Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A mag (4K Blu-ray)
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Harcban élve
- RTL Három, 21:00
Mi kell a nőnek?
- AMC, 21:00
A zongorista
- M5, 21:10
Gyakornokok
- Direct One, 21:30
Danny Collins
- Filmbox Premium, 21:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Asszociáció
Szólánc
Ferrari - Vélemények
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Szellemirtók - A borzongás birodalma aaaaa
Henry Thomas aaaaa

 

Fórum - UFC - Ultimate Fighting Championship

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
62. Emylio (2024-01-24 06:45.23)  
A középsúlynak dél-afrikai világbajnoka lett. Kevesen mertek erre tippelni.


61. Vincenzo (2022-11-13 09:31.12)  
Az év gálája volt ez a mai! Főleg a Chandler - Poirier vitte a prímet.



60. Emylio (2019-04-09 16:24.14)  
Kemény sport, nagyon szeretem. Valaha űztem én is ilyeneket, de rég volt. Ma már csak nézem, de azt rendszeresen.


59. G-ergo (2015-03-28 08:17.10)   - (válasz G-ergo 58. hozzászólására)
az elején azt írtam ma. de nem. nem ma. július 11. igen. oh igen.


58. G-ergo (2015-03-28 08:16.04)  
jó rég jártam itt, és korean zombie tisztességesen szét is lett kapva anno másfél éve :D

de olyan esemény lesz ma amit kénytelen vagyok ide is leírni. a hatalmas felvezetést követően ma eljön az Aldo x McGregor mérkőzés. egyértelmű, hogy a brazilnak szurkolok, de ha McGregornak nem ő lenne az ellenfele, akkor imádnám ezt az ír barmot. hatalmas showt csinál, mellette amúgy felettébb jó bunyós is. meg a világ azt a részét, ahonnan jött amúgy is csípom... de hát Aldo leszedi a hatalmas arcát, felzabálja és a maradékot elássa. ez így lesz július 11-én éjszaka, én mondom


57. G-ergo (2013-08-03 22:42.35)  
Spider szégyenletes vereségéért (nem azzal van baj, hogy veszitett, hanem azzal, ahogy... Remélem azért a visszavágóra összeszedi magát és komolyabban veszi) remélem kárpótol ma éjszaka Aldo Korean Zombieval szemben. Drukk van meg minden.


56. G-ergo (2013-07-05 18:08.33)  
hétvégén Anderson Silva lerángatja Weidman-t a magas lóról.
[link]


55. G-ergo (2013-06-02 12:07.33)  
ezt jobban várom bármilyen filmnél, sőt bárminél. eszelős lesz.
Jose Aldo vs. Anthony Pettis
[link]


54. G-ergo (2013-04-04 13:54.52)  
törik a csont és ömlik a vér!
[link]


53. G-ergo (2013-03-31 15:04.39)  
úgy tartják, hogy a legjobb harcos aki valaha nagyközönség előtt harcolt.
Anderson Silva, The Spider

http://www.youtube.com/watch?v=RLtovvQ3PXU


52. G-ergo (2013-03-29 12:12.36)  
hajnalban eldőlt, hogy Pumukli első kihívója Emanuel Newton lesz. előző meccsük elég szoros volt, és azóta is nagyban hajt Attila skalpjára a fekete fiú. izgalmas lesz.


51. G-ergo (2013-03-17 13:28.57)  
UFC 158 - csak annyit tudok mondani, hogy... Juuuhuuuu! :D

a Ricci vs Fletcherről nem érdemes sokat beszélni, feltcher egy vicc szerintem, sehova sem fog innen jutni már, ellenfele ezzel szemben tehetségesnek tűnik és a GSP-t futtató csapatot erősíti, belőle bármi lehet.

Camozzi vs Ring bár folyamatos volt, nem lehetett különösebben unatkozni rajta mégsem kötött le. a pontozás jogos volt.

Ellenberger viszont szó szerint megsemmisítette Marquardt-ot. ő az arc, aki azt mondja, bárkit padlóra visz egyetlen ütéssel. persze ha védekeznek kell ahhoz több is, de így is elég volt neki 3 perc, hogy földbe döngölje ellenfelét. szép volt nagyon!

Condit és Hendricks viszont olyan meccset csinált, ami simán ellopta a fő küzdelem fényét. Hendricks félelmetes ütő, és ugyan alacsony, rettenetesen erős, masszív... ezzel szemben Condit nyúlánkabb és technikásabb, és a meccs alatt Roganék sokszor kiemelték, hogy sosem ütötték még ki. itt viszont simán kinézett neki egy KO, legalábbis számítottam rá, ennek ellenére szó sem volt ilyesmiről, folyamatos adok kapok volt, Hendricks ágyúgolyó erősségű ütései, masszív föld harca szemben Condit muay thai skilljeivel. nagyon izgalmas volt, végig feszes, egy percre sem pihentek. én magam Conditnak drukkoltam, de ellenfele a rengeteg take downjával, amiket nem tudott védeni egyértelmű pontozással nyert. megérdemelten. gyönyörű volt.

és az est fénypontja a meccs amire 2 éve várnak a rajongók, és persze a részt vevők, GSP vs Nick Diaz. az első két menet nagyon rossz volt egy nézőnek és még rosszabb Diaznak, GSP földre tette mindkét menet elején és nem tudott szabadulni. eredményesen hárította minden próbálkozását a bajnoknak, és ennyi. utána el is mondta, hogy remélte eléggé kifárad ahhoz, hogy a többi menetet hozza. valamilyen szinten így is lett, hisz innentől kezdve GSP nem nagyon tudta levinni Diazt, ha mégis, hamar szabadult, és állva bizony szépen elkezdte szétkenni a bajnok arcát, persze a szokásos módon a sajátját sem féltve deformálódott is rendesen, GSP is rengeteget vitt be. de összességében végig a címvédő GSP volt a domináns. mikor pedig lefújták az 5. menetet is Diaz, az a forma, aki két év alatt megszámlálhatatlan mennyiségű verbál szemetet szórt GSP-re, hergelte, szidta megállíthatatlanul, odament a bajnokhoz megölelte és a magasba emelte a kezét. ez megszokott meg minden, de egy ilyen fenegyerektől, ilyen öntörvényű arctól, aki a ufc atyaúristenét is az őrületbe kergette jóformán, ez rettenetesen nagy dolog! ami szomorú viszont, hogy Rogannel való beszélgetés során bejelentette, hogy befejezi az MMA karrierjét. sajnálnám, ha valóban így történne, hatalmas egyéniség, és egy nem túl távoli jövőben lejátszott visszavágón simán kinéznék neki egy győzelmet. ha más nem folyamatosan az élbolyban tengődne, persze ez neki nem pálya. nem volt véletlen, hogy egyfolytában a legjobb harcos ellen akart küzdeni. jó volt. nagyon jó.


50. G-ergo (2013-03-14 15:15.29)  
Countdown to UFC 158
[link]

ha valaki ránéz GSP-re és bele-bele pillant némely korábbi meccsébe simán lehet azt gondolni ez a pali megállíthatatlan. eszelős fizikuma van (már-már túlságosan is...), és olyan skill-jei, amiket ritkán látni akárhol is. viszont továbbra is tartom, ha van valaki, aki lenyomhatja a trónról, akkor az Nick Diaz. az elszántsága hihetetlen és emellett szintén iszonyatos nagy tehetség. nem véletlenül mondják a súlycsoportja legjobb boxolójának, nem mellesleg a BJJ tudása is roppant erős.
hatalmas bunyó lesz szombat hajnalban! csak győzzem kivárni


49. G-ergo (2013-03-07 13:54.52)  
mikor megnyitottam a topicot, még nem voltam annyira benne a témában és csak a UFC nevezetű szervezetet ismertem, ami ugye a legnagyobb, de ettől függetlenül kis része csak az MMA világának. de mindenképpen idevaló ennek ellenére is, hogy Végh 'Pumukli' Attila, múlt pénteken a Bellator FC (amerika második legnagyobb szervezete a Dana White vezette ufc után) félnehézsúlyú bajnokává avanzsált! a szlovákiai magyar, az első magyar ajkú aki ilyesmi méretű elismerést szerzett. és hamarosan bejuthat a top 10 nehézsúlyú harcos közé! az meg nem semmi! :)
[link]


48. G-ergo (2013-03-07 13:48.37)  
továbbra is saját felhasználásra működik de sebaj :D

lényeg, hogy izgalmas lesz mostanában ez a ufc dolog!
jövő hétvégén végre valahára eljön a GSP vs. Nick Diaz mérkőzés, ahol előbbi harcos tényleg nem vívhatja azt a defenzív harcot, amit olyan gyakran tesz. Diaz ellen úgy nem lesz esélye. nagyon várós! a kanadainak drukkolok, de azért ezt a túlontúl arcoskodó stílust valamelyest visszafogta Diaz, így szimpatikus és rettentő nagy állóképessége van. nem lepődnék meg, ha kiütné a bajnokot.
bárhogy is, nagy volumenű gála lesz!
[link]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vPK58..
http://www.youtube.com/watch?v=2S6xnwQfzLw


ami pedig számomra még inkább ínycsiklandó az a híresztelés, miszerint Aldo mehet, Pettis ellen egy súlycsoporttal feljebb! hovatovább, ha legyőzi, mehet az övért! amire bőven van reális esély, sőt... Pettis nagyon tehetséges és nagy veszély, de mégiscsak Aldoról van szó! ez a győzelem a pvp ranglistán is hatalmasat dobhat előre a jelenlegi 4. helyről! a sebhelyesarcú úgyis a legnagyobb kedvencem, ez pedig nagy hír. és már ideje, mert súlycsoportjában nincs ellenfele, és mióta a ufcnél tanyázik egyre unalmasabbak a meccsei. kell ez, nagyon kell. sőt Dana White azt is nyilatkozta, hogy ha Jose felmegy a könnyűbe, ott is marad, nem engedi neki az ingázást.
[link]

a következő hír szintén akkora jelentőségű, amivel a ufc, vagy inkább maga az mma sem dicskedhet minden évben, mégpedig az, hogy Silva kiáll Jones ellen. igaz az öveket nem viszik vásárra, de attól függetlenül a pvp ranglista első két helyezettjéről van szó. köztes súlyban állapodtak meg, tehát míg Silvának 4-5 kilát híznia kell, addig Bones-nak ugyan ennyit fogynia. nagyon nagy lesz! mindkettőt csípom, de a brazilnak szurkolok majd, ez nem kérdés.
[link]


47. G-ergo (2012-02-26 16:52.19)   - (válasz Nyakkendősparaszt 44. hozzászólására)
Az 5-ös és a 2-es gyönyörű!!
Amúgy az ötös nem Nick Diaz?!


46. G-ergo (2012-02-26 15:20.29)  
Nah Aldo videója :
http://www.youtube.com/watch?v=7arkrBixJf0


45. G-ergo (2012-02-26 15:19.31)  
Nézte valaki a 144-et? Én most kezdtem el, eddig még csak a Pattis-Lauzon párosításon vagyok túl. Pattis megint nagyon gyors és látványos volt. Ő volt aki a friss könnyűsúlyú UFC bajnokot, így döngölte földbe még a WEC-es időszakukban: http://www.youtube.com/watch?v=LH7oRb5Knjc
:) Remélem mihamarabb nála lesz az öv :)

És azt is várok nagyon, hogy Aldo Súlycsoportot lépjen! A sajátjában nincs ellenfele, utoljára Hominick volt aki meg tudta szorongatni, de hát őt is azért eléggé bucira verte. Az igaz, hogy a UFC berkein belül a 3 küzdelméből csak 1 volt KO, de azért az első kettő sem volt épp gagyi. Nem volt épp passzban :) Az MMA rekordja mégiscsak magáért beszél, én amellett vagyok, hogy lépjen feljebb!

www.youtube.com/watch?v=7arkrBixJf0


44. Nyakkendősparaszt (2011-02-14 16:59.54)  
Nemcsak az ütések és rúgások életveszélyesek, ezt bizonyitják a füldharc nagymesterei:
http://www.youtube.com/watch?v=JeLUlk9d9W0&feature=related


43. Nyakkendősparaszt (2011-02-14 16:57.15)  
2010 legjobb mma kiütései:
http://www.youtube.com/watch?v=iyYXhLvRyEI


42. Nyakkendősparaszt (2011-02-14 00:01.30)   - (válasz Nyakkendősparaszt 41. hozzászólására)
ja a link:
http://www.youtube.com/watch?v=sJuQP0hO6s4&feature=related


41. Nyakkendősparaszt (2011-02-14 00:01.09)  
Dávid legyőzi Góliátot 2

Royce Gracie az mma egyik alapitója és a brazil jiu-jitsu legismertebb tagja (Gracie-klán) egy sumó világbajnok Akebono Tarō ellen.


40. Nyakkendősparaszt (2011-02-13 23:45.40)  
Dávid legyőzi Góliátot

http://www.youtube.com/watch?v=r0QIpCcKjDY&feature=related


39. G-ergo (2011-02-10 20:28.06)  
És egyébként Anderson Silva, jobbján, nem Seagal papával vonult befele az öltözőjébe??:D


38. G-ergo (2011-02-10 20:26.41)  
Na én is lesem a 126-ot.

Az Ellenberger vs. Rocha párbaj nem volt túl eseménydús. Az első menet kb egészében a földön zajlott. Aztán inkább álva nyomták, csak abban meg nem oly profik. Rocha rúgásai iszonyatosan lassúak voltak, nem is ért velük sokat. Ellenberger szimpatikusabb volt összességében és végül őt hozta ki a pontozás is győztesnek. Uncsi volt.


37. Nyakkendősparaszt (2011-02-08 12:40.55)  
UFC 126

Yamamoto kikapott egyhangú pontozással. Az ellenfele egy nagyon jó rekordú, fiatal feltörekvő tehetség, Demetrious Johnson volt. Sajnos a meccs nincs rajta az általam letöltött anyagon igy nem tudok hozzászólni, de az UFC-ben nem nagyon szoktak csalni a pontozással. Kid-nek a következő meccsein nyernie kell, különben búcsúzhat az ufc-től. Kár, hogy igy alakult de ez is mutatja, hogy mennyit fejlődött ez a sportág az utóbbi évtizedben. A konkurencia hatalmas és ma már egy utcai bunyósnak (lásd Kimbo Slice) esélye sem lenne, nem úgy mint 20 éve.
Ennek ellenére úgy gondolom, hogy José Aldo ki fogja takaritani ezt a szervezetet is. Amit ha minden igaz április 30-án az UFC 129-en kezdhet el, ahol Mark Hominick ellen lép az oktagonba.

Jon Jones vs Ryan Bader
Jones a szakértők szerint napjaink legnagyobb tehetsége, most láttam először bunyózni és azt kell, hogy mondjam a szakértőknek igazuk van! Olyan könnyedén győzte le az eddig veretlen Badert, mintha nem is a súlycsoport egyik top bunyósával hanem valamilyen Alsószotyolási kocsmai bajnokkal meccselt volna. Az elejétől az idő előtti befejezésig ő irányitotta a meccset és ráadásul a földön intézte el folytással a volt amerikai bajnok birkozót!
Jones még csak 23 éves, nem egész 3 éve bunyózik az mma-ban, de már most sokan úgy tekintenek rá mint a jövő nagy bajnokára. Tény, hogy minden képessége megvan hozzá, hogy azzá váljon. Viszont márciusban élete legkeményebb meccse vár rá, amikor is Mauricio "Shogun" Rua az ufc-világbajnok ellen húzhat kesztyűt. Rua az egyik kedvencem a stilusa, gyorsasága, keménysége és megoldásai miatt. Nagyon várom a meccset!

Forrest Griffin vs Rich Franklin
A két legenda végre összecsapott. A meccs nem volt annyira látványos laikus szemmel nézve, de ez főleg annak köszönhető, hogy két nagyon képzett és tapasztalt bunyós állt egymással szemben kb. azonos harci tudással. A meccset Griffin nyerte, mindhárom biró őt hozta ki győztesnek és teljesen egyetértek velük. Griffin dominálta a meccs nagy részét állva és földön is ami szerintem főleg a fizikai fölényének volt köszönhető, magasabb és erősebb is mint Franklin.

Anderson Silva vs Vitor Belfort
A két brazil bunyócsoda volt az est főszereplője. Anderson Silva napjaink legjobb bunyósa. Nincs ember 80-90 kilós súlyban a világon aki ma ezt a fenomént le tudná verni. Vitor megpróbálta de hiába a villámgyors kezek és beugrások, a Pók még gyorsabb volt. Brutális rúgás volt amivel Belfortot leteritette és azt olyan könnyedén villantotta mint egy laza bemelegitésnél a reggeli kocogás előtt. Silva már 35 éves de egyre jobb, mintha az idő nem is létezne számára.

Jó kis meccsek voltak ezen a gálán is, csak igy tovább Dana White!


36. G-ergo (2011-02-05 18:56.24)   - (válasz Nyakkendősparaszt 34. hozzászólására)
Yamamoto-ra kiváncsi leszek. Tetszett, amit jutyubén láttam a stílusáról:D
Aldo is jöhetne már, úgy igazán...


35. G-ergo (2011-02-05 18:54.49)   - (válasz Nyakkendősparaszt 33. hozzászólására)
Hát ez elég gagyi és felesleges szabály. Ez a Silva-s eset pedig vicc... De én ezt a tarkó ütést sem értem. Arra már felfigyeltem korábban, de azt is totálisan feleslegesnek tartom. Persze veszélyes de mégis csak egy küzdő sport...

Pride-ról még sosem hallottam, milyen frankó, hogy itt vagy!:D



34. Nyakkendősparaszt (2011-02-05 17:36.11)  
Ma UFC 126!
A fő meccs Anderson Silva vs. Vitor Belfort! Már alig várom, hogy holnap letölthessem. Silva a szakértők szerint, napjaink legjobb mma-s bunyósa súlycsoportoktól függetlenül, Belfort pedig ha jó napja van bárkit ki tud csapni a villámgyors kezeivel.
Lesz még Forrest Griffin vs. Rich Franklin, két legenda.
Valamint most fog debütálni Yamamoto Kid is az ufc-be, remélem jó formában lesz "Killer Bee" és nem okoz csalódást.
Fúú, bazmeg rég vártam már igy bunyót mint a ma estit!
http://www.youtube.com/watch?v=q40rCRYHaQY


33. Nyakkendősparaszt (2011-02-05 17:21.37)   - (válasz G-ergo 27. hozzászólására)
Az ufc-ben van ez a szabály, hogy a földön levő vagy éppen felállni készülő ellenfelet nem szabad fejbe rúgni.
Mondjuk én sem értem pontosan az egészet, mert egyszer Anderson Silva is úgy vesztette el egy meccsét Yushin Okami ellen, hogy fejbe rúgta a japánt és az egyből KO-val dőlt a földre. Az érdekes az volt az egészben, hogy Silva feküdt a földön alul és a japán volt fölötte úgy, hogy alulról rúgta fejbe Okamit mégis diszkvalifikálták a brazilt. Pedig szerintem teljesen korrekt ko volt. Itt meg is lehet nézni:

http://www.youtube.com/watch?v=iDsFK3WhwSs

A Pride szabályrendszerében ezzel a ko-val simán nyert volna Silva.
Egyébként régen az UFC-ben sokkal lazább szabályok voltak, sőt szinte nem is voltak. Régen pl. a tarkó ütés is meg volt engedve. Frank Shamrock is úgy verte meg Ortizt anno, hogy mig az guggolva a lábát tartotta, Shamrock elkezdte ütni a tarkóját ököllel. Ortiz ki is feküdt mint a béka.
Talán a Pride a mai napig a leglazább ott nincsenek efféle megkötések, ott rá is ugorhat a fejére a fekvő ellenfélnek a bunyós.


1 2 3
 

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk