Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Elpuskázva
- RTL Három, 07:50
Az elnök végveszélyben
- HBO2, 08:06
A nagy kék jelzés
- Magyar Mozi TV, 08:10
Elizabethtown
- Viasat Film, 08:20
Zoolander, a trendkívüli
- Moziverzum, 09:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Asszociáció
Szólánc
Mire gondolsz most?
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Sivatagi lavina aaaaa
Jefferson White aaaaa

 

Fórum - Géniusz, az alkimista (sorozat) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

27. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2013-03-22 22:42.13)  
Én nem láttam azokat, amikből lopkoviczolták. Egy újszülöttnek..., nem vagyok befolyásolva. Csak a 2. részt láttam (majd fogom a 3-dikat is). Kiemelkedőek a színészi alakítások, Alföldi végre rendezett frizurával, gyűrűsujján hordott jellegzetes nagy gyűrűjével igazi Föld alatti mélységeket rejteget. László Zsolt Psyché Nárciszát juttatja eszembe, Tűzvonalból röviden őszes lett az imidzse. Tenki Rékát legutóbb kismamaként láttam Csányi Sándor oldalán, Erdélyi Tímea pszichiáter a Hackactionban.
Zsolnay Vilmosról= Őze Áron főszereplésével volt egy tvjáték a Föld szeretője címmel.


26. X-Tyndor (2011-05-02 01:18.17)  
Kedves Tomistar!
Azt írtad, hogy én vagyok az a típus, aki rettentő műveltnek érzi magát. Jó, ha az ember művelt. Ez tény. Én a filmmel kapcsolatban véleményeztem. Te viszont rólam véleményezel úgy, hogy nem is ismersz. Tudod először ismerj meg másokat és utána véleményezz!!! Ez az én alapvető jelmondatom. Én végignéztem a filmet és köszönöm többet nem is kérek belőle. Neked tetszett, nekem nem. Ez ilyen egyszerű. Lenne. De csak lenne. Mivel nem fogadod el a véleményem. Én elfogadom a másét egy filmmel kapcsolatban, de azt ne várd, hogy azt elfogadjam, amit te írtál rólam. Ne hidd, hogy nem tudom, hogy Dan Brown összerakta úgy a történetet, hogy azok a szimbólumok is bőven szerepeljenek benne. De ugyanakkor a Da Vinci kód mégis csak jobb, mint a Géniusz. Nem írom le megint, hogy miért. Bőven rám fér az önvizsgálat? Mégis milyen téren? Filmek terén? Vagy műveltség terén? Hidd el, elég jól ismerem magam. Nem kell nekem önvizsgálatot tartani. Azt mondod megnézted a filmes hozzászólásaimat. Ez nagyon megtisztelő, hisz volt időd rá. Olvassak sokat? Édesem az életem egyik része pont arról szól, hogy kutassak, könyvtárakba járjak, felelevenítsem a régmúltat legyen az honi vagy külföldi stb... ami érdekel azt úgy is megtalálom. Ja és csak tudd, hogy a Géniusz megnézése után is alapvetően utánanéztem a benne szereplő dolgoknak. Erről ennyit.
U.I.: Ha netán következőleg azzal jönnél, hogy nem bírom a kritikát, akkor megint csak tévedsz. De mivel nem ismersz ezért nem tudhatod. Amúgy köszi a hozzászólásod!!!



25. Udo5 (2011-04-22 20:35.25)   - (válasz Tomistar01 23. hozzászólására)
Zsolnay mióta "lett" alkimista???


24. Tomistar01 (2011-04-22 09:58.10) aaaaa - (válasz X-Tyndor 20. hozzászólására)
Egyébként megnéztem a filmes hozzászólásaid és értékeléseid.

olvass sokat, mert még fiatal vagy!


23. Tomistar01 (2011-04-22 09:38.15) aaaaa - (válasz X-Tyndor 20. hozzászólására)
Te vagy az a típus aki rettentő műveltnek hiszi magát de még bőven rád fér az önvizsgálat és a könyv. Ehhez a filmhez kell egyfajta specifikus műveltség, amit részben kintről és részben bentről lehet összegyűjteni. Anélkül nem megy.

Sokan emlegetik a Da Vinci kódot. Nos a történetet Dan Brown írta de a felhasznált szimbólumok már évszázadok sőt évezredek óta léteznek, Dan Brown csak összerakta egy vonalba ezek közül párat és aki járatos a kultúrtörténetben és a bölcseletben az tudja, látványos de tartalmilag nem túl profi a sztori.

Ezzel szemben a Géniusz nem annyira látványos, de tartalmilag(mármint a rejtett szimbólumok használatát illetően) kimagasló. A sztori felszíni vonala talán túl meseszerű, de az ilyen vakolókanálból született filmeknél ez nem is számít igazán, hiszen tanító jellegű mese a lelkes kicsiknek és embert próbáló rejtvény a nagyoknak.

Ismét mondom, aki még nem élt eleget belül annak nem fog tetszeni.
Aki még nem olvasott eleget annak meg egy szánalmas Da Vinci kód másolat hatását kelti majd.

Pedig több ha érett vagy rá.

A felszíni mese vonal természetesen lényegtelen, de azért lehet nyomozni is a bátor kedvűeknek és a Pécsieknek :)


A film szuper, de kel hozzá a varázs szemüveg.

Szép napot


22. N.Ani (2011-02-19 12:38.09) aaaaa
Meg kell valljam a legkevésbé se nyerte el a tetszésem a film. Számomra túlságosan elvont. Mindenestre megnéztem, mert előzetesen izgalmasnak tűnt, és sok jó színész játszik benne(Alföldi, Stohl, László), akiknek érdekelt az alakítása. Lehet, hogy ez lett a veszte? Láttunk már olyan filmet, ahol a sok jó színész ellenére vagy épp azért lapos lett a film. Gondoljunk csak az Ocean 11-re!
Tény, hogy a Géniusz nem a várt élményt hozta számomra. Bár a "kutatásos" rész tetszett, biztos, hogy nem nézem meg újra.


21. Udo5 (2011-01-19 21:56.06)  
Teljesen ki vagyok akadva azon, hogy a Zsolnay-mauzóleumban ráültette a csajszit a szarkofágra, és késsel fenyegetőzik!!! Hát pénzért mindent lehet????


20. X-Tyndor (2010-07-16 01:39.45)  
Jaj látom sokan irigykednek milyen jó is az, ha a külföldiek tudnak valamit, a magyarok meg semmit. Szerintem nem kell erőltetni a dolgot, hogy így tetszik meg úgy tetszik, meg nagyon fasza egy film és még sorolhatnám, mert ugyanis nemrég az öcsémmel megtettük azt a lépést, hogy megnézzük a Géniuszunk alkimiájának nevezett filmet. Köszönjük szépen nem kellett volna. Ennél még az öcsém is tehetségesebb filmeket fog rendezni. Kezdem azzal, hogy megvártam, amíg megnézem a Da Vinci-kódot és azután véleményezek. Lehet, hogy fordítva kellett volna tennem, de az eredmény ugyanaz lett volna. Folytatva a Géniusz egy szóval jellemezhető művészfilm: SZAR. Kettő: tényleg tudnak koppincsolni drága magyarjaink. Sorolom: 1. Hidrogénfej megöli öregecske áldozatát. Ledobta, mint egy zsák krumplit. Vér sehol, mindenki akkor sikoltozik, amikor már felesleges. A Da Vinci-ben szintén hidrogénfej öli meg öreg áldozatát bár múzeumban, nem pedig egy színházban. Ha már itt tartunk a kezdet, hogy egy színdarabot játszanak nagyon sikeres volt. Már az első percben végiguntam, amit ott halandzsáztak. Hozzátenném, hogy az egész film előadása egy nagy színpadi műsor volt. William Shakespeare-t idézném: Színház az egész világ.
2. A rendőrök annyira, de annyira tudnak. "Leesett." Amikor konkrét magyarázat szükségeltetne egy halálokkal kapcsolatban, csak ennyit kell mondani: Leesett. Ezt észrevettük a film elején, láttuk, és hallottuk. Belehaltunk.
3. Sharon Stone Elemi ösztön c. filmje jutott eszembe, amikor Erdélyi Tímea nagy nehezen átevickélte lábikóját balról-jobbra az őr szeme láttára... konkrétan nemtom mit láthatott, lehet hogy rosszat és azért volt 16-os karikás. Azt vártam mikor görcsöl be neki, hátha az őr finoman megdörzsöli... bár nem mindegy, hogy hol.
4. Tükörírás. Szimplán a Da Vinci-ben volt látható e jelenet, amit magyarkáink összehoztak a mi kis miniatűröcske sorozatunkba.
5. Nemtom mikor játszódhatott a Géniuszocska, de a mikulás az jól jött volna télen, ugyanis szegény ott árválkodott rendőreink asztalánál. Hupikék is megjelentek, erről mindjárt az jut eszembe, amikor Alföldi rácsepegteti az elixírnek nevezett zöld kotyvaszt a nyavíkoló Júliára, beadva egy mesébe illő hangeffektet és a seb eltűnt a hátáról. /Rómeó elmaradt időközben/
6. A váza. Híres Zsolnai készletbe valahogy befutott a Bölcsek Hegye. Nemtom, hogy bölcs volt-e és hegyes, de az biztos, hogy kék és váza. Ahol őrizték, hát nem mondhatni múzeumnak + kettő volt belőle.
7. Stuart Little kisegér és családja mondókája: Little fent, Little lent, Little kint, Little bent. Géniusz verzió: Fent az ég és lent a föld./ezt eddig is tudtuk/Úgy kint a tűz és bent a víz/vagy vmi hasonló/. Élvezet volt. Összenéztem az öcsémmel és a kérdőjelek megjelentek homlokunkon.
8. Haláli hullaház halottja: na már most, ha hulla lennék megkövetelném, hogy halotti társaságban legyek. Szép berendezett teremben. Tiszta udvar rendes ház. Itt azt néztem, hogy a vakolat mikor zuhan rá a halottra, az ablakok kitört üvegein mikor jönnek be a galambok és szarják végig az egész termet a hullával egyetemben.
9. A nagyanyám kamrája még jobban néz ki, mint a rendőrök úgynevezett irodája. Már csak a befőttes üvegek hiányoztak a polcokról. /nem tudom, hogy ezzel a filmmel kápráztatni akarták rendbéli tagjainkat az országban, vagy lealacsonyítani, hogy csak ilyenre telik./
10. Tizedik oldal lap közepe kicsinyített mása Janus Pannonius kötetének. Hát sokat nem kellett keresgélni, mintha csak egy jegyzetfüzetért mentek volna be a könyvtárba. Egyébként amint elhangzott az első latin szöveg a filmben abban a pillanatban tudtam, hogy Janus Pannonius fog előtérbe kerülni, így nem kellett sokat töprengeni, hogy néhány dolgot hozzá fognak fűzni pl.: váza.
11. Színészi gárda: Alföldi és a többi először is köszönjük a színpadias színvonalat. Stohl András mit sütsz kis szűcs... meg az ipafai papnak fapipája van... mindezt pár szálas fű után és az a bamba mosoly a képén... hát leleményes. Júlia nem akar a földön járni... könyörgöm... még egy ilyen sikítós kurvát, mint amilyen ez a nő... hát komolyan ha ott lettem volna, a nőgyógyásza lettem volna, élvezte volna. Kolovratnik Krisztián - hát mit ne mondjak a rossz fiú az legyen rossz fiú. Csapnivalóan az volt.
12. Kiemelkedő pontok a Géniuszban: sex jelenet, és Erdélyi Tímeácska elhalálozása. Rövid, de tartalmas.
13. A történet igazság oldala, ami odaát van: Pécs címere, talán az ami rajta van. Hát az állítólagos alkimistákat sajna nem találtam a neten, pedig egy olyan filmnél, mint ez, vagy a Da Vinci vagy hasonlók után szeretek kutatni. Hát megvolt, de a Géniuszunknál még sem volt.
14. Drága magyarok! Nem ártana tudni, hogyha már készen vagytok a forgatásokkal meg minden egyébbel, nem ártana az utómunkálatok során a zörejeket kivenni, mert ugyanis a legtöbb bepillantásokba sajna nem lehetett kivenni érthetően a beszédet. Az, hogy valaki kint tanyázik a természet adta csodában, persze, hogy vannak bogarantyúk meg mindenféle állathangok. De az, hogy már az épület belsejében sem lehetett néha kivenni, hogy mit magyaráznak, ezért úgy gondolom, valaki elfelejtette a hangokat kiszűrni.
Szóval véleményem szerint ezt a miniatűr sorozatot, ami ?250 millióból? tevődött össze + 3 részre vágva úgy gondolom, hogy elbaszták. Talán koprodukcióval sikeresebb lett volna és egy rész alatt minden belefért volna. A Da Vinci kimagasló teljesítményt nyújtott, nekem legalább is. Ugyanis élvezetes, izgalmas, leleményes, rejtélyes és még sorolhatnám a POZITÍV tulajdonságokat. Az, hogy a géniuszt a magyar Da Vinci-nek nevezik, el lehet felejteni. Nem ér a nyomába és még hasonlítani sem hasonlít. A próbálkozás megvolt /a kutya próbálkozik/, és ha jobban odafigyeltek volna, akkor még érhetne valamit. Szóval, a Da Vinci mind filmben, mind könyvben elég jó ahhoz, hogy ne unjam szét az agyam. Kettő: ha vki azt írná vagy közölné velem, hogy spoiler terrort hajtottam végre tegye csak. Már nem egyszer írtam nem is egy helyre, hogy amíg a magyarok nem tudnak elszakadni a művészfilmektől, addig a filmrendezésben kimagaslót nem tudnak elérni. Nem azt mondom, hogy Magyarország legyen Hollywood 2, de az asztalra olyan filmeket tegyenek le, olyan színészekkel, hogy érdemes legyen nézni, hallani és büszkén azt mondani, hogy ez a mi filmünk, ez egy igazi magyar kasszasiker.


19. Udo5 (2010-05-23 23:15.31)   - (válasz Emmersson 16. hozzászólására)
Hát nekem is a Da Vinci kód jutott eszembe a film nézése közben. Azért látszik rajta, hogy magyar film, kis költségvetéssel. Viszont ahhoz képest nem rossz.


18. Bdt (2010-03-18 11:11.27)  
De, hogy nem egy eredeti alkotás, az tuti. az meg miért fáj egyeseknek, hogy nem bírom Alföldit? Aki meg szereti a hangját, vegyen tőle hangoskönyvet,halgassa napestig, kényelmesebb, mint olvasni, ugye.


17. Bdt (2010-03-18 11:07.40)   - (válasz Juliareka 14. hozzászólására)
Akkor jó, ha hoztam a formám. Rohadtul nem érdekel a barátnőd,Alföldit meg nem akarom megismerni személyesen,köszi. Ennek az egésznek a lényege az volt,hogy közöld mindenkivel, hogy te ismered. Ne légy ennyire átlátszó, könyörgöm.


16. Emmersson (2010-03-18 09:09.50) aaaaa
Miben is "koppintása" ez a Da Vinci-kódnak?
Az a gond, hogy egy régi rejtélyt megpróbálnak megfejteni szakértő emberek és egy stréber egyetemista? Ez mind a párhuzam?!
Jó, hogy nem már plágiummal vádolják a filmet egyesek!
Mellesleg a da Vinci-kód egy rakás híg fos filmen a Géniuszhoz képest, pedig Tom Hanks mindent megtett a sikerért! Könyvben elmegy, de simán az a kritika érné, mint a Géniuszt, hogy "áthallásos" a sztori, ha a kritizálók tudnák, hogy az Angyalok és démonok volt az első könyv, a Da vinci pedig a gyenge folytatás!
De Leonardo da Vinci neve mégis misztikusabb, így aztán a rossz könyvet filmesítették meg előbb :(

Alföldi pedig remekül játszik, ahogyan a László Zsolt-Kolovratnik Krisztián-Erdélyi Tímea hármas is a rossz oldalon! Stohl hiteles a füves zsaru szerepben, Feke pedig azt a keveset igen jól játsza annak ellenére, hogy nem kifejezetten színész.
Egyedül Tenki Réka túlzott hisztériás rohamait nem szerettem a filmben.
Még ilyen produkciókat sokat!


15. Juliareka (2010-03-13 20:31.01) aaaaa
ja, és alföldinek nagyon jó hangja van. megnyugtató.


14. Juliareka (2010-03-13 20:30.17) aaaaa - (válasz Bdt 9. hozzászólására)
Bdt hoztad a formád. Egyik barátnőmmel folytatott vitád arról szólt, mennyire utálod Alföldi Róbertet... Elég igazságtalan az, hogy egy olyan embert gyalázol porig, akit nem ismersz személyesen. Mert bizonyára, ha ismernéd, úgy írtál volna így róla...


13. Juliareka (2010-03-13 20:18.48) aaaaa
Eszméletlen jó sorozat.. Remélem kiadják majd DVD-n. Egy biztos, külföldre is ki akarják vinni. Nem minden magyar TV-re vitt dolog megy külföldre. Tényleg nagyon jó, izgalmas és a színészek is fantasztikusak voltak... A történet sok szálon fut, és ezek között a valóság foszlányai is feltűnnek. Egyszerűen... ZSENIÁLIS.


12. Shíla (2010-03-12 21:39.01) aaaaa
Magyar film, nem nézhetetlen, ezért fog kapni egy 4-est. De! Jó alapötlet, sablonos megoldásokkal. Nagyon-nagyon gyenge színészi játék, Stohl uncsi, ALföldi olyan mint mindig, László Zsolt megint csak olyan, mint midig. A többi szóra sem érdemes. Tenki Réka kifejezetten idegesítő, amikor darálja a "hatalmas" felfedezéseit ordítva...olyankor muszáj lehalkítani.
Tehát: Stohl és Feke Pál feleslegesek, kevésbé kiszámítható történet kellene, László Zs. és Alföldi többet ki tudna hozni magából ha ott valami igazi konfliktusra kerülne sor. A női főszereplő vagy próbáljon tényleg komoly és megfontolt, okos kutatóként viselkedni - attól még lehet szerelmes, hogy nem ált. isk. alsó tagozatos stílusban hadar - vagy ne legyen okos, csak nő, de akkor legyen NŐ! Tehát ez a karakter kifejezetten el volt szúrva. Persze sejtem a karakter koncepcióját de nem jött be. Kb. ennyi. Összességében közepes film.


11. Türkiz (2010-03-05 17:54.20) aaaaa
Magyar viszonylatban nézve teljesen a helyén van,Alföldi ugyan furcsa benne,de mivel bírom,így el lehet viselni.A Társulatosokat jó újra látni,bár ami a színészi képességeiket illeti..
Az,hogy nagyon izgalmas,nem mondanám,de misztikus,habár néhány rejtély már az első részben kiderült számomra,ami a 2.-ban úgy is lett,ahogy gondoltam,sőt,Géniuszt is sejtem,ki lehet.Persze biztos rosszra gondolok...:)
Tenki Rékáról még sose hallottam ezelőtt,de sztem jól játssza a szerepét.
Erdélyi Timi viszont nagyon irritál benne.
Azért kíváncsi vagyok az utolsó részre,na meg a nézettségre is,mert ettől függ,hogy folytatják-e.Ugyanis álllítólag nyitva hagyják a történetet,hogy lehessen több rész belőle,ha úgy alakul.


10. Dóri17x (2010-03-05 17:43.56)  
Szerintem egy nagy rakás ***. Eléggé erőltetett az egész. A Da Vinci kód gyenge, magyar utánzata. Semmi eredeti nincs benne. Miközben nézem mindig bennem van az a bizonyos "ezt már láttam valahol" érzés. A színészi játék se dob túl sokat a filmen. Aki nem olvasta Dan Brown könyvét annak talán élvezhető a film. Én pedig feszengek a fotelben, miközben Stohl András próbálja eljátszani a kiégett, buta rendőrt, a nem éppen szép Tenki Réka a dögös, cserfes, szuper intelligens egyetemistát, Alföldi Roberta pedig a nő után vágyakozó férfit. Hát nem tudom mit várnak a készítők ettől a sorozattól, de nem fog bevonulni a filmtörténelemebe az biztos.


9. Bdt (2010-03-05 17:32.43)  
Constantin, Mátrix, Tom Hanikosi és még kifigyelem, hogy honnan koppintottak, nem keveset, de ahhoz képest, hogy mostani magyar(mert a régebbi magyar filmeket,sorozatok szeretem) egész tűrhető. kíváncsi voltam rá, és hajlandó vagyok becsukni a szemem, ha meglátom Alföldit, bár a fakó hangját hallgatni sem jobb.


8. Macskusz76 (2010-03-04 22:29.06) aaaaa
Szerintem nagyon jól sikerült minisorozat. Ha ez amerikai lenne, biztos nagy sikerű lenne. Nekem nagyon tetszik Alföldi Róbert a szerepében. Igazán kíváncsi vagyok az utolsó részre is.


7. Lilllllibulllli (2010-03-04 14:58.20) aaaaa
nem rossz próbálkozás, de nagyon koppintás, és Stohl András még mindig megmosolyogtató...
de azért én is megnézem a kövi részeket, kíváncsi vagyok, még hány Dan Brown-elem tűnik fel :)


6. Mbr84 (2010-03-04 13:18.16) aaaaa
magyar mivoltához képest, egészen tetszetős volt.
én évente ha 2x leülök tv elé ,mert abszolút nem érdekel ami benne van,de ezzel úgy döntöttem,ha tudom megnézem 2. 3-ik részt is


5. Nor-bee (2010-03-03 22:46.48) aaaaa
Első rész meg volt, kezd izgi lenni, uhogy várom a folytatást...


4. Türkiz (2010-02-23 21:10.04) aaaaa
Miért lehet máris osztályozni? És miért áll a 4esen? Valaki sok esélyt ad neki...


3. Sunymalac01 (2010-02-22 23:27.23) aaaaa
Kiváncsian várom én is.
Már a szereposztás nagyon tetszik.



2. Clodeya (2010-02-20 13:54.24)  
Köszönjük az információt!!! Én is várom!


1. Kék kereszt (2010-02-20 09:31.19)  
A Pécsi Nemzeti Színház egyik nyilvános próbáján rejtélyes körülmények közt meghal Brunner Károly író, az okkultizmus szakértője.Brunnert egykori tanítványa,Paul Steiner hajszolja az öngyilkosságba.Steiner egy naplót követel a férfitől,aki inkább eldobja magától az életet.Brunner halálának egyik szemtanúja,a színházban tartózkodó Késmárki András,a Janus Pannonius Tudományegyetem professzora.András gyanúsan viselkedik a jelek szerint jól ismerte az áldozatot,amit tagad a nyomozók előtt.A Géniusz, az alkimista három epizódos misztikus minisorozat lesz krimivel fűszerezve,melyet a Magyar Televízió megbízásából készült.Hát az előzetesétől nem dobtam hátast.Első ránézésre Da Vinci-kód utánzatnak tűnik,de Tom Hanks nem fog feltűnni benne...Március 3.ától tűzi a műsorára az M1.A főszerepben Alföldi Róbert,a Nemzeti színház igazgatója lesz látható.Az,hogy ő mennyire volt jó választás a főszerepre,nemsokára kiderül.Továbbá,fontos szerepet játszik még a sorozatban Stohl András,Tenki Réka és László Zsolt is. Legfőbb helyszínül Pécs,a 2010 es kulturális főváros szolgált.A története jónak tűnik.Kíváncsi vagyok rá.Azt érdemes tudni,hogy 250 millióba került a 3 rész elkészítése.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekGyermeklakĂłbizo.., 2013-03-22 22:4227 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk