Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Királyi szívek otthona
- Izaura TV, 09:00
Ördögi alakulat
- DUNA TV, 09:25
Bíborszín
- HBO, 09:25
A fantasztikus négyes
- Mozi+, 09:45
Elizabethtown
- Viasat Film, 10:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
50 éves az Omega együttes
Erőszakik - Vélemények
Örömködő topik - közkívánatra!
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A könnymester legendája aaaaa
Paolo Villagio aaaaa

 

Fórum - A Vörös Báró - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

29. Emylio (2018-03-30 10:57.29) aaaaa
Elég lapos és csapongó volt. Többször majdnem bealudtam rajta. Ez többet érdemelt volna.


28. Formula1 (2012-08-02 21:54.55)  
Ez egy nagyon jó film és Til Schweigernél jobb színészt nem találhattak volna a főszerepre!!



27. Jan3sz (2012-08-02 21:50.54)  
Bocsi. Erich Hartmann..


26. Jan3sz (2012-08-02 21:50.05)  
Eric Hartmanról is kellene egy film...


25. Az utolso szamuráj (2012-04-15 12:38.26) aaaaa
Mindig érdekes német szemszögből nézni a világháborúkban történteket:hiába vesztes fél mindkétszer,a "győztesek" álláspontját,melldöngetését már ismerjük-talán néha unjuk is....-ezek a sokat szidott,a világ legbunkóbb turistáinak kikiáltott emberek alkotásai viszont markánsabbak sokszor,meg őszintébbnek tűnnek.Filmjeikben fellelhető bizonyos szembenézés a múlttal de ugyanakkor az a mentalitás is,amiért mondjuk Németország két vesztes háború és szétdarabolás meg újraegyesítés után is ott tart,ahol.(Elég csak belegondolni ,az egész EU motorja).
Manfred von Richthofen báró az első világégés legeredményesebb pilótája volt,80 igazolt győzelemmel.Érdemes utánanézni,az "ezüstérmes" mennyivel van lemaradva...Szokták volt mondani,az első világháború repülőin még úriemberek lövöldöztek egymásra mindkét oldalon,persze biztos volt kivétel is,de a Vörös báró köré írt nimbusz inkább pozitívabb kicsengést húzza alá.
A film azért érdekes igazából,mert ennek az embernek a gondolatait,nézeteit próbálja elénk tárni,és egy olyan személyiséget rajzol elénk,aki dacára kölyökképének,igen szimpatikus.Megdöbbentő az a pillanat,amikor a hatalom épp dicsérné hősét és fényezné önmagát,ő azonban előtte korabeli távcsövön kitekintve szembesül a lövészárokháború daráló gépezetével,és nemtetszését fejezi ki,vagy német filmben!!!!!zsidó társát síratja és öleli annak halott testét.Polkorrektség?Vagy....ez az ember valóban csak azt nézte,a másiknak milyen értékei vannak és nagyívben tett a később oly fontossá váló származásra.
Előszőr nehezen barátkoztam Matthias Schweighofer képével,bevallom,de aztán megszoktam és egész rendes alakítást nyújtott,mint ahogy a filmben minden színész(még Fiennes is).Mivel az alkotás leginkább valóban minden idők egyik legnagyobb vadászpilótájának érzéseire,gondolataira és nézeteire megy rá némi romantikával fűszerezve,a háborús jelenetek és akciók talán kissé háttérbe vannak szorítva,ám hihetetlen igényesen vannak megoldva,nincs miért szégyenkezniük az alkotóknak.A halála miatti kérdőjelek ismertek,ezért az utolsó percek lezáratlansága ,ami többekben zavart okozhat.
Soha rosszabb majd 120 percet,mert a vizsgált személytől tiszteletteljes távolságtartás jellemzi,és pont ezzel érik el a készítők,hogy figurája nagy emberré válik szemünkben úgy is,hogy nem a 80 igazolt találat hallatlan rekordjára nézünk fel,hanem emberségére és nemességére.


24. Törölt felhasználó (2011-03-31 16:15.22) aaaaa
Ezt és a Flyboyst egy időben láttam anno, és sosem tudom, melyikben mi történt, de mindkettő remek film :D


23. ThomasJR (2011-03-31 12:38.39)  
Dokumentum-film alapján állítólag egy Vickers géppuskalövedék találta el. Alulról-fölfelé haladt a testében és a kabátja fogta meg.Azaz a lövedék már le volt gyengülve, ergo minimum 5-800 méterről jöhetett a lövés. Az egyik lövészárokban lévő géppuskás látva a légicsatát, megsorozta a Bárót hogy hátha... És elkapta... A sors fintora, hogy elötte 3/4 órán keresztül kergette a bárót vagy fél tucat angol vadászgép, és el se tudták találni! És erre elkapja egy kósza golyó...


22. Sam Junior (2011-03-20 23:59.47) aaaaa - (válasz Rebussssska 16. hozzászólására)
Az elég nagy kapufa lett volna, mert a mai napig nem tisztázott kérdés, hogy mi okozta a Vörös Báró halálát. Valószínűleg azért lett így vége a filmnek, mert a készítők nem akartak állást foglalni a kérdésben, ami lehet, hogy jól is tettek egy történelmi(nek szánt) film esetében.


21. Bara08 (2011-01-05 20:22.56)   - (válasz Dark Bakter 13. hozzászólására)
sztem elég egyértelmű hogy meghalt Werner mivel előtte magyarázzák, hogy kicseréli a motorját aztán szó esik a jelentésről: egy halott német pilótáról szól, akinek a gépében egy brit motort találtak. Meg otthon is mondja. Jobban mondva a nővére kérdez rá. Manfred válasza: mind meghaltak.
Szerintem unalmas és együgyű lett volna, ha mindenkit megmutatnak hogyan lőtték le őket. De ti tudjátok ez csak az én véleményem :)


20. Bara08 (2011-01-05 20:06.30)  
Sziasztok! Szerintem a német filmeket ne nagyon szidjuk addig még magyarok vagyunk...XD
Másrészt a film valóban korlátozott, mivel egyetlen ember érzéseit, elveit, a háborúhoz való hozzáállását mutatja be nem pedig az egész háborút. Ha az ember többször megnézi a filmet rájön, hogy miért nincsenek kidolgozva a csaták az ütközetek. Elsősorban: arról nem lehet érdemleges filmet forgatni, hogy puffognak a levegőben meg ilyen-olyan számítógépes trükkel csatákat kreálnak, mert ez valóban izgalmas, meg jól is mutat, de nem mesél el semmit... Ez nem egy akció film. Az ütközetek valóban jól mutatnak az Avatarban :D)
Mivel Manfred pontosan a gondolkodásában különbözött a leginkább a többiektől (amellett, hogy a legsikeresebb elismert pilóta volt)erre nagyobb hangsúlyt fektettek. Szerintem a filmben gyönyörűen levezették azt mi történik pontosan ennek a fiatal fiúnak a fejében, miközben észrevétel nélkül belecsöppen a legkevésbé sem egy játékhoz hasonlítható világméretű öldöklésbe. Bemutatásra kerül hogyan veszíti el a hitét a háború és saját győzelmében a korábbi lelkesedésének lankadásával miként érez bűntudatot az állandósult öldöklésért. Megismerhetjük hogyan viszonyult embertársaihoz, barátaihoz, hogyan világosul meg, hogy valójában miről is szól a nagybetűs háború. Nyilván olyan dolgoknak kell vele történnie a sztori során, amik ezt a fajta új és érettebb gondolkodást kiváltják belőle. Az egyik ilyen ok hogy egymás után elveszíti azokat az embereket, akik fontosak számára. Ezt valóban nehéz lehetett feldolgozni. (Itt jegyezném meg, hogy a sok vágás szükséges, mivel nem lehet két órában bemutatni Manfred mind a 80 győzelmét pedig az tényleg izgi lenne.) A másik eszköz pedig maga a szerelem. Egy ilyen idős fiúnak a szerelem fontos szerepet játszik az életében (napjainkban is). Kate - miután közelebbről megismeri a bárót - korábbi ellenszenvét büszkeségbe és tiszteletbe fordítja át, amit a végén ki is mond. A film központilag kezelve szemlélteti legendás hősünk emberi mivoltját, amivel valóban kiismerte a tiszteletet és elismerést még ellenfelei körében is. (Hiszen miért írták volna hogy barátnak és ellenségnek? Nyilván a "barátot" nem egy 80 gépet lelövő pilótának szánták, hanem egy arra érdemes embernek.) Egy háborús hőst mindenki a tetteiéért emleget és dicsőít, de e mellett a film készítői fontosnak tartották, hogy elénk tárjanak további részleteket Manfred életéről, amiért érdemes arra, hogy megemlékezzünk róla. A befejezés valóban hirtelen érinti a nézőt. Nem akartak drámai lövöldözést (nincs is rá szükség). Az utolsó jelenet általánosítás, ami nem kifejezetten a báró életéhez kapcsolódik. Ez pedig nem más, mint az utolsó kérdésre meg nem felelt válasz. "Mondtam neked valaha?" (azt hogy szeretlek) Az emberek legtöbbször akkor ébrednek rá mijük volt, ha már elveszítették. Ez pedig lehet utalás arra is, amit Roy nyilatkozott, miután állítás aszerint végzett a Vörös Báróval: Örökké bánni fogom, hogy lelőttem. Szívesen visszahoznám az életbe! (Egyébként a mai szakértők szerint valószínűbb, hogy az ausztrál egységek légvédelmi tüze végzett a Vörös Báróval.)
Mindenesetre bárhogyan is legyen és bárkinek bármennyire is tetszik ez a film vagy éppen ellenkezőleg, örüljünk annak, hogy valaki vette a fáradtságot és megfilmesítette a világ legsikeresebb pilótájának megbotránkoztatóan rövid életét és ezzel valamennyiünknek örömet okozott. :)


19. Marko76 (2010-12-23 10:53.57) aaaaa - (válasz Rebussssska 16. hozzászólására)
meg fogsz lepődni, lelőtték a gépét.


18. Tysonrichie (2010-11-13 19:06.48) aaaaa
A romantikus témát kihagyhatták volna belőle.


17. Daofc (2010-09-05 21:18.20)  
Tisztelt Rajongók!
1-55-ig lapszámot szeretnék eladni. Ha megkeresel, megegyezünk!
E-amil címem: tyson_papa@vipmail.hu
Remélem valakinek kell, addig is minden jót és sok sikert a modellhez!


16. Rebussssska (2010-08-12 12:01.16) aaaaa
Hát tényleg elég hirtelen lett vége. Valami normálisat kellett volna kitalálni. Pl. lelövik a gépét.


15. Ricki13 (2010-08-10 19:39.57) aaaaa
Minimális érzelmekkel néztem végig a filmet. Egyszerűen eluntam. Unalmas volt. Széteső, olyan mintha kicsi szkeccseket dobáltak volna egymás mellé, az egyik pillanatban a levegőben lövöldöznek, aztán hopp egy évvel később van. Az időt abszolút nem érzékeltem a filmben. Monoton volt, nem helyeztek hangsúlyt a fontos részekre. Voltak benne jó ötletek, párbeszédek, de elvesztek a filmben. Mire felfogtam a lényeget, már túl haladtunk rajta. Egy háborús filmnek nem ilyennek kellene lennie. Aztán hirtelen vége lett. (Bár ezt nem bántam, inkább örültem, hogy kiszabadulok a tv elől)

Til Schiweiger halálára volt utalás, amikor egy lezuhant német gépben szövetséges motort találtak és Richthofer hisztizni kezdett a jelentésért. Néhány jelenettel előbb volt róla szó, hogy ó kicserélte a repülőgépe motorját.

Egyébként Manfred von Richthofer-t nem ilyennek képzeltem volna. Nem hiszem, hogy egy Thomas Koutník figurát ekkora tisztelet övezett volna, így felnéztek volna rá. Nem tetszett, na.

Ami feldobta kicsit a filmet, az Joseph Fiennes két minijelenete és Richthofer utolsó monológja volt.


14. Rebussssska (2010-08-05 10:41.11) aaaaa
Nagyon jó film! Hasonlít a másik kedvencemhez, a Flyboys-hoz! Csak ez a másik oldalról mutatja be az I. világháborút.


13. Dark Bakter (2010-08-05 08:27.34) aaaaa
Azt hiszem, én leszek az "ünneprontó"... Nem voltam ettől a filmtől hasra esve... SŐT! Ahogy tisztelt fórumozótársam, Legisfalk írta, a németek remek történelmi filmeket tudnak készíteni... Das Boot, A Bukás, Sztálingrád... Mind-mind szenzációs és zseniális filmek! Na de ez...
Én egy kicsit több légicsatát vártam, hát fukarkodtak a témával az fix...
A főhős, egy irritáló elkényeztetett ficsúr! Lehet, hogy valóban ilyen volt a híres és hírhedt pilóta, ki tudja... Persze az ellenséggel tiszteséges volt, ami még emlékezetes emberi megnyilvánulás tőle, az az, amikor a nővérkének a film végén elmondja, miért nem fogadta el a kinevezést....
A nővérkét a gyönyörű Lena Headey játssza... Az a baj, hogy most semmi karizmatikusság és mélység nem volt az alakításában... Egy szép hölgy, aki nővérke ruhában van... Ezért ettől én jobb színésznőnek tartom őt...
Joseph Fiennes pár perces alakításában nagyobb élet volt, mint a film legtöbb főbb szereplőjében összesen... Ez van...
Til Schiweiger most sem volt rossz. Mellesleg, hirtelen eltűnt a történetből... Meghalt? Biztos, de ezt természetesen nem mutatják, minek... Nem kell mindent tudatni a nézővel, kell egy kis balladai homály! Ez így is van, ezzel semmi gond nincs...
Lehet, hogy az a gond, hogy a filmet a Film+-on láttam, ami ugye kompatibilis a retekklubbal... De ritka szar a vágás! Össze-vissza vannak a jelenetek... Elkezdődik egy drámai csata, és huss, vége van! A film vége is olyan összecsapott, semmilyen... De tényleg, lehet, hogy az a baj, hogy a Film+-on láttam...
Szóval, szerintem az eddigi leggyengébb német történelmi film... Csöppet összecsapott, unalmas, és ahogy Legisfalk is írja, nem igazán mutatja be hitelesen a legendás pilóta életét a film... Az is lehet, hogy rossz paszban láttam, de nekem ez nem igazán tetszett...


12. Arminanyu (2010-05-28 21:01.36) aaaaa
Nekem nagyon bejott, a masik oldalrol nezni az ilyen haborus filmeket szerintem igazan jo dolog.


11. SUHANCÉLET (2010-05-28 00:33.02) aaaaa
Valamivel többre számítottam az előzetes alapján, de mindent egybe véve, nekem is tetszett a Vörös Báró!
Az ilyen hazafiságról, önfeláldozásról szóló filmek, alapból sikerre vannak ítélve.
Talán ha egy kicsivel több akciót csempésztek volna bele, megadtam volna az 5 csillagot, de az erős 4 es is szépen csillog! :)


10. Sötétszív (2010-04-25 23:57.21) aaaaa
Nekem tetszett ez a film. Lehet, hogy nem tökéletes, de szerintem elég jól sikerült. ez persze nem jelenti azt, hogy szeretem a háborús filmeket. De ami jó, az jó. Ezt különösen azoknak tudnám ajánlani, akik érdeklődnek az I. világháború után. Szerintem nekik sem okoz majd csalódást ez a film.


9. Mama_gold (2010-04-24 21:58.45) aaaaa
Összességében tetszett, bár nem vagyok egy háborúsfilm imádó.
Megfogott az életrajzi jellege, ilyenkor kicsit utána kutatok az eredeti történetnek:)


8. Legisfalk (2010-04-21 10:36.50) aaaaa
A történelmi, főleg világháborús filmekhez jó érzékük van a németeknek, Das Boot, Stalingrad, Der Untergang, megannyi remek film, legutóbbi, A bukás pedig nyugodtan nevezhető tökéletesnek is. A Vörös Báró esetében is valami hasonlóra számítottam, bár nem tűnt jó ómennek sem Til Schweiger, sem Joseph Fiennes neve, előbbit jó filmben még nem láttam, utóbbit valahogy nem kedvelem, fene tudja, miért. De végül ebben a filmben semmi bajom nem volt velük. A Vörös Báró azonban, legnagyobb sajnálatomra, nem ér a fentebb említett nagy elődök nyomába.
"Soha ne lyuggasd ki az ellenség gépét! Az emberre célozz, és ne hibázd el! Ha kétülésessel harcolsz, először a megfigyelőt kapd el; amíg a géppuskát el nem hallgattattad, ne foglalkozz a pilótával!" –idézi Robert Jackson könyvében, A flandriai légiháborúban von Richthofen-t. A Báró rámenős és könyörtelen embervadász volt, megveszekedett tehetséggel megáldott ifjú, s ha pályafutása vége felé megviseltté is vált, afféle háborúellenes gondolatok nem igen fájdíthatták fejét, mint amiket ebben a filmben gyömöszöltek beléjük. Ez a film legnagyobb hibája, nem fest hiteles képet arról, akiről készült. Úgy tűnik, hogy a polkorrektség rendesen kiherélte a Vörös Bárót, szegény németek már szénné szégyellik magukat, amiért hosszú időn át a vén kontinens legfaszább katonái voltak! Pompás volt, hogy kapásból egy rendhagyó és valóban megtörtént koszorúzással nyitottak, és az is rendben volt, hogy megemlékeztek a német oldalon harcoló zsidó pilótákról, de ha már a teljességre törekedtek, talán érdekes lett volna megemlíteni a másik neves ász, Hermann Göring nevét is, mint Richthofen Repülő Cirkuszának utolsó parancsnokáét. Őt mondjuk nem hiányoltam a filmből, de a végén annak megemlítését igen, hogy Wolfram von Richthofen, a filmbéli megszeppent kisfiú, később a Spanyolországban harcoló Condor Légió parancsnoka lett. De hát a polkorrektség, ugye...
Több légiharc kellett volna a filmbe, illetve jó lett volna kicsit kidomborítani a Fokker triplán megjelenésének hatását, s volt még pár apróbb hiba, úgyhogy sajnos bőven nyújt fanyalognivalót a Vörös Báró.
Mégis jó filmnek tartom, mert a témaválasztása jó volt, üdítően hatott a második világháborús filmek szakadatlan dömpingje után, és kivitelezése is igényes volt, változatos, színes, és súlyos hibáiért valami romantische meseszerűséggel kárpótolt.
Egyébként 92 évvel ezelőtt, éppen ezen a napon halt hősi halált Manfred von Richthofen.


7. Kovicu (2010-04-19 21:44.04)  
tetszett a film
kicsit talán tényleg kevés volt életrajzilag, de szerintem nem volt ellenszenves
túl fiatal, hihetetlenül gyerek arcú színésszel, de tényleg ilyen fiatal volt :(
nem is élhetett túl sokat, hogy fene nagy romantikus szálat tudjanak végig vinni

az ő hírneve háborús propaganda gépezet műve volt, félték a nevét, a németek istenítették. ezt a dolgot nekem az ellenség a kapuknál sokkal jobban visszaadta, hogy lehet valakiből hős

azért ez egy jó kis háborús film
örülök, hogy megnéztem


6. Városi vadász (2010-03-28 15:39.02) aaaaa
A Vörös báró egy hős volt a németek szemében, az ellenség pedig rettegett attól a vörös géptől. Ez volt Ő.
Ha egy ember életét akarjuk bemutatni, az történhet kétféle képen. Vagy csak a tetteit mutatjuk be, vagy az embert. A kettő már nehezen férne bele egy filmbe.
Itt megpróbálták, sikertelenül. Kaptunk ízelítőt a csatákból, de az eléggé felületes volt, nem is tudtuk meg mitől volt Ő olyan félelmetes az égben. Mint embert sem sikerült megismerni. Minimális romantika, történet semmi, a Bárót inkább jellemtelen ficsúrként láttatták velünk az alkotók. Igazi ellenfél sem volt, akit annak feltüntettek, azzal inkább barátok voltak, ennyi. Semmi végső küzdelem, semmi diadal. A film úgy ér véget, hogy észre sem vesszük.
Én roppant mód utálom a német filmeket, mert szerintem nem tudnak normális filmet csinálni. Az operatőri munkájuk csapni való. Ha bekapcsolom a tv-t ránézek egy filmre, rögtön tudom – német. Ez egy stílus védjegy, ami szar. Ez a film is magán hordja ezeket a sebeket.
Egyszer nézhető.


5. 666KRITIKUS666 (2010-03-28 15:12.03)  
Ez az a film, amit legjobban vártam amióta egyáltalán filmet nézek, majdnem mindennap nézegettem h mikor lesz meg szinkronosan.
Ám amit kapok az egy nagy csalódás, unszimpatikus színészek, főleg a vörös báró, akinek inkább szimpatikusabbnak kellene lennie. Nekem az egész film a harcokról szóló kapdosásokból állt egyszer itt egyszer ott egyszer a levegőben, aztán lementek 5 percre majd megint harc, ami nálam olyan snasszá és már-már unalmassá tette az egész filmet. A történet egyenlő a nagy 0val az az érzésem, hogy a forgatókönyvíró felment a wikipédiára elolvasta Richthofen életútját és csinált belőle egy filmet. Szerintem sokkal jobban jártunk volna, ha a Repülő cirkuszról csinálnak 1 filmet, és nem 1 ember életútjáról, mert olyankor elég korlátozott a történetalkotás lehetősége.
A filmet talán a legjobban a Flyboysal lehetne összehasonlítani, ami "sajnos" és nagy-nagy meglepetésemre klaszisokkal veri mint történetileg , mint pedig megvalósításban.


4. Ftcbela (2010-03-28 11:31.13) aaaaa
Szerintem is elég jó film volt.


3. Törölt felhasználó (2010-02-17 17:00.08) aaaaa
Tényleg jó film, kiemelném a monológokat, főleg amikor a két ellenséges pilóta leáll a háború nagy kérdéseit feszegetni :)



2. Kutyapálesz (2010-02-13 17:14.39) aaaaa
Nagyon jó film,én kértem fel az oldalra,mindenkinek ajánlom!
Sajna csak feliratosan láttam,de így is nagyon tetszett!


1. Kék kereszt (2010-02-13 15:22.48) aaaaa
Baron Manfred von Richthofen az I. világháború kiemelkedő alakja a német légierő legfélelmetesebb pilótája volt.Csapatával a légiharcokat egyfajta sportnak,a technikai és a tudásbeli főlény bebizonyításának tekintették - igyekezve nem tudomást venni a háború okozta borzalmakról.Legendáját propagandaként használták a sorozásokon,és a fiatalok boldogan csatlakoztak hősük mellé a seregbe. De amikor Manfred szerelmebe esik egy ápolónőbe hirtelen tudatosul benne a szerepe.Komoly dilemma elé kerül.Legnagyobb csatáját az érzelmei,a repülés szeretete és háború gyűlölete között kell megvívnia.A trailere alapján,egy Fly Boys szintű,izgalmas és látványos égi csatákkal tarkított film készült a Vörös Báróról.Ideje volt,hogy életrajzi film készüljön róla.Érdemes lesz megnézni.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekEmylio, 2018-03-30 10:5729 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk