve nem rossz film ez!Ha a film veget nem csapjak igy ossze,hanem egy feszultebb es izgalmasabb befejezest talalnak ki a tortenethez,akkor nagyon jo film lehetett volna!Igy egy eros kozepes film lett szerintem,de megeri megnezni!


24. Mytia (2013-01-22 19:47.19) aaaaa
A történetben nincsenek hatalmas verekedések, pisztolypárbajok vagy valami, mégis figyelemlekötő, és egész végig izgalmas. Ezt egy újonnan bokorból kicsippentett színésznőcske sokad osztályú thrillerré tudta volna tenni, de elismerem, Seyfriedben van annyi spiritusz, amivel élvezhető, izgalmas filmmel lepett meg. Jó, hogy karaktere köré van írva az egész történet, vele foglalkozik legtöbbet a kamera, mert ha a mellékszereplők többsége még több szereplési lehetőséget kap a kelleténél, a mérleg negatív oldalára billenne az egész értékelés.
A rendőrök egy újabb filmmel bizonyították, hogy a róluk szóló viccek nem hiába léteznek. Az a borzos fruska és a nagyképű társa nagyon irritáló, tipikus "csak ha vér folyik" személyek. Kivétel Wes Bentley, aki egész kedves rendőrt játszott, gyanúsan kedveset.
Jill húgának barátja érdekes karakter volt. Hát nem is tudom, de ha nekem eltűnne a párom, gondolkodás nélkül azonnal a keresésére indulnék, minden lehetséges szálba kapaszkodva, főleg ha esély van rá, hogy egy pszichopata gyilkos tartja fogva. Ehelyett a "hősszerelmes" magasról tesz a dologra, ő is hülyének nézi a nővérkét, és nyugodtan alszik tovább, abba az ábrándba ringatva magát, hogy ugyan már, az annak idején alkohol problémákkal küzdő csajom csak újból bepiált, és most biztos valamelyik barátnője szobájának sarkában hánykolódik. Na ez a felfogás már bocsánat, de odabasz. O.o
Seyfried nagyon jól adta vissza a meggyötört, ám ravasz Jill-t, akinek a végén sikerült megküzdenie a támadójával. Csak azt sajnálom, hogy ez a várt ütközetet hamar lezavarták. Ha hamar is, azért amit nyújtott meglepő is volt, a legvégén pedig egy kis elégedettséget éreztem, ahogy Jill megszívatta a rendőröket. Kölcsönkenyér visszajár.


23. Eperke166 (2012-11-27 14:04.03) aaaaa
érdemes megnézni,jó film.


22. Fru drága (2012-11-21 15:17.37) aaaaa
jól elrontották a végét..


21. Baán Szandika (2012-11-15 22:21.52) aaaaa
Jó film.Végig lekötötte a figyelmem.5-ös


20. Sötétszív (2012-11-12 22:57.35) aaaaa
Heitor Dhalia filmjében Amanda Seyfried, Jennifer Carpenter és Wes Bentley a főszereplők. Ismét egy thriller, amely ismét egy sorozatgyilkost állít a középpontba. Nem lesz klasszikus, hiszen semmi eredetiség nincsen benne, viszont leköti az ember figyelmét másfél órára. Azért csak négyes, mert a végét viszont nagyon elkapkodták. Azért jó a film, és többször is meg lehet nézni.


19. Niix (2012-10-14 03:47.19) aaaaa
Láttam már olyan filmet,amire azt mondták, hogy ennyi, meg annyi dollár milliót hozott a konyhára és hmm.. most hagy ne véssem le. Ezzel szemben, ez eléggé tetszett és még nézhető is volt. Ezt nem teszem túl magasra a polcon, az biztos.


18. Beszko (2012-09-20 15:26.59) aaaaa
Hát nekem nem jött be.A sztori még jó is lenne.De én untam a filmet nagyon:S A vége szinte már szánalmas:S Nem tetszett.


17. Dallas11 (2012-09-12 10:06.26)  
Nem volt ez olyan rossz film


16. Indis (2012-09-07 22:36.17) aaaaa
Hát nem volt rossz film, az eleje kifejezetten tetszett, de sajnos nekem a végére már kissé ellaposodott a történet. A történet eleje még feszes volt, ott még érezhető volt némi feszültség is, azonban sajnos ez a befejezésről már nem igazán mondható el.... szerintem volt néhány teljesen semmitmondó, felesleges jelenet. Ennek ellenére lekötött a film és nem bántam meg, hogy megnéztem.


15. Maylo600 (2012-09-03 12:51.42) aaaaa
Nekem nagyon tettszett.Szerintem egész jó film lett.Végig izgalmas volt,és feszültség keltő.Kár hogy a végét viszont nagyon összecsapták.Elég gyenge befejezést találtak ki neki.Ettől eltekintve érdemes megnézni.:))


14. Gerbo777 (2012-09-01 00:02.24) aaaaa
Sajnos ez a film ott bukott el, h "egyszereplős" lett, márpedig úgy nehéz jó filmet készíteni, ha Amandan kívül senki nem tesz hozzá semmit :( Sajnos a végét nagyon összecsapták, fordulat sehol, dramturgia sehol...sajnos csak egy "átlag" lett...


13. Stilo18 (2012-08-31 12:23.47) aaaaa
Osztom Kmacko véleményét, nekem is nagyon tetszett.


!!!!SPOILER!!!!!

Én azt hittem, hogy az új zsaru lesz a rossz fiú...:)


12. Kmacko (2012-08-30 22:31.39) aaaaa
Nagyszerű film, nagyon tetszett az elejétől a végéig. Hozzáteszem, a kritikák miatt sokkal rosszabbat vártam, így viszont nagyon kellemes csalódás ért.
A stílusa inkább nőknek való, szerintem. A fiúknak gyakran jóval akciódúsabb elvárásaik vannak egy hasonló film iránt.
Némelyik zsaru jelenléte filmben számomra érthetetlen. (Pl. Kathrin Moennig-é vagy Wes Bentley-é.)
A főszereplő, Amanda Seyfried nagyon hiteles volt, mint mindig.


11. Hingi (2012-07-12 22:24.00) aaaaa
A sztori végtelenül egyszerű mégis kiválóan alkalmas az idegek pattanásig való feszítésére: de ezt a kivitelezés nem teszi lehetővé. Kidolgozatlan, logikátlan, kiszámítható ráadásul unalmasan indít és a végkifejlet is elég tré lett. Semmi hangulatkeltés vagy feszültségteremtés egy íztelen szagtalan nyomozós tucat thriller amely az őrület témájával kacérkodik. Vérciki rendezés, szürke karakterek és nem utolsó sorban semmi realitás. Az öntörvényű, őzike tekintetű Seyfried kisasszonynak a rendőrök célkeresztjében még van ideje fegyverrel mászkálni a városban. Egyébként semmi kompatibilitás, semmi kapcsolat nem volt a színészek és a megformálandó karakterek között. Amanda Seyfried jókat ijedezett és értetlenkedett de nem hittem el neki ezt az egészet, nem volt hiteles, nem tudtam érte izgulni mert annyira gány volt amit csinált. Jennifer Carpenter meg hol volt, hol nem volt de hogy minek?! Egyszóval ergya színészi játék, harmatgyenge rendezés, nagyon lapos film még laposabb befejezéssel. Az alap sztori viszont jó szóval kár érte mert többet is ki lehetett volna belőle hozni. Egyszer érdemes megnézni de többször nem.


10. Adelinda (2012-07-08 10:52.17)  
Egész jó film volt, voltak benne izgalmas részek is bőven, de a végén valami nagy harcra számítottam. Túl egyszerűen elintézték!



9. Lilibeth (2012-06-24 00:08.57) aaaaa
A hozzászólások alapján sokat nem vártam, ennek ellenére nekem tetszett a film. Aki hatalmas akciójeleneteket vár, az csalódni fog. A feszültség számomra elegendő volt. Amanda sem okozott csalódást. A film a régi, békebeli krimikre emlékeztetett, kellemesen szórakoztam.


8. CaS-G (2012-05-28 22:05.41) aaaaa
Szintén csalódás volt, 80 percig nem történt semmi, idegesítő volt, mintha az időt húznák végig, ugyanazt szajkózta a "dilinyós"-nak beállított főszereplő csajszi. Az előzetes ismét becsapott.


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekMarsbolha, 2018-09-09 18:5837 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk