Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Amerikai pite
- Paramount Network, 00:25
A jó eszkortlány hallgat
- Film4, 01:40
A komikus
- Film+, 01:45
Non-Stop
- Filmbox Premium, 01:45
A mestergyilkos - Feltámadás
- Mozi+, 01:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
2022-es választás
Rock zene
Versek!
Akik Szeretik a Comedy Central-t.

További fórumok

Utoljára értékeltétek
211-es cella aaaaa
Blu Mankuma aaaaa

 

Fórum - Már megint Te?! - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
57. Roxi88 (2023-08-23 21:30.33) aaaaa
Simán nézhető. Bár nem szórakoztam rajta. A szekáló csaj elejétől unszimpatikus volt, mikor már kedveskedett főleg. Érezhető volt, hogy megjátssza magát. Jamie és Sigourney is jók voltak, és a fenti cikktől eltekintve szerintem pont, hogy Sigourney fiatalos volt. Amúgy a 2 színésznő a premierre direkt ugyanolyan ruhát vett fel. Volt pár cameo: The Rock, Catherine Bach a Hazárd megye lordjaiból (Daisy), 3 színész az Egyről a kettőre sorozatból: Patrick Duffy, Stacy Keanen és Christine Lakin.


56. Thoams (2021-04-18 09:43.22)  
A két rivális csaj tányért dobál egymáshoz, majd meg ölik egymást, aztán az egyik megszolal. " kész! befejeztem veled" és megfordul és háttal mégegyszer mondom HÁTTAL leül az ellenségének és nyomogatja a fájo lábát. mégis mire számit? hogy az ellensége nem fogja hátulrol megtámadni ismét? egy fogyatékos se csinál ilyet mert abban is van ösztön :D



55. Zsol-tee (2014-02-04 13:52.08) aaaaa
Khmmmmm.....:))))A Mar megint te?!cimu film szerintem se lett tul jo...Eleg gyenge eresztes az biztos!:)A film legelejen meg csak-csak volt egy kis mosolygasra okot ado jelenet:),de aztan...a film atment unalomba...A humornak meg a nyomat sem lehetett felfedezni a filmben ezutan...A ket foszereplo leanyzo miatt ket csillag,de egyebkent nem nagy veszteseg kihagyni ezt a filmet!:)))Gyengusz!:)


54. Tömö (2013-03-15 20:20.45) aaaaa
kettes alá.. más nem tudok írni erről a filmről.
Nem bírtam végig nézni....az elejét meg csak azért néztem-hallgattam, mert nem volt erőm felemelni a távkapcsot...


53. Orsi (2012-12-30 19:40.43) aaaaa
Kegyetlen rossz, nézhetetlen picsáskodás. Jujj nem, ezt még egyszer biztos nem.


52. Mulika2 (2012-11-02 02:26.22) aaaaa
Csöpögős, nyálas, amerikai gejtenger. Sigourney Weaver meg a szöszke csaj játéka miatt gyenge 2*.


51. Mytia (2012-02-11 17:24.08) aaaaa
Amikor megláttam a trailert, felcsillant a szemem, hisz néhány kedvencem szerepel a filmben - Bell, Curtis, Weaver.
Egy szürke kis csaj, akit a suli legmenőbb lánya terrorizál, idővel elhagyja gúnyolódása tárgyait, és felnővén, megbecsült ember lesz. Az élete szépen halad, míg hőn szeretett bátyjáról meg nem tudja, hogy nősülni akar. Ez még nem is lenne baj, csak hát a leendő ara nem szimpi, mert ugyanaz, aki tinédzserként piszkálta. Miután főcsajszink kezdi megemészteni a dolgot, felkészül a nagy találkozásra. Ám egykori ellensége nem emlékszik rá...egy darabig. Hamarosan kezdetét veszi a csipkelődés, amibe nem ártott volna néhány jó, és ütős poént belevinni. Hisz vígjátékról beszélünk, ami sajna tele van klisével, és sablonnal. Na, de nem elég a két csirke "kakaskodása", kell még a sztoriba a tyúkanyók - akik koruk ellenére nagyon jól tartják magukat - viadala is, ami elég gyenge, és kiábrándító.
Az alaptörténet nem rossz, a szereplők játéka jó, csak a "víg" részt hiányoltam a forgatókönyvből. Csak a nagyin mosolyogtam néha...na meg Patrick Duffy feltűnésén. Nem egy nagy fiim, de unaloműzőnek megfelel.


50. Luika (2011-12-12 12:07.12) aaaaa
Látom sokaknak nem tetszett! Igazából az is sokat nyom a latba, hogy ki hol nézi meg a filmet! Én munkaidőben néztem, egy uncsi szombat este, és örültem, hogy nem csendben kell üldögélnem! Na ehhez képest felüdülés volt!Moziban, lehet nem lett volna elég.


49. Luika (2011-12-12 12:04.21) aaaaa
Nekem tetszett a film, részben Jamie Lee Curtis, És Betti White miatt, mivel őket nagyon jó színésznőknek tartom!Hatalmas volt a pompomlányos és a fürdőszobai jelenet! :D
Az előttem szólóval egyetértek, hogy Marnie karakterébe belefért volna, hogy szerelembe essen. Többet kellett volna foglalkozni ezzel.CSak még teljesebb lett volna tőle a sztori!


48. Afrodita (2011-11-03 17:31.59) aaaaa
Egyszer nézhető, most kifejezetten jólesett. Szerintem is kellett volna bele Marnie és Charlie közötti kapcsolat részletesebben.
A nagyika jó volt :P Sőt, talán ő volt a legjobb az összes közül.
A sztori is tetszett, bár végig Marnie oldalán álltam :)


47. Independence (2011-10-05 11:03.59) aaaaa
Felhőtlen szórakozás reményében roggyantam le a fotelba, direkt nem is olvasgattam előre a filmről véleményeket, kellett volna.

Hát már maga a téma, az sem ígért túl sokat, de a két "nagy név", akiket tisztelek és kedvelek, reménnyel töltöttek el, hátha.
De nem!

Csapnivaló egy darab, a világon semmi pozitívumot nem tudok belőle kiragadni.
Olcsó közhelyek, unalomig lejátszott, ráadásul más filmekben korábban jobban lejátszott poénok, sematikus, semmit mondó, üres történet.

Persze, tudjuk, az iskolai megaláztatások, a pattanásos, fogszabályzós évek, és a gonosz iskola szépe, aki közben Teréz anyává nemesült, gyors jellemfejlődés, hisz alig néhány év alatt, mindezt még soha nem láttuk, egy filmben sem, sokkolóan újszerű...
És szegény vőlegény, aki ráadásul annyira jellegtelen, annyira észrevehetetlen, annyira semmi, oly unalmas, hogy ha ilyen jó nő lennék, mint a kis sötét hajú bige, hát korbáccsal sem lehetne hozzákényszeríteni.

Egy-egy pillanatra bevillan valami, köszönhetően a két színésznek, mert nagyjából ketten sorolhatók ebbe a kategóriába, ebben a "műben", mikor a nagy családi örömködés közepetett belibben Weaver, még mindig milyen jól néz ki, azannya!, nos rögvest eltereli a figyelmünket a mellette színészkedőkről.
Igen, hát ilyen, ha valakinek van jelenléte, kisugárzása.Még a legblődebb közhelyet is képes a "relativitás elmélet" magasságáig emelni.Odafigyelünk rá.

Curtis pedig, néha..., azok a kedves fapofák, amikkel elad egy "lefröcsköltem magam a fürdőben" jelenetet, látszik nem rajtuk múlik!

Mellesleg külön poén, ha az ember lerúgja lefolyó szifonját, azzal nem csinál árvizet, abból nem dől sugárban a víz az ember pofájába.Abban ugyanis nincs nyomás!
Ha visszabiggyesztjük a szifont, egyből sivatagi szárazság. :)

Hát legalább kérdeztek volna meg egy vízszerelőt, hogy is van ez!

Nagyon tré film.
Csatlakoznom kell az alattam szólóhoz, egy elfogadható jelenet, na, talán még egy, mikor vízbe taszítja egymást az örömnagynéni és az örömanya, ott van úgy még három perc, talán...

De nincs film tanulság nélkül!

Sigourney Weaver hozzávetőlegesen ötször jobb nő, mint amilyen pasi, az életkorban hozzá hajazó Bobby Ewing, egy évben születtek.
Patrick Duffy (a Bambi díj büszke tulajdonosa, na ha ezt miss Bambi meghallja :D) megöregedett, a derék Ripley, pedig bizony még mindig jó bőr.


46. Az utolso szamuráj (2011-09-08 17:46.11) aaaaa
Borzalmas volt.
Komolyan,ez a történet aki előtt valami újat mondott,azt most engedték ki az albán árvaházból,ahol még TV előfizetés sincs,nemhogy DVD lejátszó.Annak a csajnak,aki végig visongta az Unborn-t,olyannyira baszható segge van,hogy elképesztő,de hogy a néhány,valóban jobb színész miért gondolta,neki ide alá kell írnia...tudom,pénzért,de akkor is.
Szeretem és tisztelem Jamie Lee Curtis-t és Sigourney Weaver-t ,mert mindkettő kemény csajszi,még tetszenek is-Curtis kisasszony teste meg fiatalkorában,te jó ég!!-de ide még az ő rutinjuk is kevés volt.Újrahasznosított poénok,viccesnek gondolt helyzetek és Langelus-i tréfamorzsák:kb ennyi a nívó.Van benne 1 perc értékelhető egymásnakesés is:gyanítom,azt nem a forgatókönyvíró szülte meg,egyfajta önkéntes színészi lázadás volt szegény actorok részéről,amúgy a 2 fiatal csaj közti szópárbajra gondolok.
1 perc...a film ennél lényegesen hosszabb.Sajnos.Csak 2 kedvenc színésznőm miatt nem 1 csillag:hogy pedig valaki még a cameo-dolgokat se tudja jól kihasználni filmjében,no az végképp szegénységi bizonyítvány.
Az ilyen darabokért valóban illik szidni az álomgyárat.


45. Zsozsizseni (2011-09-08 16:58.19) aaaaa
Ez olyan jó film lehetett volna, de az első 5 percet kivéve nagy csalódás volt az egész.
Klisés, és giccses volt, a családbeli részek émelyítően sziruposak, meg a belecsempészett szerelmi szál Marnie és Charlie között szerintem több figyelmet is érdemelhetett volna, mert így csak egy újabb felesleges adalék.
És az hogy J.J.-t ennyire istenítette mindenki eléggé kiborított; az időkapszulás jelenetnél éreztem először úgy, hogy Marnie mégis csak fontosabb nekik, mint J.J.


44. Gerophila (2011-08-09 18:30.47) aaaaa
Az elején még bizakodtam, de azután az utolsó reményem is elszállt...
Ez a film egyszerűen fájt!
Annyira szörnyű a történet, a párbeszédek, a színészek (akiket egyébként nagyon tisztelek, de itt ha akartak volna se tudtak volna domborítani)
óóóó, hogy inkább hagyjuk.


43. Villers (2011-07-22 22:49.51) aaaaa
Sablonos, egyszer nézhető film, már az elején borítékolható véggel... Pedig a szereplők alapján én jobbra számítottam...


42. Eagle91 (2011-05-12 14:29.09) aaaaa
Sajnálom Andy Fickman-t,mert egy ilyen forgatókönyvből ez volt a maximum amit ki lehetett hozni.A színészi gárda pedig adott volt, hisz sikerült olyan neveket megszerezni,mint Sigourney Weaver vagy Jamie Lee Curtis és hozzájuk jött még a gyönyörű és mostanában igencsak felkapott Odette Yustman,valamint Marni szerepére a bájos Kristen Bell.Nem azt mondom,hogy mindenki élete legjobbját nyújtotta,de a színészi alakítások terén nem lehet sok okunk a panaszra.Kristen pedig a Veronica Mars óta nem tudja igazán bizonyítani,hogy jó színésznő ennek ellenére sokak örömére egyre több tengerentúli produkcióban tűnik fel.Én csak azt bánom,hogy nem minőségi darabokban :S.
Talán a legnagyobb gond,hogy a film eredetileg vígjátéknak van feltüntetve,de a mókás jelenetek sajnos roppant kevés nyomot hagytak maguk után.Aztán említést kell tenni a film kiszámíthatóságáról,persze az ilyen kategóriájú filmektől senki sem vár óriási fordulatot,de számomra kezd unalmas lenni a folyton ugyanolyan végkifejlet(happy end).Jóval többet vártam...


41. Jason13 (2011-04-26 14:03.04) aaaaa
Már megint egy ilyen film?!Láthattunk már rengeteg ilyen produkciót,hogy erre mi szükség volt?Nem tudom.Az alkotók biztos azt gondolták,hogy milyen jó lesz Weaver kisasszonyt és Curtist egy filmbe belerakni.Hát,ők azt hiszem többet érdemeltek volna,mint egy iszonyatosan giccses,sablonos csaj vígjátékot.
Mi a történet?Van egy csaj,akit a gimiben kigúnyoltak,kiközösítettek és megaláztak.Az ő bátyja esküvőjére érkezik haza,a mennyasszony az a bige,aki pokollá tette hősnőnk életét.De még az anyja is összetalálkozik régi ellenségével,ez aztán a fordulat!
Attól,hogy a történet,olyan,amilyen,ez még lehetne egy szórakoztató limonádé.De nem az,mivel nincsenek poénok,nincsenek szerethető karakterek és a cselekmény sem vezet sehová.
A film értékelhető momentumai közé a két öreg róka,Weaver és Curtis tartozik,akik próbálnak emelni a mű színvonalán,de nem jön nekik össze.Odette Yutsman is a pozitívumok közé tartozik,de nem azért,mert olyan jól alakít,hanem mert elképesztően dögös.
A főszereplőnk Kristen Bell,aki valami iszonyatos rossz színésznő.Amit itt leművel,közel áll a botrányhoz.Mellesleg megsúgnám,ő a főszereplő,akivel szimpatizálnunk kéne,nekünk nézőknek,de ez lehetetlen,hiszen annyira szimpatikus ez a liba,mint a zsaru,aki pár nappal ezelőtt bírságolt meg.
A befejezés igazi giccs,amitől majd kidobtam a taccsot.
Szörnyű vígjáték ez,jobb lett volna,ha a két zseniális színésznő(Weaver és Curtis)egy minőségibb filmben válal szerepet.


40. Weser (2011-04-18 18:52.28)  
Nem lett a kedvenc vígjátékom, de azért tetszett. A történet nem valami nagy szám, de legalább jól van tálalva. Jót tett a filmnek, hogy több ismertebb szereplő is játszik benne. Még az is közrejátszott abban hogy jónak tartom a filmet, hogy a főszerepő csaj (Kristen Bell) tetszik.


39. Zoltan0804 (2011-04-07 18:09.37) aaaaa
Nekem kellemes kikapcsolódást nyújtott bő másfél órára! Egyszerű történet, itt-ott egész jó poénokkal! Egy hosszú, fárasztó munkanap után nekem tökéletesen megfelelt!


38. Sötétszív (2011-04-01 00:53.30) aaaaa
Andy Flickman filmjével az a baj, hogy semmi eredetiség nem szorult bele. A történet vezetés a százszor elkoptatott romantikus filmek nyomdokain halad. Kristen Bell helyes, de az igazán jók Jamie Lee Curtis, és Sigorney Weawer ebben a filmben. Van benne néhány jó poén, de a többi felejthető. Hányszor fogják még ugyanazt a történetet elmesélni? Hollywood Ébresztő!!!!!


37. Lovera30 (2011-03-31 15:18.38) aaaaa
Teljesen átlagos film,egyszer nézhető,/vasalás közben/ ....
Sokat dobott rajta Jamie Lee Curtis és Signorney Weawer. De a végén ez a mami poén már sok volt..


36. Vizsluszka (2011-03-12 13:00.24) aaaaa
Ha nem lenne Sigourney Weaver az egyik kedvenc színésznőm, akkor gondolkodás nélkül 2 csillagot adtam volna erre filmre,de bizony a Gorillák a ködben óta rendületlen híve vagyok a hölgynek, szóval megadom a hármast.
A történet szerintem egy jó nagy marhaságon alapszik, de nézzük csak... A főszereplő leányzót, Marnie-t anno csúfolták a gimnáziumban,de ő ezen túltéve magát sikeres pr-os lett. Eddig rendben van,a hülyeség ezután jön. Kiderül,hogy imádott bátyja, pont azt a lányt akarja feleségül venni,aki mindig élen járt az ő szívatásában. Ezt persze Marnie nem hagyhatja szó nélkül, és elfuseráltabbnál elfuseráltabb módszerekkel próbálja meghiúsítani a nászt. Lehetett volna ez egy átlagos romantikus vígjáték is, de nem lett az. A szereplőket jóformán csak a régi sérelmeik érdeklik és képtelenek előre tekinteni, csak az motiválja őket,hogy minél jobban keresztbe tudjanak tenni a másiknak. Engem személy szerint ez idegesítette a legjobban. A főhősnőt alakító Kristen Bell tűrhető, szinte ugyanazt a karaktert hozza,mint a szintén tavalyi Minden kút Rómába vezet című filmjében (az se volt nagy szám). Sigourney Weaver és Jamie Lee Curtis hozzák amit kell, de ők tudnak ennél milliószor jobb alakítást is prezentálni. A többi szereplő pedig elég szürke ahhoz,hogy holnap már a neveikre se emlékezzünk.
Végeredményben: 3***, de csakis a fentebb említett ok miatt amúgy, szigorúan 2**.


35. Bedecs.hu (2011-03-06 19:21.26) aaaaa
Gyenge poénok, 2x tudtam igazán nevetni rajta a többi max mosolyt csalt ki belőlem.


34. Csontos01 (2011-02-19 22:42.51) aaaaa
Szerintem semmi gond nincs ezzel! imádom Jamie Lee Curtist, csak miatta néztem. és egyáltalán nem mondom a filmre hogy rossz. tipikus amerikai história:D egy zsibbasztó nap után ez tökéletes!!!:)


33. Tavita (2011-02-13 22:42.32) aaaaa
Szerintem nem rossz. Hihetetlen , hogy Jamie Lee Curtis-nek még most is milyen gyönyörű alakja van. A színészi teljesítmény mellett ezek persze eltörpülnek.


32. Ninilss (2011-02-13 20:41.12) aaaaa
nem egy nagy durranás...


31. Clairette (2011-02-12 14:56.40) aaaaa
Hatalmas sztárparádé! Kár, hogy csak ennyi....


30. Csuti7 (2011-02-09 15:27.46) aaaaa
hol tudom megnézni vagy letölteni szinkronosan?
Amugy szerintem nagyon jó film lehet. :D Kristen Bell-t pedig nagyon szeretem :)



29. Agneta (2011-01-24 16:48.12) aaaaa
Ezen az estén nem akartam semmi komoly filmmel terhelni magam, azt kaptam, amit szerettem volna: kikapcsolódni, szórakozni. Ez egy kellemes kis filmecske, több jó színész játékával tarkítva.


28. Teknősbéka (2011-01-10 15:48.21) aaaaa
jobbra számítottam. az összes vicces jelenetet belepakolták az előzetesbe, plusz a kedvenc zenémet is és azt vártam egész film alatt de nem volt :S
a film csúcspontja számomra mikor a két nagyi meglátja egymás a lagziban :D bár az is kiszámítható volt


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekRoxi88, 2023-08-23 21:3057 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk