Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Franco börtönében
- HBO3, 03:55
Daybreakers - A vámpírok kora
- AMC, 03:55
22 Jump Street - A túlkoros osztag
- HBO2, 04:05
Az utolsó rítus
- Paramount Network, 04:20
Zoolander, a trendkívüli
- Mozi+, 05:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Skylines - Vélemények
Rock zene
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Vámpírok harca aaaaa
E. O. Chirovici aaaaa

 

Fórum - Pokoli albérlet - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

16. Tömö (2022-03-18 23:15.34) aaaaa
Már 2x leadták az idén. Eddig 1x sem tudtam végig nézni. Úgyhogy remélem lesz még decemberig vagy 2x:D
Egyszerűen nem -bírom kívárni a végét, annyira gagyi, unalmas(?), érdektelen, és ez már a film negyedétől.
Már ott azon pontban,mikor kivesz egy bazi nagy hodájt,New Yorkban!! kb.ingyen:D, és ezt tök normálisan kezeli a fogsort szájon kivül hordó sztárunk, már itt,juj,ezdeszar:D
Aztán, itt gyanakodunk, juj, fura szomszéd, jaj, fura faszi,aki,juj,most hirtelen meg ,mire fel lett kukkoló,meg "megszállott"? A végén legalább kiderül? Nem!
Verekedésig, (verekedés?még az is balfasz mód tálalták) láttam..és itt kikapcs!!:D
.gondolom a rettenetes műpszihogonooosz pórul jár!?


15. Emylio (2019-08-12 10:53.03) aaaaa
A cím alapján többet vártam. Ez a film, közel sem volt pokoli.



14. Eufrozina85 (2014-01-05 21:23.20) aaaaa
SPOILER

Kiszámítható, semmi újdonság, csupa sablon, és a hangulatot agyoncsapó, teli szájjal nevetős jelenetek: ez a Resident röviden. Swank-nek volt két őszinte pillanata, ezzel kenterbe verte a többieket, akiknek ennyi se adatott meg. Hát egyikük se ezzel megy a halhatatlanok csarnokába, az tuti.
A pasi egy nyomorék idióta, nem lehet tőle félni, úgyhogy semmi feszkó nincs a filmben. Mikor a csaj fogkeféjével mosott fogat, elkapott a röhögés.
Szánalmas alak, aki persze egy perverz idióta, na de akkor is nagyon kispórolták a sötétséget az alakjából.
Christopher Lee szerepe megmagyarázhatatlanul felesleges, tképp azért van, hogy kimondjon pár dolgot, amit amúgy, ha nem rágnak a szánkba, akkor el kellett volna játszani, arra pedig nem volt pénz. Ahogy a befejezésre sem: a csaj győztesen elvonul a szögbelövővel kilyugatott perverztől, és cső.
A sztori nem elég feszes, nem elég baljóslatú. Eleve hogy 30 perc után mutatnak mindent, amit nyilván a néző sejt az elejétől... na de ha legalább nem látná vagy nem teljesen értené, akkor sikerülne egy kis borzongást okozni neki. Nem, lőjünk le az összes poént és áruljunk el mindent 30 perc fogpasztareklám után, hogy utána a néző az óráját nézegesse, mikor a szotyottagyú idióta ölelgeti meg puszilgatja a csajt, meg rejszol a kádban. Köszönjük, inkább egy thrillert szerettük volna látni.


13. 3velin (2011-07-07 20:28.56) aaaaa
Szerintem nagyon jó film!Borzongatós,szem eltakarós thriller. :)Jó volt látni,hogy Jeffrey Dean Morgannek ilyen oldala is van,habár én eredetileg Lee Pace miatt kerestem rá a filmre,de őt sajna nem olyan sokszor látni,de jól alakítja a szekrényben lógó hullát is szegényke...:D hupsz ez SPOILER


12. Chris92 (2011-06-03 15:25.21) aaaaa
Totál rejtély számomra, hogy Hilary Swank (akiről elöljáróban annyit érdemes tudni, hogy kétszer nyert Oscart) és a producerek hogy láthattak minimális fantáziát egy olyan thrillerben, ami mind történetben, mind felépítésében nem tör ki a 80-as évek slasher mozijainak skatulyájából, nemhogy még hatszámjegy körüli összeget áldozzanak rá. Van csinos főhősnő, aki egy új, idegen környezetbe költözik, a jóképű főbérlő körbevezeti, aztán jönnek a titokzatos éjszakai események, amik egyre durvább fordulatot vesznek, hamarosan kiderül hogy valaki nem az akinek látszik...stop mondja már ilyenkor a tapasztaltabb nézősereg, ezt mi már láttuk! És ez bizony teljesen igaz, ha már a 35-ik perc környékén feltesszük a "van-e-értelme-ezt-tovább-nézni" című kérdést akkor már igencsak nagy gondban vannak az alkotók.
A The Resident egy olyan film, aminek létezésére semmi létjogosultság vagy ok nincsen, hiszen olyan évtizedben készítették el, ahol nem több egy üres, ultrasablonos, idegesítő és unalmas horrorblöffnél, aminek fordulatait kilométerekről látja az ember. Hogy a helyzet még rózsásabb legyen, a főszereplő jellemének kibontására egy másodpercet se sajnálnak, kidobva annak lehetőségét hogy szimpatikus legyen, a pszichopatának se normális motivációja, se realitása nincs, ahogy a dramaturgiának sem, ami a logikának és értelemnek még szikráját se mutatja. És még ha azt meg megfejeljük teljesen inkompetens, stílustalan és lapos rendezéssel, valamint olyan színészekkel akik még csak nem is próbálkoznak, papírvékony karaktereikbe életet önteni (Swankre ez hatványozottan vonatkozik) akkor büszkén jelenthetjük ki hogy a film mentetetlen.
Elcsépelt, felesleges, kábeltévék késő esti műsorára száműzendő munka, nekünk mozinézőknek eszünkbe se jusson pénzt vagy időt fecsérelni rá, az ilyen fércműveken Wes Cravennek köszönhetően már 15 éve csak röhögni lehet.


11. Csernakakos (2011-06-01 00:34.50) aaaaa - (válasz Csernakakos 10. hozzászólására)
Bocsánat, a harmadik szobrocskát akartam volna írni - sajnos Hilary emlékeimből már kikopott A fiúk nem sírnak főszerepében, amikor még színésznő volt.


10. Csernakakos (2011-06-01 00:32.12) aaaaa
Az önjelölt hollywoodi díva, Hilary Swank az elmúlt években igen prímán mosolyogta fel magát az Oscar-szégyenlista élére. A lassan Cuba Gooding Jr. fehér, mellel mellékelt változata mostanában kétszer is elhitte, közel kerülhet a második szobrocskához, csakhogy ezen filmje alapján a Kodak Színház lépcsőfokairól egy az egyben gurítandó volna mindig totál korrektül fénylő fogsorával együtt. A hollywoodi ragyogásban a számára érdemes pozíció valahol egy luxmentes, elzárt kamra zugában keresendő. Csakhogy - számomra érthetetlen módon - a közönség egy része még mindig szívesen fizet be egy filmre, ha a plakáton a vastagszájú mosolyvölgy képezi a megcsúszott dekoráció főelemét. Még az anatómiailag fél fokkal feljavított Javier Bardem, azaz Jeffrey Morgan is képtelen a főszereplő, zs-kategóriát is alig szállító Hilary-nél szánalmasabb lenni, pedig igazán mindent megtesz a pompás eredményért.
A pazar sminkjük mögött az ő arcuk látszólag nem ég a bűntudattól, a lesemíromnevű rendező azonban lelkiismerettől függetlenül önként jelentkezhetne nyilvános kövezés főszerepére - s nem hiszem, sokan sietnének őt eltántorítani. Filmjére még csak rá sem süthető a "rossz" jelző, hiszen annyira amatőr és csapnivaló munkát végzett, hogy azt értékelni: felesleges. Nem hiányzó szócséplés elhordani sekélyes, felszínes, értéktelen kacatnak, még a szkriptre is kár elpazarolni olyan gyönyörű jelzőket, mint hiteltelen, logikátlan, minden bemérhető emberi értelmet nélkülöző.

Ilyen szempontból legalább érdekes a mű - moziba érző szívű ember nem küldené, ám valahogy a PrizmaTV szenzációsáv kínálatába se tenné be két Marichuy és Betty a csúnya lány közé.. Egyszerűen sehová sem illik, sehová sem való, egyetlen puzzle hendikepes darabkája sem lehetne. A kópia, ha már elkészült - de minek, vakarja a fejét most már a raklapnyi producer is, akik közül többen érthetetlen módon a The Way Back c. szenzációs mozitól érkeztek -, legfeljebb egy megnyerő küllemű fiókban lett volna biztos helyen.
Nem így lett, balsors ez a szerencsétlen nézők számára, ám én inkább örök kárörvendőként csak gúnyosan felnevetek: íme egy újabb el nem rozsdásodó szög az egykori Maggie Fitzgerald "kárierjének" koporsójában.


9. Johnny13 (2011-04-10 15:12.46)  
A film nem rossz Jeffrey Dean Morgan hihetetlen jól játssza a szerepét,bár remélem a jövőben jobb filmeket is csinál majd!


8. Thefloorfilla (2011-03-13 14:22.55) aaaaa - (válasz Vbacs 7. hozzászólására)
Lee Pace-el nincs semmi, ez a baj :), amúgy kösz.


7. Vbacs (2011-03-13 08:28.00)   - (válasz Thefloorfilla 6. hozzászólására)
XD Mekkora kritika, ez tetszett!
Na és mi van Lee Pace-szel?....őt kihagytad a dicséreteidből.:)


6. Thefloorfilla (2011-03-13 04:39.00) aaaaa
spoiler van itt

Könyörgöm mi köze ennek a horrorhoz? Ez egy pszicho-thriller ami a STÍLUSÁT illeti, és hát a rosszabbik fajtából. Jeffrey D. Morgan unszimpatikus, és szar színész szerintem. Hilary Swank - Oh my god, most itt jól nézett ki, sőt amikor beolajozta a testét, csumi nyami, de egyébként őt se bírom. A 89 éves Cristopher Lee egy nulla volt, és ezzel kifújt a szereplők listája, ugyanis alig van 1-2 megjelenő mellékszereplő a filmben. Ezzel kivégeztük a szereplőket.
Jöjjön a sztori! Hilary Swank lakás után néz. Talál. Bemegy. Ott a csávó. Fűrészel, épp restaurálja a szobát. Normális, megbízható tulaj. Megveszem - mondja akkora vigyorral Swank, hogy fogsorával fűrészeli a levegőt. Na, hát kis idő után ahogy otthonosodik a csaje, összebarátkozik Jeffrey-vel a tulajjal, aki olyan jógyerek, hogy a tolvaj is bocsánatkéréssel lopná meg. Aztán kell ugye hogy legyen valami kizökkentő cselekményszála is a filmnek, mert ezt a két széles vigyorral megáldott sztár grimaszolása egymásra önmagában még nem elég. Így hát akkor csináljunk egy skizofrén meghasonlott átlagembert, aki vergődik ebben a kapcsolatban mint Rotweiler a fürdőkádban - gondolja a forgatókönyvíró, és belepusztítja ezt a karaktert hirtelen az eddig egészen normális fickóba, és lám... most már nem tévéfilm, hanem hirtelen hollywood-i pszicho-thriller amit néznünk kell. Köszönjük, ez csavaros volt. Már alig várom a finálét, ami az utolsó háromnegyed órában lassan de kibontakozik 120 négyzetméteren belül. Nem vicc, a film helyszíne Swank kuckójától a szomszéd falig terjed jobbára, de legalább jó sokat mutogatják csaje lábacskáját, bokácskáját. Mit gondoltak a készítők? Jaj, Swank baba egyem a húsod, olyan jó lenne minden pozícióból lekamerázni téged, nosza, itt a mani! A felvett anyag címe: The Resident, írjuk rá gyorsan a minidiszkre - mondja a készítő, aztán odadobja valami újonnan nyílt stúdió amatőr szar repertoárához...
Na és mi a finálé? Hát nem lövöm le a poént, hiába írtam ki hogy "spoiler van itt" a cikk elejére. Ez van. Nézzétek meg, hogy pocsékoljátok rá az időt és azt mondhassátok - ennek a tefloorficánknak igaza volt. Na húzzátok a beletek megnézni! :)


5. XXX007 (2011-03-12 15:06.57) aaaaa - (válasz Anyoca55 2. hozzászólására)
Hát a nyugodtság az biztos mert semmi izgalmas nincs benne .


4. Edina37 (2011-03-10 11:51.23)  
a rendező nevéből, hangzásából, gondolom finn lehet.


3. Edina37 (2011-03-10 11:47.25)  
a film c. azt hittem, hogy ennek a zenéjét is tyler bates szerezte, mert van 1 hasonló c. filmje, a resident evile! 1 tyler bates fan!



2. Anyoca55 (2011-03-10 09:23.58) aaaaa
szerintem pedig nagyon is jó kis egyestés filmecske, semmi baj vele, nyugodtan meg lehet nézni :-)


1. XXX007 (2011-03-07 10:32.51) aaaaa
szerintem full unalmas én nem ajánlom senkinek vontatott sz...



Kapcsolódó fórumok

VéleményekTömö, 2022-03-18 23:1516 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk