Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Hosszú levél
- Duna World, 11:40
Mi köze ennek a szerelemhez?
- HBO2, 12:00
Az ügynökség
- Viasat Film, 12:00
Hazudj velem
- Cinemax2, 12:20
Táncoló talpak 2.
- Film+, 12:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Versek!
2022-es választás
Andorai Péter - Vélemények
Renée Zellweger - Vélemények
Hank Azaria - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ómen aaaaa
Christopher McDonald aaaaa

 

Fórum - Szilveszter éjjel - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4
91. Gerbo777 (2023-07-15 23:21.37) aaaaa
Igaz, h le lett húzva, de nekem abszolút egy szilveszter délutáni-esti filmnek teljesen elmegy...van egy fajta hangulata, mondanivalója...legalábbis számomra :)


90. Independence (2018-01-01 08:13.12) aaaaa
Szegény Garry Marshall - Isten nyugosztalja - pályafutása során, többször is kétségbeesetten próbálta duplikálni a Pretty Woman sikerét - minden különösebb erkölcsi aggályt nélkülözve, nem titkoltan Richard Curtis-t is "lopva" - , ám sikertelenül.
Két olyan mozija azért felrémlik - Anya,lánya, unokája, Krumplirózsa - , melyek egy igen élvezhető színvonalat hoznak, s mit ad isten, még "mondanivaló" is fellelhető bennük, viszont megbocsáthatatlan mód megalkotta az Oltári nőt s a Valentin napot is, csúnya árnyékot vetve munkásságának legnépszerűbb darabjára.
Mindig gyanús, mikor egy mozi telve van "sztárokkal - Oscarok is megjelennek - , mert a nézőben önkéntelenül felmerül a gyanú: ha nincs ütős forgatókönyv, akkor majd viszik a balhét a nagy "nevek"!
Ez abban a moziban sincs másképp, nem kell kellemesen csalódni, szkript helyett imponáló névsor..., s ebben ki is merülnek az érdemek.

Persze azért, szilveszter délutánján - sminkelés, frizura alkotás, ruha válogatás közben, készülve az éjszakai bulira - , némi sós mogyorót rágcsálva, unaloműzés végett, épp "elnézegethető" ez a film, de hogy másnap, vagy harmadnap is fel tudnánk idézni belőle "fontos" jeleneteket, ikonná nemesülő pillanatokat, okos párbeszédeket..., nos ezt kétlem.
Tucatáru...



89. C.hester (2017-12-31 18:07.33) aaaaa
Aranyos film. Pont szilveszter napján néztem (avagy most).


88. Stass (2015-10-24 16:11.06) aaaaa
Kicsit tartottam tőle, mert ilyen szereplőgárdával legutóbb az Amerika kedvencei c. filmbe néztem bele, de azt nem tudtam végignézni... Szóval nekem a Szilveszter éjjel kimondottan tetszett.
New York szilveszteri hangulatát egy kicsit átadta, a sok párhuzamos történet közt pedig volt kapcsolat, amitől jó lett az egész. Voltak kedves poénok, érzékeny pillanatok, amiket megkönnyeztem. Részemről jár neki a 4 csillag.

Negatívum: a magyar szinkron 1-2 helyen minősíthetetlen volt, a szinkronstúdió helyében nem engedem volna így kiadni ezt a filmet.


87. Captain Al (2014-09-02 11:17.14) aaaaa
kellemes hangulatú, kicsit szomorú és vidám (persze) film.


86. Gabszika (2014-07-26 16:37.36) aaaaa
Úristen, még egy ilyen unalmas szar filmet... Nembaj szerződtessünk le mindenkit, adjunk nekik jellegtelen szerepeket és imádni fogják a parasztok :D Sebaj legalább a kurva mély történet kárpótolt, meg a toshiba tdk nivea reklámfeliratok


85. Cygnett86 (2014-03-14 09:45.56)  
Amúgy, miért utáljátok Katherine Heiglt ennyire? :)


84. Cygnett86 (2014-03-14 09:21.05)  
Rengeteg negatív kritika után tegnap este gondoltam egyet, s megnéztem a filmet... A véleményem tömören: jobb, mint a Valentin nap, de a közelébe sem ér az Igazából szerelemnek, bár azt kell, hogy mondjam, a story sokkal jobb. A karakterek is rendben voltak, én a párbeszédekkel nem voltam kibékülve, mivel sokszor semmitmondóak, idegesítőek és értelmetlenek voltak, bár ez lehet, hogy a szinkron hibája. Különböző fórumokon olvastam többek közt arról, hogy mennyire idegesítő volt Sarah Jessica Parker és Jon Bon Jovi. Én úgy gondolom, hogy az egészben ők voltak a legjobbak, ami a színészi játékot illeti. Parker tök jól hozta az aggódó anya és a magánéletét hanyagoló nő szerepét, Jovi pedig rocksztárhoz méltóan harcolt elhagyott szerelméért. Éppen ezért én a Sam-Kate, Laura-Jensen vonalakat kedveltem a leginkább, bár náluk is lehetett volna kicsit több... Inkább kihagytam volna a történetből Jessica Biel-éket, és helyette jobban kitértem volna Halle Berry-ékre. Imádtam a Zac Efron-Michelle Pfeiffer párost, kétségkívül jó színészek, és hozták, amit elvártak tőlük, de néha úgy éreztem, hogy korlátozottak a lehetőségeik. Mindkettejükben több is van még :) Nem gond, majd egy másik filmben... A liftes jelenetekkel nem igazán tudtam mit kezdeni, ott sem bontakozott ki a dolog rendesen, de az öreg rácsbehúzó nénin nagyokat nevettem :) Igazán sajnáltam Hillary Swanket, mert szerintem nagyon jó színésznő, de itt nem tudtam eldönteni, hogy ő teljesít alul, vagy a szerep nem fekszik neki. Nála ez az egy rész győzött meg:

Álljunk meg, és emlékezzünk a mögöttünk álló évre! Emlékezzünk a sikereinkre és a kudarcainkra, a megszegett és betartott ígéreteinkre. Arra, amikor a legjobb kalandokban volt részünk, és amikor bezárkóztunk, hogy elkerüljük a csalódásokat. Valójában erről szól a Szilveszter. Kapunk még egy esélyt, hogy megbocsássunk, hogy jobbak legyünk, többet adjunk, többet szeressünk, éljünk. Ne töprengjünk azon, mi lett volna ha, örüljünk annak, ami jönni fog. Fogadjuk meg, hogy jobban odafigyelünk egymásra, jót adjunk, és nem csak ma éjjel, hanem egész évben.

Összességében véve azt gondolom, hogy a kevesebb néha több elvet betartva, ezt nagyon jól meg lehetett volna rendezni, ha néhány elemet (Jessica Bielék, Ashton Kutcher!!!) kihagytunk volna, és a mondanivaló kicsit ütősebbre sikeredik. A film nézése közben párszor meggyőztem magam, hogy jó ez, de aztán végül minden jelenet után hiányérzetem maradt, és ez vonatkozik azokra a részekre is, amelyek igazából tetszettek.


83. Emylio (2014-02-09 18:06.19) aaaaa
Tyűha! Volt itt sztár dögivel. Eleinte nem szerettem, de aztán lassacskán megtetszett. Még Zac öcskös és tűrhető volt. Lehet, hogy túlértékeltem, de annyi szar gigahős-film után, megengedtem magamnak.


82. SzaboKri81 (2014-01-07 01:16.29) aaaaa - (válasz Tömö 79. hozzászólására)
Most lehet, hogy tévedek de mintha a végén feltünne egy pillanatra. Mármint kicsi Anna. Szegény, mindig bántják Őt! :-(((
Szóval a végén éjfélkor mutatnak csókolozó párokat és az egyik nő odafordul a kamera felé és beleinteget. Az szerintem Ő. Vagy csak nagyon hasonlít rá.


81. Adrasteaprax (2014-01-06 19:41.44) aaaaa - (válasz Tömö 79. hozzászólására)
Ja és ha ez nem tetszet akkor a Valentin napot se nézd meg mert az kb ugyan akkora fos.


80. Adrasteaprax (2014-01-06 19:40.05) aaaaa - (válasz Tömö 79. hozzászólására)
Arról akart szólni,hogy fogtak kb.20menö vagy még menöbb sztárt köztük 1-2 oscar dijast is és felolvastatták velük a busz menetrendet.Azt nesze nektek nézzéteköket.


79. Tömö (2014-01-06 16:58.19) aaaaa
Én adok 3*-ot rá,mert átlagos volt..:D a szereplők játszása, a film az más. Foggalmam nincs mi volt a lényege, meg hogy miről is akart szólni, de hogy ennyi Szíínéészt összeszedtek rá, már azt díjjazni kell!Gondolom hülyék lettek volna nem elvállalni, ha kaptak is érte min.ezer dollárt,a 5perces munkájukért.Egyedül talán Hilary és Michelle munkája tarthatott tovább, azaz 1nap. A .... nem tudom mit írjak a filmről...ja, mikor megláttam SJP-t, miután már láttam Hilaryt, egy gondolat futott át rajtam azonnal, Hol van Anne Hathaway????? A teljes istállóálományhoz azért illet volna még őt is megzabolászni:) Ezt a ziccert kihagyni! na meg , hogy A.H. hogy hiányozhat ilyesmi filmből?rejtély...ezen filóztam végig(tökéletesen illet volna Kutcher mellé a liftbe, mivel ezt a másik picsát én nem ismerem,és nem is tetszett!)
A faszikról inkábbnem is írok. Til Schweigert mikor megláttam az első percekben, azt hittem rossz filmet nézek...és nem, ez az a szint...amiben Ő játszhat:D...amúgy mi lett velük? megszültek,oder was? azt sem mutatták.


78. Roxer17 (2014-01-02 22:01.01) aaaaa
Egy estére remek szórakozást nyújt,márcsak a színész felhozatal miatt is!


77. SzaboKri81 (2014-01-02 16:14.00) aaaaa
Az a szerencse, hogy az ember Garry Marshall filmnél nem teszi magasra az elvárásokat. Viszont a New Year's Eve minden képzeletet alul tud múlni. Valentin's Day újratöltve. Csak amíg ott a szálak többsége működik, addig itt mindegyik röhejes és kiszámítható. Talán egyedül a SJP és lánya közti probléma amit értékelni tudok. Bár a végét annak is baromira elszúrták. Plusz nem értettem azt se, hogy a lány honnan indult tulajdonképpen? Fényes nappal indult el és éjfélre ért oda a barátjához? De ez lett volna a legnagyobb probléma bárcsak. A filmnek egy önálló gondolata sincsen, csak kliséket helyez egymásra.
Csak azért két csillag, mert jó a sok sztárt (ha csak cameo) szerepben is látni. Plusz nekem a vágás is tetszett. Persze az eléggé nagy baj, ha a vágás a legjobb egy filmben.


76. Angelika58 (2014-01-02 14:51.26)  
Ilyen gátlástalanul ellopni az Igazából szerelem szerkezetét, ötleteit, ehhez pofa kell, nagy.

Ráadásul laposan, ócskán, nyálasan , és nem utolsó sorban olyan unalmasan, hogy a Nem York-i metróhálózat térképének felolvasása izgalmasabb lett volna.

Nem pontozom, nem bírtam végignézni.


75. Creeper (2013-06-18 11:38.29) aaaaa - (válasz Sag1 73. hozzászólására)
Nyugi, még élek! :)


74. Creeper (2013-06-18 11:38.01) aaaaa
Szia Sag1 és helló mindenki. Bocs, hogy ilyen sokáig nem volt vélemény, de más filmeket néztem. :( Na, de ez a film egy borzalom. 41 percig néztem, de ki is kapcsoltam, mert kb. semmiről nem szólt. Nem kell megnézni. Ha fizetnek érte, hogy megnézd, NE!!!!!!!!
Történetet nem tudok írni, mivel semmi a film. Sziasztok! KÖVETKEZŐ VÉLEMÉNYEMET VÁRJÁTOK AZ ÉLETREVALÓK FILMNÉL!


73. Sag1 (2013-06-11 19:24.52)  
Hol vagy Creeper??? Mi van veled??
Ne hagyj minket kétségek közt vergődni, Már egy álló napja várjuk a véleményedet... :)

Bocs a többiektől az offolásért....


72. Bettike112 (2013-01-28 19:23.06) aaaaa
Lehet hogy már írtak hozzám hasonló véleményt, ( nem tudom, mert nem olvastam végig mindegyiket)de szerintem a legjobban működő szál Zac Efron és Michelle Pfeiffer között volt, és szívesen megnéztem volna velük egy külön vígjátékot, ahol ezt a helyzetet vezetik le. Szerintem, tök jó téma: Egy idősebb nő, akinek romokban hever az élete felfogad egy futárt, hogy teljesítsék együtt a be nem tartott szilveszteri fogadalmakat éjfélig. Aztán mindenféle vicces, őrölt helyzetbe keverednek, esetleg valami meglepő fordulat a közepén, hogy a végén teljes legyen a happy and. Vagy valami szomorú vég. Jól meg lehet csinálni, és a sztori sem annyira sablonos ( na jó, talán egy kicsit).
Viszont visszatérve a filmre; a többi szereplő történtét nem igazán dolgozták ki, és a karakterek sem bontakoztak ki igazán, én legalábbis nem éreztem át annyira a helyzetüket. Végül a legfájóbb pont, hogy a végen az egészet csak összecsapták, az utolsó pár percben mindenki hirtelen ismer mindenkit, és mindenkinek éjfél előtt kell pár perccel rájönnie, hogy találkoznia kéne rég nem látott szerelmével/rokonával, amiből egy késze-kusza film keletkezett, pedig jól is meg lehetett volna oldani pl.: Őrült, dilis szerelem. A színészekkel nem igazán volt bajom, mindenki hozta a maga formáját. Talán némi plusz, hogy a terhes házaspár hazudott a baba születési idejéről, hogy a másik pár kapja meg a pénzt, mert nekik több gyerekük van. Lényegében az egyszer nézhető filmek kategóriájába soroltam.


71. Bdt (2013-01-08 20:12.33) aaaaa
Nos, ez volt az a film, amitől sírva fakadtam olyan rossz. Már a legeleje rém erőltet azzal, h Asthon mennyire utálja a szilvesztert. Aztán annyi karakter van benne feleslegesen, , hogy azt sem tudtam ki-kivel van. Na, nem azért, mert annyira hülye volnék ( de lehet), egyszerűen nem fogott meg az első fél óra, de addigra már felsorakoztattak egy egész hadsereget, s még mindig nem történt semmi. 2x futottam neki, inkább egy velős érfelvágás, mint ez a film.


70. Kittentyű (2013-01-04 00:47.10) aaaaa
Azt hittem nagyon jó film lesz ennyi nagy név láttán, hát csalódnom kellett. Egyszer azért meg lehet nézni.


69. Gabi91 (2013-01-02 15:36.09) aaaaa
unalmas fos


68. Az utolso szamuráj (2012-09-30 16:18.15) aaaaa - (válasz Biborka68 65. hozzászólására)
én is szeretek full nulla filmet,de mert abban látom hogy azt nyíltan annak készítették,szakértelemmel.magyarán,szándékos b vagy zs film szórakoztatás miatt.
de engem rohadtul idegesít a nyál,a cukormáz,meg az idióta rendezés,mit csináljak.van jó romantikus film,az biztos,hogy nők szerint több,de ez hál isten,több csaj szerint is gáz.
van remény néha:)


67. N.letta (2012-09-24 08:53.16)  
Nekem nagyon tetszett ez a film. Az idős hölgy története volt a legjobb. Akik szeretnének egy nem mindennapi szilveszteri pihenésen részt venni, annak ajánlanám a salgótarjáni Medves Hangulatszálló Vadregényes Szilveszteri Mulatság nevezetű ajánlatát. Szerintem érdekesnek hangzik!


66. Friedrich N. (2012-09-16 19:54.16)  
Ez jó film aljatetvek


65. Biborka68 (2012-09-16 19:50.04) aaaaa
Hát rendben, elfogadom... Végül is jó, hogy nem vagyunk egyformák és a véleményeink sem, egyébként milyen unalmas lenne , ha mindenkinek ugyanaz tetszene. Érdekes, hogy rám pont fordítva hatott. Néha tényleg van olyan, hogy egy amúgy nulla film mégis annyira szórakoztat, hogy szinte megkedvelem. Néha attól, hogy felfedezek benne egy ismerős szituációt, vagy egy szereplő hasonlít valakimre, akit kedvelek, ki tudja... ez van


64. Az utolso szamuráj (2012-09-16 12:23.51) aaaaa
igen,mert ezt végignéztem...rögtön rosszabb lett a napom



63. Biborka68 (2012-09-16 10:03.33) aaaaa
Azért annyira nem rossz ez a film, valóban nem túl eredeti, néhol kicsit unalmas és kusza, vígjátéknak nem elég víg, drámának sem elég. Én betegen néztem és egész felvidított. Szóval egyszeri szórakozásnak abszolút elmegy. Az utolsó szamuráj ítéleteit én is nagyon szeretem olvasni és nagy százalékban egyet is értek vele, azonban most hangyányit elvette a sulykot, valószínű rossz napja volt.


62. Sötétszív (2012-09-06 23:16.29) aaaaa
Garry Marshall ebben a filmjében csak úgy hemzsegnek a nagy sztárok. Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Hillary Swank, vagy Hector Elizondo. A legnagyobb gond a filmmel, hogy semmi sem történik benne, mármint semmi izgalmas. Hogy akkor miért hármas?Mert olyan jó szívem van. Egyszer nézhető, átlagos alkotás.


1 2 3 4

Kapcsolódó fórumok

VéleményekGerbo777, 2023-07-15 23:2191 hsz
KérdésekLilavérü, 2016-01-25 02:181 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk