Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A sziget
- Viasat3, 00:20
Zanox - Kockázatok és mellékhatások
- Magyar Mozi TV, 00:40
Mindörökké menthetetlen
- Film Mánia, 00:45
Új múlt
- Film+, 00:55
A góré
- Film Café, 00:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Eric Roberts (68)
James Woods (77)
Ragályi Elemér (85)
David Tennant (53)
Maria Bello (57)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Skylines - Vélemények
Rock zene
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Versek!
Fogadóóra

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A leghosszabb hét aaaaa
Tony Sirico aaaaa

 

Fórum - Szerelem és más drogok - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4
105. Johnny Saiper (2018-12-28 01:35.52) aaaaa
Az egyik legjobb romantikus vígjáték (?), amit valaha láttam.


104. Elizabeth salvatore (2015-11-05 21:34.06) aaaaa
Jake Gyllenhaal rajongó vagyok így megnéztem. Nem számítottam rá, hogy ilyen komoly mondandója lesz. Kedvencem volt ahogy nem csak a két karakter kapott orrba-szájba ajándékot egymástól de az egészségügyi rendszer is. Anne Hathaway arca nekem még mindig fura, de ettől még nagyon királyul tud felpofozni a táskájával és őrjöngeni a tehetetlenségtől és az elkeseredettségtől.
Vicces, kicsit romantikus volt mondandóval, de nem nőtte magát a kedvenceim közé.



103. Norbii92 (2015-09-25 10:44.06) aaaaa
"Furcsa. Több ezer emberrel találkozunk életünk során és egyik sem fog meg. Aztán találkozunk egyetlen emberrel és megváltoztatja az egész életünket. Örökre."

A fenti állítás, mely a filmben hangzik el, szerintem vitathatatlanul igaz! Úgy gondolom, hogy megtapasztaltam már ezt az érzést és nagyon jó! Azt viszont, hogy milyen lehet betegségünk okán boldogságunkról (is) lemondani, csakhogy a másik terhére ne legyünk, szerencsére és remélem nem is fogom! Mégis azt gondolom, hogy a filmben maximálisan átérezhető! Ez pedig köszönhető természetesen a színészeknek, Anne Hathaway-nek és Jake Gyllenhaal-nak (akinek az eddig általam nem látott filmjeit pótolom amúgy most a sorozatok mellett)! Mindegyiküket imádom és szuperül játszottak! Emellett pedig nagyon is szép párt alkottak! A sok szex pedig számomra egyáltalán nem volt zavaró! Természetes és nagyon jó dolog, melynek a filmben funkciója volt, ráadásul a karakterek egy kedvelt tulajdonsága, hogy mindegyikük (nagyon is) szerette csinálni. Na de jöjjön a lényeg; nekem nagyon tetszett a Szerelem és más drogok! Igazán üdítő alkotás volt! És csak ajánlani tudom mindenkinek! A romantikus filmek kedvelőinek meg pláne, de poén is akad azért benne bőven, melyek remekül ellensúlyozzák a drámai, sőt egyenesen megható jeleneteket, s a két igazán nagyszerű aktor mindenhol remekül helyt állt! 5*


102. Michuu (2015-08-20 01:51.47) aaaaa
Úgy ültem neki a filmnek, hogy látok majd egy átlagos romantikus komédiát. Hát, a végeredmény sokkal jobb lett, mint amire számítottam.
A film története jó, Gyllenhaal jól játszotta el a karakterét, bár igaz, hozzá inkább a poénosabb jelenetek illettek, de megállta a helyét a drámaibb jelenetekben is. Anne Hathaway is jól teljesített, plusz szerintem elég jól nézett ki a filmben. A zenék is jók voltak. Mindent összevetve, nagyon meglepett, hogy egy 5-ös osztályzattal illetem ezt a filmet. Remekül működött benne a dráma, a romantika, és a komédia egyszerre.


101. Városi vadász (2015-03-29 19:52.01) aaaaa
Roppant remek kis film ez. Nem tudom miért nem adom meg neki az 5csillagot, de megérdemelné. Szép romantikus, valós és élvezhető. Bár Jake Gyllenhaal ki nem állhatom, most valahogy elviselhető volt. Összességében kedves a szívemnek.


100. Tömö (2013-12-05 19:42.54) aaaaa
Én nekem nem volt több a közepesnél. A két fszereplő sem a top kedvenceim-mondjuk úgyahogy még össze is illenek itt-de a Túl a barátságban jobban sztem. Ez a beteg az egyik fél -témájú filmek közt nálam ez nem ívódott bele az emlékeimben-most láttam 2x-ra, még sem emlékeztem sok mindenre. Néhol jókat röhögtem. Sírni nem tudtam. Anne azért jól játszott-pl.mikor alig bírja kinyitni a gyógyszeres dobozt.
A sok dugást sem ezzel a "ffitesttel" kellett leforgatni :DD, talán jobban élveztem volna...:D


99. Az utolso szamuráj (2013-11-19 17:44.12) aaaaa
a beteg nők is szexelnek,ilyenek ezek.


98. Nyuszikaa (2013-11-19 17:39.11)  
Néha uncsi volt már, hogy 3 percenként szexjelenetek voltak egy olyan filmben, ami egy beteg nő harcáról szól. Egyébként tetszett.


97. Qwe123rtz (2013-11-03 13:17.33) aaaaa
Rám nagyon hatott a film, én még hozzáadom azt az utolsó hajszálat, soha rosszabbat, nálam ötös...


96. Qwe123rtz (2013-11-03 13:16.36) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 94. hozzászólására)
megnevettettél szamuráj, köszönöm, esik az eső, ez kellett... üdv


95. Z79 (2013-06-17 20:42.42) aaaaa
Elgondolkoztató, drámát, romantikát ötvöző mozi, ami azonban a humort sem nélkülözi...
A gyógyszerpiac. kereskedelem nem teljesen ismeretlen számomra, így elég érdekes volt arra gondolni, hogy a 90-es évek végén-a mikor a film cselekménye játszódik-az USA-ban dívó orvoslátogatói módszerek milyen hamar bekúsztak a magyar piacra is...(bár néhány éve a szigorú szabályozás azért mérsékelte a cégek vitorláját dagasztó szelet..sebaj lett ehlyette vaklicit..)
No de túl azon, hogy főhősünk nem autóval, vagy porszívóval kereskedik, elsőre látszólag nem sokban különbözik stílusa egy használtautó nepperétől....egészen addig..addig amíg be nem köszönt életébe a nagy Ő...Aki először csak nem tűnik többnek egy jó numeránál..majd mégis többé válik.
Bizony fordított sorrend..aligismerkedés, aztán szex, minden mennyiségben..majd hőseink megismerik egymást..és lassan képbekúszik a szerelem.Igen fordított sorrend, szemben a hayományossal..de hát fura, beteg világot élünk, ahol tengernyi antidepresszáns fogy..és a stressztől lankadt teljesítménykényszeres urak egy kék pirulától várják a megváltást. A megváltást amit hőseink is megtalálnak, egy más segítségével. Szerethető, helyenként pikáns, máskor elgondolkoztató mozi, remek alakításokkal. Hajszál híján ötös..


94. Az utolso szamuráj (2013-06-17 14:18.31) aaaaa - (válasz PollyPodliPotty 93. hozzászólására)
na,téged se keféltek még hülyére...


93. PollyPodliPotty (2013-06-17 10:20.58) aaaaa
Szerintem rémszörnyű egy film. Igen, a szex hozzátartozik az egészséges emberek életéhez, de nem a világ középpontja! Vagyis sajnos az, de nem ennek kellene. Mert az életben ennél sokkal értékesebb dolgok vannak! És a téma szerintem komolyabb annál, hogy így tálalják! Én egyik színészt sem szeretem, és nem is szerettem meg őket. Sőt... Úgyhogy számomra ez a film egy semmi volt! Elnézést azoktól, akiknek ez a kedvence, de nekem nem jött be.


92. SzaboKri81 (2013-03-25 06:56.12) aaaaa
Szerintem ez egy remek film! Igazából ebben semmi meglepő nincsen, hiszen a rendezői székben egy zseni ül és két kiváló tehetségű színészt kap főszereplőnek. Továbbá a mellékszereplők (egy kivétellel) remekül hozzák magukat.
Nekem nagyon tetszik az egész film menete. Ahogy végig követhetjük Anne és Jake filmbeli történetét. Különösen megindító a parkinson kóros csoporttalálkozó. Szóval tényleg belegondolva egy ilyen szituációban tudjuk, hogy mi lenne a helyes döntés de belegondolva az idősebb úr helyzetébe szerintem Őt is meg lehet érteni.
Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, mert egy remek szerelmi történet, ami azért nem a tini lányokat célozza meg magának.

Hogy akkor miért nem öt csillag? Talán nem lett volna túlzó rá a maximális pontszám sem de nem tudtam rá megadni. Két dolog miatt. Az egyik, kisebbik zavaró tényező Josh Gad szerepe. Engem kimondottan idegesített. A másik a marketing tevékenység. Gondolkodtam azon, hogy meglehetett-e volna csinálni ezt a filmet a Pfizer és a Viagra nélkül? Talán nem de engem ez eléggé zavart. Ha a sztori miatt fontos volt, akkor nem lett volna-e jobb egy kitalált cég, kitalált terméke?


91. Szilvykeee (2013-01-30 00:48.25) aaaaa
Én imásom ezt a filmet! <3
Túl sok szex vagy sem..a szerelmi szálhoz ez amúgy is hozzátartozik az emberek életében ez természetes. Én sem gondolnám ,hogy ez a fiatalokat bátorítaná. Amúgy meg had legyen már vmi öröme szegény csajszinak... :)
Szóval sztem egy aranyos és szerethető romantikus dráma.


90. Cax (2012-08-31 21:50.38) aaaaa
*y


89. Cax (2012-08-31 21:42.05) aaaaa
Nekem nagyon tetszett. Aki volt már hasonló helyzetben, az teljesen másként értelmezi a filmet mint mások.

Hathawa még mindig kedvenc, Gylenhaal pedig hozza a papírformát.


88. Scal (2012-07-09 02:53.58)  
Na most tényleg visszafogtam magam. Igazi kis, szende, szolid képet vadásztam le, pedig a hatásvadászat kedvéért betehettem volna valami kufircolósat is. De szemét leszek, tessék bemenni érte valamelyik moziba. Igazán jó ötleteket lehet ellesni. Így is lehet, illetve így is lehetne. Szerencsére azonban Edward Zwick legújabb mesterműve nem csupán a testiségről szól, aki kicsit is jobban figyel, annak folyamatosan bontakoznak ki a film különböző rétegei.

[link]


87. Semprini (2012-01-01 21:29.20) aaaaa
Anne Hathawayt nagyon kedvelem, Jake Gyllenhaalt viszont nagyon nem, de sebaj, kíváncsi voltam erre a filmre. Nagyon jól indult, azt hittem, ötöst fogok adni rá, aztán valami megváltozott, a film a közepe táján hirtelen műfajt váltott és átment csöpögős, giccses melodrámába, Love stroy-utánérzésbe. Nem volt rossz még így se persze, de kicsit mást vártam. Nem baj, azért jó volt Anne Hathaway-t látni ismét egy nagyon neki való főszerepben.


86. Trashfan (2011-09-30 11:25.48) aaaaa
"Több ezer emberrel találkozunk életünkben, egyik sem fog meg, aztán megismerünk valakit, és örökre megváltoztatja az életünket"

Hangzik el ez a mondat a filmben. És milyen igaz. Talán az ember életében egyszer, ha találkozik olyan emberrel, aki fenekestül forgatja fel az életét, és értékeli át az eddig fontosnak hitt dolgait. Meg aztán itt a kérdés, hogy az ember a szerelméért mit akar és mer bevállalni, hiszen bárkivel megeshet, hogy ilyen vagy olyan értelemben de nehéz esettel ismerkedik meg, és tudja is azt, de mégsem tudja elkerülni, hogy kialakuljon a szerelem, mert egyszerűen valami mágnesként vonzza a másikhoz. Talán a józan esze azt mondja, szabadulni, menekülni kéne, de valamiért nem tud, mert van a másikban valami, ami egyszerűen odaláncolja...
Valami ilyesmi a témája az én olvasatomban ennek a filmnek is. Adott Jamie, aki ugye puncimágnes, lukat beszél a nők hasába, bár másra nem is tartja őket, mint szexuális játékszernek. Rámenős, nagy dumával, kicsit pofátlan és sármos. Gyógyszerügynökként dolgozik, tapos és kihazsnál bárkit, hogy a célját elérje.
Egy szép napon megismerkedik aztán Maggie-val, a fiatal, egyedülálló csajszival, aki nem igazán akar a sráctól semmit, legfeljebb jókat kettyinteni. de ahogy szokott lenni, kialakul a vonzalom akaratuk ellenére. Szóval a szokásos történet.
De, azért ennél jóval többről van itt szó, köszönhetően Maggie karakterének és betegségének, hiszen ő nagyon jól tudja, mi vár rá majd a későbbiekben, és ebből kifolyólag nem akar és nem mer magához közel engedni senkit. Ami valahol érthető.
Itt emelném ki Hathaway játékát, akit sokan ostoba módon még mindig holmi neveletlen úrilánnyal azonosítanak, holott azóta sok víz lefolyt mindenféle folyókon. Itt is nagyon jól hozza a szerepét, a drámai jelenetekben is igen erős, de hát nem véletlen volt annak idején az az Oscar jelölése sem. az, hogy külsőleg kinek hogy tetszik, nem lényeges. Ebben a filmben igen sokat láthatjuk meztelenül, de ez a film cselekményéből érthető is.
Mindeközben alapos fricskát és cinkeléseket kap a gyógyszer gyártó és az orvos társadalom, az ügynökök, meg úgy alapvetően az egész egészségügy.
A filmre nem mondanám, hogy vígjáték, noha persze vannak benne komikus elemek, főleg Jamie testvérének köszönhetően, de azért nem ezek a dominánsak, és nem ezek a lényegesek. Viszont mivel igen jól vannak elhelyezve, a drámaibb jelenetek hangulatát lehet velük feloldani, így nem válik az egész film drámázások sorozatává.
A filmben számomra a legszebb és legmegindítóbb jelenet az volt, mikor Maggie elment a sorstársainak a gyűlésére, és ahogyan ott voltak mutatva a betegek. Hogy igen, bár szörnyű betegséget hordoznak, mégis képesek nevetni, önmagukon is, az életen is, és élni az életüket. Szép jelenet.
De tetszett Maggie összeomlása is a film közepe táján, az az elkeseredettsége, és az, hogy el akarta űzni a párját.
Nem mondom, hogy nincsen a filmben kiszámíthatóság és giccs, mert van. Természetesen nincsenek sosem látott elemek, meglepetések, viszont nem is kell bele. Kapunk egy szép emberi történetet, egy kis drámával és némi vígjátéki elemmel nyakon öntve.
Aztán a végén persze elgondolkodhatunk, hogy a szerelmünkért vajon mennyit vagyunk vállalni, és vajon, ha nehéz esettel találkozunk, képesek vagyunk e kitartani, akarunk e küzdeni a másikért, vagy inkább feladjuk, megrettenve a nehézségektől, és veszni hagyjuk félelmünkben azt, hogy tán végre boldogok lehetünk...
Ezt döntse el ki ki maga.


85. Zsozsizseni (2011-09-09 12:41.00) aaaaa
A film közben is voltak fenntartásaim, például ez a gyógyszerügynök téma a Viagráig halál unalmas volt nekem, de aztán megeledkeztem róla. Jake Gyllenhaal és Anne Hathaway jót alakított, Gyllenhaal kellemes csalódás volt. Egészéban véve, szerintem jól megtalálták az egyensúlyt minden tekintetben. 5 csillag, pedig 3-ról indult.


84. Törölt felhasználó (2011-06-30 19:59.02) aaaaa - (válasz Jason13 81. hozzászólására)
Nem illenek bele? Azér' elég sok filmjében van jelen a romantika, dráma, és ahogy az előttem szóló írta, Zwick igenis odavan az érzelmekért. Van hozzá érzéke, hogy ne menjen át nyálba, bár én pont ennél a filmnél éreztem úgy, ezt most nem sikerült elérnie.


83. Miss bambi (2011-06-30 19:55.31)   - (válasz Az utolso szamuráj 82. hozzászólására)
Hát már Te is lófejűzöd szegény Anne-t?


82. Az utolso szamuráj (2011-06-30 18:55.05) aaaaa
Nekem Edward Zwick személyes kedvencem a rendezők közt.Választott nickemet nézve talán érthető.
Zwick úgy érzem,a nagy érzelmek rabja,és kalandfilmjeibe ezek a dolgok jól is működtek.Itt néha az érzelmi kitöréseket giccsesnek éreztem,és nem a két főszereplő játéka miatt.
A film felvezetése azt sugallta,végre egy romantikus mozi,amibe intelligencia is szorult:élveztem az oda-vissza dobott labdákat,ahogy a szövegcsörték megvillantak.Gyllenhaal valóban sármos volt,lófejű Hathaway néhol kimondottan csinos és a mellét is szégyenkezés nélkül bedobta a látványért,dicsérendő bátorság.A gyógyszercsatákban éreztem némi moralizálást,a szerelem fel volt építve....és itt álljunk meg egy picit.
Talán többen perverzitásomnak tudják be,de itt írták jó páran,túl sok a szex benne,meg mire tanít.Nomost azért ez a film nem a Papa,én nő vagyok és a 10 dolog amit utálok benned korcsoportnak készült,és aki ilyen korban lesz beleesve valakibe,akiben ráadásul pörög az élet....az dug,orrba szájba,és jól is teszi.Egyrészt a szexnél nincs nagyszerűbb dolog,legyen az perverz mocskos avagy simulós szerelmes,kinek mi jobban fekszik,másodszorra az érzelmek legtökéletesebb kifejezője,egy jól eltalált simogatás,csók,egymás szemébe nézve bent a másik testében néha örökre emlékeinkbe ég,harmadszorra a prüdériagyár dolgozóit jól ki kéne kormolni,hogy veszítsék már el a fejüket,mert néha bizony kell.
De vissza a mozihoz.
Szóval,van humor is,aztán elérünk a drámáig:és itt szemlátomást megtörik a mű.A párbeszédek kiszámíthatóvá válnak,az egész tucatformát vesz fel,talán két jelenet az,ami igazán ütős:az egyik Hathaway sorstársainak gyűlése,ahogy emberek tudnak saját nyomorukon nevetni,azt felemelt fejjel elviselni,valahogy olyan....megindító volt nézni a betegséggel harcolókat,a másik pedig mikor Gyllenhaal karaktere a férjjel beszél,aki nem szépítve a dolgokat,több év kínjával és keservével a háta mögött őszintén megmondja tanácsát.Mivel a két jelenet tudatosan össze van fogva,a néző hirtelen gondolkodhat,persze mivel nagyon empatikus lények vagyunk,voksunk nem is lehet más ugye,csak hogy...
Zwick filmje kötelező happy end,és a történet miatt -meg a megbízható színészek játéka okán-azt éreztem,tiszta szívből kívántam minden jót a fiatal párnak,meg akiket hasonló cipő szorít.Látom hát a film hibáit:de mert megérintett valahol a dolog,mást nem is tehetek.


81. Jason13 (2011-06-04 16:08.14) aaaaa
Pozitív csalódás számomra Edward Zwick tavalyi romantikus vígjátéka.A rendezőúr előző filmjei nem igazán illenek bele a Szerelem és más drogok műfajába,de ügyesen helytált Zwick ebben a műfajban is.
Az előzetes nem igazán adott okot bizakodásra,egy sablonos vígjátékot sejtetett,gondoltam is,hogy kár egy ilyen rendezőnek efféle filmekre pazarolnia tehetségét.De nem!Igaz,a film tényleg egy sablonos rom-komnak indul.Van egy nagy dumás srác,aki mindent rá tud tukmálni az emberekre,nem mellesleg pedig imádja a szexet,amit szeret minden nap más nővel csinálni.De találkozik egy lánnyal,aki szintén szereti a szexet és nem is vágyik komoly kapcsolatra.Nem kérdés,hogy hamar egymásba esnek.Ha ennyi lenne a sztori,biztos nem adtam volna a filmre jó osztályzatot.Viszont van itt dráma is,ami egy pillanatig nem esik át a ló túl oldalára.Mint kiderül,a lány Parkinson-kórban szenved,ezért nem akar komoly kapcsolatot senkivel,nehogy a párja terhére legyen.A fickóról pedig kiderül,szeretet hiányban szenved.
A jól megírt forgatókönyv a film egyik óriási pozitívuma,a másik pedig a színészek játéka.Gyllenhaal egyre szimpatikusabb számomra,jól állt neki ez a szerep.Hathaway-re se lehet panasz,ő is jól állta a sarat,a Globe-jelölést megérdemeltnek érzem.
Kellemes kis romantikus-vígjáték ez,megfűszerezve nem kevés drámával,néha egyszerre hatott és nevettetett meg.Érdemes megnézni.


80. Miss bambi (2011-05-30 08:26.16)   - (válasz Lizzy000 79. hozzászólására)
Tudod Te egyáltalán,hogy mit jelent az a szó,hogy nimfománia?
Kétlem.
Ez a film egyáltalán nem ezt sugallta,kár,hogy csak ennyi maradt meg belőle,persze elég kellemes egy dolog,de nem CSAK ezen volt a hangsúly.
Egyébként meg nem hinném,hogy a mai fiatalság nagy részét,majd pont ez a film fogja arra inspirálni,hogy eszeveszettül kufircoljanak jobbra-balra,mert enélkül is ezt teszik a legtöbben.
Jah,és gátlás,a mai világban?Ugyan már.
Felelőtlenség?Na az már inkább.


79. Lizzy000 (2011-05-30 00:15.05)  
Ez az, sugalljuk csak a fiataloknak a gátlások nélküli, felelőtlen szexet... Ez a nimfománia egy kicsit túlzás volt benne, de maga a film elmegy.


78. Esza (2011-05-29 23:15.20) aaaaa - (válasz Esza 77. hozzászólására)
Ha tobb idot rászánnak erre a filmre jó lenne, a lehetoseg benne van. De ez a komédia nem a legjobb.



77. Esza (2011-05-29 22:53.12) aaaaa
A filmnek a befejezése tetszett, ahogy egymásra találtak és más életet kezdtek el egyutt.
De az elso 1 óra, a Viagra nem illett ide.


76. Sötétszív (2011-05-28 00:27.37) aaaaa
Efward Zwicktől az ember azért nem romantikus filmeket vár, inkább valami háborúsat. De ez a filmje romantikus lett, és nagyon jól sikerült. Ezúttal egy egészséges férfi, és egy Parkinson kórban szenvedő nő szerelmét láthatjuk megelevenedni. A két főszereplő Jake Gyllenhaal, és a gyönyörű Anne Hathaway remek alakítást nyújtanak a filmben, a mellékszereplők is odateszik magukat. Különösen Oliver Platt, és Hank Azaria, de Gabriel Macht is jó volt benne. Bár vannak benne remek poénok, de igazából ahogy már fentebb is írtam, ez inkább romantikus film, méghozzá a műfajának egyik legjobbja. Szerintem többször is érdemes vele próbát tenni, mert megéri!


1 2 3 4

Kapcsolódó fórumok

VéleményekJohnny Saiper, 2018-12-28 01:35105 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk