Kvizlabirintus - Még nem járt le a kalandorok kora
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Kellemes húsvéti ünnepeket!
- Film Mánia, 10:40
Aratanya
- Film4, 10:45
Pi élete
- Film Café, 10:50
A filmsztár és a cowboy
- Izaura TV, 11:10
Legendás állatok és megfigyelésük
- HBO3, 11:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Könyvesbolt a tengerparton - Vélemények
Szólánc
Micimackó: Vér és méz 2. - Vélemények
Kapupénz - Rekviem egy házmesterlányért - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Most vagy soha! aaaaa
Adam Sandler aaaaa

 

Fórum - Szobafogság (2009) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

13. Liman67 (2012-08-18 13:29.22)  
magyar feliratot, tud valaki? mielöt valaki azt irná hogy egy felirat oldalrol töltsem le, hát legalább 10 et megnéztem de sehol sincs fent ... olyan oldalt ajánljatok ahol tényleg fent van!!!!!!!!!!


12. Kriszticicc (2011-02-14 14:33.37)  
Itt megnézhetitek:
[link]



11. Ágis05 (2010-08-11 01:40.56)  
én sem találtam eddig sehol! valaki megtalálta már esetleg?


10. Benkonora (2010-01-11 22:41.52) aaaaa
Olyan érzés volt, mintha egy rövidfilm lenne, annyira lekötötte a figyelmemet. Szerintem ez egy nagyon jó film!


9. Ironhorses (2009-12-28 20:52.37) aaaaa
Szerintem szörnyű vontatott! Soha nem mentem ki még egy filmről se a moziban, de ez nézhetetlen volt! 40 percen át sétálgat a csávó egy alsógatyába, majd mikor a háttérzene azt sejeteti, hogy most végre történni fog valami ami megtöri a már-már halál unalmat... Na ekkor a csávó tovább sétálgat alsógatyába! Pfff! Ezt, hogy engedhették moziba????


8. Anitabagwell (2009-12-11 16:09.05) aaaaa - (válasz Castillon 7. hozzászólására)
"lehet"? akkor mégis mire adtál 4*-ot?


7. Castillon (2009-12-11 12:00.36) aaaaa
szerintem is jo lehet.


6. BabiE (2009-12-08 02:14.20) aaaaa
Tényleg jó film.Miután láttuk, még órákig a filmen gondolkoztam, otthon megbeszéltük a dolgokat párommal.Nagy Ervint eddig is szerettem, mert szerintem nagyon jó színész, de ez tényleg nagyon jó volt.Mondjuk az összes filmjében/szerepében érzem, hogy a tökéletesre törekszik és ezt általában meg is kapom tőle.
A szekrényembe én is elfogadnám:-) Mondjuk nekem az anya-lánya kapcsolat a lány részéről, bár érthető volt, azért túl szemtelennek, bunkónak találtam a lányt.Még ha haragszik is az anyjára, akkor is.A végén viszont tetszett, ahogy támogatták, vigasztalták egymást.Mondjuk én egy csókot azért el tudtam volna képzelni Reyer és a lány között.
Szerintem azért Rátóti Z. lett Alex, noha nem beszél angolul, mert a rendező egy ilyen karaktert képzelt el erre a szerepre.Más hasonló korú színészeknél, lehet hogy szintén lett volna nyelvtudási probléma.


5. Nooocika (2009-11-14 21:17.10)  
hat mar rengeteg oldalt vegig neztem de en sem kapom seholsem, pedig mar nagyon szeretnem megnezni


4. Anitabagwell (2009-11-14 21:12.07) aaaaa - (válasz Nooocika 3. hozzászólására)
én még nem találtam sehol. torrent oldalakon nézegesd, majd egyszer biztosan felkerül


3. Nooocika (2009-11-14 21:10.16)  
Vki segitsen honnan lehtne ezt a filmet letolteni?mert van aki nem tudja megnezni moziba



2. Anitabagwell (2009-11-11 16:26.24) aaaaa
na, nekem is kell "egynagyervin" a szekrényembe, ebben teljesen biztos vagyok :D. Pont.
Majdnem 5*-os lett egyébként a film, mert tényleg nagyon tetszett, egyedül a végét éreztem "semmilyennek" de lehet csak nagyon "művészi" befejezés volt számomra.
Mostanában rá vagyok állva az ilyesmi beteg filmekre, amikor olvastam a tartalmát, egy percig nem volt kérdés, hogy megnézzem-e vagy sem. Még attól is jobb volt, mint amit vártam tőle. A színészi alakítások nagyon felhúzták az -egyébként önmagában is érdekes- történetet.
Rachel Blake jó volt, bár aki számomra igazán döbbenetes teljesítményt nyújtott, az a lányát alakító Laura Greenwood. Hál Istennek (vagy szerencsétlenségemre?:P) nem tudom beleképzelni magam a helyébe, tehát a film elejétől a végéig, meg tudtam maradni a külső szemlélő szerepében, és több szempontból is durva volt ennek a fiatal lánynak a helyzete. Eleve már a szüleivel való kapcsolata nem volt átlagos, és akkor ezzel a Reyer nevű fazonnal a szekrényében... hát ez meg már kész agyrém volt! De érdekes volt nagyon, végig kíváncsian figyeltem, hogy mi lesz, és őszintén imádkoztam, hogy "jaj ne hogy már mutassák hogy csinálnak valami disznóságot", ígyse felejtem el soha azt a jelenetet, amikor befeküdt Reyer mellé. Az nekem borzasztóan erős, sokkoló jelenet volt érzelmileg, nem tudom konkrétan elmondani, hogy miért, valamit éreztem, ami úgy tényleg végigszaladt rajtam, és óriási könnycseppek lettek az eredményei. Nem tudom miért, de nagyon ütött.
Nagy Ervin, Nagy Ervin...mindig büszke voltam rá, és mindig büszke is leszek rá, hogy magyar vagyok, de amikor ezt a srácot látom játszani, még nagyobbat dobban a szívem mint egyébként, és még büszkébb vagyok arra, hogy melyik Nemzet lánya is vagyok. Most is hasonlóan történt, egyszerűen szenzációs alakítást nyújtott, át is értékeltem 5*-os színészre, mert ez az amire már, nem sok mindent tudok mondani. Büszke vagyok nagyon. Nem csak mondom, érzem is.
Még a filmről annyit, hogy tényleg elképesztően feszült, el is gondolkodtam rajta, hogy mennyire találó a cím, több tekintetben is. Mert végig olyan érzésem volt, mintha belennék zárva a moziba, és nem tudnék kimenni. A film foglya voltam végig. És néztem volna még, sajnálom, hogy elengedett :)
Azt nem értem egyébként, hogy Rátóti Zoltán minek volt a filmben, ha nem tud angolul? Mármint a stáblista végén kiírták, hogy Alex - Rátóti Zoltán, Alex's voice - nem jegyeztem meg, de vmi külföldi muksó. Most ezt miért? Csak nem értem....dehát ők tudják.

SPOILER

a vége kevésbé tetszett. most ennek mi értelme volt? mármint, nem is gondolt arra Alex, hogy a lányát akár meg is dughatja - már bocsánat - ez a férfi? Valahogy nem tudtam ezt elképzelni, hogy mi -és miért- játszódhatott le Alexben, amiért ilyet képes volt tenni a családjával.

ettől függetlenül a 4* mindenképpen mehet, én ajánlom mindenkinek!


1. Kék kereszt (2009-11-09 15:39.11)  
Az édesanyjával élő 15-16 éves tinédzser,Charlotte egy férfit bújtat a szekrényében,aki tisztázatlan körülmények között került oda,és pontos személyazonossága is ismeretlen.Az információk visszatartása a későbbiekben is fontos szerepet kap ebben a szándékoltan semleges környezetben,beazonosíthatatlan országban játszódó filmben.A felnőtt és a kamasz izgató játszmába kezd a lányszobában,csakhogy a magát Reyernek nevező gyanús alak hamarosan az anyára,Miriamre is kiveti a hálóját.A 14 éve hazánkban élő Young igazi nemzetközi produkciót hozott össze melyben a mi "sztárjainkon" kívül olyan színészek jelennek meg,mint a Lantanában és a Kisiklottakban látott ausztrál Rachael Blake és a fiatal brit színésznő,Laura Greenwood,aki korábban a Grimmben és a V mint vérbosszúban is szerepelt.Közös munkájuk sokkal tökösebb is lehetne,ha a rendező nemcsak a végén látható fordulattal,hanem már az elejétől kezdve a tempó vagy a feszültségépítés segítségével egyértelműen a thriller mellett teszi le a garast a családi dráma helyett,agy ha még fojtogatóbb,igazi klausztrofób légkört teremt azzal,hogy egyáltalán nem viszi ki hőseit a négy fal közül.A film azonban így is korrekt darab,amit elsősorban remek párbeszédeiért és a nagyszerű színészi alakításokért és összjátékért lehet szeretni.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekLiman67, 2012-08-18 13:2913 hsz
KérdésekVio, 2009-11-08 22:331 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk