Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Amerikai pite
- AMC, 21:00
Az Amazonas kincse
- Film+, 21:00
Páncélba zárt szellem
- Mozi+, 21:00
A bosszú vérvörös keze
- Moziverzum, 21:00
Az oltalmazó
- Filmbox Premium, 21:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Eric Roberts (68)
James Woods (77)
Ragályi Elemér (85)
David Tennant (53)
Maria Bello (57)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fallout (sorozat) - Vélemények
Kit kellene bannolni és miért?
2022-es választás
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
A szabadság útjai (2008) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
R.M.N. aaaaa
Izabella Scorupco aaaaa

 

Fórum - Town Creek - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

10. Az utolso szamuráj (2014-06-11 19:45.46) aaaaa
A Town Creek egy abszulút közepes horrorfilm,amiben későbbi nagy nevek-Henry Cavill M. Fassbender-játszik és egy régi,rutinos róka rendezett valamint első osztályú fotósa volt.
Hogy Hitler és bandája hogy állt az okkultizmushoz,mára már ismert,a film erre épül:nem erős a sztori,viszont nincs üresjárat:sőt,Joel Schumacher káprázatosan jól belőtte a tempóját.
Emiatt nézhető:olykor durva,gyors és nyers,barnább fotózása jobb filmnek tünteti fel,mint amilyen.Nem kevés hülyeséget tartalmaz-ha a "zombie" bent felébred,miért nem csak tör ki egy ablakot,amin aztán Wirth bemászik,nem,az leáll bunyózni...-de ezek leginkább sablonhibák,és azért pacikat amerikai filmben ilyen durván ritkán gyilkolnak le.Arra a másfél órára,míg tart,bőven lekötött,aki a műfajt kedveli,annak még tetszhet is.
Persze,Schumacher ennél jóval többet tud,rendezett ő megkerülhetetlen alapmozit is.


9. Törölt felhasználó (2011-02-27 14:42.21) aaaaa - (válasz Jason13 8. hozzászólására)
Nálam a Fülke a number one. Amit kihozott egy olyan korlátolt helyszínből és történetből, az hihetetlen. Mondjuk érthető eme alkotása, ugyanis a Batman és robinnál már bizonyította azt is, hogy amilyen jó bizonyos területeken, legalább akkora mellényúlásai is lehetnek :D



8. Jason13 (2011-02-27 14:38.40) aaaaa - (válasz KenytheOne 7. hozzászólására)
Én is meglepődtem,mikor megláttam,hogy ezt ő hozta össze.De hát biztos neki is kell a pénz:)
Én is szívesen látnék tőle egy remek thrillert,mint amilyen a 8mm és a 23-as szám.


7. Törölt felhasználó (2011-02-27 14:34.49) aaaaa - (válasz Jason13 6. hozzászólására)
Hát a sztori nem csak elsőre értelmetlen. Úgy értem, meg lehet érteni, hiszen elég egyszerűcske, de azért nem hiszem, hogy egy délutánnál több időt vett igénybe az egész sztori átgondolása, kifinomítása.
Egyébként egyetértek, hogy mi akar lenni ez a film. :) Annyira nem az én stílusom, örülnék, ha schumacher visszatérne a csavaros sztorikhoz, mert a feszültségkeltéshez amúgy nagyon ért, még ha itt nem is izgultam annyira.


6. Jason13 (2011-02-27 14:31.43) aaaaa - (válasz KenytheOne 5. hozzászólására)
Én egy szórakoztató horror filmnek tartom,se több se kevesebb.A rendezőúr sokkal,de sokkal komolyabb filmeket szokott lerakni az asztalra,az biztos.Itt is komolyan vannak véve az események,viszont nem estek át az alkotók a ló túloldalára,hogy ez a film kárára ment volna.Látszik,hogy a nézők szórakoztatása volt a cél,és ezt teljesíti a film.
Nincsenek csavarok,a sztori is egyszerű(bár elsőre nekem elég értelmetlen volt)vannak zombik,zombi állatok,démonok és sok-sok vér,erre értem az agyatlanságot.Akkor lenne ez halálosan komoly(vagyis én akkor tudnék rá így tekinteni),ha csak a bosszúállós száll maradt volna meg,a halhatatlan nácik,zombik és démonok pedig kiesnek.


5. Törölt felhasználó (2011-02-27 14:21.09) aaaaa - (válasz Jason13 4. hozzászólására)
Hát pedig ez a rendező elég komolyan szokta venni a filmjeit, én ez alatt sem éreztem, hogy túl agyatlanság akart volna lenni, a furcsa történet ellenére sem. Ez már az elején kiderül, a régi felvételek alatt. Részemről.


4. Jason13 (2011-02-27 14:16.41) aaaaa - (válasz KenytheOne 3. hozzászólására)
Én nem hitelességet várok az ilyen agyatlan filmektől.Legyen vér,pörgés,jó zene és a végeredmény kössön le.Ezeket hozta is a film,többet már csak a komolyabb művektől várok:)


3. Törölt felhasználó (2011-02-27 13:55.13) aaaaa - (válasz Jason13 2. hozzászólására)
Nálam nagyon hiteltelen az alap felállás. A csávót két évig tartották fogva elvileg, ez alatt kínozták, itták a vérét, vagdosták. 2 év ilyen körülmények között iszonyat hosszú idő, nem csak a fizikai fájdalom törheti meg az embert, de lelkileg is teljesen kikészülne egy iraki katona is. És ebből mit látunk? Lényegében néhány karcolással a hátán megszökik, ragad egy shotit és már megy is vissza darálni... kicsit hülye felállás, néhány változtatással hitelesebb lett volna.



2. Jason13 (2011-02-27 11:17.16) aaaaa
Kezdeném azzal,hogy itteni rövid történetleírás nem igen pontos.Dominic Purcell tesója nem nő,de lehet én láttam rosszul:)

Nem vártam sokat a filmtől,egy másodkategóriás nézhetetlen baromságra számítottam.Viszont pozitívan csalódtam.
Schumacher letett már az asztalra pár igen jó filmet,na meg persze pár elég rosszat is.A Blood Creek valahol a jó és a kevésbé jó mozijai között helyezkedik el.
A történet első hallásra nagyon nem tetszett,de a film ügyesen bontja ki.Az első 5-10 perc után átmegyünk bosszúmoziba,majd előjönnek szépen lassan a horrorelemek.
A színészek nem rosszak,azt hozzák,amit egy ilyen film kíván tőlük.Két nagyobb névvel találkozhatunk a stáblistán.Az egyik Purcell,aki egy arckifejezéssel végigakciózta a filmet.A másik Fassbender,aki azért igényesebb mozikban szokott feltűnni,de itt se volt rossz,mint gonosz náci démon,vagy mi a szösz.
A látvány nem rossz.Folyik vér,nem is kicsit.A gonosz Wirth is ütősen nézett ki.Egyedül a CGI lovakkal volt gond,szerencsére nem szerepelnek sokat.
A zene ütősre sikeredett,nem egy fülbemászó dallammal találkoztam.
A film engem végig elszórakoztatott,egyszer sem unatkoztam,sőt néha izgultam is a karakterekért.
Nem egy díjnyertes film ez,de egyszer-kétszer meglehet nézni.Szórakoztatásra készült,és szórakoztat is.


1. Törölt felhasználó (2011-02-26 21:52.21) aaaaa
Nácik. Mindig azok a nácik.

Hol szellemeket szabadítanak a világra, hol gonosz démonokat engednek szabadon, néha hellboyt találják meg, mindeközben népirtanak is, ráadásul zombiként is bántalmazzák az adófizető polgárokat...

A town creek, vagy Blood Creek, (nem jártam utána, miért hívják mindenhol town creeknek, ha a filmben blood a neve) próbál mindent összemixelni, és szinte kivétel nélkül arcba kapjuk a felsorolt nyalánkságokat.

Adott egy okkult náci, akinek feladata felkutatni egy bizonyos ereklyét, hogy annak segítségével mérhetetlen hatalomhoz segítse magát és az árja fajt. Persze semmi sem megy simán, így egy család ellátja a baját: rabul ejti. Na persze ők is megisszák a levét, így a valamit valamiért örök elve kell, hogy érvényesüljön. A náci urat vérrel kell itatniuk az alagsorban, cserébe nem fog a családon az idő... Igen ám, de az odaát mintájára megjön az elszánt testvérpáros, hogy keresztülhúzza a gonosz bácsi számításait... el is kezdődik a csihipuhi...

A film legfőképp a Kedvencek Temetőjét és a texasi láncfűrészest idézte fel bennem, megfűszerezve egy kis zombis barmulással, megpakolva okkult hülyeségekkel, világuralommal, nácikkal, élőhalott CGI lovacskával, ami embert eszik, valamint egy rakás pirosra festett kerítéssel, ablakkal és ajtóval. Nem hagy túl sok nyomot a film a világban, még annak ellenére sem, hogy Joel Schumacher már letett az asztalra egy 23-as számot, egy fülkét (ami egyik kedvenc filmem) és egy remek 8 mm-t. Ezúttal mélyre nyúlt, de csak híg iszapot markolt.

3* az értékelésem. Feledhető, de egy - két ponton akár érdekes történet, sok agyatlansággal.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekAz utolso szamuráj, 2014-06-11 19:4510 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk