Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Konyec - Az utolsó csekk a pohárban
- Magyar Mozi TV, 01:15
Volt egyszer egy igazság
- AMC, 01:15
Éjszakai ragadozók
- HBO, 01:21
Elemi ösztön 2.
- Film Mánia, 01:40
Hosszú levél
- Duna World, 02:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Vélemények
Érdekességek!
Mit hallgatsz most?
Fallout (sorozat) - Vélemények
A sógun (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A Goldman-ügy aaaaa
Jaione Camborda aaaaa

 

Fórum - Nindzsa - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

18. Tomka90 (2016-02-27 21:19.55) aaaaa
Egy igazi Fika+ - os trash parádé, akárcsak a folytatás.


17. Nyolcadik utas (2015-05-21 09:14.24) aaaaa
Bolgár koprodukcióban készült, igazi "B" kategóriás szutyok. Ebben a filmben minden lerágott sokszorosan. Olyan csont, ami, ha kutyához kerülne, éhen döglesztené. Néhol a verekedések egészen jók, csak ne várna mindig valaki, míg lerúgják a másikat. Na és, mitől robbant fel az autó???


parfumeshop.hu banner

16. Lajos34 (2014-10-23 21:12.42)  
Legalább 10-szer megnéztem.


15. Zsol-tee (2013-12-28 18:45.15) aaaaa
Nekem is bejott ez a film! Egyetertek az elottem hozzaszoloval,hogy abszolut elveztes es akcioval teli nindzsa film lett ez!Scott Adkins harctudomanya miatt is erdemes megnezni ezt a filmet is!:)Elkepeszto nagy harcos!Azert is jo film,mert nem csak a csihi-puhirol szol:),mint sok mai akciofilm,hanem egy jo kis tortenetet is elmesel!Abszolut jo!!!


14. Td3mn (2011-06-01 14:02.22) aaaaa
Már úgy két évtizede nem gyártottak igazán nindzsafilmet.Ez most végre a régi időket idézte, minden szempontból élvezetes volt.Már hiányzott.Nem tudom mi több kellene egy nindzsafilmtől?
Akciófilmnek ez tökéletesen megfelelt.


13. Jason13 (2011-04-02 15:01.01) aaaaa
Hát ez....nem volt valami jó.Isaac Florentine két Vitathatatlanja egész jó lett ahhoz képest,hogy csak DVD-re készült ínyencségek.Viszont ezen filmje érdemelten fog pár hónap/év múlva a filmpluszon landolni.
A nindzsa filmek igen nagy népszerűségnek örvendtek anno.Van egy olyan érzésem,hogy ez a téma nem fog napjainkban olyan sok filmet kitermelni,mint a régi szép időkben.Volt ugye egy Nindzsa gyilkos,ami szépen elhasalt,és ez nem hiszem,hogy arra fogja ösztönözni a producereket,hogy ilyen mozikat gyártsanak és filmszínházakba küldjék a végeredményt.Viszont a DVD piacon elfér pár olcsó mű,gondolhatták eme gyöngyszem készítői.
A történet nagyon rossz,a forgatókönyvíró egy brunyálás alatt kitalálhatta az egészet.Tele van baromságokkal,sablonokkal.Semmi egyéni ötlet,megy a lopkodás ezerrel.Az akciók a pozitívumok közé tartoznak.Pörgősek,egy-kettő kifejezetten véresre sikerült,a bunyók pedig látványosak.Kár,hogy a lövöldözések és a robbanások eszméletlenül fapadosra sikerültek.
Színészi játékkal nem találkozhatunk.Adkins jó harcművész,viszont Oscart sose fog kapni.Női partnere,a kis ferde szemű buksza engem nagyon irritált,alig vártam,hogy valaki lekaszabolja.Sajnos ez nem történt meg.A fő gonoszt alakító egyén borzalmasan alakít,de a karakter is szörnyű.És ha már szóba jött...ez a fickó olyan nindzsa,aki nem rest fegyverrel aprítani az ellenséget,Batman jelmezben szaladgálni és éjjellátót használni.Ezt elég nehezen fogadta be a gyomrom.
Áh,ez egy rossz film.Vannak olyan B-kategóriás akciómozik,melyek szerethetőek,ez viszont nem az.Túl komolyan veszi magát,itt-ott iszonyatosan gagyi,egyedül a bunyók értékelhetőek,azok közül is azok,ahol Adkins zúzza a népet,mert a többi inkább vicces,mint ütős.A befejezés pedig,igazi szirupos happy end,jaj,de kár érte!
Jobb,nem megnézni ezt a fércművet.


12. 1-2 (2011-03-21 20:35.16) aaaaa
Jó kis akciófilm, látványos akciójelenetekkel,jól megcsinált bunyóval és sok vérrel. A történet kicsit bugyuta, de maga a film összességben nagyon élvezhető és jó kikapcsolódást nyújt. Nekem nagyon tetszett.


11. Chim (2011-03-02 15:41.59) aaaaa
Szerintem jó film, bár néha túlzásba vitték a vérfröccsenést, és elég hihetetlen, hogy úgy szeli át a csontot a kard mint forró kés a vajat. De attól még az akciójelenetek jók lettek. Az éjjellátó szemüveg azért kicsit furcsa egy nindzsára nézve, de az is igaz, hogy haladni kell a korral. De azért élvezhető film, szerintem nem rossz.


10. Az utolso szamuráj (2011-02-21 19:46.57) aaaaa
Az abszulút "B"-de néha "ZS" -mozi egy ennél azért tehetségesebbnek tartott akciófilmrendezőtől.
Valamint végre,sok év után újra van fehér nindzsánk-valami hihetetlen űrt sikerült ezzel betölteni-ezeket a feketében killerkedő ,emberfeletti tulajdonságokkal is felruházott egyéneket is elérte a gépiesített jövő,éjjellátó készülékük is van már és látták a Batmant,minek utána megszületett a Nindzsabatman.
Régóta törtem a fejem,heves agymunkával,ezeket a filmeket mivel lehetne még feldobni,szemlátomást megelőztek.Hiába,csak szamuráj vagyok.
Nomost ennek a filmnek egyetlen ellensége van,nevezetesen a néző,aki értelmes akciófilmet szeretne nézni.Ez itt még véletlen se az,viszont akkor lenne egy Ong-Bak szerű hülyeség,csodálatos mozdulatokkal:nem a főszereplőkön múlt,hogy nem így lett.
Próbáltak valami forgatókönyvet rettyinteni,de fura mód az akciójelenetek száma nagyobb lett,mint az értelmes mondatok összessége az alkotásban.Florentine nem mesél,csak 2 percben beszélteti a harcművészeket,akik utána 5 percig nyírják egymást,nagyjából ennyi a belefeccölt energiája rendezőnknek.Alkotása pedig tobzodik olyan pillanatokban,ami tipikusan a tré filmekre jellemző:az öreg mester megölhetné a tanítványát,de fura mód inkább dumálja a marhaságokat-Mindent tőlem tanultál-közben meg sulijában már a pincebogarakat is kardélre hányta a renitens növendék,szigorúan egyedül.A rendőrségen 5 ember kinyírása után üres lett az őrs,a lövöldözések olyan trehány koreográfiát kaptak,vicc,és ha egy autó felborul,annak robbania kell Tesco-gazdaságos light formában.Azon már ne is akadjunk fent,ha 1 ember lever 32-őt,mindig van olyan,aki a háttérben udvariasan forgatja a kardot,lottózik,beszélget,pattog,a kőrisbogarak nemi életén töpreng avagy Orbán politikáján elmélkedik,majd mikor látja,hogy a főfőfő-harcművész-legyen az jó avagy rossz-figyelme ráterelődik,végre támad,ám sorsa ugyebár egyértelmű:kinyiffan,siskebabbá vagdalják,kipurcan,meghal,letépik a hátát és teleköpik a tüdejét,szétszattyintják és elveszik a lendkerekes autóját.Felhívnám a figyelmet arra a megkapó pillanatra is,mikor is a roszfiú kardja Luke Skywalker fénykardjára cserélődik a rendőrörsön,mindent a nézőért.
Scott Adkins egész jóvágású srác pofára is,a mozgása pedig gyönyörű,illetve a japán srác se rozoga:ami miatt végig lehet nézni a filmet,a 2 perc beszélgetés utáni fightok,amik viszont impozánsak és néhol a CGI vér miatt egész brutálisak.Adkins ennél a filmnél jobbat érdemelne,mert mikor megkapja ugyanazt a lehetőséget,mint Tony Jaa a Sárkány bosszujában,mikor is több ellenfelen kell harcművészeti töréstechnikát bemutatnia ,hát van miért figyelni a srácot,nem pitlák,amit tud talajon.Néha amúgy nekem Tony Jaa mozdulatai is eszembe jutottak rugásairól,de ezt majd a harcművészetet nálam jobban ismerők korigálják,ha tévedtem.
Tényleg csak azért volt jó végignézni ezt a mozit,mert engem lenyügöz az,amit ilyen szinten néhányan tudnak,de azért lennének kritériumok,amikhez illene felnőni.És akkor még nem is említettem a végső happy endet,ahol a csaj jobban bírja a mérget,mint alkoholista az ingyenvodkát,és a kardba persze mi van.....uh.Rettenet,na.


9. Chris92 (2011-01-20 18:35.04) aaaaa
B kategóriás akcióorgia Isaac Florentine kezei közül, a sztori néhol túlságosan komolyan veszi magát, a színész teljesítménytől pedig hidegrázást kaptam, de a lényeg nem ezeken van. Hanem a remekül megkomponált összecsapásokon, melyek ha sok zsetonról nem is, de dinamikáról és rendezői hozzáértésről mindenképp tanúskodnak, külön piros pont hogy a vérrel sem spórolnak.


8. Jani 14 (2011-01-11 17:01.08) aaaaa
Full jó film,nekem nincs semmi bajom vele...nem lehet megunii.Scott Adkins ismét nagyot alakított!


7. Városi vadász (2011-01-06 15:47.57) aaaaa
Nem szokásom nem végignézni egy megkezdett filmet, de EZ egy rakat szar. Idézni akarták a 80-90-es évek karate-ninja filmjeit, de ez még akkoriban sem igazán állta volna meg a helyét. Gagyi


6. Vervunhive (2011-01-06 12:42.38)   - (válasz Vervunhive 5. hozzászólására)
javítás: A srác néha három csákóval ALIG bír el


5. Vervunhive (2011-01-06 12:41.23)  
SPOILERES!!!

Tele van baromságokkal. A srác néha három csákóval nem bír el, máskor meg lever harmincat is. Tudom, tudom, az ideg nagy úr és ha bosszúsak vagyunk, akkor akár egy MIG-et is lepörgőrúghatunk a levegőből, de akkor is,na. A rendőrségi kihallgatóból a szökés több, mint ciki. A film elején a gyakorlaton a csaj sokkal ügyesebb harcosnak mutatkozott, mint a srác, mégis a metrón és szinte minden harcolós résznél a nőci nagyon amatőr, tehetetlen picsa benyomását keltette. A végén a zsaru simán elzavarja őket, mintha csak gyümölcsöt loptak volna a boltból és nem embereket aprítottak volna fel tucatszám. Fura.
Minden nyafogásom ellenére azért tetszett. Csíptem, hogy a régi akciófilmek hangulata azért meg volt és nem spóróltak a paradicsomlével sem. Az Amerikai ninja filmekre emlékeztet, csak igényesebb tálalásban. Nekem éri a hármast.


4. Lilgun (2011-01-06 12:20.52) aaaaa
Egész jó kis film de a vitathatatlan 3 sokkal jobb.


3. Kisjon (2011-01-05 09:49.34) aaaaa
Az utóbbi időkben ismét talán újra terítékre kerülnek a fekete ruhába öltözött profi gyilkosok szereplésével készült filmek, gondolok itt a "Ninja Assassin" című filmre ami szintén a közelmúltban jelent meg. Nos a magam részéről nem nagyon szeretem a nindzsás filmeket, de azért nyomom követem az eseményeket és ha megjelenik egy alkotás megnézem őket. A legújabb gyöngyszem az izraeli származású Isaac Florentine rendező keze alatt készült mozi. A "Vitathatatlan" második részével elismerő bírálatokat kapó rendező-harcművész a csapnivaló történet ellenére egy nézhető mozit tett le az asztalra. A filmet a látványos akciójelenetek mentik meg a csődtől, mert a történet amúgy vér gyenge. A filmben rengetek klisét találunk, vannak a filmnek remek percei, de néha égbekiáltó nagy baromságokat is láttunk. A mai kor szemléletének megfelelően a forgatókönyvírók főleg a gonosz nindzsát hiperszuper hi-tech technikával szerelték fel, ami szerintem nem tett jót a filmnek, mert nevetséges ahogy a Batman ruhába öltözött fekete gyilkos lavírozok a levegőben és a fején éjjellátó készülék van, vagy, hogy gonosz főszereplőnk nem átalkodik kézi fegyverrel is lövöldözni ami a jó megszokott régi nindzsa filmekben elképzelhetetlen lett volna. Scott Adkins aki már harmadszor dolgozik együtt a rendezővel már bizonyította korábbi filmjeiben is, hogy verekedni azt profi módon tud, nincs ez sem más módon. Rémekül összerakott verekedős jeleneteket láttunk, az már más dolog, hogy valahogy nekem nem szimpatikus ez a fiatalember, de ez a saját véleményem, a közeljövőben még nagy akciószínész válhat belőle. Amúgy amit a szerep megkíván azt hozza, és ezt nem csak ő teszi hanem az összes a filmben szereplőre igaz, gondolok itt a gonosz nindzsát alakító Tsuyoshi Ihara-ra aki megjegyzem ő is ért azért a bunyózáshoz. Mint már említettem a rendező a történet gyengeségét ellensúlyozza a profi akciójeletekkel, van pár kegyetlenül rossz része is a filmnek, de szerencsére több a jó mint a rossz, így az összképet nézve egy közepes szintű filmek kapunk, a mozipénztárakat messze elkerülve ugyan, dvd-re gyártva.



2. Grundy (2011-01-01 14:07.52) aaaaa
Nem tudom ki hogy van vele,de Scott Adkins tud valamit és ezért olyan szenzációs,mindegyik filmje nagyon jó.


1. Tomee1211 (2010-12-30 17:03.43) aaaaa
Pedig nem rossz film.Nekem megvan felirattal meg szinkronnal is.Nekem tetszett, bár vannak benn unalmas filmek.A Vitathatatlan 3-at nem sikerült túlszárnyalni, de nézhető a film.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekTomka90, 2016-02-27 21:1918 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk