Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szerelem kiadó
- Izaura TV, 07:05
Gumiláb
- Viasat Film, 07:10
A csaló
- Filmbox Plus, 07:10
Transformers: A kihalás kora
- Mozi+, 07:50
Magyarok a Barcáért
- Magyar Mozi TV, 07:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Szólánc
Asszociáció
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az ember, aki túl keveset tudott aaaaa
Jackie Geary aaaaa

 

Fórum - Hajrá Bliss! - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

30. Entersp (2014-04-26 15:26.54) aaaaa
Egy jól ismert történetet láthattunk valami görkoris hancúrba ágyazva. Sosem fogom megérteni, mitől fogékonyak odaát olyan sportágakra, amelyektől minden normális embernek befelé nő a szemöldöke.
Viszont klassz volt a póló/kabát csere és baromi ügyesen oldották meg a köszönőbeszédet. Jó, hogy J. Lewis is megjelent és Stern nem volt ennyire szórakoztató az Étkezde óta.
Hajrá Brutál!:)


29. Cséjszi (2012-08-28 11:23.44) aaaaa
A bemutató alapján jobbat vártam, de így egyszer megnézni elmegy. Tulajdonképpen tetszett.



28. Hajrá KTE (2011-06-26 15:48.53) aaaaa
Egész jó film volt,Barrymore rendezőként is megállja a helyét,és még a vége is jó lett,nem az a nagyon csöpögős...


27. Gavaj (2011-04-16 18:56.03)  
Tegnap néztem meg, jó kis film volt.
Segítsetek!
Az egyik zene nagyon tetszik benne, de nem tudok rájönni, hogy ki az előadója és mi a címe. Akkor kezdődik mikor a lány apja elmegy a film vége felé a görkoris csajokhoz. Aki tudja ezeket az infókat legyen szíves leírni! Köszönöm!


26. Ferenc84 (2011-03-26 12:10.05) aaaaa
Drew Barrymore első rendezése nagyon jóra sikeredett. Nem tudom, hogy valóban létezik-e ilyen görkoris verseny, de számomra telitalálat filmre vinni a görkorcsolya ezen változatát. Nekem tetszett a film. Több ilyen munkát adjon ki a kezéből Drew.


25. Tysonrichie (2011-03-23 16:39.28) aaaaa
Egyszer nézhető tinivígjáték.


24. Miss bambi (2011-02-09 21:14.30)   - (válasz Az utolso szamuráj 23. hozzászólására)
A filmet sajnos még nem láttam,de Téged jó újra látni,Szamcsi. :)


23. Az utolso szamuráj (2011-02-09 20:40.11) aaaaa
Szóval,önmegvalósítás.Meg hol a helyem a világban.
Sokat keressük,nem igaz?Mikor pedig azt hiszed,megtaláltad,a sors olyat rúg az ülepedbe,hogy csak úgy zörög,nyeled az ujabb út porát,fejed majdnem az otthagyott szarba csapódik és nézel ki burádból,mint Szamuráj egy Langelus kétsorosra,melyről a benne található gyülölet és ostobaság miatt nem hiszed el,hogy olyan ember írta,aki képes vizelés előtt azért lehúzni a nadrágját,és úgy egyálltalán,bekapcsolni a számítógépét.
Helyünk hát a világban,hagyjuk a gyarló ostobaságokat az idiotizmus oltárán pöffeszkedni önnön hányásszagú közegében és tré megvilágításban,ma eszméletlen költői vagyok.
Drew Barrymore kislányként robbant be a köztudatba,bájos és kedves volt,ahogy Elliot-ot és azt a teleszkopos nyakú űrlényt felnyomta mindig édesanyjának,aztán jött a drog,pia,szex:az egyik akkori írás szerint szűzhártyája 14 évesen úgy nézett ki,mint egy teaszürő,a hobbitszót legtöbbször használó és már rég elkoptató nyamnyadék anren szerint lám újra paraszt vagyok és szexista,meg úgy egyálltalán:és igen.Van ez így,mondhatnánk,s tényleg,hadd ne soroljunk neveket,akik gyerekszínészből valahogy...elvesztek értékes felnőttszínészek lenni,némelyiket vitathatatlan tehetsége okán sajnálhatunk is.
Ám a kis Spielberg- rokon magára talált,és én bár sose találtam vonzónak a vízmértéket kicsufoló mosolyával hódító -a gyengébbek kedvéért,ferde vigyorral megáldott!!-hölgyet,de néha nagyon jó kis filmekbe tudta magát beletenni,mondjuk a Bambanőért ráküldeném Paco Best off Ady értelmezéseit CD-n vagy kifestőkönyvbe.Ezt a kis darabot úgy gondolta,akár meg is rendezheti,vett hát egy nagy levegőt...s lőn az eredmény.
A Hajrá Bliss nem fontos film,nem filmtörténeti mérföldkő,ám egyszerűen...jó nézni.Van benne kedvesség,báj és jól megírt karakterek,amiket meggyöző színészi teljesítménnyel keltenek életre szimpatikus aktorok.Van benne kötelező mondanivaló,néhol kicsit izzadtságszagú,van benne humor és néha a forgatókönyv talán nem életszerű-pedig az egész közeg azt szeretné sugallni-de ezek a dolgok elnézhetőek.
Mert jól éreztem magam nézése közben:és ez egy ilyen filmnél fontos,talán...talán a legfontosabb.
Ellen Page remekel persze,de tőle ezt megszokhattuk,hihetetlen tehetség.A rendezőnő azért nem bírta megállni,hogy ne szerepeljen saját filmjében,nodehát neki van igaza,Juliette Lewis meg mintha elfelejtene öregedni.Imádtam -újból!!!!-Marcia Gay Harden-t,ez a hölgy mostanra bármit el tud játszani,és jó volt látni Daniel Stern-t,megijedtem,végleg eltünik a filmvilágból.A görköris-részek elég pöpecek,a zene telitalálat:elnézést az önismétlésért,de ezt a filmet valóban jó volt nézni hibái ellenére is.
Aztán persze a mozinak is,mint mindennek ,vége:Te,Ő,Ők,én vagyunk a világban,akik vagyunk,találtunk a világban,amit találtunk,vesztettünk,amit vesztettünk,nevettünk,amin nevettünk és sírtunk,amin sírtunk,járjuk magunk útját.Nem filmekből ,és talán még könyvekből se kell megtanulni azt,HOGYAN!!! élj,de ha segít,támaszt nyújt avagy lök a jó irányba,nem rossz dolog az.
Ha pedig ennyit nem,hanem adott Neked mindjárt megsasolom,asszonygya a DVD borító...107 perc vidámságot és a gondoktól való menekülést,az se elhanyagolható fegyvertény.


22. Lasimoci (2011-01-26 11:31.12) aaaaa
Drew Barrymore első rendezése, kellemesen szórakoztató tucatmunka csupán, szerencsére jók a karakterek, és a színészek. A zenéket tudnám még dícsérni.


21. Sötétszív (2011-01-08 00:08.44) aaaaa
Drew Barrymoore mint filmrendező? Nem nagyon hittem abban, hogy sikerül neki, de megcsinálta. Báraz eleje egy kicsitvontatott, de aztán belelendül a film. Ellen Page telitalálat volt erre a szerepre, meg Marcia Gay Harden is remek alakítást nyújtott a filmben. Drew Barrymoore-ból ki sem néztem volna, hogy tud rendezni, de egy élvezhető fimmel mutatkozott be, mint rendező. Soha rosszabb kezdést!


20. Aronne (2010-12-29 21:16.17) aaaaa - (válasz Zoltan0804 19. hozzászólására)
én pedig jobbra számítottam.
Csak Ellen Page miatt tetszett, nem tudom hanyadik rendezése volt ez Drew Barrymore-nak, de nagyon melléfogott, a film fabuláját, történetvázát akármire rá lehetett volna húzni. Az ilyen filmek számomra már csakis csalódást nyújtanak.

Ha nem sikerül ehhez a filmhez két ilyen nagy nevet szerezni, szerintem hamar a feledéshomályába vészne.


19. Zoltan0804 (2010-12-25 22:33.14) aaaaa
Meglepődtem! Rosszabbra számítottam, de egy tényleg élvezhető film lett! Drew Barrymore rendezőnek se rossz!


18. City225 (2010-10-31 20:57.49) aaaaa
Drew Barrymore rendezőként?:) rossz vicc... nek gondoltam, amikor megláttam fél évvel ezelőtt a film adatlapját, azonban meglepetésre élvezhető kis produkciót rakott le az asztalra. Csajos filmnek azért csajos, mert túlnyomórészt a "gyengébbik" nem szerepel a képernyőn, ám a kapott pofonoktól és ütésektől még edzettebb férfikollégáink arcán sem lenne őszinte a mosoly. Ezekmellett egy identitását kereső lány a megfelelni akarás és az érvényesülés közti széles sávon ingázik többször is kihúzva ezzel a gyufát a konzervatív ősöknél. Én azt mondom bőven élvezhető ez férfiszemmel is, és ha mindenáron akarnék még tanúlságot is találnék a kirakatban. Nem kell ezt tovább firtatni, nem egy világmegváltó darab, de aranyos, és egynek mindenképp elmegy:)


17. Frubaby (2010-10-31 16:02.36) aaaaa
Nagyon jó kis film volt... :)
Drew Barrymore jó munkát végzett. Határozottan jót! ;)


16. Lady Vakarcs (2010-05-07 21:21.43)  
Különleges film, hihetetlen jó a hangulata,és a színek...Jó kedvre derít, mégsem tingli-tangli.
Az a gyanúm hogy ha nem egy ilyen remek művészek,mint Ellen Page és Drew Barrymore keze lenne a dologban, a sztori nagyon könnyen klisés tucat fim lenne.
De ez egyszerűen fantasztikus.Ha egy hollywoodi színésznő rendezni kezd, annak nem sűrűn van jó vége, de most leesett az állam,remélem nem ez az utolsó filmje.
Ha ezt a szerepet nem Ellen Page játssza akkor Bliss egy tipikus "félénk kislányból dögös csaj" karakter lenne. De nem, elhisszük, hogy Bliss egy egyéniség. És Marcia Gay Harden sem egy tinifilmek anyukáját játssza el.


15. Skillet79 (2010-04-28 16:43.27) aaaaa
nagyon tetszett. hihetetlen kellemes hangulata van. rég láttam ilyen hangulatú filmet. nincs agyonbonyolítva. a színészek pedig... :)
teljesen rendben van az egész. Drew Barrymore mint színész s mint rendező is megállta a helyét, sőt...
Ellen Page a szokásos formáját hozza. láttam már tőle pár filmet:
juno; cukorfalat; An American Crime és most pedig ez.
mindben nagyon ott van. kedvelem. bár kíváncsi leszek ki fog-e tudni törni ezekből a tini szerepekből. 1987-ben született. tehát mikor ezt a filmet forgatta (2008-2009?) kb 21-22éves volt. :) hát nem nézett ki annyinak és akkor még csak finoman fogalmaztam. bármelyik általános sulis felsős kiscsaj odaveri nőiességben szegénykémet. ez a medencés jelenetnél teljesen jól átlátható. szóval lehet, hogy egy életre le vannak neki osztva a tini szerepek? kár lenne érte.
elkalandoztam csöppet. szóval a film nagyon jó volt, mindenkinek ajánlom, ahogy a többi filmjét is. üdv


14. Viki8973 (2010-03-03 21:10.11) aaaaa
Baromi jópofa kis történet volt. Nem néztem előzetest, szóval az elején azt gondoltam, hogy na ebben kb. semmi nem fog történni, de nem így lett! Szóval nekem bejött. Eszméletlen nagy arcok voltak benne a csajszik. :D Jó volt, hogy a kis csaj nem hagyta magát, bevállalta a dolgokat és azt csinálta, amitől igazán boldog volt, és jó volt, hogy végül az anyja is fejet hajtott felette, hogy "na jó, csináld csak, ha szereted..."


13. Alvingirl18 (2010-03-03 18:36.46) aaaaa
^^


12. Alvingirl18 (2010-03-03 18:36.40) aaaaa
Nagyon jó film.33


11. Ren14 (2010-02-27 15:20.11) aaaaa
ja és a másik a filmben Drew Barrymore elég vicces szerepet játszik:):)


10. Ren14 (2010-02-27 15:17.07) aaaaa
én tegnap este láttam(bár csak feliratosan mert még csak az van)és azt kell hogy mondjam hogy nagyon jó ez a film... engem is a trailer fogot meg először és gondoltam megnézem és még milyen jó hogy megnéztem...mert vannak benne nagyon vicces és jó jelenetek is:)


9. Moviky (2010-02-24 16:53.58) aaaaa
Úgy látom itt még csak lelkes várakozók vannak, én most néztem meg a filmet. Nagyon nagy :D Drew Barrymore egy könnyed, csajos, filmet rendezett, laza karakterekkel és egy jópofa történettel. Ellen Page garancia a sikerre, jól áll ez a tiniszerep neki, akárcsak a Juno. Pörgös kis film, van benne izgalom, bonyodalom a szülőkkel, barátság, szerelem és minden ami kell. Nekem külön tetszett az indie rockos hangulat meg persze a soundtrack. Barrymore első szárnypróbálgatása meglepően jó, várok még tőle több filmet is.


8. Flashmob (2010-02-24 15:30.49)   - (válasz Mrerrorister 7. hozzászólására)
rendben, gondoltam amúgy, hogy nem emiatt írtad. lányos film ide vagy oda, én megnézem.


7. Mrerrorister (2010-02-24 14:05.17)  
Flashmob, nem azt mondtam, h csak ezért érdemes megnézni. Csak kiemeltem ezt a jelenetet, mert előtte írták h lányos filmnek ígérkezik:) De egyébként egyetértek veled.


6. Fityike (2010-02-24 11:50.50)  
nekem tetszik a bemutató, szeretem az olyan filmeket ahol a szülők és a gyerekek értékrend ütközése vicces formában domborul ki. De biztos hogy elrángatom a pasimat is, mert egyedül utálok filmet nézni.


5. Flashmob (2010-02-24 10:42.57)  
Nem hiszem hogy egyetlen ilyen jelentért lenne érdemes megnézni, sokal inkább érdekel Ellen Page játéka, és Drew Barrymore rendezői kvalitásaira is kíváncsi vagyok.


4. Mrerrorister (2010-02-23 15:55.01)   - (válasz Szektina 3. hozzászólására)
én nem csak azoknak a fiúknak ajánlom, mert van benne egy jelenet, ahol két leányzó csókolózik, eléggé elnyertem a tetszésem:)


3. Szektina (2010-02-17 10:44.13)  
sziasztok!
bevallom őszintén, én nagyon sztem a lányos filmeket és ez is annak igérkezik.
ahogy néztem a trailer-t arra gondoltam ez egy olyan kidobós és egy tipikus csajos film keveréke.
jónak igérkezik, ajánlom azoknak a fiuknak, akik hajlamosak csajos filmeket nézni.
szóval hajrá bliss!



2. Tom17 (2010-01-17 22:13.24)  
Nekem megvan, de felirat nincs sajnos nincs hozzá.


1. Castillon (2010-01-16 09:49.18) aaaaa
szerintem is jó filmnek tűnik, ha valahogy eljut a tévéig megnézem feltétlenűl.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekEntersp, 2014-04-26 15:2630 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk