Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az útvesztő
- Mozi+, 23:10
Ifjúság
- Film Café, 23:15
Ocean's 8 - Az évszázad átverése
- Viasat3, 23:20
A forradalom napján
- Moziverzum, 23:30
Good Will Hunting
- Paramount Network, 23:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Jay O. Sanders (71)
Lukas Haas (48)
Martin Lawrence (59)
Schell Judit (51)
Kai Wiesinger (58)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
30 nap maximum - Vélemények
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Fogadóóra
Rock zene
80-as, 90-es évek emléke

További fórumok

Utoljára értékeltétek
30 nap maximum aaaaa
Rebecca Hall aaaaa

 

Fórum - Szinglik éjszakája - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
47. Az utolso szamuráj (2015-06-23 12:00.55) aaaaa
Láttam saját szarát megevő kiskutyát,nyílt törést a vállamon,rózsaszín felsőben,gatyában és magassarkúban galoppozó buzit két hete a CBA-ban és Afrikában a saját mocskában üldögélő gyerekeket egy menekülttáborban.Egyszer félig elolvastam Langelus egy kritikáját a blogjában,de mikor 14 sorban 27 tévedést írt,feladtam,láttam Rogán lekezelő képét a Hulk alsónadrágját megszégyenítően növögető lakásának magyarázata -illetve annak elmaradása-alatt,Orbán zavarát Simicska miatt és Gyurcsány idegbeteg rángatózásait beszéd közben.Láttam őz kilövését,kutya leinjekciózását,hogy sünt elgázolt az autó,és láttam hogy japán csajnak élő polipot dugnak a végbelébe-mert csak.
Ez a film szinte bármelyikkel felér.Egyszerűen...áááááááá.Bazdmeg,ez tömegpusztító ,ezen semmi nem segített.


46. Semprini (2015-06-10 12:37.07) aaaaa
Tény és való, készültek még ennél is sokkal rosszabb filmek (Álom.net, Kis Vuk, Szuperbojz, stb.), de ettől még ez is elég rossz lett sajnos. Ha vagy a sztori vagy a főszereplők értékelhetőek lennének, akkor már megadnám rá a kettest, de ez így nem oké. A négy női főszereplő közül egyedül Sárközi-Nagy Ilona volt valamennyire rokonszenves, de az ő színészi kvalitásai sem ebből a filmből derülnek ki igazán. A többiek egyenesen irritálóak. Még Scherer Péter taxisofőre javít valamennyit az összképen, de hát ő csak egy mellékfigura. A sztori vontatott, sőt helyenként egyenesen értelmetlen, a végkifejlet pedig több mint szirupos: elviselhetetlenül geil, tulajdonképen azt lehet demonstrálni rajta, milyennek NEN SZABAD lennie egy romantikus vígjátéknak - már ha ez az volt egyáltalán, merthogy romantikát és humort is csak nyomokban tartalmazott.
Igazából a készítők nem ártottak senkinek ezzel a filmmel, épp csak szaporították eggyel a teljesen felesleges filmek listáját. Aki kihagyja, nem veszít semmit.
3/10



45. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2013-08-30 18:05.39)   - (válasz Anonymus565 44. hozzászólására)
Miért kell morbid állat horrort emlegetni - embert is - csak nálam sorrend nem felcserélhető egy bármilyen valami pl. film kapcsán?!


44. Anonymus565 (2013-08-30 17:14.19)  
[link]


43. Alvarando (2013-02-20 13:11.21) aaaaa
Követhetetlen, dögunalmas. Csak azért kap 2 csillagot, mert végignéztem.


42. Maya18 (2013-01-14 17:49.16) aaaaa
Juli ezzel a hajjal ritkaronda... jobbat nem találtak neki?? amúgy a történet is elég gagyi :/


41. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2013-01-08 13:55.05)  
Akkor már jobban hangzik magyarul "vénlány" kifejezés.


40. Bodhiszattva (2013-01-07 23:39.00) aaaaa
A minap néztem meg a közszolgálatin ezt a filmnek nem nevezhető förmedvényt. Szerencsére rögzítettem, így gyorsítva tudtam lejátszani ezt a másfél órás valamit, ami így bő egy órába belefért. Bár már az első öt perc után legszívesebben kinyomtam volna, de aztán gondoltam, csak azért is megnézem, ennyi mazochizmus belefér. De csak gyorsítva bírtam ki.
Sas Tamástól nem sokat vártam, de ez a film még legrosszabb várakozásaimat is alulmúlta. A giccs, a gagyi és a gejl ("a három G") olyan elképesztő elegyéről van szó, amit tényleg csak egy magyar közönségfilmes műhelyben tudnak kiszenvedni. A 17. századi Londonból származó gyűrű, az angol lord, a vidéki kastélyszálló, a Tarantino-filmek gengsztereinek szánalmas paródiáját adó rosszfiúk már egyenként is a legordasabb klisék, amiket magára valamit adó író és rendező csak akkor használ fel, ha kellően ironikusan, szarkasztikusan tudja őket ábrázolni. Ez a film azonban komolyan veszi ezeket (talán a gengszter-klisé kivételével, de ez így is szörnyű volt), ettől az egész olyan végletesen hiteltelen lesz, hogy minden művészi értéket kénytelen vagyok megtagadni ettől a filmtől. Ehhez képest egy Barátok közt-maraton maga a filmtörténeti kánon. Szomorú, hogy jobb sorsra érdemes magyar színészeknek (Hámori Gabi, Scherer Péter, Szávai Viktória) ebben a szemétben kell turkálniuk a puszta gázsiért, mert hogy erre büszkék nem lehetnek, az biztos. Nem is nagyon gyötrik magukat mondjuk, de a szarér' én se tenném. Hogy ez után a film után Sas Tamás még egyáltalán a kamera mögé állhatott, az pedig az egész magyar filmgyártás szégyene. De inkább szégyellje ő magát.


39. Ricki13 (2013-01-04 21:24.43) aaaaa
Ezt a filmet nem volatam képes végignézni... egyszerűen kínszenvedés, minden perce olyan, mintha egy kiskanállal kapargatnák kifelé az agyelődet. És az a három vagy mit tudom én hány kis (na most nagyon kultúráltan igyekszem fogalmazni) khm, na jó, nem tudok...
A legirritálóbb karakterek a filmtörténetben, a létezésük már szinte bűn. És nincs elnézve semmi, mert magyar film!
Borzalmas!


38. Gyorkos (2012-12-16 22:27.23) aaaaa
Aniqo 10. és 11. hsz-ban és Kisjon 20. hsz-ban foglaltakkal értek egyet. Annyival megfejelem, hogy itt még Scherer Péter is nagyon keveset nyújt (azt is rosszul), pedig őt nagyon kedvelem (a stílusa nagyon bejön), de eddig ez a legrosszabb alakítása szerintem. Ugyanakkor a többiek is - kivétel nélkül - alulmúlják az elvárásainkat. Talán-talán a Rókát játszó színész nyújt az elején valami kis alakítást, ahogy a csetlő-botló, szerencsétlen kisstílű bűnözőt adja, de ennyi. Amelyik jelenetben pedig a "Rém" G. N. feltűnt, rögtön kirázott a hideg. Ááájj, de ocsmány egy ábrázatja van, de legalább jó színésznő lenne, de még az sem. :-(


37. Gyorkos (2012-12-16 22:13.34) aaaaa - (válasz Independence 28. hozzászólására)
Hatalmas szöveg, dőltem a röhögéstől és minden szava igaz! :-)))


36. Shakedown (2012-01-29 18:32.38) aaaaa
Ilyen mozira nagy szükség van ám mostanság....ho, hóó...de még mennyire!


35. Recés (2012-01-07 01:24.56) aaaaa - (válasz Independence 28. hozzászólására)
Q-ra egyetértek veled. És még mindig működik nálunk a kontroll nélküli gyártás, nyista követelmény rendszer. Nyomjuk az eladhatatlan selejteket következmények és elszámolási kényszer nélkül! Szerintem a stábon kívül senki sem élvezte, hát akkor miért nem a stáb finanszírozta? Kivéve az első öt percet(kamera munka miatt)nézhetetlen. Kezdve amikor az igen szőke plaza cicák fényezték magukat a cabrioban saját előadásukban és az a félelmetes ZSÉ és a két idióta gorillája akitől majd besz-tam tövig rágtam a körmömet, nem beszélve a szövevényes storyt alig értettem meg.Fotelba szögelő volt még azok a sz-tig izgalmas üldözéses jelenetek is, ami fokozta a szereplők igen gyatra teljesítményét.
A műszaki gárda azért már kezd éledezni, de a szinészecskéink még sehol sincsenek!?Pedig ez nem pénz kérdés az akarás, és a tehetségek hol vannak a nagy magyar IQ-ból?


34. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2011-10-02 12:00.58)   - (válasz Independence 33. hozzászólására)
Számomra Wagnernél az egész mű a lényeg, többször voltam koncerten, ahol csak részletek, főleg zenekari részletek hangzottak el, és nem elég!
Sas Tamás "próbálkozásai "női lélekmélységeket boncolgató ügyletekben 10- en éves koromban, és anno érdekfeszítőnek számítottak volna. (kb. 50 éve). De Németh László, sok filmrendező művének ismerétében férces ponyva számomra.


33. Independence (2011-10-01 11:12.17) aaaaa - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 32. hozzászólására)
Mágnás Miskát is lájkolom. :)
Wagner azon kevés operaszerzők egyike, aki utat talált a fülembe, nem feltétlen az ének, mint opera, hanem a zenéjének a saját korában egyértelműen újszerű, nagyívűsége.Hát inkább hallgatom a nyitányait, imádom, ahogy dübörög..., inkább a zenéje dübörögjön, önmagában, mint a bakancsok, a flaszteron, a zenéjére.

Volt már ilyen.

Egyéb megítélésével nem foglalkozom, sem azzal, hogy ki mire használta nevét, zenéjét, sem azzal, hogy néhány írásába belelapozván, tőlem merőben távol álló gondolatokat fogalmaz meg.

A színésznőkre visszatérve, Hámori túlértékelt, mindig is annak tartottam, Szávai jó, Gubik Ágiban ott rejlik a lehetőség, volt, amiben tetszett.
De ebben a "műalkotásban" csak ripacskodás, szín-észet aligha.
Végignézése a filmnek, lehetetlen vállalkozás.

A "sókat" meg hagyjuk is, ha csak ilyen só lenne, inkább ennék sótlanul. :)


32. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2011-09-30 15:38.49)   - (válasz Independence 31. hozzászólására)
Köszönöm. Olvastam Piafnál is a lájkodat.Örülök a "védelmednek", mert már úgy érzem- értem, néha, hogy engem is kiCzikiznek. Már Sokdudu is kifejtette, hogy rám abszolut nem illik a sznob jelző. Jólesik a megerősítés. Olyanok írják, akik ismerik a humorban a tréfát. És differenciálok, integrálok piszkosul. Nekem meg a Mágnás Miska nx. Hosszú történet amíg Bergman- Wagner - Nietzsche útján eljutottam a Torinói lóig. Imádom a szeretteljes humort, önfeledt kacagást nálam elég nehéz elérni. Gallusz Nikolett már akkor is feltünt nekem, amikor régi slágerekkel járták az országot, és Ő is szerepelt. A hangja , mozgása nem rossz, de külcsín bevetődik belbecsre. Egyik "színésznő" sem volt a filmben szín- ész- nő számomra.Nem gondolom, hogy ennek a filmnek kilengett volna a nézettségi indexe. A tvben is tfh, inkább a 2 adón a Shaw nélküli "só"- kat nézték a film helyett.


31. Independence (2011-09-30 09:50.38) aaaaa - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 30. hozzászólására)
Megfelelő szájba megfelelő fogsor,... hát erre írtam, hogy nyerít, mert ha kacag... oly annyira, egy ló fogsora világít ki szája barlangjából.
Persze ettől még épp lehetne színésznő, ez csak esztétikai környezetszennyezés, de nem az.

A Torinói lovat nem láttam, persze "kulturtrendi" füllentés lenne, ha azt állítanám láttam, de nem láttam.Az érdeklődésem fel van keltve, ha tehetem szerét ejtem.

Viszont, és ez a legkevésbé sem kritika a Te kifinomultabb ízlésedre, a Torinói ló nem "közönségfilm", kell hozzá befogadói igény.Ez nem mindenkiben leledzik.
Valahol elcsíptem egy Rád megfogalmazott kritikát, miszerint sznob lennél.
Vitatkoznék ezzel, a sznob az, aki azért néz meg valamit, mert fontos neki elmondani a megfelelő helyen, hogy látta.Nem szereti, nem érti, csak megnézi, vagy meg sem nézi, csak állítja, hogy látta, és eljátssza a lelkesedést, Te viszont valóban szereted, ezért nézed, ezért írsz róla.
Ez átsüt minden szavadon.
Piszok nagy differencia.

Visszatérve a filmre.
A magyar közönségfilmek, ilyenek, mint ez itt.

Nekem meg olyanok, mint például a Liliomfi.
Maradi vagyok és begyöpösödött. :)

Edith Piaf topicban újra lájkoltalak is ezért, Jujj! :)
Talán nem olvastad, valami olyat írtam, hogy szeretem, amit, és ahogy képviselsz, mert egy kulturális fórumon ennek helye van.
Hozzátéve azt, hogy én azért fogékonyabb vagyok a kommerszebb dolgokra is.
Az operát meg egyenesen nem szeretem, de szerencsének tartom, ha valaki viszont szereti.

Bocsi a kicsit hosszabb, részben Off. hozzáaszólásért.

Tehát átfogalmazva, van magyar film, elismerem, de a magyar "közönségfilm" ezer sebből vérzik.
Pedig szórakoztatni is kell.
Ebben a mai vacak világban az emberek várnák az önfeledt kacagást is, helyette bosszankodást kapnak.


30. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2011-09-30 05:49.10)   - (válasz Independence 28. hozzászólására)
Gallusz Nikolettet láttam a madáchban a Józsefben, már ott is problémáim voltak vele külsőleg, belsőleg. tvben ol. reggeli, főzőműsorokban sokszor szerepelt. Az internet korában nem tudnak megfelelő szájnagyságba megfelelő nagyságú fogsort rakni, számomra ez is feltűnő benne.Újra van magyar film, többször leírtam, hogy láttam a Torinoi lovat(no nem élőben), és nagyon tetszett.Való világ és ÖsszeEsküvök között belelapozgattam.Ezek kicsik, savanyúk, de magyar?!


29. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2011-09-30 05:42.03)   - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 17. hozzászólására)
Végül láttam belőle a tvben, mert moziba el nem megyek , legfelfeljebb a valamimet a torinoi lóért.


28. Independence (2011-09-29 21:34.15) aaaaa
Egy nagyon magányos, nagyon szinglinek, egy nagyon unalmas szombat estén, éjszakán, mikoron is nagyon vigasztalanul esik az eső odakint, búval borultan ködös a levegőég, hát még ilyen reménytelen helyzetben, amikor egy korty "bélisz" sem képes enyhíteni, az egyedüllét és az unalom kínjait, nos még egy végletesen pocsék, öngyilkosság közeli élethelyzetben sem ajánlanám senkinek,... megtekintésre, másra se, de arra főleg nem.

Akkor sem, ha elfogyott már otthon az antidepresszáns, és öncsonkító gondolatok foglalkoztatnak, még akkor sem, ha a közeli toronyóra elüti az éjfélt, és a kuvik baljóslatú huhogása betölti a hálószobát.

Mert ettől a filmtől csak fokozódnának a hangulatzavaraink az elviselhetetlenségig, a mentális térdre roggyanásig.

Tegnap rémálmom volt, rám vicsorgott egy rém, és időnként vihogva, sikítozva röhögött, mit röhögött, nyerített, "túlmimikált gesztusrendszere" kiugrasztotta a halottakat a sírokból.

Mára rájöttem nem egy rém volt, csak a Gallusz Nikolett, és miért van egy ilyen végletesen ronda és tehetségtelen nőnek ilyen érdekesen, különleges neve? Meg sem érdemli a sorstól.

Nem rég olvastam valahol, hogy újra van magyar film.

Felkeresem az illetőt, aki ezt le merte írni, és pisztollyal kényszerítem, mutassa meg, hogy HOL???

Remélem nem erre gondolt.


27. Derkrisz (2011-08-19 00:07.48) aaaaa
Aki még nem látta az pénzt semmiképpen ne adjon érte! Még otthon is sokkk végigszenvedni, nemhogy pénzért egy moziban ahonnan ciki kilógni:-)


26. Orsi (2011-04-09 20:13.33) aaaaa
Gyenge. Egy két megmosolyogtató jelenet, de amúgy semmi. A címben szereplő éjszakáig meg el sem jutottunk. Időpocsékolás megnézni.


25. Weser (2011-04-08 23:15.13)  
Nagyon gyenge újabb magyar víjáték próbálkozás. Nézhetetlennek ugyan nem mondanám, mert hasonló kategóriában még rosszabbak is vannak, de egyáltalán nem tetszett.


24. Ikon88 (2011-03-12 16:38.15) aaaaa
kimaradt: a helyszínválasztás szerintem is szuper volt!! én nagyon örültem, hogy sok szín játszódott az általam csodált Egerben, valamint a kastélyos jelenetek is lenyűgöztek! :) (kivétel az iszonyú giccses esküvői részt a tüzijátékkal, blőőő!! :P)


23. Ikon88 (2011-03-12 16:35.48) aaaaa
nagyon vártam, de csalódást okozott. :( komoly önuralom kellett hozzá, hogy 15-20 perc után ne állítsam le egyből, és ne nyomkodjak egy DELETE-t! :/ ezután viszont kicsit felpörgött a és közepén pl. egész jól szórakoztam, majd a végére bealudtam. :) tiszta hullámvasút tehát, mely "csak egyszer nézhetős"-sé teszi a filmet...

konkrétumokban: a főszereplők (Hámori G., Gallusz N., Szávai V., Seres Z.) annyira klisésen és unalmasan játszottak, hogy végig az volt az érzésem, még a szöveget is lusták voltak megtanulni, és folyamatosan olvasták valami eldugott súgógépről! :S a mellékszereplőknek (Karácsonyi Z., Hevér G., Scherer P., Kolovratnik K.) viszont sikerült annyi humort és művészi játékot belevinniük a filmbe, hogy végignézzem! :) ja és Nagy Ilona stílusába, mint számomra új jelenségbe beleszerettem, remélem más alkotásokban is láthatom a jövőben! 3) :]


22. ZsD (2011-01-29 13:38.14) aaaaa
Szeretem a magyar filmeket, támogatom is hogy minél több film szülessen, de könyörgöm, ne ilyen!

Botrányos!


21. Villeo (2010-11-26 18:24.30) aaaaa - (válasz Kisjon 20. hozzászólására)
Ha a véleményt lehetne pontozni,ez ötös!


20. Kisjon (2010-11-26 15:37.26) aaaaa
Sas Tamás ismert magyar sztárokkal forgatta le legújabb filmjét ennek ellenére talán az idei év leggyengébb magyar alkotása ez.Szerencsére nem fizettem érte egy vasat sem így utólag visszagondolva ez a film egyik pozitívuma ez,a másik pedig Scherer Péter taxisofőri szerepe mert ő legalább színészkedni és szórakoztatni akart, valamint a két bugyuta gorilla akik valamiféle humorforrásai lennének a filmnek amit hellyel közel hoznak is a színészek. Ha pozitívumként lehet megemlíteni -persze ezt csak a magam részéről tudom elmondani- a forgatás helyszínéül szolgáló kastély gyönyörű helyen van és csodaszép is, nekem is kellemes élményeim vannak ezzel a kastéllyal kapcsolatban mivel az esküvői fotósorozatunk itt készült. A filmidő jelentős részében a három barátnő egy gyűrűtolvajt üldöz nevetgélve, azonban ennek a jelenetsornak minden perce egyre kínosabbá válik, hogy a filmvégi lakodalmas buli felpörgetésére irányuló közös ének és táncjelenettel a film megadja a nézőnek a kegyelemdöfést. Ezen jelenet - amit a négy főszereplőnő követ el - csak nyomdafestéket nem tűrően tudnék nyilatkozni. Ha amerikai vetélytársaival hasonlítom össze a "Szinglik éjszakája" egy borzalmasan rossz film, de szerencsére azért nem merészkedek ilyen messze ezért ha a legutóbbi "Álom.net" című magyar förmedvényhez viszonyítom ahhoz képest pedig egy fokkal mindenképpen jobb Sas Tamás filmje. De ez még így is édeskevés minden jóindulatú kritikához és ez a film egy rakás szarral egyenlő. Ez kérem szépen az utóbbi idők magyar filmgyártását kellően tükröző alkotás amiről nyugodtan elmondható: hogy most sem sikerült maradandót alkotni.



19. Judida (2010-03-18 20:52.24)  
rég nem láttam már ennyire rossz magyar filmet...pénzkidobás volt moziban nézni:)


18. Maci néni (2010-03-13 14:55.16) aaaaa
nagyon csúcs ez a film!


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekAz utolso szamuráj, 2015-06-23 12:0047 hsz
KeresemAdálka, 2010-06-16 17:001 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk