Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Kapj el, ha tudsz
- Moziverzum, 13:55
A fantasztikus négyes
- Mozi+, 14:30
A kifutópálya
- Filmbox Extra HD, 14:35
Fegyvertársak
- Film Mánia, 14:45
A fiú
- HBO3, 15:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Eric Roberts (68)
James Woods (77)
Ragályi Elemér (85)
David Tennant (53)
Maria Bello (57)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
A néma erdő - Vélemények
2022-es választás
Hiányolt fórumozók!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az első ómen aaaaa
Josh O'Connor aaaaa

 

Fórum - Ínyencfalat - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

7. Lifeisamovie (2022-01-07 09:58.03)  
- Látom nézi ezt a szart.
- Nem, én írom ezt a szart! :D

Volt már hasonló élményed Uccsó? :P


6. Az utolso szamuráj (2022-01-05 14:16.26) aaaaa
Hogy a Felforgatókönyv mennyit emelt át belőle,vita tárgyát képezheti.
Ez egy jó kis vígjáték a páratlanul tehetséges John Candy-vel:de amúgy mindenki szuper.Mi több,remek,és ami a mozi nagy előnye,azért humorát mindenki megértheti,még úgy is,ha esetleg szereti azt,amit kiparódizálnak.Megmondom őszintén,néhány jeleneten hangosan felröhögtem,főleg az ugyanoda,ugyanakkor elhelyezett mondatok/szituációk tetszettek,és azért milyen érdekes,a Hemingway lányból nemigen lett nagy sztár...de nagyfater mindent visz úgyis,örökre .Jó kis darab ez,értő kézzel megrendezve-és írva.



5. Mclane 2 (2020-12-27 21:15.01)   - (válasz Tibi7812 3. hozzászólására)
Hát én nem rég néztem meg nagy kiesés után úgy hogy tegnap jött az eredeti első hangsáv a Vajda László hanggal, aki sajnos már szintén nincs köztünk jó 25 éve és ma délután jött az utánzat szinkron az MGM hangsáv is kíváncsiság szinten. Hát nem mondok újat ha azt mondom hogy Vajda művész úr munkája mellett, az MGM próbálkozása egy felemás holmi lett csak nem más sajnos a szinkron terén. És hát maga a film meg hát ugye valahol adja magát paródiája a szappanopera filmes jellegnek, amit annyira szeret sok tv néző a mai napig és annak viszont bőven jó is lett szerencsére. Úgy hogy mindent egybevéve nekem kellemes csalódás volt a film alapból véve tetszett simán, szinkron terén meg azt mondom csak az elsővel nézzétek meg magyar hang esetén, mert az lett a jobb a két hazai hangsáv közül mindenképpen.


4. ShadowThreat (2017-08-26 19:57.01)  
Igazi szappanopera - egy egyszerű szépséggel! :)
Jack Gates igazi nagymenő, külön filmet is megérdemelne! :)


3. Tibi7812 (2013-07-24 22:39.23) aaaaa
Nekem kedvencem lett ez a film! A történet izgalmas, a megvalósítás egyszerűen csodálatos! Nagyon sokat nevettem rajta első, második, és a többi alkalmakko is, mikor megnéztem! :D A film a krimikort idézi, John Candy a 'beépített' detektív, aki nem a nyomokból jön rá a cselekményre, hanem ő képzi a nyomokat. Kvázi képi bepillantást nyerhetünk a filmmel az írói gondolkodásba, a cselekmény szövésébe. Kár hogy John Candy már a túlvilágban gyárt filmeket.


2. Lexi (2010-11-17 13:59.07) aaaaa
A történet tényleg jó(bár mintha már lett vna ilyen film),John Candyt is szeretem,de ez a film nem lesz a kedvencem,egyszer nézhető


1. Kék kereszt (2010-02-13 14:19.54) aaaaa
A történetét jónak találom.Valaki bekerül a saját sorozatába.Nem minden nap találkozunk ehez hasonlóval.Jack az első döbbenet után még nem tért teljesen magához,de a második döbbenet után már lassan kezdi kapizsgálni,hogy mi is történt vele valójában.Aztán kis idő elteltével észreveszi,hogy kedvére ki és be sétálhat a saját maga teremtett világba,és kénye kedve szerint alakíthatja a kisváros és annak lakói életét azzal,hogy papírra veti a történet újabb és újabb részeit.A film láttán elgondolkozik az ember azon,hogy vajon honnan is vehették,a Pleasantville ötletét.A két világ közti különbséget elég rosszul mutatták be.Szinte semmi különbséget nem lehet észrevenni a valóság és a képzelet között.Az igaz,hogy csak egy unalmas szappanoperáról van szó,de mégis lehetett volna némi fantáziát belecsempészni.Ha már ezt a szituációt tették a film középpontjába,nem ártott volna,ha egy kicsivel több figyelmet fordítanak rá.Sok múlott ezen.A főszerepben a fergeteges humorú John Candy látható.Most mintha kissé háttérbe szorult volna a humora.Persze hozza a kissé szerencsétlen figurát,néha elsüt egy két poént,de most valahogy mégsem az igazi.Ez jól megfigyelhető az egész film alatt.Most leginkább a romantikus énjét kellet elővennie,mivel a szerelem igen fontos szerepet játszik a filmben.Érdekesnek találtam ezt a kis változatosságot.Kissé meglepő dolog volt,de a történet előre haladtával szép lassan közömbösé válik.Mariel Hemingway kettős szerepben látható.Egy szereppel sem bírt megbirkózni,nem még kettővel.A kissé csúnyácska színésznő játéka elég gyenge volt.Nem is nagyon illet a képbe.A film néha átcsap unalomba,de Candy mindig felhozza.A rendező neve szinte semmit sem mond.Tom Mankiewicz,az Élni és halni hagyni című James Bond mozi forgatókönyvírójaként kezdte a pályafutását.Utána rendezett néhány jelentéktelen kis filmet,és ezzel be is fejezte karrierjét.És így vált az első munkája a leghíresebbé.Az Ínyencfalat nem egy klasszikus John Candy vígjáték,de azért érdemes miatta megnézni.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekLifeisamovie, 2022-01-07 09:587 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk