Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az apáca
- Viasat Film, 01:15
A bosszú
- Film Mánia, 01:25
Bizonyítás
- Film4, 01:50
Közönséges bűnözők
- Paramount Network, 01:50
Maga a pokol
- AMC, 02:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás
S. O. S. Titanic - Vélemények
Az ördög ügyvédje - Vélemények
South Park (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Szakasz aaaaa
Emily Hirst aaaaa

 

Fórum - Király! (2010) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
90. Eurodog (2022-08-07 19:45.20) aaaaa
Jó kis hülyeség, nem egy nagy film, de szórakoztató.
Amikor megjelent Natalie Portman, és kérdezték töle hogy ki vagy te ? , vagy valami ilyesmi,mondom magamban : "Amidala vagyok, és a férjem Anakin Skywalker, szóval jobb ha vigyáztok magatokra."


89. Thejoker (2018-06-02 18:25.56) aaaaa
Borzasztóan gagyi,csupa erőltetett szar poénnal (legalábbis ameddig láttam)! A két főszereplőt egyébként sem szeretem,de gondoltam adok egy esélyt nekik! Nem bírtam 30 perctől tovább! Kikapcs! 1*



88. Emylio (2013-09-28 15:28.23) aaaaa
A trágárkodás nem mindig pótolja a poénokat, de azért néha vicces. Egyébként egyszerű, bugyuta kis fantázia, ami helyenként egész látványos volt. Egyszer kibírható.


87. Semprini (2012-12-11 13:46.11) aaaaa
Ha úgy néztem volna meg a filmet, hogy előtte semmit nem olvasok róla, lehet hogy csak közepest adtam volna rá én is. Így viszont nem értem ezeket a dühödt kirohanásokat. Ennyire azért nem volt rossz, sőt! Szinte minden percén jól szórakoztam. Nem kedvencem sem Franco, sem McBride, de itt egyikkel se volt különösebb bajom, ahogy a szinkronnal sem, bár McBride-nak talán Kálloy Molnár Péter lett volna az igazi, de Anger Zsolt is jó volt. Igaz, hogy kicsit sok volt a csúnya beszéd a filmben, az altesti poénkodások pedig öt másik filmre elegendőek lennének, de ez csak a miliő és a műfaj miatt volt feltűnő, ma már egy csomó filmben kb. ez a stílus az uralkodó, egy középkori fantáziavilágban játszódó filmnek viszont adott valami egyedi ízt. A filmzene is kimondottan tetszett, a trükkök is jók voltak, Natalie Portman pedig a hab a tortán, az ő megjelenésétől kezdve kicsit más síkra került a film. Korábban is kedveltem és jó színésznőnek tartottam, de egyrészt nem láttam még vígjátékban, másrészt talán még egy filmjében se volt ennyire dögös, ugyanakkor szerethető is volt a figurája. Külön élményt jelentett a DVD extrákon a bakiparádéban látni, ahogy többször is elneveti a komolynak szánt mondatokat.
Maga a film egy nagyon erős közepes lenne, Portman kisasszony (és a túl sok negatív vélemény) miatt azonban megadom neki a négyest.


86. Bellefille (2012-12-01 22:41.18) aaaaa
Akartam végre nézni egy jó vígjátékot. Aztán meg puff, jött ez a film. Lehetett egyszer kétszer nevetni, de nem szeretem azokat a vígjátékokat, amik a gusztustalanságból akarnak poént csinálni. Három *, mert azért volt jó poén benne.


85. Sötétszív (2012-12-01 22:32.26) aaaaa
David Gordon Green egy fantasy- kaland -vígjátékot
rendezett. Szerintem nagyon szórakoztató kis film, bár némelyik poén elég fárasztó. A szenzációstól távol van, inkább a négyeshez áll közelebb. Jó kis effektek voltak benne, és a szörnyek is egész jóra sikerültek. Jobb film mint az Ananász expressz, legalábbis nekem nagyon tetszett. Többször nézhető, agyament egy film ez.


84. Ozzy Junior (2012-10-26 10:58.22) aaaaa
Ekkora agyament baromságot már rég láttam az biztos, de valahogy tudott tetszeni. Zooey Deschanel meg abban a piros ruciban a végén!


83. 1-2 (2012-08-16 21:04.40) aaaaa
kellemeset csalódtam a filmben
eléggé levan pontozva és a hozzászólások se épp dicsérik
vígjátéknak közepes de kalandfilmnek jó
a látvánnyal nem volt gond, a csatajelenetek jól megvoltak csinálva, a szörnyek és liter számra sprickolt a vér
nem hittem volna, h ennyire véres lesz ( mondjuk a vágatlan verziót néztem, amúgy nem tudom mennyire durva)
volt benne pár jó poén is, szóval jó kis film volt, tetszett


82. Kokoryan (2012-07-11 16:26.00) aaaaa
Gyenge! 2 csillagot is csak nehezen kapja meg. Egyszerűen...megint a kefélésből csinálnak végig poént a filmben. Már unom. A paraszt, bunkó beszélgetések a filmben. A perverz varázsló, a minotaurusz álló f..a és utána ott lógatja nyakában. ez nem poén ez undormány. Szegény Natalie, hogy tudott egy ilyen szerepet elvállalni? Csak a látvány ami ér valamit, de az manapság már minden filmben megvan.


81. Az utolso szamuráj (2012-06-14 19:44.18) aaaaa
Hát,a filmet ahogy vártuk,úgy tűnt el a süllyesztőbe.
Az elejét untam,de mert magyar szinkronnal kezdtem nézni:vissza,eredeti nyelv...jé.Így se volt nagy durranás,de azért vigyorogni már lehetett rajta.
Sőt,mást is,kezdett az embernek feltűnni,hogy David Gordon Green és csapata milyen tudatosan humorizálnak a fantasy műfajon,ahogy tették az Ananász-exp.-ben az akciófilmeken.Ám az ott valahogy minden ízében kidolgozott volt,és hiába volt majd minden karaktere hülye, jóindulattal abnormális,mégis működött.Itt valahogy néha soknak éreztem Danny McBride-ot sőt Franco-t is,holott mindkettőt kedvelem(James ifiúrat főleg azért,mert valami képtelen mód válogatja szerepeit,hol egy komoly drámában mutat lélegzetelállítót,hogy utána valami vígjátékban nyomuljon 3 és fél percet.)
Natalie kiegészítő,látjuk a seggét,de nem ilyesmiért tartják színésznőnek,van amúgy még jópár ismert név a moziban,meg is lepődtem némelyiken.Ha esetleg több poént meg értelmesebb forgatókönyvet írtak volna hozzá,biztos nem bukott volna meg,mert az ötlet maga nem volt rossz.
Viszont amiért respect,néha csak úgy ömlött a vér,szó szerint,egész jó kis kaszabolós jeleneteket rettyintettek,és Steve Jablonsky olyan erős soundtrackot írt,ami lazán jobb filmet érdemelt volna.Talán ő vette legkomolyabban feladatát.


80. Gerbo777 (2012-05-28 19:07.25) aaaaa
Nekem tetszett a film, jót szórakoztam rajta :)


79. Scal (2012-04-26 16:41.13)  
Nah így véreznek el a jó ötletek. Komolyan azt akarja valaki, hogy most már huzamosabb időn belül lefejeljem az asztalt. 2001 óta a Gyűrűk Urán kívül, egy normális fantasy nem érkezett, csak ilyen tiniszarok - jó, volt egy Csillagpor, ami azért jóra sikerült -, erre jön egy fantasy light, és beharangozzák, hogy mozi meg minden, erre megbukik, a végén meg szép csöndben kidobják DVD-n. Ráadásul jó emberek, mi a bajotok vele? Egy fantasyban nem fér meg a humor? Ugyan már. Minden évben ki kellett volna legalább egy ilyet préselni, és akkor már nem lenne ilyen siralmas a helyzet.

[link]


78. Tjunior (2012-02-27 13:09.11) aaaaa
Kisebb csalódás.
Csíptem az Ananász Expressz, alapból jó ötlet és a trailer is ígéretesnek tűnt.
Nem is igazán tudom megfogalmazni mi is a probléma, talán az hogy tegnap láttam a filmet, de nem tudok felidézni egy jó poént vagy bármit a filmből, egyszerűen semmit. Rossznak nem nevezném, de semmi sem ingerel, hogy újra megnézzem, totál érdektelen.


77. Az utolsó Filmcézár (2012-01-13 13:33.01)   - (válasz CARTMAN 8 76. hozzászólására)
51.fantasy-kaland-vígjáték
abból lett fasza kaland vígjáték
:D:D


76. CARTMAN 8 (2012-01-13 13:14.22) aaaaa
Tartom magam az 51hszehz ez egy igen fasza kaland vígjáték film:)))


75. Miss bambi (2012-01-13 13:04.14)  
No,írjak is valamit erről a hátszél műről.
Igazából a trailer sokkal jobban odatett mint maga a film.
Persze egy ilyen pár perces bejátszással mindig elhúzzák az ember előtt a mézesmadzagot és ilyenkor könnyen bekapjuk a csalit,hát bekaptam Én is.
Leültem,hogy majd a földet fogom verni,hogy ejj micsoda egy remek film pazar humorral,egyedi témával,kiváló megvalósítással,ráadásul még James Franco is lesz benne,akit ha egy női szem meglát már egyből gerincrevágja magát,de áh.
Őszintén szólva eltelt az első fél óra úgy,hogy próbáltam összerakni a képet meg mindent,hogy most mi is volt,stb.
Volt némi utalás a humor felé,mert tele volt beszólásokkal,de ezeknek a hatását igen kevéssé éreztem,lehetett volna sokkal ütősebb a szöveg is,sőt már-már szélsőséges,mert ha már nyomatják az efféle szöveget,akkor tegyék oda rendesen.
Mocskos szövegek?
Hol?Merre?
Ezek kb. a pukifüsttel voltak egyenlőek,még ezt se tették olyanná amilyen lehetett volna.
Igen gyenge történet,bár még így is lehetett volna valamicskét kihozni belőle,de mégsem jött össze.Ami számomra még azért is érdekes mert a színészek játéka nem volt rossz,de tényleg,egyiké sem,de mégsem volt a várt hatás amit ez talán nyújtani tudott volna,nekem már inkább unalomba fulladt át az egész,mintsem egy kellemes szórakozássá.
Az egyetlen mondat amin a szám csücske mosolyra fordult az az volt,amikor mondta,hogy aki veszélyben van" az egyetlen női petesejt",no,kb. ennyi ami tényleg megmaradt,meg még a trófeabrével a nyakában rohangáló herceg.
Ez is egy olyan film ami csak felesleges pénzkidobás volt,húzták a harangot vele,de nem ütött egy petáknyit sem.


74. Chris92 (2012-01-13 11:00.40) aaaaa
Jaj anyám, hát ez a film minden csak nem király!
Pedig maga az alapkoncepció nem lenne rossz, fantasy-vígjáték mocskos humorral, ám a készítők nem használták ki kellőképpen és egy sokszor unalmas, de inkább ostoba és embertelenül fárasztó fércmunkát sikerült összehozniuk. Ami pedig a keményebb humort illeti na ott aztán jócskán átestek a ló túloldalára, a poénok vagy gyengék vagy fárasztóak vagy szimplán gusztustalanok (mint például a minotauruszos szcéna).
Ha már David Gordon Green akkor inkább én is maradok az Ananász Expressznél, és mindenki másnak is csak ezt tudom ajánlani.


73. Az utolsó Filmcézár (2012-01-12 23:25.27)   - (válasz Miss bambi 72. hozzászólására)
:D Kék osztriga,akkor Cartman:D:D
Hmmmm,romantikus Bambino:)


72. Miss bambi (2012-01-12 23:10.15)   - (válasz Az utolsó Filmcézár 71. hozzászólására)
Nem szándékozom,de ha mégis,há' megoldjuk,leugrunk a Kék osztrigába egy tangóra,pápárápápápárá. :D
*homlokoncsók


71. Az utolsó Filmcézár (2012-01-12 23:06.44)   - (válasz Miss bambi 70. hozzászólására)
Jajj te át ne változz szőke herceggé:D:D


70. Miss bambi (2012-01-12 23:06.03)   - (válasz Az utolsó Filmcézár 69. hozzászólására)
No legyen,éjfélkor.
Hátha átváltozol szőke henceggé ha kapsz egy puszót,vagy fordítva..ah,majd eldöntjük akkor. :D


69. Az utolsó Filmcézár (2012-01-12 23:00.53)   - (válasz Miss bambi 68. hozzászólására)
Holnap éjjel?:P
Aludj jól kis őzike.


68. Miss bambi (2012-01-12 22:53.35)   - (válasz Az utolsó Filmcézár 67. hozzászólására)
Rendben,akit csak akarsz. :)
Nem vörös,hanem véres rózsa...
Jóéjt,..Majd Holnap "látjuk" egymást ha igaz. :-)


67. Az utolsó Filmcézár (2012-01-12 22:47.19)   - (válasz Miss bambi 66. hozzászólására)
Térj,de hozz magaddal jó pár szellem pajtást:)A fehér rózsán szépen mutatnak a vércseppek,akárcsak a friss havon...


66. Miss bambi (2012-01-12 22:42.35)   - (válasz Az utolsó Filmcézár 65. hozzászólására)
Milyen romantikus há' halok meg.
Viszont a holtak éjszakáján visszatérek és bosszútállok ha mégsem lesz elég fehér rózsa,az a kedvencem. :))


65. Az utolsó Filmcézár (2012-01-12 22:35.16)   - (válasz Miss bambi 64. hozzászólására)
Inkább Dr. Jekyll,de nagyrészt Mr. Hyde :D:D
Virággal halmozom majd el a sírodat:D::D
Hülye poén,tudom,de nem maradhatott bennem:)


64. Miss bambi (2012-01-12 22:31.49)   - (válasz Az utolsó Filmcézár 63. hozzászólására)
Dr.Fell?
Ez tök izgi,Te vérátömlesztesz,és kapsz egy Kill Bambit.
Há' erre van szükséged?
Inkább legelésznék tovább a tarka réten,miközben virágokkal halmozol el. :))


63. Az utolsó Filmcézár (2012-01-12 22:26.34)   - (válasz Miss bambi 62. hozzászólására)
:))
Ha vérátömlesztésre van szükséged,szólj bátran:D



62. Miss bambi (2012-01-12 22:24.20)   - (válasz Az utolsó Filmcézár 61. hozzászólására)
Még nemigen volt szerencsém hozzá,de Ő mondhatni..,nem volt olyan rossz,kéne még látnom több szerepben is.Azért eléggé ott vagy ám a legkülönfélébb filmekben,amint látom.
Hmm,ajánlom is,különben nyakon haraplak és kiszívom a véred,aztán sikíthatsz..,senki nem fogja hallani csak Én.
Amúgy detto. :-)


61. Az utolsó Filmcézár (2012-01-12 22:14.20)   - (válasz Miss bambi 60. hozzászólására)
A senkiföldjén,ott,ahol te vagy a királynőm:) he he
Danny R. McBride-et ismered?Nagy forma:D:D
Több filmen is feltűnt mellékszereplőként,pl Trópusi vihar,Ananász expressz,és van egy külön sorozata.Csípem ezt a hülye majmot:D
Akárcsak téged,kicsi sete suta őzgida:)


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekEurodog, 2022-08-07 19:4590 hsz
KeresemXXX007, 2011-08-08 23:546 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk