Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Blitz
- Filmbox Premium, 20:00
Hazudj velem
- Cinemax2, 20:30
Hang nélkül
- Viasat3, 21:00
Sötét múlt
- Mozi+, 21:00
Dolina
- Magyar Mozi TV, 21:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Asszociáció
Keresek egy Filmet, de nem tudom mi a címe segítene valaki?
2022-es választás
Szólánc
Orbán Viktor - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Föld invázió aaaaa
Denis Villeneuve aaaaa

 

Fórum - Leszámolás Tokióban (2009) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

14. Sötétszív (2012-03-02 00:48.13) aaaaa
Jackie Chan az utóbbi időben stílust váltott. Már a Katona című filmjében is megtalálható a drámaiság, ahogy ebben a filmjében is. Kevesebb akció, nincs benne humor, viszont van egy nagyon jó film, amely a jakuzák és a Kínai bevándorlók közti ellentétet meséli el, remek tálalásban. Nagyon erős film, tele brutalitással, fájdalommal, szomorúsággal, és veszteséggel. Akárhogy is : Jackie Chan egy jó irányba indult el, melynek én csak örülni tudok. Elvégre az elmúlt évtizedben elég sok gagyi filmhez adta a nevét, de most le a kalappal előtte. Sok hajdanvolt akciósztár követhetné a példáját!


13. NetUdmeg (2011-12-26 21:37.29)  
Ez a lehetős legrosszabb film. Alapból nem rossz, de mi az, hogy Jackie meghal! Gyűlölöm!



12. Norbitzki (2011-07-09 00:03.09) aaaaa
Merőben más, mint Chan eddigi munkái és éppen ezért emelem kalapom előtte, ugyanis -ha nem is tudatosan- de megtette azt amit sok más műfajbéli kollégája nem: stílust váltott.
Gondoljunk csak bele, mennyi hajdani akciósztár próbálja megtartani régi imidzsét, Lundgren, Seagal, Van Damme mind-mind extra low budget produkciókban vergődik melyek nézhetetlenek, írtam anno a 'Tűz a mélyben'-nél, hogy ha Seagal ott tudott volna váltani, ma talán máshol tartana...persze utólag könnyű okosnak lenni. Mindenesetre a másik kedvencem, Jackie megtette ezt és előállt egy, az eddigieknél lényegesen durvább filmmel, de karaktere pont, hogy törékeny és nem csak hogy nem csinál különböző akrobatamutatványokat, de még a küzdősportokhoz sem ért. És ez az anyagilag szegény, de becsületes kínai próbál tisztességesen megélni Japánban, persze illegális bevándorlóként...nos keresve sem találnék hasonlót a repertoárjában. És én úgy érzem, hogy a film működik, mi több kifejezetten tetszett, a jakuzás arcok ütősek, izgalomban sincs hiány, igaz a karddal való öldöklést én is furcsállottam, jó hogy legalább a rendőrnek volt fegyvere...ám ettől eltekintve tulajdonképp Jackie egyik legegyedibb és ezáltal legjobb mozija, mely ami a nézőszámot illeti, kissé alulértékelt.
És mivel bízom régi kedvencemben, így megszavaztam neki egy plusz csillagot, hátha neki sikerül az ami sokaknak nem, maga a mozi pedig valahol a jó és a nagyon jó között van, kategóriáján belül természetesen.


11. Az utolso szamuráj (2011-05-16 20:34.55) aaaaa
Chan még a végére színészi babérokra tör.
Szeretem ezt a kis ázsiai harcművészt,mert bár nagyon nem értek egyet Tarantinoval-ő Buster Keaton után a legnagyobb nevettetőnek mondja-de az biztos,hogy amit megcsinált testével,az máig nem sikerült lepipálni.Jöhet Tony Jaa meg huj de kemény faszi,elhiszem,de ha majd leesik egy óratoronyból,ahogy Chan anno...megemelem a kalapom,direkte veszek majd.
Persze Chan amilyen jó fight-os,olyan tré színész,viszont mostanság ez a megállapítás is veszélybe került,lásd a Karate kölyök remake,ahol magát adva még a drámai dolgok is ültek neki.
A Leszámolás Tokióban olyan filmje,ahol zseniális mozgását nem mutogatja,pl mikor az elején lobál egy hosszabb rudat,mintha valami amatőr mitugrász szeretne félelmetes lenni.A sztory kissé nehezen indul be,viszont olykor meglepően brutális,és Chan karaktere szívfájdalom nélkül gyilkol,ha kell,Ázsiában élénk meghökkenést kiváltva rajongóiból.
Talán furcsa ezt mondani,de legjobb filmje ez a maga módján,értem ezalatt azt,hogy rendelkezik történettel és valódi drámával.Persze vannak benne előre tudható dolgok,némelyik színész meg nincs a toppon,de Chan karizmája végig müködik,és ahogy begyorsulnak az események,úgy válik feszültebbé a film,mégha a lőfegyvereket nem részesítik előnybe leszámolás alkalmával,ami pindurit ostobaság.
Ami hiba,direktnek éreztem halálát,mely ott következik be ,ahol ő megmentette a felügyelő életét,de ez legyen az én nyomorom-mégha értettem és vettem természetesen az "üzenetet".Igen jó kis darabnak tartom ezt a munkáját,persze látom a tudatos eltávolodást attól,amit eddig képviselt:de ezt úgy érzem,illik természetesnek venni,bizony ő is öregszik,és a teste már nem úgy müködik,ahogy régen.
Ha ez koncepció részéről,én nem bánom:tiszteletreméltó,ami mögötte van,és kiváncsivá tett,hogyan gondoja tovább pályafutását.


10. Weser (2011-04-17 10:57.54)  
Hasonlóan, mint az Újabb rendőrsztoriban, itt is borongós hangulat vonul végig a filmen. Nem ilyen stílushoz sokhattunk hozzá a JC filmkenél. Nem mondom, hogy rossz, de nem is tetszett igazán. Egyszer nézhető kategória számomra.


9. Kisjon (2011-03-25 09:32.10) aaaaa
Ki gondolta volna pár évvel ezelőtt, hogy egyszer még láthat olyan Jackie Chan filmet amiben az ugribugri hongkongi harcművész nem képes elbánni pusztakézzel pár nagypofájú suhanccal és nem mutatja meg lélegzetelállító harci tudását vagy, hogy egyszer az életben Jackie egy prostituálttal hempereg az ágyban. Nos a Leszámolás Tokióban ilyen film. Jackie Chan legdrámaibb filmje ez amiben eddig szerepelt és mindenféle akrobatikus mutatvány nélkül színészkedik kérem szépen. Mert itt bebizonyította, hogy azt is tud ám. Talán ez lenne az első út afféle, amit már pár kijelentésével is sugallt, hogy a korosodó harcművész komolyabb hangvételű filmekbe fog fogni és átadja a stafétát a feltörekvő fiatalabb társainak. És a film. Nos a Leszámolás Tokióban nem egy szélsebes tempóban haladó akciómozi hanem egy dráma, de a gengszterfilmek oldalán is remekül megállja a helyét. Nehéz volt egyébként a filmet úgy nézni, hogy látja az ember amint a korábbi filmekből megszokott harcművész most tehetetlenül vergődik amint fiatalok támadják meg. Mert hát a berögződés ugye bennünk van, és ugye az ember automatikusan várja azt a falra felfutós, hátra szaltós ugribugrit, azt a kabátot a fejre húzós trükköt, vagy, hogy saját kabátjába csomagolja be a rossz fiút és még mellé három embert,meg hogy egy fejtetőre mért ütés után bizarr grimasszal a képén megrázza az öklét fájdalmában. Korábbi filmjeiben a sztár egy rúgással és egy ökölcsapással és pár jópofa gázmaszkkal és egy ütősebb dumával lerendezte az ilyen fiatalokat jelen esetben azonban ennek nyoma sincs a filmben. Jackie egy teljesen átlagos figurát alakít, egy olyat mint akármelyikünk akik egyébként hasonló szituációban a valós életben ugyanígy cselekedne mint most ő. Jó ez így mert rá kellett jönnöm, hogy ez egy vérbeli drámai mozi, csak furcsa volt megszokni azt, hogy a fiatalkorom egyik nagy bálványa most nem képes három-négy nagypofájú fiatalt lerendezni. A filmben a cammogós drámai részek egyébként sosem váltanak át eszeveszett akciómoziba bár a végén azért kapunk némi fightot, de azért nem olyan eget verő ez mint amire az ember számítana. Megfogalmazódott bennem, hogy a kegyetlen japán maffia miért nem használ fegyvert ha valakit el akar tenni láb alól és miért a kardokkal és késekkel hadonásznak a fiúk, de erre nem tudok választ adni. A Leszámolás Tokióban egy kemény gengszterdráma jakuzákkal, ázsiai bandákkal, véres leszámolásokkal és egy a sötétebb oldalát is megmutató Jackie Chan-nel. Van hibája, de ha tényleg felhagy Jackie a harcművész mozikkal mint ahogy már párszor megemlítette tulajdonképpen nem rossz kiinduló pont ez a mozi.


8. Roberto (2010-07-13 21:49.56) aaaaa
Jackie Chan mondhatni lubickolt a jófiús szerepében. A film egy kínai menekült életét mutatja be Japánban, miközben a szükség vagy a sors úgy kívánja, hogy közben bandáznia kell. Természetesen ennek súlyos ára van, körülötte minden megváltozik... A sztori nekem meglehetősen bejött.


7. Forzamilan86 (2010-06-12 13:40.15) aaaaa
bocsi


6. Checker (2010-06-11 01:19.36) aaaaa - (válasz Forzamilan86 5. hozzászólására)
Most akartam letölteni,de mivel,hogy el mondtad a végét így kihagyom.


5. Forzamilan86 (2010-05-25 01:16.30) aaaaa
Húha! Kék Kereszt szépen kivesézte a filmet...Mondjuk megértem hiszen kedvenc színésze...
Nekem is bejött a film, nagyon örültem neki h ebben Jackie nem vert rommá mindenkit mivel csak szerepe szerint egy egyszerű kínai paraszt gyerek egy faluból ahol traktort vezetett (hülyén is nézet volna ki). Továbbá nagyon tetszett a felépítése a filmnek nem volt összecsapva szépen fejlődött és a végkifejlett is jól sikerült és csak is így lehetett lezárni h meghall így volt kerek.

Röviden: Ajánlom mindenkinek, nagyon jó film nálam 5-ös

Ui.:egy részel nem voltam megelégedve mikor a yakuzák elkezdték ölni egymást( már mint a banda tagok) kicsit talán az lett összecsapva…ugyan is csak hullannak az emberek és azt sem lehet tudni h melyik banda támad éppen…de amúgy elismerésem


4. Chim (2010-05-11 19:23.10) aaaaa
Szerintem jó film volt, bár hiányoltam belőle a verekedős részeket de így is nagyon tetszett. Nekem is a kedvenc színészem, szinte az összes filmjét láttam, és többsége meg is van dvd-n. Nem tudok betelni velük. Remélem még egy darabig színészkedik és lesz még jó pár filmje.


3. El Condor (2010-05-07 19:07.10) aaaaa
Végre nem az a szokványos Jackie Chan vígjáték. Már nagyon unom a baromkodásait.



2. Roti1 (2010-05-05 17:53.20) aaaaa
Ritka durva film és nagyon ütős. Jackie-től szokatlan szerep de jól áll neki. Nekem nagyon bejött az egész. Favorit lett.


1. Kék kereszt (2010-03-04 17:33.13) aaaaa
Jackie Chan a kedvenc színészem.Nagy rajongója vagyok,már hosszú évek óta.Az ő filmjein nőttem fel.Rengeteg filmjét láttam és sokat közülük sikerült is megszereznem.A tervem a hiányosságok pótlása.Nemrég láttam néhány gyengébb filmjét.A 70 es években készült harcművészeti filmjei nagyszerűek.A Részeges karatemester és a Rettenthetetlen hiéna azóta már igazi klasszikusokká váltak.Ezeket még pár film követte,de nem lettek túl sikeresek.A 80 as években kezdett igazán kibontakozni.Sorban kapta a jobbnál jobb szerepeket.Nem csak színészként alkotott maradandót,hanem rendezőként és forgatókönyvíróként is.Elég csak megemlítenem néhány címet.A rajongóknak kötelező darabok.Félmaroknyi kung-fu,Nagy balhé 1,2 ,Gördülő kung-fu,Rendőrsztori,Vigyázat nyomozunk,Az istenek fegyverzete 1,2.Két jó barátaival együtt kezdte a színi iskolát.Több filmben is együtt szerepelt Sammo Hungal ésYuen Biaoval.Ők hármana verhetetlen trió.Jackie Chan minden akciójelenetet maga csinált.Nem helyettesítették őt kaszkadőrök egyszer sem.Szinte minden létező csontja eltört már.Szeretem a filmjei végén az összevágást.Azt,amikor megmutatják a forgatás alatt történt baleseteket.Láthatjuk,hogy minden akció jelenetet nagy odafigyeléssel készítenek el.Ez azóta már a védjegyévé vált.Szinte minden filmje után láthatjuk ezt a rövid,de annál keményebb kis záró részt.Érdekes dolgok ezek.Azt hisszük könnyű dolguk van a szereplőknek,mert kaszkadőrök csinálják meg helyettük a veszélyes jeleneteket,de nem.Saját maguk.Minden tiszteletem Jackie Chané.Amit letett már az asztalra hosszú évek alatt,az nem semmi.Kevesen mondhatják el ezt magukról.A jól kidolgozott akció jelenetek mellet a humor is fontos szerepet játszik a filmjeiben.Nagy hangsúlyt fektetett rá.Lehetett volna sima akció színész.Ő mégsem lett az.Ötvözte a harcművészetet a humorral,még a pályája elején,és ez azóta is jelen van a filmjeiben.Ez különbözteti meg őt más akció sztároktól.Keményen harcol és verekszik és a humor is mindig ott van benne.Ez nagyszerű.Mindig megnevettet.Ez is nagyban hozzá járult a filmjei sikeréhez.A kedvenc filmjeim tőle,A Nagy balhé és Rendőrsztori.Ezeken kívül is szívesen újra nézem bármikor a régi filmjeit,mert jó hangulatú akció vígjátékok.Ha már meguntad az agyatlan,egy kaptafára készült filmeket,és akarsz látni valami jót,akkor érdemes elővenni egyet,a régi filmjei közül.Én is ezt szoktam tenni,ha már unom a gagyit.A legutóbbi filmje A Tiltott királyság,felidézte a harcművészeti filmjeit.Nekem személy szerint az Amerikai filmjei kevésbé tetszenek.Mondok rá néhány példát.Új csapás,Londoni csapás,80 nap alatt a föld körül.Ezek nagyon messze állnak Jackie Chantől.Sokaknak tetszenek ezek,de nekem nem.A túl sok bohóckodás már néha inkább irritál,mint sem szórakoztat.Viszont a Csúcsformában trilógia jól sikerült,de semmi több.Az Ikerhatás és a Szmokinger féle nyalánkságokon el lehet szórakozni.Egy időben olyan híreket is lehetett hallani róla,hogy felhagy a filmezéssel,és visszavonul.Megunta az akció szerepeket,és valami romantikus darabban szeretne játszani.Szerencsére ez nem így történt) Örültem,amikor megtudtam,hogy új filmet forgat.Már nagyon vártam.Sok idő telt el.A türelem rózsát teremt.És valóban.Nemrég,végre láthattam a Leszámolás Tokióbant.Spo..!!! Kevin nagyon szerelmes egy nőbe,akiért mindent megtenne.A nő neve Xiu-xiu.Japánba utazott.Sok év elteltével Kevin és sok hasonló helyzetű társai,az elszegényedés és az őket üldöző határőrök elől,hajóra szállnak,hogy Japánban új életet kezdhessenek.A fővárosba,Tokióba érve,Kevin meglepődve tapasztalj azt,hogy a helyi maffia milyen kegyetlenül bánik a bevándorlókkal.Megverik és megalázzák őket.Egy nap üldözik őket a rendőrök a csatornában.A rendőrfelügyelő bele esik a vízbe.Nem tud úszni és segítségért kiált.Kevin megmenti az életét,így a lekötelezettjévé válik.Később ennek még fontos szerepe lesz a filmben.Elsőnek apróbb munkákból próbálják eltartani magukat,aztán elkezdenek lopni,és szép lassan egy jól együtt működő bűn bandává vállnak.A legjobb barátja Joe,mindig vele volt jóban s rosszban.Az egyik jakuza banda megveri őt,erődemonstrálás céljából.Rá jár a rúd szegény fiúra,mert szinte még fel sem épült teljesen a sérülésekből,ismét elkapják és megverik.Kiakarják szedni belőle a többiek nevét,akik felelősek a játék gépek átállításában,de ő nem árulja el a barátait,még akkor sem,amikor levágják a jobb kezét.Ez az igazi becsület.Amikor megvéded a barátidat minden áron.Kevin egy nap,látja elveszett szerelmét.Az egyik jakuza főnök felesége lett,és született egy gyerekük.Közben a maffia szervezkedik.Hatalmi harcok dúlnak.Meg akarnak ölni egy jakuza főnököt.Pont azt,akinek a felesége Xiu-xiu.Kevin megmenti az életét,így a lekötelezettjévé válik.Annyi év után,végre beszélhet álmai nőjével.Kevin lehetőséget kap,hogy barátaival kitörjön a nyomorból.Kapnak egy kis területet,ahol ők tartanak rendet.Szépen kialakul minden.Jól mennek a dolgok.Kevin kap egy megbízást.Meg kell ölnie valakit.Bérgyilkosnak áll.Megöli a legfőbb jakuza főnököt.Ennek következtében Tokió utcáin elszabadul a pokol.Az ellenséges bandák egymásnak esnek az utcán.Fényes nappal ölik halomra egymást.A hatalomért vívott harc kezd egyre jobban kiéleződni.Kevin tisztességes úton akar megélni.Legális üzleteket nyit.Azonban régi barátai megváltoznak.Drogot terjesztenek.Az élükön Joe val,aki kezdetben,a végsőkig kiállt a barátaiért.Nagy személyiség változáson ment keresztül.Elrontotta őt a bűn.Elvette az eszét a pénz,a drog és a hatalom.Kevin közbe avatkozik,a segítő társa felügyelő.Újra együtt voltak a régi jóbarátok.Utoljára.A jakuzák megelégelik a dolgot és lépnek.A finálé nagyon jól sikerült.Ennél jobb leszámolást kívánni sem lehetett volna.A mészárlás,hát hogy is mondjam.Durva volt.Jól kivitelezett,megsemmisítő erejű támadás volt.A rengetek bűnös lélek,az éj leple alatt összegyűlt,és egységesen támadott,hogy pokolra küldjék az ellenségeiket.Egyszerre kivonják kardjukat,ezzel elkezdődött a leszámolás.Késve bár,de megérkeztek a rendőrök a helyszínre,viszont a kilátástalan helyzetből csak ketten bírnak megmenekülni.Joe,aki úgy nézettki mint egy szeelem,az egyik sikátorban fekszik.A végét járja.Kevin mellé térdel és segíteni akar neki,de már nem bír.Látja a legjobb barátja halálát.Sír,mert magát okolja mindenért.Letakarja,és tovább szalad.A film befejezése,ha lehet,még szomorúbb volt.Kevin ziláltan,sérülten felhívja szerelmét,hogy találkozzanak az állomáson.,hogy együtt mennyenek el Tokió sötét városából.Láthatjuk,hogy a jakuzák mindenhol ott vannak.Elfogták a szerelmét.Tetszett az a rész,amikor mutatták,hogy sérülten,több sebből vérezve,Kevin szalad a sikátoron át a szerelméhez.Lassított képet kaphattunk róla,és az őt üldöző vérszomjas jakuzákról.Mindent megtettek az érdekében,hogy megállítsák,de Kevint nem bírták.Nem lehetett megállítani.A szerelem adott neki erőt,hogy ne adja fel,és tovább küzdjön.A felügyelő segített neki megmenekülni.Lövés dörren.A sors fintoraként,az utolsó jelenet a csatornában játszódott,ahol annak idején Kevin megmentette azt a rendőrt,aki azóta a barátja lett.Követte a vércseppeket,egészen addig,amíg el nem vezették őt Kevinhez.A befejezés nagyon megrázó és szomorú volt.Egy férfit sodort magával a víz,egy férfit,aki egy jobb élet reményében jött Tokióba.A víz mindent elmos.Elmossa a vért,elmossa az emlékeket,és a könnyeket.Azokat a könnyeket,amik Kevin arcáról folytak le akkor,amikor rádöbbent,hogy soha többé nem láthatja szerelmét...Elképesztő film.Nehéz róla írni.Még most is a hatása alatt vagyok.Biztos,hogy megfogom még nézni többször is.Jackie Chan végre visszatért a kezdetekhez.Elszakadt Amerikától egy ideig,és hongkongi filmet forgatott,minden giccses,cukormázas dolgot nélkülözve.A 80 as évek beli hangulatot éreztem a film nézése közben.Megemlítek egy érdekes dolgot.Ha figyelmes a néző,egy ismerős arcot láthat.Chow Yun-Fat egy kis szerep erejéig feltűnik a filmben.Először meg sem ismertem.Örültem neki.Szeretem az ő filmjeit is.Legfőképp a Bérgyilkost és a Fegyverek Istenét.Kaphatott volna nagyobb szerepet is.Esetleg játszhatta volna a legjobb barátját.Jó lenne végre egy közös akció filmben látni Hongkong két legnagyobb akció sztárját.A film egy hatalmas élmény volt.Jackie Chan most nem volt részeges harcművész,nem volt kalózok ellen harcoló tengerész,nem volt kemény öklű,büszke rendőr,nem volt vakmerő kincsvadász,aki az Istenek fegyverzetét kereste,nem volt bohóckodó nőcsábász,nem volt autóversenyző,aki a családjáért küzdött,nem volt csúcsformában lévő Los Angeles-i zsaru és végül,nem volt legendás harcos a Tiltott királyságban.Most egy átlag embert játszott,aki a szerelme utána ment,egy számára ismeretlen országba,hogy újból találkozhasson vele.A barátai és saját maga érdekében a rossz utat választotta.A bűn útját,amiről már nem fordulhatott vissza.Nem verekedett a filmben.Nem is tudott.Csak ösztönösen viselkedett,nehéz helyzetekben.Egy rész volt,amikor egy fém csővel elkergette a rablókat.a sikátorban.Azt is elég ügyetlenül tette,mégis hatásos volt.Nekem az tetszett a legjobban az egész filmben,hogy nem a megszokott karaktert láthattuk tőle,hanem egy teljesen mást.Egy átlag embert.És ami még fontos,nem volt benne egy vicces jelenet sem.Nem poénkodott.Ezt pont így kellet csinálni.Chant láthattuk már komoly és drámai szerepekben.Pl. Tűzsziget,Kemény halál,Mennydörgés és ide tartozik még az Újabb Rendőrsztori,ami az elvárásaimmal ellentétben nagyon jól sikerült.Megmutatta a színészi tehetségét.A Leszámolás Tokióban egy sötét hangulatú jakuza film,ami izgalmas,fordulatos és tanulságos.Jackie Chan nagyszerű drámai alakítást nyújtott.Számomra ez 2009 legjobb filmje,nem pedig valami agyon sztárolt,vacak..Jó lenne ha ezután is készítene és szerepelne hongkongi filmekben.Én bízok benne.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekSötétszív, 2012-03-02 00:4814 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk