Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A mag (4K Blu-ray)
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szerelem első lájkra
- Film4, 18:10
Egy kivételes barát
- Cinemax, 18:11
Beépített szépség
- Film+, 18:40
Szellemirtók 2.
- AMC, 18:50
Valld be, Fletch
- Moziverzum, 19:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Mire gondolsz most?
Talk Show - Vélemények
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Krisztus utolsó megkísértése - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A szabadság hangja aaaaa
Bill Murray aaaaa

 

Fórum - Natalie Wood rejtélyes élete - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

4. Clairette (2015-02-22 13:49.52) aaaaa
Lehet hogy én vagyok az egyetlen az egész világon, de nekem sántit ez a haláleset. Ha valaki egész életében annyira retteg a víztől, mint ő,akkor nem fog még részegen se azért kimenni egy csónakhoz, mert kocog benne egy üveg!Nem akarok elméleteket gyártani, de az sem véletlen hogy a férje sem, meg még aki a hajón volt sem tudta rendesen elmondani, hogy valójában mi is történt.Nekem gyanús. Mindenesetre sokkal jobban járt volna ha kiskorában az apja tényleg agyonüti az anyját!


3. Lyly84 (2013-09-17 18:40.07) aaaaa
Natalie Woodot eddig csak a Ragyogás a fűben és a Haragban a világgal című filmekben láttam.Nagyon jó színésznő volt , kár hogy ilyen fiatalon ilyen értelmetlenül halt meg.


2. Miss bambi (2012-10-10 14:29.18)  
Egész jó kis életrajzi film a tehetséges Natalie Wood-ról.
Már kislány korában rivaldafénybe került,amibe édesanyja úgymond belekényszerítette,szerette volna,hogy lánya híres színésznővé váljon és persze a pénz motíválta leginkább.
Anyja Orosz balerina volt egykor és valahol a saját lányában látta meg azt a lehetőséget,hogy sokkal híresebb lesz majd mint ő,ezért mindent elkövetett,hogy sztárt csináljon a lányából.
Natalie-nak napi beosztásai voltak,meg volt szabva már gyerekként,hogy melyik filmstúdióba menjen.Anyja mindig elkísérte őt,nélküle nem is mehetett volna, a „drága ” mama mindig mindenbe beleszólt,irányított.
Még gyerekként volt egy olyan jelenet,ahol Natalie-nak át kellett volna mennie egy hídon,közben szakadt az eső,nagy vihar volt,ez sikerült is majdnem,de végül megcsúszott,elesett és eltörte a csuklóját.
Nagyon fájlalta de az anyja megtiltotta,hogy szóljon róla bárkinek is,mert félt,hogy a törés miatt másnak adják majd a szerepet,ezért lányát visszaküldte,úgy,törött,erősen fájlalt csuklóval.Natalie végül megcsinálta a jelenetet minden zokszó nélkül,persze tökéletesen.
Utána sem részesült orvosi ellátásban,és ennek az lett a vége,hogy csuklója rosszul forrt össze.
Élete végéig vastag karperecet hordott,hogy ne lássa senki a kitüremkedő kis csontot,nagyon szégyellte.A kedves mama irányította az egész életét a későbbiekben is,állandóan beleszólt mindenbe,még abba is,hogy Natalie kikkel járjon el szórakozni és,hogy ki legyen a szerelme,nagyban befolyásolta lánya döntéseit.
Natalie nagyon nehezen tűrte,és mikor végre férjhez ment,talán akkor valamelyest enyhült a nyomás a családja felől,de ennek ellenére a mama mindig ellátta tanácsokkal.
Mindezek ellenére tehetséges és híres színésznővé lett belőle,imádta Hollywood,ellátták szerepekkel,melyekben kiváló alakítást nyújtott.

Azon a végzetes és tragikus napon a férjével és egy barátjukkal(Christopher Walken)-el a nyílt tengeren hajóztak,viszonylag messze a part-tól.
Elég sokat ittak aznap este és Natalie valamin összevitatkozott a férjével és úgy döntött,hogy az egyik pótcsónakkal kievez a partra,nem akarta az éjszakát a hajón tölteni.
Mikor átszállt a csónakba, evezett, de valahogy kiesett az evezőlapát a kezéből,és mivel kissé ittas is volt ezért próbált kézzel utána evezni és végül addig küszködött,hogy végül beborult a jéghideg vízbe.
Egyébként is hideg volt már az idő,a víz meg még inkább.
Egy idő után már eléggé kimerült és feladta,hiába kiabált segítségért nem hallotta senki,akkor már elég távol volt a hajótól..,csak ott lebegett a vízben.
Végül halálát hipotermia okozta,utána fulladás..értelmetlen,szerencsétlen halál.
Natalie Wood egész életében már-már betegesen félt a víztől,mert állítólag megjósolták még gyerekkorában,hogy vízbefulladás lesz a halála,sajnos tényleg így lett..,bár ne így lett volna.
Mindössze 43 éves volt..


1. Brundle (2009-12-23 09:57.46)  
Nos látom még senki nem irt ide. Én pont ma fejeztem be a film második részét reggel videorol és szerintem egy igazán jo film let anak elenére hogy tv film lett csak és jol mutatja azt amit ugy hivnak hogy szinész sors aminek a végén ott az üresség és anak az érzése hogy el is értem valamit és nem is mert bár van karier a hátam mögött de nem volt nyugodt és ki egyensulyozott életem. És ami a halálát illeti nos amit be mutatak az valoszinűleg igy történt de etől fügetlenül ami tény az az hogy se az akori férje robert wagner és a másik hajon levő christopher walken nem mondta el hogy mi is történt pontosan azon a tragikus éjszakán bár itt is vanak találgatások de konkrét tények bizonyos esetekben nincsenek de ez egy másik dolog aki tudja néze meg a filmet meg éri.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekClairette, 2015-02-22 13:494 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk