Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Pókerarc
- Filmbox Premium, 23:30
Kényszerleszállás
- Paramount Network, 23:30
Anyám!
- Viasat Film, 23:45
Nincs alku
- Film4, 23:45
Tuti szajré
- Film Café, 00:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Russo (71)
Craig Sheffer (64)
Jaime King (45)
John Cena (47)
Kal Penn (47)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Extralarge - A Nap ura - Vélemények
2022-es választás
Mire gondolsz most?
Sivatagi sorozatgyilkos - Vélemények
Snooker

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Extralarge - A Nap ura aaaaa
Shirley Temple aaaaa

 

Fórum - A harcosok útja - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

18. Nyolcadik utas (2022-12-22 07:24.21) aaaaa
Tévében futottam bele és reklámok ide, reklámok oda, ott ragadtam.
Egyedi képi világú, epikus történet a vadnyugatról távol-keleti kardforgatókkal, egy szőke szépséggel és egy velejéig rohadt fő gonosszal.
Már-már ballada.


17. Emylio (2018-05-13 10:24.13) aaaaa
Szokatlan képi világ, elmebeteg karakterek és egy fapofa főhős. Ritkán szokott ez lenni a siker receptje, de ez most bejött. Tényleg jó film.



16. Saint alexis (2013-12-23 23:37.24)  
Eszméletlen nagy film, tegnap ismét megnéztem, nem is tudom, hanyadszor. Ez a Jang-gyerek annyira szimpatikus figura, hogy lazán, kevés mimikával is a hátán viszi a filmet, nem beszélve a meseszerű hangulatról és a gyönyörű képi világról. A Fuvola homlokráncolása egy-az-egyben Ken Watanabe-t idézi, megérdemelné, hogy hasonló karriert fusson be. A remek zene, a meglepően jó szinkron is sokszori megtekintésre sarkall, hát még a srác elképesztő csuklótechnikája..annyira passzol a lassítás is, amennyire kell, szóval x megnézés után is ragyogónak találom, és nálam a kedvenc popcornok közé került.
Még-még, Bús Fuvolát :D


15. Az utolso szamuráj (2012-07-17 18:04.49) aaaaa
Valami hihetetlen jól szórakoztam.
A film egy katyvasz,és akár tudatosan,akár véletlen,de nagyon szerethetővé vált(amúgy penetránsat bukott).Illene szétcincálni,atomjaira szedni,és ide Tarrantino kéne,az ő lelkesedése,hogy melyik jelenet miért úgy néz ki,mit takart,mi benne a vicc,a főhajtás a wuxia előtt,a western előtt...kár,hogy a nézőket ilyesmi nem érdekli.
Holott pont ez a szépsége ennek a filmes turmixnak,túl azon,gyönyörű a képi világa és igen eltalált a zenéje is.Jang Dong Gun nem kismértékben hasonlít Chow Yun-Fat-re,nyugodtsága,titokzatossága és érzékenysége okán,amiért remekül is illik bele a vadnyugati környezetbe.Kate B. szerintem nem tehetséges ellenben jó volt látni Geoffrey Rush-t,aki korosztálya egyik legjobb színésze,és filmeket ment meg a teljes értékelhetetlenségtől,lásd a Karib tenger kalózai legutolsó fejezete.Johnny Depp például labdába se tudott rúgni mellette,igaz,az egész film úgy volt rossz,ahány percig tartott.
Amit fájlaltam kicsit,lehetett volna még betegebb,elszálltabb a mozi,hamár ilyen bátran randalíroztak a műfajok közt,és nyugodtan véresebb is,mert egyedisége szinte megkérdőjelezhetetlen(Bár pár éve volt már ilyesmire amúgy példa,igaz,nem ilyen költői képekkel,de egy japán kultrendezővel)Valamint a Harcos útjának volt valami bájos,kedves lazasága és humora,például kiskölyköt ilyen hányavetin amerikai filmben a Terminátor 2-n kívűl nem láttam még cipelni.
Az meg csak vigyorgott:))
Pokoli jó kis szórakozás ez,persze nem hinném,mindenki velem értene egyet,mert igen,nincs történet, szinte és csak klisékből épül fel a film:de ezt nem is tagadja,valamint ahogy ezeket a dolgokat felhasználják,ahogy beépítik ,elképesztően magabiztosak.


14. Selene22 (2012-01-31 11:50.41) aaaaa
"A harcosok útja"

kicsit el van írva a cím :)


13. Selene22 (2012-01-03 14:20.54) aaaaa
Mostanában ha egy érdekes filmre akadok,már nem olvasom el a hozzászólásokat,max utána.
A hozzászólások alapján gyengére számítottam,
de nagyon bejött végül.
Tetszett hogy kissé véres volt,a karakterek is szimpatikusak voltak,maga a sztori...mondjuk azt nem a legjobb,de így is nagyon jó volt,ezért az 5


12. Scholes18 (2011-12-25 13:50.46) aaaaa
A harci jelenetek tetszettek, a többi is viszonylag jópofának, aranyosnak mondható, de amíg be nem indult a kaszabolás, kezdtem egyre unalmasabbnak találni.


11. Weser (2011-12-19 10:23.10)  
Western és egyben szamuráj film is, ráadásul kis fanatasy hatással megfűszerezve, ez érdekesnek hangzott. A film megnézése után is tartom magam ahhoz, hogy érdekes volt, de jó értelemben.
A történet egy érző szívű szamuráj harcos életének egy kisebb szakaszát mutatja be, amikor is egy árva kislánnyal egy western kisvárosba érkezik. Többet kap, mint szimpla menedéket, állása lesz, barátokat szerez, törődhet az árván maradt kisgyerekkel, aki szerintem nagyon aranyos volt és megtalálja a szerelmet is. De aztán a baj is utoléri.
Igazából az, ahogyan kezdődött a film, arra engedett következtetni, hogy olyan iramban fog az egész alkotás zajlani, de nem úgy lett, onnantól, hogy a főszereplő férfi letelepszik a városkába lelassul az iram, de ez nem is volt gond egyáltalán, legalább a jellemek kirajzolódhattak. A főszereplő páros nem éppen nagyon ismert, mégis mindketten szimpatikus színészek, itt is kedvelhető karaktereket játszottak el. A film végén aztán megint beindul az iram és láthatunk nagyszerű, látványos akciójeleneteket.
Szerintem inkább a szamuráj filmek felé hajlik a mérleg, mint a western irányába, annak ellenére, hogy mindkét műfaj jellegzetességeivel találkozhatunk benne, de inkább mégis kicsivel is, de szamuráj filmek hatása mintha jobban érvényesülne.
Jó volt látni ezt a filmet, nem egy megszokott alkotás, de talán pont emiatt tetszett.


10. Bean (2011-12-15 08:50.38) aaaaa
Nagyon dühös vagyok a film megnézése óta.Csak egyetlen kérdésem van miért, miért, miért?
Annyira jól indul a film a díszlet a háttér ezek a műtermes, háttér előtt játszódó harcok, a fényképezés, a hangulat, a csendes pusztító szerep, a Kung Leo formák ááá, mint, mint egy olyan atmoszférát csináltak, hogy egyszerűen felpörögtem tőle.A kaszabolások, a harcmozdulatok, a gravitációt polcra rakó ugrások, kardforgatások akkora hangulatot adtak, hogy azt hittem ha ezt a szintet tartjuk a film végéig sima az 5 csillag.Erre mi van első 5-10 perc után a film átmegy valami eszméletlen nagy fa...ba, már már az ideg tépett szét, hogy mi a ez amit látok.Idiótaságok, felesleges jelenetek tömkelege borzasztóan lelombozta a film indító hangulatát.
Értem én, hogy mit akart bemutatni a történet ezen szakasza, de minek ennyi belőle és minek ennyire bárgyúra csinálni, mintha 2 filmet láttam volna egy moziban.
Na persze a végén már visszajön az amit az elején produkáltak, de nekem már annyira elment a kedvem a film végére, hogy nem tudott visszabillenteni az első extázisba.
Eszméletlen mód sajnálom, hogy a rendező ezt a filmet így elcseszte, mert ez egy piszok jó film lehetett volna...:(


9. Beszko (2011-12-09 15:52.38) aaaaa
Nekem tetszett a film.Öszintén szolva a hasonló filmekbe félve vágok bele de ez igazán jó volt.


8. Kittentyű (2011-12-01 09:22.04) aaaaa
Nagyon tetszett a film látvány világa, a szereplők sem játszottak rosszul. Érdekes volt a történet. 4 csillagot megér.


7. Kisjon (2011-11-29 16:57.22) aaaaa
Az elsőfilmes koreai Sngmoo Lee filmje a western és a fantasy keveréke amiben jól megférnek egymás mellett a cowboyok és nindzsák és mindez helyszínként a vadnyugaton. A 47 millió dollárból készült filmet egy az egyben stúdióban forgatták le és Zack Snyder 300 című filmjéhez hasonlóan szintén CGI hátteret varázsoltak hozzá így az egész elég képregényszerű lett. A történet olyan egyszerű mint a faék több szálon fut ugyan a dolog, de nagyon egyszerű. És ugyebár nincs western és nindzsa film harc nélkül így a végére összeáll mindenki aki a filmben szerepel és egy elég korrekt kis harcoska kerekedik ki a dologból. A vadnyugat és a távol-keleti harcművészet keveredése és találkozása megér egy délutáni programot. Egy "B" kategóriás csihi-puhi, a látvány és a jelmez is rendben van amit egy ilyen filmtől elvárunk azt hozza. Tisztességes közepes.


6. Gerbo777 (2011-11-25 23:50.03) aaaaa
Hmmm...azt hiszem meg van az új "Tarantino" Sngmoo Lee személyében...korrekt kis filmet hozott össze, érdemes megnézni ;)


5. Sakamaru (2011-11-25 15:16.19) aaaaa
kellemes film engem egy jól eltalált anime filmre emlékeztet. 4 csillag megy neki.


4. Kagome chang (2011-10-09 19:00.24)  
Szerintem nem rossz ez a film hogy van benne keveredés :)
Számomra ez a film egy nagy 8/10 ér !


3. Törölt felhasználó (2011-07-03 16:01.58) aaaaa
Érdekes film, ahol a western keveredik a keleti harcművészetekkel, egészen elviselhető színészi játék, néhány igazán eltalált és humoros figurával, egy kissé hallgatag, de megszokható főhőssel és egy nem túl bonyolult történettel. A díszletek nagyon kellemesre sikerültek, a film egészének a képi világa, színezése, jelmezei annyira passzolnak, kissé képregényes stílusban készült. A realitás nem dominál a filmben, ezt már az elején megtudhatjuk, szóval felesleges ezen rágódni, hogy miért repülnek, ugrálnak stb, ez van. Egy délutáni kikapcsolódásra korrekt módon megfelel, a megvalósítás egész színvonalas, és vannak benne emlékezetes jelenetek.

4*



2. XXX007 (2011-04-18 16:51.26) aaaaa
Volt benne pár látványos akció de am nem nem egy nagy szám .
Marha lassan indul be .


1. Törölt felhasználó (2010-12-13 21:15.32) aaaaa
Érdekes alapkoncepció, mintha a western filmek keverednének a keleti harcművészettel és íme az eredmény: A harcos útja... Aki még nem látta a trailert, mindenképp lesse meg:
http://www.youtube.com/watch?v=0Z8xYMomsDc

Érdekesnek ígérkezik!



Kapcsolódó fórumok

VéleményekNyolcadik utas, 2022-12-22 07:2418 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk