Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Wonder Woman
- HBO2, 17:10
Acceleration
- Film Mánia, 17:25
Aquaman és az elveszett királyság
- HBO, 17:55
Anyád lehetnék
- Filmbox Family, 17:55
Alkonyat
- RTL Három, 18:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
Dudley Moore - Vélemények
10-8: Veszélyes őrjárat (sorozat) - Keresem
Most vagy soha! (2024) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Memento mori - A váci legenda aaaaa
Martin Brest aaaaa

 

Fórum - Nindzsa gyilkos - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4
96. Indiana83 (2021-01-04 17:47.27) aaaaa
Ez valami eszméletlen volt. Rég láttam ennyire jó akciófilmet. Túlzások persze vannak benne, mint minden ilyenben, de ezzel együtt is nálam ez az egyik legjobb nindzsás film, amit valaha láttam. Nem gondoltam volna, hogy a nindzsás filmeknek még ebben az évszázadban is van létjogosultsága, de ez bebizonyította, hogy igenis van! Remélem futok majd még bele hasonlóba a későbbiekben. Szimpatikusak voltak a szereplők is. Sho Kosugit meg jó volt még egyszer - de remélem nem utoljára - újra látni.


95. CI07 (2014-05-26 17:14.47) aaaaa
Nekem nagyon tetszett ez a film,mert amúgy is odáig vagyok a ninjákért főeg,ha Bi Rain a főszereplő,mert imádom és az a rengeteg vér,felpörgeti az embert.És szeretem a szerelmi szálakat is. =)



94. Norbii92 (2013-03-25 10:06.59) aaaaa
Engem alaposan lenyűgözött a film! Már az elején mindjárt kapunk az arcunkba egy stílusos kivégzést, és már akkor tudtam, hogy ez nem lehet rossz. Szerencsére nem is kellett csalódnom. A film végig pörgött, hol a jelent, hol a múltat mutatva be kötötte le az ember figyelmét, s az amúgy egyszerű vérbosszús történetet. Az enyhe kis szerelmi szál szépen belesimult a cselekménybe, a misztikum pedig alaposan megágyazott a hangulatnak.
Szerintem is nagyon rendben volt a film. Sőt, sokkal jobb lett mint vártam. Tuti többször nézős! 5*


93. Bobo 888 (2012-05-24 12:52.29) aaaaa
Erősen túlzó, de McTeigue minőséggé varázsolta. A Vérbosszú után nem csoda, hogy őt kérték fel, ezen műve azonban jelentősen véresebb. A Dark Castle amúgy is garancia a brutalításra és ezt megtoldották egy csipetnyi misztikummal is.(el-fel bukkanó nindzsák, halk suttogások) Végig kísérhetjük nindzsánk neveltetését, apró kis szerelmi szál és a stílusos harcok, naná hogy hatalmas tűz lobog a háttérben és parázseső hullik, amik egyébként rendkívül látványosak. Nindzsánk átmegy Chuck Norrisba, egyszemélyes hadsereg. Egy fokkal többet vártam a filmtől, de nagyjából rendben van. Kiváncsi leszek a Hollóra.


92. AlekSeJ (2012-03-02 09:52.20) aaaaa
Nem tudom, hogyan nem osztályoztam még, hiszen ezer éve láttam már, de ma bepótoltam. Egyrészt megnéztem megint (igen, akcióra éheztem), másrészt további hiányosságaim elkerülvén pontoztam. Régen mindig annyi nindzsás film volt, boldog boldogtalan fekete vagy épp színes hacukába öltözött és dobócsillagokat dobált, de mára kifogytak az ilyenek, pedig kölyökként ámultam rajtuk, és persze utánoztam is (amelyet nagy ritkán ablak, vagy más törhető dolog bánt). Nem lett volna ez rossz sztori, és az akciók is látványosak voltak, de az a töménytelen túlzás már a végére megfeküdte a gyomromat. Ennyi vért még disznóvágáson sem láttam, pláne nem egyetlen sebből, ha hozzátesszük azt is, hogy közben a főszereplőt jobban összekaszaboltál mint egy friss szalonnát és nála mégsem volt ilyen, akkor tényleg sok. Úgy csapja ketté a fickók testét, mint egy felé dobott almát, míg út csak felszínesen sértik, úgy bánik el egy rakás jól kiképzett ürgével, mintha lebénult amatőrök volnának, akik persze suhannak össze-vissza, akár a hipervándorban. Még valami hegylakó vér is csörgedezett benne, hiszen egy pár perces úton a kifordult belei is a helyére kerültek, beforrt minden, valaminek még nyoma sem maradt. Számomra az volt még érdekesség, hogy miként jutottak a városból olyan rövid idő alatt olyan hegyek közé, hogy a horizonton túl is csak hegyláncok voltak..repültek? Egyébként lekötött, mert az akció látványos volt, és annak is örültem, hogy a ruhákat sem túlozták el, nem volt nagyon modern, de nagyon fos sem. Összességében végülis tetszett, nem díjakat hivatott begyűjteni, szimplán csak szórakoztat, arra pedig egy közepest megér.


91. Maryu (2012-01-08 16:32.29) aaaaa
A Shilla óta nézem a koreai filmeket és most jutottam el Bi Rain filmjeiig. Köztük a Ninja Assassin-t pár napja láttam. Persze tudom, hogy ez amerikai film, lehet ha koreai lenne jobb lenne, de azért nekem tetszett. Nem volt ez olyan rossz film - a maga kategóriájában - mint amilyen rossznak páran leírták itt. Csak azt nem értem miért néz valaki ninja-s filmet, ha nem szereti azokat. Én például nem szeretem a háborús filmeket, nem is nézem és nem is mondok véleményt róluk.
Ami elgondolkodtatott - a hozzászólásokban - szinte alig írtak valamit Bi Rain teljesítményéről. Arról sokat írtak, hogy milyen jók a harci jelenetek, látványosak, hihetőek. Remek mozgással előadottak. Még a lélegzetüket is visszatartották nehogy lemaradjanak valamiről, stb....de, hogy azt egy Bi Rain nevű kis fickó produkálta, az ő kemény 8 hónapi edzőmunkája eredményeként...Lehet, hogy neki sikerült annyira azonosulnia a ninja szerepével, hogy ő maga is láthatatlanná vált? Ő lett az árnyék, a suhanás, az igazi ninja...még a közönség sem vette észre, hogy ott van? VAGYIS EGYSZERŰEN JÓ SZÍNÉSZ.


90. Rents (2011-11-27 00:15.14) aaaaa
HANGULATFILM. És ezzel nincs nagy gáz, csak kár, hogy egy csomó részt a filmben basztak kidolgozni, pedig egy kisebb kultstátuszt is ki lehetett volna harcolni vele. A történetet valami halmozottan fogyatékos óvodás zsírkrétarajza ihlethette, nindzsák száguldoznak össze-vissza. Kapunk egy-két ordasnagy hülyeséget, amiket el tudnánk fogadni, ezek az emberek suhannak, köddé válnak, regenerálnak, ez így mondjuk oké, csak ellenkezik azzal, hogy egy szimpla kommandós támadással SPOILER hátbalövik az összeset, amíg a tetőn másznak. Ööö... aztán egy szerelmi szál, amiből a bosszú-motivációt le lehetne vezetni, de nem eléggé kidolgozott. Van egy jelenlegi abszurd helyzet, ami, bár az ázsiai kultúrát képviselné, mégis egy akciófilm felépítésével rendelkezik, ami azért csorbít az egészen. Ezek a problémák. ELég sok, de a pozitívumok elég jól felhúzzák: az effektek például hibátlanok. De tényleg, gyönyörűen megkoreografált slo-mo pengés szaggatás, Mátrix és 300 simán beugorhat a futós-tömegmészárlós bunyókról, és van egy-kettő szép gore-effekt is, bár a legtöbbet a legelső jelenetben elsütik, de marad pár későbbre is. A kiképzés-részt már láttuk, mégis el lehet nézegetni (Nolan első Batman-filmje ugrott be), a bosszúálló karakter már az ezredik a műfajban, de hát nehéz megunni őket. Az uccső félóra bunyója bepasszolhatna egy John Woo-moziba is, jó nézni az akciót, mondom, a megvalósítással semmi gond nincs, kár, hogy magasról leszarták a forgatókönyvírást, mert így többször is nézhető rombolás lesz, mégsem tud igazából semmiben újat mutatni.
Hangulat: 9/10
Történet: 6/10
Látvány: 10/10
A film: 7/10


89. Equium (2011-11-16 23:51.27) aaaaa
Aki vegigolvassa a hozzaszolasokat, annak szepen kirajzolodik, hogy milyen is ez a film. Azert osszefoglalnam. Aki szereti a nindzsas, akcios, harcos, veres, megbosszulos filmeket es kevesbe erdekli a szineszi jatek, parbeszed, tortenet, az batran nezze meg, olyan nagyot nem csalodhat. Akinek ez keves, az inkabb hagyja ki, nem veszit semmit. Tenyleg vannak benne sz@r reszek, de jobol tobb van ;) nekem tetszet.


88. Godric's Hollow Man (2011-09-29 11:09.23) aaaaa
Igazából nagyon ki voltam már éhezve egy tényleg jó nindzsás filmre! Hiszen mostanában nem vagyunk elkényeztetve ebben a témában. Remekül felépített sztori, mely egyszerűsége okán mégis teljesen leköti az ember figyelmét.

A harci jelenetek elképesztően ötletesek és véresek. A koreográfiák borzasztó izgalmasan hullanak szemünk elé. Literszámra önlik a vér, mégsem eltúlzott.. mert nem érezteti egyáltalán a B filmes hatást. Ez egy nagyon minőségi verekedős film. A főszereplőt játszó Rain pedig egy igazi akciósztár lehetne, ha nem a Taylor Lautner korban élnénk. Több ilyen filmet kéne csinálni. Engem teljesen megvett... ha nem lenne hiány nindzsás filmekből 4-esnél rosszabbat akkor se kapna. Mert cool.


87. Sötétszív (2011-09-10 01:15.19) aaaaa
Az akciók elég látványosak lettek, ez kétségtelen tény, és vér is folyik rendesen. Viszont a színészi játék egyáltalán nem volt jó. Egyedül Sho Kosugi lehelt életet a karakterébe. Jó persze az emberek az ilyen filmektől nem Oscar díjas alakításokat várnak, de azért nem ártott volna némi színészkedés is. Még egy dolog a filmmel kapcsolatban, mégpedig a borzalmas szinkron.Ezt a filmet csakis eredeti nyelven érdemes megnézni, mert gyalázat, amit a szinkronnal műveltek. Persze lehet, hogy ez csak engem zavar, de akkor is odafigyelhetnének a forgalmazók a szinkronok minőségére. Mindenesetre egy átlagos akciófilm, néha elképesztő butaságokkal.


86. Arpimokus (2011-03-13 21:58.56) aaaaa - (válasz Roberto 67. hozzászólására)
Bizony, ha valakinek kardal levégják modjuk a karját, lábát , az bízony marhára vérzik. (ez már csak így van) Próbáld csak ki otthon:)
Kaszabolás , öldöklés vér nélkül nem megy. Ennyit "a sok a vér" tipusú hozzászolásokról.


85. Sakamaru (2011-03-13 06:06.08) aaaaa
egyszer meglehet nézni. de attól még jó....


84. Ferenc84 (2011-01-17 13:52.17) aaaaa
Végre egy ütos nindzsás film, igaz nagyon sok benne a vér. Néha nagyon is zavart benne, de ettol függetlenül egy jó kis film. Van benne néhol egy-két vicces poén is. Jó látni újból Sho Kosugit, gyerekkorom egyik kedvencét. Ajánlom azoknak akik szeretik a verekedős és NAGYON véres filmeket.


83. Zsoka47 (2011-01-09 16:45.54) aaaaa
Nem is volt rossz. Féltem, hogy "Amerikai nindzsa" típusú filmet fogok látni, de kellemesen csalódtam. Látványos, nagyon szuper, kidolgozott akció jelenetekkel, érzelmi szállal és mesteri kivitelezéssel.Nagyon jó volt a srác(ok).
Bár volt vér, meg túlzás(de ez elkerülhetetlen ugye a nindzsáknál:) darabolás, az én ízlésemhez képest kicsit(sokkal) több, mint amit elviselek.
Tetszett a zene is és nagyon jó volt a Credits alatti
http://www.youtube.com/watch?v=ITjD8HS8EbA&feature=related


82. Levander (2010-12-28 12:25.35) aaaaa
Nagyon nem...
Azt hittem, valami rendes harcművészeti film lesz, de csak azok a részek tetszettek, ahol csak a hagyományok látszanak. Amint megjelentek az amcsi vonások, nálam lezuhant szörnyű értékelésre a film.


81. Ruriko (2010-12-14 08:18.13) aaaaa
Amazing movie!!
Nekem nagyon tetszett!! imádom! már csak Rain miatt is :$ bár igaz, hogy az eleje kicsit unalmas volt néha néha, de melyik film nem az..
Rain


80. Emylio (2010-11-10 10:34.45) aaaaa
Úgy néz ki a nindzsák emberfeletti képessége, mit sem változott a 80-as évek VHS korszaka óta, csak a technika lett fejlettebb. Vérben és akcióban nem volt hiány, de rengeteg ilyen film van.


79. 1-2 (2010-11-09 15:57.50) aaaaa
Jó látványos,darabolós akciófilm.


78. Penge. (2010-10-07 09:45.50) aaaaa
Végre egy film amiben bemutatták mennyire halálosan jók is a nindzsák akció harcok látvány nagyon jól össze rakták. Valóban a történet egyszerű de aki megnézni nem is a történet miatt fogja.


77. Nyolcadik utas (2010-08-25 08:44.16) aaaaa
Nindzsa...
Gyermekkori fantáziánk tárgya. Örülök ennek a filmnek. A történet ugyan egyszerű, mint a bot és túlzásnak éreztem a rengeteg CGI vér freccsenést, de messze jobb egy B kategóriás akció filmnél. Nem sokat moralizál, annál inkább szórakoztat a rengeteg akció. Csak megint az a magyar szinkron... Másodszorra felirattal fogom megnézni.


76. Ennmary (2010-07-23 16:41.46) aaaaa
akciók miatt nagyon tetszett, fantázia szárnyal, de jó


75. Dzsuppi (2010-07-17 01:23.13) aaaaa
Agyatlan nindzsás hentelés extra adag eperlekvárral, de ha nem vágyunk mélyen szántó 90 percre és az asszonynak is épp megjött akkor meg lehet nézni.


74. Szimb@ (2010-07-14 13:25.45) aaaaa
Mindennek meg van a maga szépsége:D:D


73. G-ergo (2010-07-14 12:56.12) aaaaa - (válasz Roberto 71. hozzászólására)
Bezony, ez meg már a pap és a paplan esete. Nem vagyunk egyformák, én élveztem a hekto számra ömlő vért, a néhol már majdnem kivehetetlen, sejtés szintjén élvezetes fightokat, a lassításokat, a visszatekintéseket, az ostoba öngyógyító, szagkövető nindzsákat. Blődség a film, de szerintem ez így volt szórakoztató.


72. Szimb@ (2010-07-14 12:55.19) aaaaa - (válasz Roberto 69. hozzászólására)
Gondolom túl drága lett volna Amerikában forgatni:D


71. Roberto (2010-07-14 12:52.30) aaaaa - (válasz G-ergo 70. hozzászólására)
Na igen, a másik a sötétség. Eléggé nyilvánvaló hogy az amcsi rendezőúr ezzel a két elemmel próbált egyediséget belevinni a filmjéhez. Tehát a vér és a sötét, "titokzatos" helyek. Ezt aláírom, hogy többé-kevésbé sikerült is neki. Csak sajnos túl sokat túlzott ezekkel az elemekkel.


70. G-ergo (2010-07-14 12:47.51) aaaaa - (válasz Roberto 69. hozzászólására)
Én bírtam, az egészet, úgy ahogy volt. A helyszínek szerintem jók voltak. Sötét raktárak, telephelyek, tökéletesek az aprításhoz.


69. Roberto (2010-07-14 12:44.37) aaaaa - (válasz G-ergo 68. hozzászólására)
Hát igen, de ez nagyon gyenge volt részükről, már mint az amcsi rendezőtöl -is. vagy talán az volt a legnagyobb hiba, hogy Németországban játszódik a film. Hát egy nindzsafilmhez kurvára nem illik egy európai város :/ Tokió, San Franciscót eltudtam volna képzelni helyszínnek. S ott sokkal jobb közhelyek lettek volna, nem pedig ilyen szürke unalmasak.



68. G-ergo (2010-07-14 12:40.34) aaaaa - (válasz Roberto 67. hozzászólására)
Meg volt az az amcsi közreműködés, amit annyira hiányolsz...


67. Roberto (2010-07-14 12:38.00) aaaaa
Meglehetősen gyenge alkotás, látszik hogy Európa keze van benne.
Egy hong-kongi-japán-amerikai koprodukciós film kellett volna legyen. A helyszínek gyalázatosak, az akciójelentek már orbitálisan el vannak túlozva a spriccelő, ömlengő vérrel. Kezdetben a vér lesz a védjegye a filmnek, amit később már unalmas és röhejes nézni. Túlságosan is. Mindenképpen egy amerikai közreműködés nem árthatott volna.


1 2 3 4

Kapcsolódó fórumok

VéleményekIndiana83, 2021-01-04 17:4796 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk