Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Kong: Koponya-sziget
- HBO2, 09:40
Szólíts a neveden
- HBO, 09:50
Szeretlek téged
- Film4, 10:10
Enyém a vár
- Film Mánia, 10:15
A felejtés bére
- Mozi+, 10:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Fallout (sorozat) - Vélemények
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Sydney Sweeney - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Chucky aaaaa
Michelle Yeoh aaaaa

 

Fórum - Vérbosszú (2011) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

12. KongFan (2014-04-19 17:37.50) aaaaa
Igazi kis gagyiság.
0 költségvetés, gyenge alakítások. Valamiért Vinnie Jones is idetévedt, szégyellje magát! Val Kilmeren már meg sem lepődtem, és undorító ahogy kinéz. Fél dollár meg... Na igen.
Klisé klisé hátán, borzasztó akciók. Na jó, egynéhány közelharci rész azért egészen pofás volt a maga módján. A zene viszont telitalálat volt. Nem vagyok oda a rap, hiphop cuccokért, de ide illet és elég jó nóták voltak na.
Rettenet zavaró volt, hogy a film végig komolyan veszi magát, pedig annyi nevetséges baromság van benne, hogy ihaj. CGI-től kezdve, a szadomazós jeleneten át, egészen Val Kilmer önégetéséig.
Olyan, mint a leragasztott szemüveges kis agresszív hülye gyerek a játszótéren, aki véletlenül a nagyokhoz keveredik és bizonyítani akarja, hogy kemény, mint Tarzan sarka.
Gyenge film, de nem bántóan ostoba, vagy kiemelkedően szar. Csak... Hát na, gagyi.


11. Tysonrichie (2012-06-23 11:17.46) aaaaa
Én vagyok a kaszás és magammal hoztam a halált. Ez a mondat a legjobb az egész filmben.



10. Riff60 (2012-04-23 23:31.27) aaaaa
Korrekt kis b-filmnek indul,pofák-zene-vágások rendben.Sztorit ilyen cím és felhozatal alapján nem is várunk mást,de valóban az utolsó 10 percet sikerült úgy elrontani egy olyan ökölpárbajjal amit mintha zsanklud kalandorjából másoltak volna-és ez a film addigi modern stílusához képest nagyon gáz.Plusz egy öszecsapott cgi rajz autós üldözés és már jön is a stáblista.Mintha lelépett volna a rendező és a végét egy beszívott producer alkotta volna.Az első óráért azért a műfaj kedvelőinek ajánlható.


9. Kittentyű (2012-04-08 16:15.45) aaaaa
Eléggé gyenge film.


8. Papagájpár (2012-04-04 13:05.49) aaaaa
Az még elmegy hogy a film gyakorlatilag nézhetetlen kategória,de valaki felvethetné mostmár a kollégáinak a szinkronosoknál,hogy vérciki minden 100-adik filmnek ezt a címet"fordítani".
Tényleg még hány filmnek lesz ez a címe?


7. Kisjon (2012-04-04 10:14.30) aaaaa
Az adatlapra rápillantva a színészi stábot áttekintvén rögtön rájöhetünk, hogy a nem túl impozáns actori játékot fogunk látni és bizony nem sokat tévedünk. Vinnie Jones, Val Kilmer és 50 Cent egy filmben? Mi sülhet ki ebből kérdi az ember és a filmet megnézve rájön, hogy nem sok jó. Ha valakinek van még kétsége afelől, hogy Val Kilmer filmes karrierje mélypontján van az csak nézze meg a filmet. Szerencsére a filmes nagy neveknek számító actorok kevés szerepet kaptak, de amit a vásznon töltöttek az a színészkedéstől igencsak messze van. A film kizárólag DVD megjelenést kapott és bizony ezt moziba küldeni igencsak nagy bátorság lett volna a forgalmazótól. A film eleje egyébként elég jól indul,még akkor is ha ezerszer látott filmes klisékkel indít a film, de úgy gondolja az ember újat manapság nehéz kitalálni és így örül a filmnéző, ha a régi sablonokból építkező mozit kap, de az legalább legyen normális. Nos a film eleje teljesen rendben van, de aztán olyan közröhej tárgyát képező forgatókönyvet kapunk, hogy nem lehet elmerni mellette szó nélkül. Nem nézhetetlen kategória ez csak egy közepes szintet sajnos meg nem ütő akciómozi, az akciójelenetek épphogy elmennek egyébként szódával, kivéve a film végi kb. 10 percet mert az botrányosan rossz lett. A mozi végére nagyon összecsapott lett a forgatókönyv- ami valljuk be eddig sem állt valamiféle betonbiztos lábakon,- de amit a film végére a készítők összehoztak az bizony értékelhetetlen. Emiatt az utolsó tíz perc miatt nem adom meg rá a három csillagot, pedig közel állt hozzá, de így harmatgyenge lett.


6. Niix (2012-04-01 19:09.51)  
Szabgya!
Az előbbi hozzászólásomat is éppen ezért tettem.
Mellesleg hetente találkozom itt olyan filmmel, aminek vagy a címét írják full rosszul, vagy valami más gebasz van. Persze amikor mailben hívom fel a figyelmüket a tévedésre, vagy bármire, 20 esetből 1x ha válaszolnak.. :)) persze részint akkor is csak azért, hogy a saját igazukat keressék.:D De ennél a filmnél, (sem) az lehet a baj, hogy többször jelent meg más címmel, hiszen a hivatalos megjelenés 2012.04.03-ra tehető.
[link]
Persze sehogy sem értem, miért épp ezt a címet adták neki, amikor a film elején is a Vérbosszú szerepel magyarul.. :(( ez van.. ez a filmkatalog.. :))


5. Szabgya (2012-04-01 08:41.58)  
Ez most kétféle címmel került forgalomba?
Mert itt Vérbosszú címmel hirdetik:

[link]


4. Niix (2012-03-30 18:28.22)  
Most ti melyik filmről beszéltek? Mert nem csupán elvi, de gyakorlati síkon is ennek más címe van.. :)


3. Bd93 (2011-06-27 18:38.11) aaaaa
egyetértek StormshadoW véleményével de goss nekem egyáltalán nem jön be a halálfutam 2 ben is gyenge volt egyáltalán nem szimpatikus. sajnálom az időt amit erre pazaroltam de legalább tudom h nem nézek több olyan filmet ahol goss a főszereplő



2. StormshadoW (2011-06-11 00:08.01) aaaaa
Gyenge picsa, a régi Vér kötelezhez köze nincs. Ez egy középszerű kisstílű gengszterfilm , olyan mazsola,amit csak kimondottan videótékára eresztenek meg, mert mozira már nincs bőr a pofán hozzá. Ennyiből korrektek is, mert ilyenért egy fillért ki nem adnék. Ami a legidegesítőbb benne, hogy minden ötpercben átszellemült képpel bagóznak jobbra balra benne, azzal a tipikus vagányul csutorázok beállással,amitől agyérgörcsöt kapok, kis tinédzser piócák szokták ezt így nyomatni, engem nagyon idegesített, olyan kispályássá teszi a filmet, túl van vagánykodva, túl van arcoskodva, de mögötte nem sok tudomány van. Szeretem a vagánykodós filmeket, ha azt egy Snipes, vagy egy Diesel tolja, mert nekik ez áll jól, de Gossnak még nőnie kell ehhez, akárcsak a többi noname Jankónak akik ebben útálkodnak. Goss ettől függelenül nagyon jó harcművész, Hellboyban meg Nomakként nagyon kedvelem mint egy határozott mellékszereplő teljesen korrekt, de egy eljes főszerepet rábízni nem túl jó ötlet. Kilmernek nagyon meggyarapodott a zsírja.


1. Lector (2011-06-01 13:26.02) aaaaa
A kábítószeres alvilág,vagy a legális hatalom?Melyik veszélyesebb?Sok hasonló témájú film került vászonra mostanság.Egy kőkemény zsaru,aki megtorolja szeretett,eltévelyedett öccse halálát.
Elfogadható,a történet hitelessége.Bár némi bugyuta jóhiszeműség fellelhető a bandatagok részéről.A film adatlapot kár volna másolni,hiszen a főbb vonalak és a motiváció elég világos.Főhősünk,szimpatikus viselkedése,folytán rájöhetünk a lényegre is.A Vér Kötelez.
Élete kockáztatásával beépül az "Orgyilkosok" közé.Nehéz pálya.És megtalálja a jó cimbit is ,és a szerelmet is.Amerikai történet,sima natúr szelet.Mégis azt mondom:Egy jó nézést meg ér...:)



Kapcsolódó fórumok

VéleményekKongFan, 2014-04-19 17:3712 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk