Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Botcsinálta túsz
- RTL Három, 08:50
Az élet ízei
- Film Café, 08:50
8 mérföld
- HBO2, 09:25
Elizabethtown
- Viasat Film, 09:25
A cég
- Moziverzum, 09:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Naruto (sorozat) - Most akkor sasuke buzi?xD
2022-es választás
Szólánc
Asszociáció
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ásó, kapa, géppisztoly aaaaa
Jackie Geary aaaaa

 

Fórum - A Guldenburgok öröksége (sorozat) - Epizód összefoglalók

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4
120. Americanlife (2009-12-24 19:56.35)  
41. rész – Az utolsó fejezet

Carina di Angeli elkészül a könyvével, melynek címe: A Guldenburgok öröksége.
Jan Balbeck életveszélyesen megfenyegeti az újságírónőt, amiért leközölte róla a cikket, melyben
anyagyilkosnak nevezi őt. Carina kétségbeesésében a gyermekét Christine grófnénál helyezteti el, aki készséggel áll rendelkezésre. Nane hazaérkezik Brazíliából a temérdek pénzzel és rájön, hogy Tobias és a kislánya mellett van a helye. Steinfeld gróf már éppen visszautazna Bécsbe, és örül, hogy Nane hazatért. Evelyn party-t ad a ruhakollekciójának visszaszerzése örömére. Itt talál rá Achim-ra a bosszúra szomjas Jan, és meg akarja őt ölni. Túszul ejti a férfit, és az ünnepség résztvevőit terrorban tartja. Kitty és Barbara próbálják őt lebeszélni, Jan viszont végezni akar magával. Lauritzen lélekjelenlétének köszönhetően nem történik tragédia, és a rendőrség időben érkezik, Evelyn pedig megkönnyebbülten veszi tudomásul, hogy volt férjét nem ölték meg. Jan-t elviszik a rendőrök, ahová Kitty is elkíséri, ezzel jelezve, hogy megbocsát neki.
Christine és Meerungen nyilvánosan is felvállalják a viszonyukat a család előtt. A grófné barátságot köt Carina-val. Kurt és Johanna visszaállnak a Guldenburgok szolgálatába. Nane érkezése meglepi Christine-t. Carina megérkezik a könyvvel, ám az utolsó pillanatban a kész művet a tűzbe dobja.


119. Americanlife (2009-12-23 19:52.45)  
40. rész – Az elátkozott kastély

A Guldenburg kastélyt ellepik a sajtósok, ugyanis Margot Balbeck rejtélyes halála jelenti a fő témát.
Carina di Angeli könyvének utolsó fejezetéhez érkezik. Christine grófné átadja Frederico-nak a jogos örökségét, és reméli, hogy ő is számíthat a segítségre. Margot halálát szívroham okozta, ebben pedig nagy szerepet játszott az a gyógyszer is, melyet Jan adott az anyjának. Lauritzen mindent megtesz, hogy kinyomozza, mi is játszódott le azon a végzetes estén. Kitty és Jan összecsapnak. Achim egy cikket jelentett meg, mely szerint Jan egy anyagyilkos. Frederico durván megsérti Christine-t, aki közli vele, hogy a lánya nem eladó. Achim tudomást szerez Evelyn új viszonyáról. Rio-ban a tábornok lánya egy esküvő előtti szertartást végez Claudio rezidenciája előtt, mely feszélyezi Nane-t.



118. Americanlife (2009-12-23 09:19.23)  
39. rész – Szomorú győzelem

Christine megérkezik Rio de Janeiro-ba. Carina di Angeli könyvet ír a Guldenburgok öröksége címmel. Így szeretne a család szorult anyagi helyzetén segíteni. Jan megtalálja az anyját, begyógyszerezi őt, és közli vele, hogy gondnokság alá helyezi. Margot kétségbeesik és megszökik. Útja a Guldenburg kastélyba vezet, ahová az éjszaka leple alatt betör. Elméje teljesen elborul, és önkívületi állapotban gyönyörködik a kastélyban, mely egykoron az övé lehetett volna, majd szívroham végez. Kitty és Jan sokkos állapotba kerülnek, amikor értesülnek anyjuk haláláról.


117. Americanlife (2009-12-21 19:58.56)  
38. rész - Az utolsó szalmaszál

Christine-t megviseli, hogy a fia követelni az örökségét. Evelyn kétségbeesetten próbálja visszaszerezni a kollekcióját, melytől az egész jövője is függ. Margot az elmegyógyintézetben tölti az időt, amikor megérkezik Achim és Kitty, és megszöktetik őt. Később egy szállodában rejtik el, hogy Jan ne találja meg őt. Claudio-nak szembe kell néznie egy ténnyel: ha szakít a tábornok lányával, akkor a családja anyagilag rosszul jár. Nane rájön, hogy a Claudio-val való románca közel sem olyan romantikus, és Claudio nagyapja durván letámadja őt. Jan Balbeck konfrontálódik Meerungen-nel.


116. Dasztifárló (2009-12-20 00:46.46)  
Szia:))


115. Americanlife (2009-12-20 00:39.47)  
Szia Daszti! Ez a sorozat jövő héten véget is ér, asszem pont Szenteste.


114. Archie12 (2009-12-19 19:11.53)  
Tőled mindenféleképpen az lenne.


113. Dasztifárló (2009-12-19 18:44.05)   - (válasz Archie12 77. hozzászólására)
Meglepő,ha valaki másokra is gondol,ugye?


112. Dasztifárló (2009-12-19 18:42.30)  
Szia,Amcsi:)
Jó,hogy írsz,már nekem nem fér be még egy sorozat,de azért mindig elolvasom az összefoglalókat és akkor felidéződnek az események:))
Köszi:)


111. Americanlife (2009-12-18 19:57.25)  
37. rész - A tékozló fiú

Meerungen elmondja az igazságot a grófnőnek, aki megbocsát neki. Christine-nek szembesülnie kell, hogy a birtokon keletkezett tűzkár tetemes, és az eladott vagyona nagy részét a Balbeck cég vette meg.
Evelyn próbálja visszaszerezni az ellopott kollekcióját, de nem jár sikerrel. Jan intézetbe záratja az anyját, és ezzel korlátlan hatalmas szerez a cégnél. Nane riói tartózkodása közel sem zökkenőmentes: Claudio rokona nyíltan kifejezi a Guldenburgok iránti ellenszenvét. Pláne, kiderül, hogy Claudio-nak már feleséget is jelöltek ki, Izabellát.


110. Americanlife (2009-12-18 09:26.38)  
36. rész – Idegen föld

Margot egy józan pillanatában meglátogatja az irodát, és szembesül vele, hogy a fia mindent a háta mögött csinált, sőt még az aláírását is hamisította. Achim eladja Evelyn kollekcióját a nő tudta nélkül.
Meerungen volt felesége közli Christine-vel, hogy a múltban már ő is viselte a rubinköves gyűrűt. Nane élvezi az együttlétet Claudio-val, és még a híres riói karneválon is részt vesznek. Kitty meglátogatja az anyját, akinek az állapota egyre kritikusabbá válik. A Guldenburg birtok körül tűz keletkezik.


109. Americanlife (2009-12-16 19:56.34)  
35. rész – A rubinköves gyűrű

Meerungen egy rubinköves gyűrűt ajándékoz Christine grófnénak. Altforf elbeszélget Evelyn-nek a kollegkciójáról. Tobias és Nane összevesznek. Jan Balbeck előnyös üzletet ajánlj fel a Christine-nek, de az elutasító választ ad. Nane megérkezik Rio de Janeiro-ba, és önfeledten veti magát Claudio karjaiba. Margot állapota egyre romlik. Christoph és Achim összeverekednek, mire Evelyn leönti őket vízzel, és mindkét férfit kidobja. Meerungen volt felesége megjelenik a titkárnőnél, és érdeklődik a grófné és a férje viszonyáról. Kurt Kröger felmond a grófnénál.


108. Americanlife (2009-12-15 19:53.20)  
34. rész – Az üres bölcső

Lauritzen felkarolja Kitty-t, és úgy érzi, így könnyebben mesterkedhet a Balbeck család üzelmei körül.
Nane izgatottan várja a brazíliai utazását, Tobias viszont cseppet sem örül annak. Carina nyomoztni kezd Altdorf piszkos múltja után. Achim rájön, hogy Margot nem beszámítható és ezt a saját javára fordíthatja. Később meglepi Evelyn-t egy csokor virággal, aki éppen Christoph-fal tér haza. Lauritzen elbújik a plakát mögött és kihallgatja a volt felesége és annak szeretője párbeszédét. Rájön, hogy nem sok esélye van Evelyn-nél. Kitty az anyját akarja jobb belátásra bírni, aki nem tudja megbocsátani, hogy a lánya Guldenburg-hoz ment hozzá. Margot később önkívületi állapotában megfürdik a kerti kis tóban. Kurt Kröger felháborodik azon, ahogy Nane él, és ezzel csak uszítja a fiát. Achim a reklámfotóját elköltözteti Evelyn-től és hazaviteti, majd elégedettséggel tölti el, hogy Kitty nála alszik.
Tobias az éjszaka leple alatt beoson a kislánya szobájába, és Nane tiltakozása ellenére, elrabolja a kislányukat.


107. Americanlife (2009-12-14 19:54.53)  
33. rész – Az ellenséges testvérek

Claudio két repülőjegyet küld Rio de Janeiro-ból, melynek Nane különösen örül. Christine grófné és Meerungen titkos viszonya folytatódik, ám felbukkan a férfi volt felesége, Edith, aki gyanakvásra ad okot. Christine megkéri a barátnőjét, Anne-t, hogy tartsa titokban az új kapcsolatát. Evelyn egy szép, zöld ruhát tervez Kitty-nek, egyfajta vigaszként, melyben megjelenik a Balbeck rendezvényen. Anne nyomozni kezd Meerungen után, ám váratlanul összefut Carina di Angeli-vel. Balbeck-ék egy hajón rendezvényt tartanak, ahová Christine is meghívást kap. Kitty és Jan szembekerülnek egymással, és Margot a fiában bízik. Kitty elmondja, hogy bár Thomas elhagyta őt, de továbbra sem tetszik neki, hogy a bátyja a Guldenburgok ellen dolgozik. Barbara, Jan barátnője egyre kényelmetlenebbül érzi magát a két testvér viszálya miatt.
Achim a pártfogásába veszi Kitty-t. Meerungen találkozik Edith-tel és a kislányukkal, de a hangulat feszültté válik. Nane Claudio-ba szerelmes, és egyre kevésbé érzi, hogy Tobias-szal való kapcsolatának lenne jövője.


106. Americanlife (2009-12-11 19:58.35)  
32. rész – Az igazi szerelem

Christine árverésre viszi a ménesét, hogy legalább egy ideig kilábaljon az anyagi nehézségekből. Claudio visszautazik Brazíliába, de sejteti Nane-val: a búcs nem végleges. Kitty a velencei nyaralása alatt felkel az egyik reggelen, de sehol sem találja Thomas-t. Bejárja Velence azon részeit, ahol a férfira akadhat, de hiába. Jan és Margot Svájcba utaznak, ahol egy fontos üzletet készülnek nyélbe ütni, és Jan még képes az üzletfél lányát, Barbarát is befűzni. Tobias és Nane kapcsolata feszültté válik. Evelyn a kollekciója után nyomoz, és közli Achim-mal, hogy fogadja el végre: már nem házasok. Meerungen szerelmet vall Christine-nek, és egy kellemes estét töltenek együtt. Christoph újabb portrét fest Evelyn-ről. Kitty visszatér Hamburg-ba és Evelyn-nek panaszkodik arról, hogy Thomas elhagyta őt. Evelyn szerint Thomas vissza fog térni Kitty-hez, mert nála megszokottak ezek az „eltűnések”. Kitty meglátogatja Jan-t, aki ellenségesen kitagadja őt a családi dolgokból. Carina a fiával beköltözik Hertha kastélyába, Achim pedig aláírattat vele egy megállapodást. Christine egyelőre titokban akarja tartani a Meerungen-nel való kapcsolatát, ám ekkor megjelenik a férfi volt felesége.


105. Americanlife (2009-12-10 20:02.23)  
31. rész – A nagy kísértés

Nane és Claudio kellemesen töltik az időt, és úgy tűnik: egymásba is szerettek.
Achim átadná Carina-nak Hertha másik végrendeletét, mely szerint mindent a kis Martin-ra hagy. Lauritzen persze nem önzetlenül tenné ezt. Evelyn és Christoph szerelmes órákat töltenek együtt, sőt Meerungen is szerelmet vall Christine grófnénak. Tobias megérkezik, akit elbűvöl a kislánya. Margot és Jan is megjelennek Evelyn kiállításán, ahogy Christine és Meerungen is. Evelyn és Carina egyezségre jutnak a végrendelet illetően. Achim és Evelyn összevesznek, a férfi nem képes elfogadni, hogy már nem szólhat bele a volt felesége ügyeibe. Tobias féltékenyen nézi Nane új kapcsolatát, és figyelmezteti Claudio-t, hogy Nane az övé.


104. Americanlife (2009-12-09 19:51.17)  
31. rész - A szép idegen

Christine a végrendelet miatt aggódik, és Anne-nak panaszkodik. Steinfeld gróf megérkezik, és élvezi a dédnagypapaságot. Claudio meglátogatja a grófnét, hátha egyezségre jutnak és elmesél egyet s mást a nagyapja múltjáról. Evelyn összejön a rajztanárával, Christoph-fal. Nane és Claudio randevúzni kezdenek, miközben Tobias is visszatér. Újabb rendbontás történik a kastély körül, Meerungen-t huligánok támadják meg, és egy rakat sörösládát törnek szét.
Achim megszerzi Hertha végrendeletét, melyet a grófnő kalapos dobozjában talál meg.


103. Americanlife (2009-12-08 19:57.37)  
29. rész – A hamis végrendelet

Hertha von Guldenburg temetésére összegyűlik a család, és az ismerősök is. A végrendelet döbbenetet vált ki a rokonokból: a grófnő Brazíliában élő sógorára hagyja vagyona jelentős részét. Megérkezik egy távoli rokon Dél-Amerikából, a fiatal és kellemes megjelenésű Claudio. Jan Balbeck üzleti lehetőséggel áll elő, ám Christine elutasítja őt. Johanna örömmel dajkálja a kis unokáját. Christine és a család tagjai nem értenek egyet a végrendelettel. Claudio meg akarja puhítani Nane-t. Jan az anyja és a húga tudta nélkül korlátlan hatalmat akar magának a cégnél, sőt elüldözi Matuschek-et is. Ehhez a döntéshez Margot beleegyezése is kell. Jan megzsarolja az anyját, hogy csak akkor ad neki italt, ha aláírja a papírt. Margot 3 X-szel jelzi a beleegyezését, majd őrült nevetésbe kezd. Jan megígéri a labilis anyjának, hogy megszerzi neki Guldenburgot, aki ekkor hajlandó a teljes nevét aláírni. Margot tovább folytatja az önpusztító életmódját, ám ezt a fiát cseppet sem érdekli. Christine Meerungen-nek panaszkodik a család gondjairól. A sofőr Kröger szerint azonban létezik egy későbbi végrendelet is, melyben Hertha a kis Martin-ra hagy mindent. Kröger megvádolja a grófnét, hogy tud a másik végrendeletről, és ki akarja semmizni Carina-ékat. Carina elmondja Evelyn-nek, hogy létezik egy másik végrendelet is, mely szerint a fia a kedvezményezett. Achim kihallgatja a beszélgetést, majd mindent megtesz, hogy megtalálja a másik végrendeletet. A Guldenburg kastélyt támadás éri: betörnek egy ablakot.


102. Americanlife (2009-12-07 19:54.27)  
28. rész – A késői boldogság

A Guldenburg-kastélyban két eseményt is ünnepelnek: Christine grófné születésnapját és Evelyn válásának napját. Thomas próbálja az elkeseredett Kitty-t vigasztalni, aki mindent megtett, hogy Jan-t leállítsa, de hasztalanul. Kitty-t az zavarja a legjobban, hogy Margot a fia kénye-kedve szerint cselekszik.
Thomas megfenyegeti Jan-t, hogy ha Kitty-nek bármi baja esik, akkor nem áll jót magáért, majd Dél-Franciaországba viszi Kitty-t kárpótlásul. Margot keményen folytatja az italozást, a mulatság alatt szintén részegre issza magát. Meerungen-nek is van egy kedves ajándéka: megszületik egy kis boci.
Elérkezett Evelyn és Achim válásának napja. Evelyn cinikusan magyarázza Achim-nak, hogy a hosszú házasságuk során mindössze 3 napot voltak boldogok.
Miközben a család apraja-nagyja az ünnepségen mulatozik, Nane érkezik a babájával. Sascha és Sabine Deichmann elmerengenek a kapcsolatukról.
Evelyn bemutatja Carina-t Christine-nek, ám a grófné nem fogadja örömmel férje volt szeretőjét. Achim és Evelyn önfeledten ünneplik válásuk napját. Nane megtalálja az anyját, távol a kastélytól és bemutatja neki az unokáját.


101. Americanlife (2009-12-04 19:52.08)  
27. rész - A nagy show

Christine éppen Rómába tart, amikor összefut a gépen az apjával, aki közli vele: Nane hamarosan szül. Steinfeld gróf rettegni kezd a repülőgépen, miközben Christine úgy dönt, hogy az apjával tart Bécsbe. Nane koraszüléssel kislánynak ad életet, ám Christine nem mer találkozni a lányával. Margot a lányát „okítja” arról, hogyan kell tönkretenni az ellenfeleket. Kitty az anyja gyógyszereit kidobatja. Jan visszatér, Kitty pedig felelősségre vonja őt. Christine és Margot megkötik a szerződést. Margot önkívületi állapotba kerül, amikor előkerül a holtnak hitt fia. Jan átveszi az irányítást, aminek Kitty végképp nem örül, ugyanis a bátyja a Guldenburgokat készül tönkretenni.
Thomas az elkeseredett Kitty-t vigasztalja és felnyitja a szemét. Jan manipulálni kezdi a labilis idegzetű anyját, amit Kitty kénytelen végignézni. Jan végül durván megalázza az anyját és ezzel jelzi, hogy ő vette át az irányítást.
Evelyn elkezdi a főpróbát, a divatbemutatót pedig valóságos káosz előzi meg, Achim munkastílusa nem tetszik Evely-nek. Carina lelkesen segít Evelyn-nek. Christine szintén megjelenik a divatbemutatón és találkozik a volt férje szeretőjével.
Achim a divatbemutatón zaklatni kezdi a modelleket, és ezzel kivívja Evelyn haragját. Egy nagy pofon csattan el, és Lauritzen elnevezi a show-t Agressziónak…Evelyn-nek ekkor esik le, hogy hatalmas sikert arattak.


100. Americanlife (2009-12-03 19:38.59)  
26. rész – A görbe út

Steinfeld gróf megérkezik a Guldenburg kastélyba, és jelenti, hogy Nane jól van. Christine örül a hírnek és szeretettel fogadja az apját. Sascha váratlanul meglepi Sabinát. Jan barátnője egy találkozót hoz össze Matuschek és Jan között. Margot elhagyja a szanatóriumot és szemrehányást tesz a lányának. Bánatában a munkába veti magát. Jan a visszatérést tervezi és bosszúra készül a Guldenburgok ellen. Evelyn és Achim megérkeznek Rómába, ám kiderül, hogy nincs szállásuk. Evelyn meglátogatja Carinát, aki felajánlja neki a segítséget. Altdorf eközben elvégzi a piszkos munkát: a konkurencia kollekcióját felgyújtja és a szakadékba irányítja. Achim mentegetőzik, ám Evelyn-nek egyszer s mindenkorra elege van a férjéből, és alig várja, hogy véget érjen a divatbemutató és elválhasson tőle. Margot és Matuschek tárgyalnak. Evelyn a végkimerültségig hajszolja magát.


99. Americanlife (2009-12-03 09:19.00)  
25. rész – A közös csónak

Lauritzen felbéreli Altdorfot és megbízza őt azzal, hogy a konkurencia kollekciójának kijutását hiúsítsa meg. Christine grófné Achim-tól megtudja, hogy Hertha a pártfogásába vette Carinát és a kis Martin-t. Christine felháborodik, és bánja, hogy Carina-val szemben nem volt elővigyázatosabb, és még a leveire is válaszolt. Evelyn meglátogatja Hertha-t, de Carina-t találja ott. A két nő barátságot köt, és Carina felajánlja a segítségét Evelyn-nek, ha Rómában jár. Kitty hivatalosan is bejelenti, hogy házasságot kötött Thomas-szal. Evelyn és Achim újból összevesznek, de a férfi nyugtatja a feleségét. Jan Balbeck a barátnőjénél húzza meg magát. A szerződéskötés nem jön létre, ugyanis Margot Balbeck elmeszanatóriumban tartózkodik. Kitty veszi át a cég ügyeit, ám amikor az anyját meglátogatja, a nő nem vesz róla tudomást.
Carina és Martin elbúcsúznak Hertha-tól és Kurt Krögertől, majd elindulnak Rómába. Christine és Meerungen arra jutnak, hogy sok mindenben egyformán gondolkodnak. Margot önkívületi állapotban tölti a napjait és fiát siratja. Thomas a kimerült Kitty-t vigasztalja. Achim meglepetést akar szerezni Evelyn-nek.


98. Americanlife (2009-12-01 19:56.08)  
24. rész – A szép illúzió

Baskurin bocsánatért esedezik, és meglátogatja a grófnét a kastélyban. Először Anne-val, Christine barátnőjével találkozik. A sértett fél feszengve néz a találkozó elé. Christine grófné és Baskurin kapcsolata véget ér a szállodai incidens után. Martin egyre több időt tölt Hertha-nal, viszont kiderül, hogy Carina Rómába költözik, és viszi magával a kisfiát is. Nane Bécsben tartózkodik, ahol Tobias is meglátogatja, de a kapcsolatuk nem rendeződik. Evelyn tetemes mennyiségű adósságot halmoz fel, és Achim sem tud fizetni, miközben közeledik a divatbemutató. Margot Balbeck úgy érzi, hogy mindkettő gyermekét elveszítette.
Thomas tudomást szerez Lauritzen mesterkedéseiről.
Deichmann estélyt ad, ahol a világhírű zongorista, Richard Claydermann is fellép. Itt éri a hír utol Kitty-t: az anyja idegösszeomlást kapott. Margot egyre csak azt hajtogatja, hogy Jan nem halt meg, és önkívületi állapotba kerül. Eközben Jan valóban megjelenik, és az éjszaka leple alatt betör a Balbeck cég irodájába.
Christine és Meerungen egyre közelebb kerülnek egymáshoz.


97. Americanlife (2009-11-30 19:59.41)  
23. rész – A nagy csalódás

Kitty visszatér dolgozni és Christine grófnéval is tárgyal. Evelyn és Achim az új kollekció bemutatásának próbájára készülnek, miközben minden vasuk elfogyott. Christine Párizsba utazik Baskurin után. Thomas elkapja Altdorfot, és összetöri az autóját, de végre megtudja, hogy Margot Balbeck volt a megbízó. Thomas bejelenti a családnak, hogy összeházasodott Kitty-vel. Margot Achim-tól tudja meg a hírt és összeomlik. Amikor kirohanást tesz Kitty felé, Thomas szembesíti Kitty-t: az anyja parancsára rongálták meg az autóját. Margot egy medált ad „nászajándékba” a lányának, és elátkozza a házasságot.
Christine félreért egy helyzetet Baskurin és az impresszáriója között. A grófné a szállodában megszáll a zongorista szobájában, miközben egy félreérthető beszélgetést hallgat ki. Búcsúként otthagyja azt a követ Baskurin-nak, amit egy kirándulásuk alatt tartottak meg emlékbe.


96. Americanlife (2009-11-27 19:58.48)  
22. rész – Az apahelyettes

Sascha elutazik. Nane, miután összeveszik Tobias-szal, a nagyapjához tart Bécsbe. Steinfeld gróf örömmel fogadja az unokáját, de ragaszkodik hozzá, hogy Nane befejezze a tanulmányait. Kitty hazatér a kórházból, és Thomas nem győz a kedvébe járni. Baskurin Párizsban koncertezik, Christine-nek pedig hiányzik a férfi. Lauritzen és Altdorf találkoznak. Evelyn és Achim vitája folytatódik, és most már nem csak a magánéletükben, de a közös üzletükben is. Lauritzen ellopja Evelyn kollekciójának terveit és amikor megmutatja azokat valakinek, kezébe kerül Kitty és Thomas esküvői fotója. Thomas megdöbbentő hírt kap: valaki megrongálta az autóját, és ezért szenvedett Kitty balesetet.


95. Archie12 (2009-11-26 20:10.59)   - (válasz Dasztifárló 94. hozzászólására)
Feltettem 4 kérdést, és erre ez a válaszod?
Húú, de értelmes lehetsz!


94. Dasztifárló (2009-11-26 20:05.00)   - (válasz Archie12 92. hozzászólására)
Akkro mit kötözköccc?


93. Americanlife (2009-11-26 20:03.57)  
21. rész – A szomorú búcsú

Felbukkan Meerungen volt felesége, Edit, aki állítja, hogy a közös gyerekük nem a férfié. Sascha és Sabina Deichmann között szerelem szövődik. Christine és Baskurin viszonya tovább folytatódik, annak ellenére, hogy tudják: életük máshova kötött. Altdorf, a magánnyomozó megrongálja Thomas kocsiját.
Margot nem is sejti, hogy a balesetet nem Thomas, hanem Kitty fogja elszenvedni. Martin egyre több időt tölt a nagyanyjával. Margot a fiát gyászolja, és képtelen visszatérni a valós életbe. Kitty éppen az anyjától
távozik, amikor Margot hírt kap a nyomozótól: Kitty használja Thomas autóját. Margot már nem tudja Kitty-t figyelmeztetni és megtörténik a tragédia.


parfumeshop.hu banner

92. Archie12 (2009-11-26 20:00.07)   - (válasz Dasztifárló 91. hozzászólására)
Ennek a hozzászólásnak semmi köze a vitához. Érted egyáltalán a lényeget?
Annyit ír, amennyit akar, és annak akinek akarja: ez tartalmilag is igaz, írhatunk bármit? Teljesen mindegy az igazságtartalma?
Miért nem lehet itt értelmesen vitatkozni?


91. Dasztifárló (2009-11-26 16:18.50)   - (válasz Archie12 77. hozzászólására)
Szánalmas vagy.Mindenki annyit ír ide és annak,amennyit akar


1 2 3 4

Kapcsolódó fórumok

Kérdés a film zenéjével kapcsolatbanLebemann986, 2021-04-06 15:111 hsz
VéleményekBambolato, 2020-07-06 09:01174 hsz
KeresemSzilard1976, 2020-05-23 19:2618 hsz
Kedvenc szereplődMarichuy22, 2016-09-20 18:3119 hsz
Epizód összefoglalókAmericanlife, 2009-12-24 19:56120 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk