Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Zoolander, a trendkívüli
- Moziverzum, 09:00
Egy zseni, két haver, egy balek
- AMC, 09:15
Boldog születésnapot!
- Magyar Mozi TV, 09:40
Kémesítve
- TV2 Kids, 10:00
Nyár Burgenlandban
- Film4, 10:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Asszociáció
Szólánc
Mire gondolsz most?
Dolgok, amik nagyon idegesítenek

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Halálos hallgatás aaaaa
Jefferson White aaaaa

 

Fórum - Hull-a-rabló (2007) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

13. Emylio (2021-08-21 14:20.14) aaaaa
Ez egy fek(a)ália.


12. Az utolso szamuráj (2020-12-15 22:18.02) aaaaa
Minden feka olyan arccal szaladgál a filmben, mint akiknek szorulása van, a főszereplő pedig Vin Diesel zsírdisznó mostohatesója. A zsaruk olyan hülyék, hogy tudják, jön a Tesco kupon zombihadsereg a teljes 13 tagságával,de kint maradnak juszt is, hogy bezombuljanak, okot adva a pálcikás búcsúban lőtt maszkok felhasználásának. A mondatok, az izgalom, a..... Édes jó istenem, múltkor végignéztem egy Győzikével agyonterhelt Belevalót, az jobban tetszett, pedig utána percekig csak bámultam magam elé a sokktól.



11. Arpimokus (2012-10-21 22:42.06) aaaaa
Ez kuka. Nem film.


10. Erwine (2012-02-12 08:16.19) aaaaa
1x nezhetö


9. Zoltan0804 (2011-11-26 14:30.35) aaaaa
PÁr véleményből arra számítottam, hogy ez egy nagyon rossz film lesz! Mégis megnéztem, és lehet azért mert nem vártam sokat, nem tűnt ez annyira rossznak! Szerintem átlagosnak elmegy, és egyszer meg lehet nézni!


8. Weser (2011-11-03 10:24.37)  
Finoman szólva sem lett a kedvenc zombi filmem ez. Már amennyire ez zombifilm. Ugyanis a film játékideje 72 perc, (ennél rövidebb rendes horrorfilm amit én láttam az a Mennyből az ördög volt, persze ha nem vesszük figyelembe a végefőcímét) ebből a film első 40 percében nincsenek zombik, hacsak a nyitójelenet kapkodását nem számítjuk annak, van helyette idegesítő rap zene, béna történet, sablonos, átgondolatlan megoldások, stb. A film utolsó fél órájában előkerülnek a zombik. Vér és brutalitás nincs nagyon a filmben, legalábbis annyi nincs, mint amit egy zombirajongó elvárna, ehelyett vannak lövöldözések, fura párbeszédek stb.
A színészi alakítások gyengék, csak esetleg a rendőr csajt leszámítva, ő nem volt rossz, a zene förtelmes, a történet nulla, a film erőszak faktora alacsony. Mégis valamiért elvoltam ezzel a filmmel, attól függetlenül, hogy nem jó.
Mivel gyűjtöm a horrorfilmeket és természetesen a zombifilmeket is, ott van a gyűjteményemben, de csak az elfogult zombifilm rajongóknak ajánlom a megtekintését, esetleg, mert tényleg nem jó.


7. Dant (2011-10-29 18:26.11) aaaaa
Rossz volt.
Mást nem is szeretnék írni róla.


6. Rapid1800 (2011-08-15 23:57.32)  
Hatalmas trágyadombbal egyenlő ez a film.


5. Saint alexis (2010-09-27 18:55.00)  
Nana, a zene tiszta jó volt..


4. Jason13 (2010-09-27 14:12.23) aaaaa
Ezt a filmet lehet nem kellett volna megnéznem.Vannak azok a gagyi filmek,melyek amatőrségükkel megnevettetik a nézőt.Az ilyeneken lehet szórakozni,ha lemegyünk alfába.Na,de kérem szépen,ez nem olyan!Az alkotók annyira komolyan gondoltak mindent,hogy a film egy idő után saját maga paródiájává válik.
Az az alapszituáció,hogy pár rabló elmegy egy kisvárosba,hogy kiraboljanak egy bankot.Ha nem sikerül nekik a művelet,a dagadt gengszterfőnök nagyon be fog rájuk rágni.Ezért elhízott fekete gengszterfőnökünk megbíz egy igazi profit,hogy ő segítse a kretén bandát.Kopasz kigyúrt faszikánk el is megy szétnézni a városba.Kopasz barátunk engem Vin Dieselre emlékeztetett.Ha nem lenne kis pocakja és szemüvege,azt hittem volna,ez tényleg benzinkutas barátunk.Na,a Vin Diesel imitátor betér egy fegyverboltba,ahol a boltos faszi elmondja neki,éjszaka vámpír-zombik fogják ellepni a várost.Ál-benzinkutasunk nem hallgatja sokáig a vakert elmegy a bankba.Az odavezető út során összemelegedik egy rendőrnővel is.Míg Kopasz barátunk csajozik,a kretén banda betámadja a bankot.Sajnos addig szaroznak,míg besötédedik és megérkeznek a fenevadak.Na,a zombik sminkje nem áll másból,mint egy kis vérfestékből és egy kontaklencséből.A kis csapat kisebb-nagyobb veszteségekkel,de túléli az éjszakát.A látvány borzalmas.Néha halljuk a fegyverek hangját,de tisztán látszik,hogy nem is lőnek vele.A színészi játékról annyit,hogy senki nem játszik elfogadhatóan.A film elején megismerünk egy önfejű rabló srácot.Neki lehetne szurkolni,de a film második felében csak ripacskodik.Vin Diesel imitátorunkról annyit,hogy míg barátai ellenőrzik,minden be van e zárva,ő addig leül egy kanapéra és elbeszélget az önfejű sráccal,miért is lett bűnöző.Olyan drámai,nem?A zene szintén pocsék.Néhol kifejezetten idegesítő.
Megéri nem megnézni ezt a filmet.


3. Saint alexis (2010-09-26 23:18.12)  
Ez egy szuper film volt, mindenkinek ajánlom!!



2. Randal (2010-09-26 23:14.07) aaaaa
Hát... nem egy jó film :)

Éles műfajváltás van a filmben, kezdődik gengszternek, aztán átmegy zombihorrorba. Ezzel önmagában nem lenne sok gond, az viszont probléma, hogy az alkotók egyik műfajhoz sem értettek igazán. A gengszter vonal szörnyű erőtlen, nélkülöz minden professzionalitást. A rablás terve gyermekded, primitív, a karakterek egyszerűek mint a szög, a szövegek erőltetettek. A horrorfilmes vonal olyan, mint egy kliséraktár, innen-onnan összeszedett ötletekkel dolgoztak minden kreativitás nélkül. Oké, a csak teliholdkor támadó zombi az ritkaság, de ennek is csak funkcionális, nem kreatív okai vannak szerintem (egyszerre akartak zombikat és elszabaduló poklot).
Szóval amire a film épül (műfajváltás) az nem működik, innentől nincs sok esélye a filmnek - de sajnos a problémák sora itt még nem állt meg.
Az elmesélt történet semmi különleges, kudarcba fulladó bankrablás. Annyi az extra, hogy most nem a rendőrség, hanem a zombik okozzák a problémát - ötletnek ötlet, de szerintem kevesen mondanák zseniálisnak, vagy akár "okénak".
A filmnek nincs normális dramaturgiája, nem lehet látni egy ívet, amit követne. Történik ez aztán történik az, a kettő között nincs semmi. Szedett-vedett, semmi sincs rendesen előkészítve, nincsenek előreutalások vagy lebegtetett dolgok, megválaszolásra váró kérdések. Nincsenek olyan karakterek, akikkel azonosulni lehetne, de még olyan sem, aki különösebben szimpatikus lenne - a filmben nincs semmi, amiért igazán izgulni lehetne, aminek egyenes következménye az unalomteli filmélmény.
Persze az izgalom jöhetne a képi síkról is. Látványos, nagy jelenetek, ötletes, meglepő vagy érdekes megoldások. De ebből sem kapunk sokat - az alkotógárda a végső nagy hentelésre spórolta az összes anyagi és kreatív energiáját, de a zombik nullák voltak (egy jégkék kontaktlencse és egy nyaktájékon szétpukkasztott vérkapszula volt minden maszkírozás), az akció pedig az összevissza lövöldözésben és a késes hadonászásban kimerült.
Nincs történet, nincs izgalom, nincs látvány - van viszont egy szép csokor logikai hiba.
A zombivadász karaktere önmagában egy kalap rettenet. Katasztrófába fulladt az állam katonai kísérlete, elszabadult egy rakás zombi, erre EGY ember megy utánuk? Ez az EGY ember pisztolyokkal meg késekkel (és alkarra erősített lábszárvédőkkel...) akarja kiirtani egytől egyig az ÖSSZES zombit? És amúgy meg mi a fenének nyit fegyverboltot? Plusz, egy vadidegen akárkinek elmeséli a zombis történetet, amikor az elvileg egy szupertitkos katonai kísérletnek a folyománya?
Az nemigazán derült ki a filmből, hogy a város tudott-e a zombikról. A bankrabláshoz kiérkező rendőr úgy tűnt, tudott róla, a rendőrnő viszont nem. Hogy van ez? Ha tudtak a dologról, akkor hogyhogy nem volt szellemváros az a hely, miért maradt mindenki ott? Ha nem tudtak róla, akkor a rendőrfőnök miért parázott a napnyugtától?
Hogyan lehet, hogy HÁROM ember legyőz szűk téren háromszázhetvenkettő zombit?

Alkonyattól pirkadatig replika ostoba ötletekkel és egy Vin Diesel "hasonmással", értékelhetetlen megvalósításban. B film mániásoknak sem ajánlom, én nem találtam benne semmi extrát.


1. Kisjon (2010-05-21 07:38.07) aaaaa
a rendező elkeserítő próbálkozása, hogy filmmé varázsolja ezt a borzalmat. már a történet is egy borzalom,de a végtelenül gagyi színészi játék mellet még az is eltörpül. ritka egy filmben ennyi rossz színészi alakítás mint itt. főiskolai vizsgafilmnek is kevés, kb 2000 dollárt költhettek a forgatásra és abban már benne van a stáb összes színészének a fizetése is. na úgy is játszanak.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekEmylio, 2021-08-21 14:2013 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Hull-a-rabló adatlap
Eredeti cím: Dead Heist
Évszám: 2007
Rendezte: Bo Webb
Szereplők: Big Daddy Kane, Brandon Hardin, D. J. Naylor, Dominic L. Santana, E-40...

További információk

Szereplők fórumai
- Matt Malloy - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk