Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Pokolba a szerelemmel!
- HBO, 15:50
A. I. - Mesterséges értelem
- Paramount Network, 16:00
A Hídember
- Magyar Mozi TV, 16:25
Váltságdíj
- AMC, 16:25
Úriember revolverrel
- Filmbox Premium, 16:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A bolond lány - Vélemények
2022-es választás
Expend4bles - A feláldozhatók 4. - Vélemények
Az alpinista - Vélemények
Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ponyvaregény aaaaa
Charlize Theron aaaaa

 

Fórum - Ong Bak 3. - A leszámolás - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

15. Fehér Tyson (2014-08-02 15:38.32) aaaaa
Nekem nagyon tetszett, mint a első kettő is, nagyon jó film volt. A harci jelenetek nagyon jók, látványosak Tony Jaa meg zseniális. Manapság nincs ilyen harcművész ,de ne csügegyetek mert lesz új filmje a Skin Trade. Amiben Dolph Lundgren is játszik, 2015-ben mutatják be és van még két filmje amit nem értem miért nincs itt fent, a Protector 1 és 2. része.


14. Pacolthering (2013-06-07 22:46.56) aaaaa
Szerintem ez is rohadt jó volt, csakúgy mint a 2., csak itt már elmentek egy lelkizősebb irányba! Ja meg az is látszott, hogy Jaa-nak elege van az egészből (tessék utána nézni..). Én úgy tudtam, hogy eredetileg egy film lett volna a 2-3, úgy talán kicsit érthetőbb is lett volna.

Nekem tetszett, sokszor megnézem. Tony Jaa-nak és Dan Chupong-nak meg hatalmas respect,nem semmi, amit csinálnak :D Ja meg az elefántoknak is XD



13. Iryonin (2012-07-16 19:29.49) aaaaa - (válasz DEN 3. hozzászólására)
Tényleg ezt nyilatkozta? Nem is hallottam erről.


12. Nyolcadik utas (2012-07-16 19:05.17) aaaaa
Nem csodálom, hogy Tony Jaa azt nyilatkozta eme filmjének gyatra fogadtatása után, visszavonul meditálni. Megértem. Lehetett volna Ő az új Bruce Lee... Talán volt is két film elejéig... Csak nem kellene már annyi elefánt... Na, meg Panna Rittikari!


11. Kiskakukk@ (2012-07-12 23:47.16) aaaaa
Nem értem, miért húzzátok le ennyire ezt a filmet... Mindhárom rész remek a maga nemében.
Az első egy sima akciófilm, a második már egy mese/történelmi film jellegű akciófilm (itt már teljesen más a hangulat, ez nagyon-nagyon tetszett!), a harmadik pedig egy spirituálisabb/lelkizősebb tanmese (találd meg a lelki békességet, hogy kikerüld a rossz dolgok körforgását, stb.).

Nekem az lett volna csalódás, ha a 3. részben is ugyanaz a darálás megy (ami mellesleg baromira tetszett), mint a másodikban, főleg, hogy a főhőst rommá verték a végén. Ez a lelkizős 3. rész nagyon jól esett lezárásnak :)

Voltak benne azért olyan dolgok is, amik nem tetszettek. Pl. a sok lassítás a végén a varázsló vs. Tien harc közben, maga a varázsló pózőrködése...
Viszont a táncikálós részekkel nem volt semmi gond, teljesen beleillettek a filmbe.
Tony Jaa nem tud színészkedni? Hát, sose lássak rosszabbat! :D

Végül pedig: ezek a thai filmek más lelkületűek. Nem szabad az amerikai vagy európai filmek mércéjével nézni és ezzel nem azt akarom mondani, hogy bármelyik jobb vagy több lenne. MÁS. Néztetek ti már 5 percenként dalra fakadós/táncikálós indiai romantikus filmet? Annak is megvan a maga varázsa, csak más szemmel kell nézni. Én imádom pl. A repülő tőrök klánját, pedig az is tele van "hülyeségekkel" (a bambuszerdős rész, a nyárból hirtelen télbe váltás, a csaj vaksága, stb, stb), de annyira más a hangulata és az ábrázolásmódja, mint pl. egy európai filmnek.

Aki meg a bunyós bakikat keresi, annak ajánlom megtekintésre A gyűrűk urát, ott is ugyanaz megy (Aragornék 1000 ork ellen se esnek el pl.). Vagy legyen a Star Wars, ahol még véletlenül se lövik hátba a birodalmi katonák Lukeot. "Hibát" mindenben lehet találni.

Úgyhogy én inkább azt mondom, hangolódjatok rá és nézzétek :)


10. Az utolso szamuráj (2011-11-09 18:27.30) aaaaa
Szóval,ez a Tony Jaa nevű ürge igen sok mindent tudhat a harcművészetről,betonkemény faszi lehet.Egy élet munkája van tudásában,lemondások,fájdalmak,akaraterő,szóval minden,amiért csak fel lehet rá nézni--ilyen szinten.
Hogy milyen béna színész,csak rejtett számos telón mondanám meg neki,vagy ha le van kötve keze-lába,de akkor is messziről,mi van ha lefejel.
Ez a film itt...hát hu.Sőt huhuhuhu.A fightok gyönyörűek,és megint jólesően lehet mosolyogni azon,mikor az elején egy Paco rajongóklubnyi ember körbeveszi,míg Jaa 1-2 emberrel verekszik,a háta mögöttiek lelkesen pörgetik a botot vagy fegyvert,de nem tesznek támadó mozdulatot,ilyen...udvariasabb rosszfiúk.Van,aki pl mögötte feléje is lépdel,de aztán inkább visszasasszézik,mert integetik neki a rendező mögül,öcsém,te a 23-as kitekert kezű vagy!!!..mit mész oda nyolcadiknak,nem lesz rízs!!..így hát szegény harcosunk búsan visszalépdel,vár néhány lepusztított tettestársat,osztán bummm!...fejbesameszolják,kettéköpik,keresztülhugyozzák és úgy nagyjából nem cserélnénk vele,amit kap attól az energiamókustól.
Szóval,kár realizmust keresni,hogy Jaa mennyi emberrel elbír,azok a mukik majdhogynem olyan szinten mozognak,mint ő.Egyiknek se mondanám azt,baszd meg a thai rízseteket...főleg miután imádom.
De mikor elkezdődik valami spirituális baromság a moziban...medve anyám,mintha Tarr Béla filmjeiben egy John Woo féle halálbalett lövöldözés kapna helyet.Kedvenc jelenetem,mikor a kamera kicsit kimegy oldalra,és Tony feje mögött no melyik szobor mosolyog??....Eltaláltad.Igaz,ő nem volt ilyen villámgyors.(már a szobor...)
A történet olyan szinten baromság,hogy képtelen működni, és mintha egy fantasy ócskaságot bámulnánk,varjakkal,időben vissza ugrással meg elefántokkal.Jaa lehet,egyszer félrelépett egy jobb seggű elefánthölggyel,mert a szárazföld legsúlyosabb állatai minden munkájában szerepet kapnak(Ha valaki ide írja a valós okot,hogy felhomályosítson,költözzön be hozzá WW Christopher)Amúgy a film végén néhány kaszkadőr bátorsága előtt le a kalappal,akik elefánt lábai elé zuhannak,mert mikor 4 tonnával rád lépnek,hiába kér az elefánt udvariasan bocsánatot,az már nemigen érdekli az ép kilapított-megnyomorított delikvenst.
A fekete füst meg....néztem ezt a filmet,és próbáltam rájönni,az alkotók beanyagoztak,vagy mi???Ki találta ki ezt a baromságot,és Tony honnét találta ki,ő most mélyíti karakterét(ami amúgy se állt többől,mint egy hadonászó harcosból.).Lehet,időszerű tényleg kolostorba vonulni,kicsit tekeri az imamalmot,kitalálja,hányadik reinkarnációja akárkinek,aztán vissza a filmekhez.És könyörgöm,ne spóroljon a forgatókönyvírókkal,még egy akciófilmnél sem árt!
De tiszteletem jeléül meg az elefántok miatt 3 csillag.


9. Gerbo777 (2011-10-24 00:09.25) aaaaa
u.i: NEM AJÁNLOM senkinek!!!


8. Gerbo777 (2011-10-24 00:05.49) aaaaa
Na az első részt láttam az egy egész jó film volt, másodikat nem láttam ,ezt meg 13 perc után kikapcsoltam ,mert egyszerűen megfogalmazva egy SZAR film!


7. Variocsana (2011-10-23 18:36.15) aaaaa
Nos, az első részből csak az akciójeleneteket láttam, a másodikból semmit...
De ez itt nagyon gyenge. Megint próbáltak színészkedni, történetet erőltetni bele, a jó verekedések elmaradtak, helyette lett mérges nézés, simogatással és tánccal ölés és a filmhez nem illő zenei darabok... a spirituális vonásokról szót sem ejtek, akkora hülyeség.
Lehet Tony Jaa-nak tényleg kolostorba kéne vonulnia, ahogy azt nyilatkozta a film sikertelensége esetén...


6. Mozibuzi (2011-10-23 18:23.20) aaaaa
Szerény véleményem szerint a rendezőnek van érzéke a látványos képek megkomponálásához, de elég lenne, ha csak reklámfilmeket csinálna.
Az egész filmben a legértékelhetőbb az volt ahogy az elefántokat használni tudták.


5. Beszko (2011-10-22 21:10.34) aaaaa
Hát az előzőeket imádtam(bár azokban is volt kotyvasz). De ebben a 3. részben nagyon öszekuszálódott pár dolog.És most a hihetetlen harcejelentetek sem pótoltak.(pláne hogy nem is igazán volt a filmben) Egyszer muszály megnézni hogy be legyen fejezve a történet de bevallom nekem sem tetszett igazán.


4. Gabe33 (2011-08-06 12:56.00) aaaaa
Kétségtelen....a legrosszabb filmje!!! A film eleje jól indul de aztán lehül elég sokáig... Az akciók jók de kevesek + a sok kamu a filmben... 4 csillagot adtam volna rá de mivel ilyen mértékü kamuk vannak benne így még a 3csillagot is alig adtam meg neki...
Am korábban is írtam erre a filmre hogy mely jelenetek akasztottak ki engem. Szerintetek elképzelhető h letörölték h ne áruljam el azt h mik voltak benne??Mert nincs itt amit írtamrá vagy 1 éve lassan már...


3. DEN (2010-11-14 21:40.44) aaaaa
Csk Tony Jaa miatt kapja meg az 5 csillagot. Bár sajnálom, hogy megbukott a film(Azt nyilatkozta ha ez a filmje megbukik örökre visszavonul és kolostorba megy) és hogy összeveszett Prachya Pinkaew-el (aki a nagyszerű Ong Bak 1-et és a mégtökéletesebb Tom Yum Goongot valamitn rengeteg jó filmet adott nekünk). Kár Tony Jaaért pedig azt hittem, hogy évről-évre egyre jobb actori filmet láthatok a prachya Tony párostól. KÁR ÉRTE. Szerintem Tony Jaanal nincs jobb harcos és artista.


parfumeshop.hu banner

2. Vervunhive (2010-11-13 21:53.30)  
SPOILERES IS LEHET!!!!
Teljes csőd. Tony Jaa azt hitte, hogy tud színészkedni és még arra is gondolt, hogy a sokkal kevesebb akció jót tesz a filmjének. Hát nem. Ez ebben a formában baromi gyenge. A szenvedős jelenetek a csaj táncikálásával meg külön felérnek egy kínzással.


1. Kisjon (2010-11-13 20:55.53) aaaaa
a trilógiává bűvölő ong bak legrosszabb darabja ez. a zseniális első rész után következett egy közepes szintű második rész. a harmadik részt a totál csődtől és a leégéstől már csak tony jaa pár perces filmvégi akrobatikus harci jelenete menti meg. a filmben már több volt a misztikum és a fantasy mint egy harry potter filmben. én nem ezt vártam ettől a filmtől hanem sokkal több akciót, akrobatikát, látványos harci jeleteket nem ezt a történetileg semmilyen, fantasy elemekkel teletűzdelt szarságot. iszonyatos nagy csalódás, csakis az utolsó 10 perc ér valamit. persze lebeszélni senkit nem akarok róla, mindenki tekintse meg a szemével és várom a kritikákat. remélem nem csak én leszek egyedül akinek ez a film egy nagyon nagy fantasy kotyvasz lett.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekFehér Tyson, 2014-08-02 15:3815 hsz
KeresemGyozo49, 2010-12-22 12:451 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
 
Ong Bak 3. - A leszámolás adatlap
Eredeti cím: Ong Bak 3
Évszám: 2010
Rendezte: Tony Jaa, Panna Rittikrai
Szereplők: Sorapong Chatree, Tony Jaa, Nirut Sirichanya, Dan Chupong, Sarunyu Wongkrachang

További információk

Szereplők fórumai
- Tony Jaa - Vélemények
- Tony Jaa - Kérdések


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk