Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Jeges pokol
- Mozi+, 18:50
Az Amazonas kincse
- Film+, 18:55
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Family, 19:20
Eredet
- HBO2, 19:30
Marlowe
- Filmbox Premium, 20:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Russo (71)
Craig Sheffer (64)
Jaime King (45)
John Cena (47)
Kal Penn (47)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Szólánc
Asszociáció
Mit hallgatsz most?
Mire gondolsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Elcserélt életek aaaaa
Tordy Géza aaaaa

 

Fórum - Született pusztító - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
36. Babzso (2021-03-08 19:30.45)  
Istenem, de rossz. Pedig voltak jó filmjei is. Ez nem az


35. The_raven (2012-11-11 19:13.02) aaaaa
Átlagos film Steven Segal stílusában.
Egy estét megér.



34. Saskői Gergő (2012-10-29 10:36.36) aaaaa
A borzalmas vágások miatt szinte az összes akciójelenet követhetetlen. Semmi értelme megnézni.


33. The_raven (2012-04-25 14:56.23) aaaaa
Sorozatokat nem nézek!


32. The_raven (2012-01-18 18:01.32) aaaaa
Steven Segal 2010-ben jegyzett filmje, a"Born to Raise Hell",vagyis a "Született Pusztító" forgatásával végre-úgy tűhik visszatálált eredeti Önmagához.A 2007-ben forgatott "Piszkos Lappal",majd az azt követő filmek is sorra buktak.
Ha így tudja folytatni,-JŐ, ha ismét elbizonytalanodik,az bukás.
Bár a korai kilmjei szintjét már a maiak nem érik él,azért még bizakodó vagyok.
Thr_raven


31. Az utolso szamuráj (2011-12-17 14:35.22) aaaaa
Románia.
Megtudhattuk-ha valaki nem sejtette volna-ott is van formás segg,jó csöcs és néha egy jó testen igen érdekes kinézetű fej.Seagal már csak ilyen helyeken menő-bár a tv-sorozata nem is volt sikertelen-itt viszont annyira tisztában van a viszonyokkal,hogy akár forgatókönyvet is rettyinthet.Mert ő ilyen,ilyen tehetséges.
Persze nem megy bizonytalanra,aki a film nézése közben nem tudja,mi következik a következő 46 percben,most lát először filmet.Mivel Don Corleone kinézete a mai napig büntet és azt még a ruszkik is tisztelik,az ellenség-szövetség szerepében tetszelgő figura mintha kiköpött Marlon Brando lenne ,mondjuk tehetség dolgában van még nüansznyi különbség.Seagal viszont magabiztosan nézhetetlen teljesítményt nyújt,azok a legjobb pillanatok,amikor verekszik.
Mert,az azért el kell ismerni,még mindig vannak olyan villanásai,hogy az ember örül,nem ő támadta meg,pedig ha az állatkertben beállna egy víziló mellé,csak sátor méretű bőrkabát és a beszéd képessége különböztetné meg őket egymástól.Akciók terén -értve a kézitusát-én nem bántanám,inkább vigyorgok,mert a faszi már olyan hájas,hogy a golyóálló mellénybe felfogott skuló se érinti testének fájdalomközpontjait.
Ami pedig a legnagyobb jelenet,a szeretkezés:mivel tudja,alakja a teleszart zokniéval vetekszik,megkímél lerobbant teste látványától,és szó szerint agyonöltözve teszi magáévá a különös vonású de jó testű kislányt,aki unokája lehetne:szegény,lehet csak dörzsölés által élvezet el legott,mert a gatya úgy nézz ki,a szúrósszemű mesteren maradt.Mikor pedig Szemtől szembe után szabadon a két főkarakter leül egy sakk mellé-ahol a Mester azt is megvillantja,Kaszparov miért sírva könyörög egy személyes találkozóért,jaj,és ezt Farkasházy nem is látta,pedig....-és jön a tiszteletteljes vállonveregetés meg a kölcsönös seggnyalás,nehéz megállni röhögés nélkül,nekem össze se jött.
Bevallom,a szórakozás se nagyon,és a lassításokat ilyen pocsékul használni...amúgy,Seagal valaha valóban nagy sztár volt.Most már csak nagyon nagy darab ember.


30. Vescod (2011-10-27 14:21.18)  
Vhol olvastam h Segalnak hangdublőre is van...


29. Norbitzki (2011-07-23 22:45.49) aaaaa
Seagal utolsó három vagy inkább négy mozija egész tűrhető volt, a Testőr például kifejezetten pofás darab lett...de most megint visszatértünk a Támadóerő szintjére, hősünk meg visszahízott (és ez nem a golyóálló mellény miatt van). Aztán ismét előrekerült a bőrkabát, igaz nem a 3/4-es hanem egy sportosabb darab, és ami a legrosszabb: az akciók színvonala is visszatért a korábbi pocsék szintre.
Ha már a bunyó nem megy, -gondolták az alkotók- tegyünk bele pár félpucér táncosnőt minden második snittbe, mert így egyrészt sikerül elérnünk a másfél órás játékidőt, másrészt legalább nem unatkoznak a nézők..kínos jelenetek egy akciómozinál. De aggodalomra semmi ok, mert Steven már mindent tud és mindent sejt előre, -no persze ha ő írta a "forgatókönyvet" akkor úgy könnyű- és ily módon nemcsak egy orosz maffiózó barátságára tesz szert, de még a perverz főgonoszt is elintézi. Erről jut eszembe, van a film közepe táján egy írtó vicces jelenet: Seagalék lebuknak a megfigyelőkocsiban, majd kiszállnak egy jó bunyó reményében és hősünk akkorát rúg az egyik ipsébe, hogy az három(!!) métert repül a levegőben, majd egy masszív fapadot kettétörve érkezik a földre. Lehet, hogy ez valami mágikus erő?? Nem tudom, de ha jobban belegondolok az egész egy vicc, és még a szinkron is pocsék, eredetiben meg azért nem érdemes nézni mert Seagalnak hangdublőre van, és a hol ilyen hol olyan hang még talán idegesítőbb.

Befejezésképp innen, e szerény mondatommal kérem a szinkronstúdiókat vagy a megrendelőket, hogy a következő alkalommal Rosta Sándort keressék fel és akkor legalább a szinkron élvezhető lesz, mert a mozi még egy zsák jóindulattal sem az.


28. Senki Alfonz (2011-07-15 09:12.31) aaaaa
Gyenge, harmat gyenge


27. Jason13 (2011-06-20 11:38.21) aaaaa
Seagal ismét büntet,és ahogy már megszokhattuk tőle,nem csak a rossz fiúkat pusztítja,hanem a néző agysejtjeit is.A történet valami elképesztően gagyi,pedig a korai Seagal filmek sem büszkélkedtek világmegváltó forgatókönyvvel!Maguk a szereplők brutálisan rosszak,Seagal játéka kimerül egy félelmetesen erőltetett mosolyban.Na,meg a mesternek szexjelenete is van,ami kellően megmosolyogtatóra sikerült.Az akciók minősége is olyan,mint a késői Seagal moziknak,rettenetes.A legtöbb ilyen elcseszett lövöldözés,elképesztően rossz operatőri munkával megtoldva,elenyésző mennyiségben pedig bunyókkal találkozhatunk.Ezek annyiból állnak,hogy főszereplőnk salapál össze-vissza a kezével, a körülötte lévők meg repkednek.Ehhez jön még a félelmetes vágási munka és a rosszul alkalmazott szűrők és így lesz teljes az élmény.
Aki szeretne durva másfél órán át kín-szenvedni,az ki ne hagyja Steven barátunk új baromságát,mindenki más messzire kerülje el.Megéri.


26. Sötétszív (2011-05-30 00:28.39) aaaaa
Én kedvelem Steven Seagalt, de azt be kell látni, hogy filmjei nagyon az átlag alatt vannak. Sem történet-amit egyébként maga írt- sem akciók terén nem rud felmutatni semmit. A színészi alakítások egyenlők a nullával, a párbeszédek egyszerűen szólva borzalmasak. Arra azért kíváncsi lennék, hogy meddig bírja ezt a tempót. Hiszen ő sem lesz fiatalabb, és ez meglátszik már rajta. Színészi képességei meg sosem voltak, de ezt tudtuk már a korai filmjei óta, azok mégis szórakoztatóak voltak, viszont amit a XXI: század elején letett az asztalra, az a katasztrófa kategóriájába tartozik. Hogy akkor miért kettes az osztályzat?Mert olyan jó szívem van. Csak és kizárólag Steven Seagal rajongóknak kötelező film!


25. Weser (2011-05-03 11:03.41)  
Steven Seagal a 2001-es Sebhelyek óta szinte csak egyszernézhető, átlagos akciófilmekben szerepel, amikben javarészt semmi újdonsággal nem találkozhatunk. Inkább a pályafutása ezen szekaszára a mennyiség és nem a minőség a jellemző. Így van ezzel a filmmel is. Rossznak azért semmiféleképpen nem mondanám, de van egy nagy hibája, ennek és az előbb említett elmúlt 10 évben készített filmjeinek. Hiányzik belőle az eredetiség. Anno például a Nico-ban vagy a Törvényre törve-ben sokkal karizmatikusabb szerepben láthatjuk Steven Seagal-t, jobban is alakított, meg persze az a két film is messze jobb volt ezektől a mostaniaktól és a történet is sokkal lendületesebb és jobb volt.
Mégegyszer mondom, hogy a Született pusztítót nem tartom rossz filmnek, de sajnos jónak sem. Nincsenek benne látványosabb lövöldözős jelenetek, elég sok kiszámítható dolog van benne, ráadásul Seagal harci jelenetei is megcsappantak, amik meg vannak benne, azok se nagy számok, meg látványosnak sem mondhatóak.
Összegezve: nem bántam meg, hogy megnéztem ezt a filmet, mert egynek nem volt rossz, inkább olyan egyszer-kétszer nézhető kategória, de jobban örülnék, még ha ezután is forgat Seagal filmeket, akkor inkbb ritkábban tegye, de azok minőségibb filmek legyenek, olyanok, mint amikben régen láthattuk. Amúgy bármit is hoz Seagal számára a jövő, ha akármilyen filmekben elválalja a szerepeket, akkor is valószínűleg én meg fogom nézni azokat a filmeket, de tényleg szeretnék még pár jó filmet látni tőle a régi idők emlékére.


24. Dota (2011-05-01 23:29.52) aaaaa
Nem kell meglepődni, sem újra számítani seagaltól. Steven a 90-es évek akciósztárja volt, sajnos az új filmjei nem a régi arcát mutatják. Az is igaz, hogy a testőr című filmje és ez viszont halvány reménysugár is lehetne, de hiába áltatjuk magunkat. Steven, akit mondjuk a Nicoban megismerhettünk már nincsen többé.. :)


23. Biscuit (2011-04-20 20:53.16) aaaaa - (válasz Trashfan 22. hozzászólására)
Megtértél vándor???? :))))))


22. Trashfan (2011-04-20 20:48.31) aaaaa - (válasz Keller.p 21. hozzászólására)
Szia!

Köszi a véleményt. Természetesen szoktam jó filmeket nézni, csak azokról minek írni, azokról rengetegen írnak. na meg nem is lehet a hülyeségeket azokból kiemelni, lévén nincsen bennük.)


21. Keller.p (2011-04-20 12:17.53) aaaaa - (válasz Trashfan 20. hozzászólására)
Hi! Jó a blogod, jó ötlet volt összegyűjteni ezeket a műveket:) Egy kérdés, azért szoktál jó filmeket is megnézni?:))))


20. Trashfan (2011-04-11 18:42.03) aaaaa - (válasz Zoli27 18. hozzászólására)
Köszi:)


19. Keller.p (2011-04-11 08:20.27) aaaaa
Én szerintem, nem lenne gond az akció jelenetekkel, bár tényleg lerágott csont, láttuk párszor, a zenék tetszettek alatta.A parkban mikor eltörte a koma lábát, de az rápihent és újból neki szaladt 0 fájdalommal az arcán még azt hihetnénk, hogy az nem is olyan fájdalmas.Színészi produkció az a 0 közelit sajna hiába mosolyog benne steve, ez sem segít rajt.Viszont megint micsoda kis finom nőt sikerült maga mellé vonzania.


18. Zoli27 (2011-04-09 10:47.42)   - (válasz Trashfan 13. hozzászólására)
Hát ez nagyon állat:-)ezek után én már nem is tudok véleményt írni,egyetértek a véleményeddel ritka szar film:-)


17. Trashfan (2011-04-08 19:38.44) aaaaa - (válasz Chris92 15. hozzászólására)
Na jó, nem nehéz többet röhögni minta filmen:)


16. Biscuit (2011-04-08 19:34.12) aaaaa - (válasz Trashfan 13. hozzászólására)
Köszönjük Neked is meg Pityunak is... élmény volt :)


15. Chris92 (2011-04-08 19:29.06) aaaaa - (válasz Trashfan 13. hozzászólására)
Újra hoztad a formádat, többet röhögtem az írásodon mint az egész filmen (bár Pista romantikázása és idézőjeles "szexjelenete" is odavágott). engem a sakkmester kinézete Tarr Bélára emlékeztetett, a zen bölcsességeken már föl se vontam szemöldököm, az akciók pedig természetesen szarok.
"Kalácsképű" :)


14. Trashfan (2011-04-08 19:22.56) aaaaa - (válasz Trashfan 13. hozzászólására)
Jajj a csillagozás lemaradt:)


13. Trashfan (2011-04-08 19:22.19) aaaaa
Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy a fos filmek rajongói számára egy-egy Pista mű megjelenése piros betűs ünnep, maga a kánaán, a mennyei manna. Hiszen Pista újkori filmjeiben minden meg van, amit egy fos film rajongó elvárhat. Ostoba, hülye sztori, agyament karakterek és párbeszédek, szar akciók, na és persze maga Pista, aki színészi kvalitásaival sikeresen múlja alul a jól fejlett Sztálin bronzszobrot. Szóval Pistától azért elvárunk ezt-azt, lássuk hát, megfelelt e a magas szintű elvárásoknak.
Pistánk miután az Államokba már laposra vert minden rossz fiút, felszámolta a komplett maffiát, meg már ilyen vidéket élő kétlábú mangalica redneckeket is, úgy dönt, ideje a világ más tájain is rendet tenni. Így aztán az utóbbi évekbe áttelepült Romániába, hogy az ilyen mindenféle ...escu nevű egyénekkel kokettál. Ezúttal Pistánk egy nagyon komoly nemzetközi kábszer ellenes brigádot kommandíroz Bukarestben. Merthogy az amcsik rájöttek, a terroristákat a narkotikumos pénzekből finanszírozzák. Mivel köztudott, hogy még véletlenül sem Miammar meg Afganisztán és hasonló helyek a drog fő forrásai, Pistának a szomszédainknál kell nyomoznia.
Már a kezdet kezdetén megtudjuk ismét az örök igazságot, miszerint is Pistávbal kapcsolatban állni nem életbiztosítás. Komolyan mondom ennyire szerencsétlen faszi nincsen még egy. Minden filmjében valakijét megölik, elhurcolják, lekaszabolják. Szerintem valahol van egy nagyon komoly titkos szervezet, akik direkte módon Pista szeretteire vadásznak. Egy nagy monológban ugyan is egyből megtudjuk, hogy itt éppen a társa halt meg. Szerencsére egyből kapunk egy hatalmas Zen bölcseletet is tőle ("Mindenkiben lakozik sötétség"), amire már nagyon nagy szüksége volt a hormonháztartásomnak. Ezt a bölcsességet halva egyből úgy éreztem, mintha 3 hetes wellnessen esett volna át az agyam.
Hamar meg is ismerjük azokat, akiknek az a feladata, hogy majd Pista szarrá verje őket. egy ilyen nagyon komoly galeri, akik azzal szórakoznak, hogy betörnek házakba, kirabolják, és az ott lakó csajszit megerőszakolják. Ezt azért művelik, mert van egy ilyen nagyon komoly Don Corleone imitátor gengszter csávó, akinek tartoznak. Ez a Corleone imitátor ráadásul valami titkos Lékó Péter lehet, mert állandóan sakkozik a parkban, és úgy árulja a cuccost. Na ja, a gengszeterfőnök személyesen árulja a 2 milligrammos kiszerelésű anyagot, hátha lebukik.
Pista a legutóbbi ilyen erőszakolós rablás után magára ölti a jól ismert mosatlan műbőr kabátját, és komoly nyomozásba kezd.
Mivel Pistánk sok Poirot-ot nézett, egyből levágja, kit kell kihallatni. A csóka el is mondja, hogy van ez a Corleone pózer sakkmester faszi, aki ismeri Costelt, ezt a kalácsképű faszit, aki az erőszakoló. Így aztán Pistánk megfigyeli a sakkmestert. Na persze mondanom sem kell, kb 2 másodperc alatt kiszúrják őket, ami azért jó, mert így Pista bemutatót tarthat. Amíg a balfasz haverja egy csávót páhol el, addig Pista lever 3 másikat. Persze csak azért ennyit, mert nincsenek többen, amúgy kb 2 tucat sem kottyanna meg neki.
Pista gyorsan lekapcsolja a sakkmestert, biztosan azért, mert szeretne egy partit lenyomni vele, merthogy bizonyítéka az semmi nincsen ellene. Hacsak nem az, hogy szerzői jogokat sért a Corleone lemásolással. Na szóval szabadon is engedik. A csávó komoly összetűzésbe kerül a kalácsképűvel. Annyira izzik köztük a harag, hogy egy kovács simán tudna mellettük dolgozni.
Mindeközben Pista újabb Zen bölcsességeket mond, hogy a feng-shuink egyenletesebb legyen. A nőjét is elviszi étteremben, és itt megtörténik az, ami kérem filmtörténeti esemény! Pista mosolyog! Ide nekem a bökőt, hogy ezért Életműdíjat és Oscart is le fog akasztani! Na persze azért ez a nagy esemény sem akadályozza meg, hogy azt a két öngyilkosjelöltet lepofozza, aki be mert szólni neki. Hihetetlen, hogy még vannak élőlények, akik neki mernek menni Pistának.
Mindeközben a kalácsképű meg a sakkmester nagyon összeszólalkoznak, így a kalácsképű elmegy a Donhoz hogy végezzen a feleségével. Itt nagyon komoly lövöldözős jeleneteket láthatunk, aminek a végén lelövik a nőcit. A Don ezen annyira berág, hogy elmegy Pistához, hogy végezzenek a kalácsképűvel közösen.
Pistáról tudjuk, hogy az elvek embere, így szó nélkül elfogadja egy gyilkos kábítószeres bandafőnök segítségét, és elindulnak bosszút állni. Hatalmas nyomozás révén rá is találnak a kalácsképűre, aki az embereivel egy ilyen nagyon komoly erődítési munkálatok után bevackolják magukat egy bárba. A balfaszok Persze nem tudják, Pista az ellenség, és ő leszar mindent, hiszen a Csí erőkkel ha kell falakat tud rombolni.
Szóval a csávó menekülni kezd, de azért előtte még Pista új társa is meghal. Hiába, Pista valóban egy született pusztító, ahogy a magyar cím mondja. ráadásul a balfasz 1 napja tudta meg, hogy pulyája lesz, ami mellékszereplőkén kifejezetten hátrányos helyzet, jó eséllyel okoz halált, mint ahogy most is láthattuk.
Szóval a Don és Pista nekiállnak üldözni a kalácsképűt meg az emberét. Nem akarom hosszan húzni a dolgokat, mert nem hiszem, hogy van olyan ember, aki azt gondolná, hogy bárki is el tud menekülni Pista haragja elől. Szóval levadásszák a gonoszokat.
Az utolsó jelenet pedig maga a varázslat, mert Pista felkeresi a sakkmestert a parkban, és gyakorlatilag szerelmet vallanak egymásnak. Éppen, hogy nem bőgtem el magamat ezen az érzelmes és nagyon szépen komponált jeleneten. de mivel sajnos nincsen itthon vödör, így a könnyeimet visszatartottam.
Mit lehetne még mondani? Pista hozta a szokásos formáját, ami bár a béka segge alatt van, azért még kurva szar. Szóval Pista, mi a szent szar volt ez már megint?

Masszívan egy csillagos hulladék.

[link]


12. Chris92 (2011-04-08 13:49.17) aaaaa
Seagal Pista újra akcióban! Nem állhatja útját semmi! Tér és érdektelen történet? Szörnyű színészi játék? Hiteltelen dialógusok és karakterábrázolás? Rosszul megvágott bunyók és lövöldözések? rendezés és kameratechnika, amire még a saját életművének nagy része is köröket ver? Ugyan, kérem számára ez csak könnyítés! Üt, vág, robbant, lő, csapkod, dobál erejét megfeszítve, teljese erőből belevetve magát a küzdelembe!
Ki a győztes?: Pista!
Ki a vesztes?: A gonoszok, mi nézők és az akciófilm műfaja!
Sírjunk hát együtt.


11. Biscuit (2011-04-07 20:52.59) aaaaa - (válasz Biscuit 10. hozzászólására)
(mert most is sikerült neki egyszer)


10. Biscuit (2011-04-07 20:50.59) aaaaa
Pityu pedo, zorallabb mint valaha és nem kib*szott humorista! (mert nem úgy néz ki) Felesleges lassítások, néhol eléggé rusnya nők jellemzik a filmet. Oktat, bírál, bölcselkedik (meg csaja is van ugye...). Antihírónk félelmkeltő, igazi keménycsávó, zorall arc (hisz specnazos volt) ! Antihíró 2 meg valami baltaarcú mókus. :) Érezhető a filmen, hogy pityu rájött, nem eszik már meg a jóféle humánok a mozijait, így belecsempészett jópár cicit, hátha a hím egyedek mégis rákattannának!! :)) Pista, te nagyon jó harcművész vagy, inkább arra kéne fókuszálni, nem ezekre a bugyutábbnál bugyutább sztorikra és lehetetlen lövöldözésre... Sokkal szimpatikusabbak azok a filmjei, amiben még néha verekedett is (vert embereket, egészpontosan), nem csak ment oszt' lőtt (abban Schwarzi jobb volt, versenynek meg nincs értelme)! :) Sajnos ez a filmje sem ér meg még 2 csillagot sem... szokásos akciótrash.. bugyuta sztorival, sok lövöldözéssel. Egyetlen pozitívuma a filmnek az, hogy kiadták blu-ray-en is, így hiperfelbontásban élvezhetjük Pityu mosolyát (meg most is sikerült neki egyszer).

Konklúzió: ez nem az ő műfaja, nem ezt kéne neki csinálni...szerintem! Ez kérem 1*!


9. No1515 (2011-04-07 08:46.22)  
Az utóbbi filmjei közül ez a győztes



8. Kisjon (2011-04-06 11:07.51) aaaaa
A kőarc és a fekete bőrkabát koronázatlan királyának legújabb filmje egy teljesen élvezhető és nézhető akciómozi. A forgatókönyvírást és a produceri feladatokat is magára vállaló Seagal egy remek forgatókönyvvel lep meg minket, nem is emlékszem rá utoljára mikor írtam ehhez fogható dicsérő szavakat a korábban jobb sorsra érdemes színészről. Ami zavaró lehet és tulajdonképpen az is az a szokatlan kamerakezelés és vágások voltak, ezt leszámítva egy jó történetet kapunk, az akciójelenetek pedig pofásak lettek. A filmet Lauro Chartrand elsőfilmes rendező készítette aki kaszkadőrből és színészből avanzsált a direktori székbe. Mint rendező úgy gondolom, hogy első filmnek ez egy jó munka volt, mint már említettem az akciójelenetekkel nincs gond, és láss csodát egy éttermi jelenetben Seagal még két mosolyt is kicsalt magából ami azért ugyebár ismerve filmes pályafutását és játékát ez nagy szó. A magam részéről jól szórakoztam, ha a kiöregedő színésznek minden filmje legalább ilyen lenne mint ez akkor nem lett volna nagy baj.


7. Babzso (2011-04-06 10:56.55)  
Én bírom Seagal-t de egyre gyengébbek a filmjei. Ez sem a csúcs kategória


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekBabzso, 2021-03-08 19:3036 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk