Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Hull a pelyhes
- Moziverzum, 07:20
Rabulejtő szerelem
- Filmbox Premium, 07:30
Elpuskázva
- RTL Három, 07:50
Az elnök végveszélyben
- HBO2, 08:06
Elizabethtown
- Viasat Film, 08:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Szerinted mi a legidegesítőbb magyar szó?
Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!
Kifacsart filmcímek - szójáték
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Dolittle aaaaa
Jefferson White aaaaa

 

Fórum - A halál angyala 2. - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

10. Semprini (2021-06-27 01:05.03) aaaaa
Az első rész se volt jó, persze ez folytatásnak talán még rosszabb. Előszöris a főszerepre Pamela Springsteent magyon félrecastingolták, túl kedves arcú és cuki egy pszichopata sorozatgyilkosnak, ráadásul azt is nehéz elhinni róla, hogy fiúból operálták át nővé. Megcsinálja, amit a szerepe követel de nagyon ledobja magáról a figura. Ráadásul nem lett jó a szinkronhangja sem.
Az áldozatokat nem lehet kedvelni, így a haláluk sem érint meg különösebben, irritáló felszínes primitív karakterek egytől egyig. Persze a csajok egész jól néznek ki, ennyi pozitívum legalább van. A férfiszereplők rémesen rosszak, a párbeszédek bugyuták, a vágás béna, a gyilkolászások többnyire hiteltelenek, a trükkök pedig mai szemmel nézve már ótvar gagyik.
Szóval ez egy kifejezetten gyenge eresztés volt már a készítése idején is. Jóindulattal két csillag.
3,5/10


9. Roxi88 (2018-09-21 17:06.28) aaaaa
Már az is gáz, hogy a szinkronban a Phoebe-t "Főbe-"nek ejtik, nem "Fíbi"-nek.
SPOILER: A wc-s jelenet valami katasztrófa és undorító is. SPOILER VÉGE



8. Variocsana (2014-05-18 06:52.31) aaaaa
Ez már nem olyan rossz, talán kevésbé járt el felette az idő, mint a péntek 13 felett, de legalábbis egy szinten van vele... mégiscsak tábor :D Milyen üdítő hogy a naív főhőst is elkapja a végén, és gyerekek is hullanak és változatos módon halnak az emberek... Lám, ismerős színész a Bíbor és fekete, ill. Brazíliai fiúk c. filmekből. :)
És igen, ekkora crossoverrel megelőzi a korát.


7. Az utolso szamuráj (2013-05-18 19:13.23) aaaaa
A magam részéről ezzel jobban elvoltam,mint az első résszel.
Persze,valami hihetetlen baromságok tarkítják,kár logikát vagy bármi átgondoltságot feltételezni az íróktól,ez itt azért van,hogy minél több ember meghaljon a szemünk előtt,lehetőleg brutális módon.Kár azon fennakadni,hogy mennyi ideig nem vették észre,a táborozók milyen ütemben tűnnek el,vagy hogy ha egy ember belép egy házba,vagy fél perc,míg ott körülnéz,holott az egyszerűen természetes cselekvés,fel sem tűnik a szemnek.
Ám nagyjából a végére jó,ha a rendező életben maradt,a halálnemek igen változatosak,van akit pottyantós wc-be fullasztanak meg vagy láncfűrésszel tesznek rajta maradandóbb sérülést,Angéla pusztít jóütemben.Nincs meglepetés,ki a gyilkos,ő pedig a rend és erkölcs felkent papnőjeként a paráználkodó katicabogarakkal is végez,amcsi filmtől eltérően még kisfiúkat is meggyilkol.El kell mondani azt is,hogy 3!!horrorikon találkozását is megoldották,ugyan hány évvel a Freddy Vs Jason előtt....itt ehhez a két figurához még a texasi láncfűrészes is beköszön.
Illetve,feltűnik a 80-as évek legnagyobb horrorkliséje,ahol a meggyilkolt áldozatok egy szobában bambulnak rá a főszereplőkre,ezt még a 70-es évekből vették át,de abban az évtizedben lőtték el a legtöbbször.Buta,ostoba film ez,de szórakoztató,mert nem veszi magát komolyan és több hulla van benne,mint Langelusban működőképes agysejt.


6. Nyolcadik utas (2012-01-09 10:22.09) aaaaa
Már már a gagyi határát súrolja. A legnagyobb baja, hogy nem tudja eldönteni, hogy horror, vagy vígjáték legyen, horror vígjátéknak meg katasztrofális. Néhány jelenet, mozdulat teátrális, mondva csinált. Csak akkor ajánlott végignézni, ha nincs más csak az ATV-n a Fásy mulató!


5. Jason13 (2011-11-23 16:13.38) aaaaa
Az első rész számomra felért egy kisebb tökön rúgással.Maga a történet ezerszer látott sablonokból állt össze,unalmas volt a cselekményvezetés és hát a végső "fordulat" szépen arcon köpte az amúgy sem fergetegesen szenzációs alkotást.
A második epizóddal viszont már más a helyzet,hiszen a történet végig pörög ezerrel,végre nincsenek felesleges üresjáratok.Bár, az is igaz,hogy az egész sztori nem tart sehová,nincs íve az egésznek,még igazi pozitív hősünk sincs.Ezek hiányát számomra pótolták a jól kinéző gyilkosságok,az utalások más horrorokra és az igen jó poénok.Meg ugye a betétdalok se utolsók,elképesztően hangulatos muzsikák kerültek be a filmbe.
Mindent összevetve én jól szórakoztam ezen a poénos slasheren.Véres,néhol vicces és pörgős,tehát minden megvan benne,amiért szeretem az ilyen agyatlanságokat.


4. Weser (2011-04-15 16:01.38) aaaaa
Tetszett a 2. rész is, bár gondoltam, hogy az első színvonalát azért nem fogja elérni. Pozitívum mindenképp, hogy több gyilkosság van a filmben, mint az elsőben, néhányuk még egész ötletes is. Horrorrajongásom és hasonló stílusú filmek iránti tiszteletem jeléül azért adok 4 csillagot rá.


3. Ferenc84 (2011-03-30 10:32.39) aaaaa
Itt már látszik, hogy a 80-as évek közepén készült. Ma már nem lehet ennyi cicit látni egy filmben. Aminek azért férfi létemre őrültem. Valahogy azt mondanám, hogy az első rész jobban tetszett. Itt azon volt a hangsúly, hogy mindenkit kinyírjon. Ez nem tetszett benne.



2. Dav (2011-03-18 22:13.13) aaaaa
Az első rész sem volt épp egy extraklasszis, azért jól szórakoztam rajta. A folytatás sajnos a nyomába sem léphet. Valóban tönkrevágja az egészet, hogy egész egyszerűen nincs miért izgulni. Spoilert sem lehet leírni, hisz a gyilkos kiléte végig világos, az meg hogy ki éli túl, abszolút érdektelen. Egyetlen szimpatikus alak sincs köztük, ráadásul a színészetről ugyanígy nincs fabatka fogalmuk sem. Habár ez az alulkvalifikáltság nagyjából elmondható a film minden készítőjéről, haha! Egyedül azért néztem végig, mert a gonosz néni egy ismerősöm kiköpött mása. Szerencsére a jellemük nem hasonló...vagy nagyon jól titkolja :).


1. Randal (2011-02-27 23:06.31) aaaaa
A film szerintem már a koncepciónál megbukott. Úgy nehéz feszültséget kelteni, hogy 1.) az első pillanattól fogva tudjuk, hogy ki a gyilkos 2.) a gyilkosságok random módon történnek 3.) a gyilkost senki sem üldözi. Így csak egy agyatlan gyilkosság sorozatot látunk, (szerintem) fantáziátlan és unalmas tálalásban.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekSemprini, 2021-06-27 01:0510 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
A halál angyala 2. adatlap
Eredeti cím: Sleepaway Camp II: Unhappy Campers
Évszám: 1988
Rendezte: Michael A. Simpson
Szereplők: Pamela Springsteen, Renée Estevez, Tony Higgins, Valerie Hartman, Brian Patrick Clarke...

További információk


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk