Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Bűntudat nélkül
- Mozi+, 15:50
A bűn árfolyama
- HBO, 16:10
M.A.S.H.
- Film Mánia, 16:20
Palimadár
- Moziverzum, 16:55
Meg - Az őscápa 2: Az árok
- HBO3, 17:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
szólánc tudósokkal
A hamisító (2014) - Vélemények
Marsra magyar! (sorozat) - Vélemények
Hiányolt fórumozók!
Mire gondolsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Veszett a világ aaaaa
Laura Dern aaaaa

 

Fórum - Shaolin - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

4. Gzus (2016-01-15 13:41.33)   - (válasz Kagome chang 2. hozzászólására)
Rövid ismertető???!!!
Ezt inkább szófosásnak mondanám,
Mellesleg még tanulnod kell a nyelvet, mert nagyon google fordítós szaga van a te kis bejegyzésednek.


3. Captain Al (2014-09-02 13:17.05) aaaaa - (válasz Babzso 1. hozzászólására)
pontosan


2. Kagome chang (2011-07-03 15:22.23) aaaaa
Shaolin - Jackie Chan

Rövid ismertető :
A film meghatározott Dengfeng, Henan, közben hadúr korszak korai republikánus Kínában. A hadúr Hou Jie legyőzte a rivális nevű Huo Hosszú és megragadja ellenőrzése Dengfeng. Huo Hosszú menekül Shaolin Temple rejteni, de Hou Jie jelenik meg, és lő vele. Hou Jie kigúnyolja a Shaolin szerzetesek elhagyása előtt.

Feeling hátrányos az ő felesküdött testvére, Song Hu, Hou Jie állít csapdát a dal egy étteremben, leple alatt beleegyezett, hogy lánya eljegyzését Song fia. Eközben Hou Jie helyettese, Cao Man, az érzés, hogy ő is használja Hou és hogy ő jobbat érdemel, úgy dönt, hogy elárulja Hou. Cao Man küld gyilkosok a gyilkosság Hou Jie és családja. Hou Jie sikerül halálos sebet Song Hu az ő pisztolyt, de a dal még mindig ment Hou, hogy engedje, hogy elkerülje a gyilkos csapda előtt enged a sérülések. Hou Jie sikerül elmenekülni együtt lányával, de a lánya volt, súlyosan megsérült, amikor egy kocsi leütötte őt, miközben ő menekülés, és romlik, ha leesik egy szikláról. Hou Jie felesége megmenti néhány elhaladó-by Shaolin szerzetesek, akik ellopják a rizs a katonai magtár, hogy segítsen a menekültek élnek a templom közelében. A kétségbeesés, Hou Jie hozza lányát Shaolin, könyörögnek a szerzetesek, hogy mentse az életét, de már túl késő, és meghal az ő sérülések. Hou Jie felesége hibáztatja őt a halála lányuk, és elhagyja őt. Hou Jie támadások a szerzetesek a harag, de gyorsan visszafogott.

Hou Jie lesz kiábrándult, és vándorol közelében Shaolin, mígnem találkozik a szakács szerzetes Wudao, aki őt élelmiszer és menedék. Hou Jie érzi bűnösnek a múltját gaztetteit, és úgy dönt, hogy legyen szerzetes és engesztelést hozzon a bűnei. Tartózkodása alatt Shaolin, Hou Jie fokozatosan megérti Shaolin elveit tanulmányi és gyakorló harcművész, ajánlja a módon, és megállapítja a béke és a megvilágosodás a szíve. Egy nap, Hou Jie meghallja, hogy Cao Man, aki átvette az irányítást felette seregét, a elnyomják az embereket, arra kényszerítve őket, hogy felfedez kínai relikviák. Cao Man eladja a relikviákat a külföldiek fejében korszerű fegyverekkel, ami után ő lesz a munkások mészároltak hallgattatni őket. Hou Jie megjelenik menteni néhány munkás, és kiteszi magát a folyamatban.

Amikor Cao Man meghallja, hogy a Hou Jie még mindig életben van, ő vezeti a katonákat a Shaolin templomba, hogy rögzítse Hou. Hou Jie önkéntesek elterelni Cao Man, míg a szerzetesek titokban betörni Cao házába, hogy mentse a bebörtönzött munkások. A terv sikerrel jár, de Hou Jie rangidős, Jingneng, brutálisan megölte Cao Man, míg a vásárlás ideje a juniorok menekülni. Visszatérve Shaolin Temple, a szerzetesek úgy döntenek, hogy szükséges, hogy elhagyják a templomot, hogy elkerüljék a további bajt. Wudao vezeti a menekültek el a Hou Jie és más szerzetesek is mögötte, hogy megvédje a templomot. Addigra, Cao Man érkezik a csapatok és a megrendelések támadás Shaolin. Ugyanakkor a külföldiek úgy érzik, hogy becsapták, és bombázzák a Shaolin tüzérségi, ami súlyos veszteségeket mind a Shaolin szerzetesek és Cao Man erők. Hou Jie legyőzte Cao Man a harcot, és végül feláldozza magát, hogy mentse Cao attól, hogy összetört egy eső fény (vissza a karma a Song Hu áldozatának menteni Hou alatt Song meggyilkolása), és beleesik a Buddha szobor tenyér és meghal békésen, így Cao bűntudata. Másrészt, a túlélő szerzetesek sikerült legyőzni az ellenséget, és megállítja a bombázás. Eközben a visszavonuló menekültek visszafordulni, és indítsa el sírni, ha látják, Shaolin templom romjai. Wudao azt mondja nekik, hogy a Shaolin szelleme továbbra is él bennük, még ha a templom is elpusztult.

Ezután a jelenet vág egy korábbi időszakban, mielőtt a szerzetesek evakuálni a menekültek, a Hou Jie találkozott feleségével a templomban az utolsó időben. Hou Jie halad az urna, amely lánya elhamvasztották hamvait felesége, és ő megbocsát Hou a múltját, és elfogadja azt a tényt, hogy ő már nem lehet vele. Hou Jie elismeri, hogy Cao Man jelenlegi gonosz tetteit ered a saját korábbi gaztetteit, így ő a felelős vezető Cao vissza a helyes útra. A jelenet végén a szerzetesek gyakorló harcművész alatt havazás, tippek, hogy a szerzetesek és a menekültek telepedtek le ismét.

Shaolin (Jackie Chan, 2010) Trailer
LINK: http://www.youtube.com/watch?v=SsdtD9C0khE


1. Babzso (2011-07-02 21:44.48) aaaaa
Nálam valahol a 3 és 4 csillag között mozog a film. Nem volt rossz, de csak az egyszer nézhető kategória



Kapcsolódó fórumok

VéleményekGzus, 2016-01-15 13:414 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk