Idősebbek is elkezdhetik online és ingyenes rejtvényfejtő játékunkat
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Need for Speed
- SuperTV2, 12:45
Mennydörgő robaj
- Film Mánia, 13:25
Velence, a hold és te
- DUNA TV, 13:55
Az arany iránytű
- Viasat3, 14:05
Casino Royale
- Mozi+, 14:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Rap,Hiphop
Szentjánosbogarak sírja - Vélemények
Snooker
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Harold Fry valószínűtlen utazása aaaaa
Jennifer Lee aaaaa

 

Fórum - Véres leszámolás - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

4. Roxi88 (2024-02-07 19:14.45) aaaaa
Nézhető, de nincs nagy mondanivalója. Ennél rosszabb filmek is voltak, ez igazi vhs hangulatot árasztó film (na meg régi Hálózat tv-s hangulat), Hoff jól néz ki, a szakáll tök jól állt neki és a cowboy ruha is! A pumán meglepődtem, amíg nem néztem oda azt hittem, hogy kutya, az reálisabb lett volna, több cselekményszál, jobban bemutatni a szereplőket, a háttér sztorit.


3. Velőtrázó Hentes (2021-03-11 14:20.56) aaaaa
Mellesleg 1988-ban forgatták.


2. Varla (2021-03-11 12:56.15) aaaaa
SPOILER ALERT!

Eljött ez a perc is, már nem hagyhatom tovább figyelmen kívül D. Hasselhoff falbontó munkás filmiparban elkövetett többrendbeli gaztetteit.
Ezzel sajnos az a probléma, hogy óhatatlanul együtt jár például a Looking for freedom folyamatos hallgatásával, mondhatni, kéz a kézben, miképp egy behízelgő mosolyú hitoktató és az egyszálgitár.
A Véres leszámolást 1990-ben vetette az oroszlánok (avagy pumák) közé Mario di Leo, ekkor már túl vagyunk Berlinen és az áramjárta kabáton, amely önmagában elég lett volna akár még a kínai fal leomlasztására is, ugyebár.
Itt most megállok egy percre, és engedem, hogy szíveteket átjárja az örömteli bizsergés, amelyet az előbbi mondatban elhelyezett nettó kettő kifinomult poén felfedezése okoz, persze csak abban az esetben, ha nem tartoztok azon embertársaim közé, akik szerint egy filmajánló a tartalom tőmondatokkal történő leírására kell korlátozódjon.
Ha mégis ezek közé tartoztok (nem volt elegáns az ezek, elismerem, sokkal inkább ele-gáncs), akkor itt szögezném le, hogy nem ajánlani akarom ezt a filmet, semmi esetre sem, pusztán (avagy panelban jelenleg) írni róla.
Nnnnna.
A legnagyobb rádöbbenés, amellyel gazdagodunk a film végére, hogy nagyrabecsült (a négyzeten) Davidünk egész egyszerűen képtelen egyedül boldogulni a világban, pajtások kellenek neki, akik irányítják bizonytalankodó lépteit és véleményes kimenetelű balhék során őrangyalként vigyázzák két szép szemét s egyebeit, magában csupán lábait igazgatni és becsípődött mellszőreit inggombokról letekergetni képes.
Eme műremekben társa egy pórázos puma, az általa kibocsájtott morgás felbukkan még a vihar és autók hangjaként is, szerintem meg szélben meghullámoztatott fémlemez.
Máskor meg beszélő autó csévéli ki a csávákból a csávót, ugyebár, és itt jegyezném meg, hogy van egy Kkkkkknight Rider - rész, amelynek konkrétan ugyanez a sztorivonala, a címét nem árulom el, csak azt, hogy első évad, szenvedjétek végig.
Azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy az csak egy félórás epizód, de ki is meríti a témában rejlő lehetőségeket, míg egészestés kollégája meg a nézőt meríti ki.
A forgatókönyvíró, fajának egy éhenkórászabb képviselője, szemlátomást ódzkodott mindenféle logikai szál áthúzásától a történeten, vagy csak utálta a görög mitológia Ariadnéval kapcsolatos részét, osztentatíve bízva abban, hogy David maga, a bosszú motívuma és a random szerelmi fellángolás (szó szerint) elegendő ahhoz, hogy a néző elalélva hanyatt vágja magát a szófán.
Én viszont szó-fára mászó vagyok, aki az alábbiak megválaszolására buzdítaná:
- Hogyan, mi módon lehet az, hogy az ember csak úgy fogja magát és beköltözik egy adótartozás miatt lefoglalt tanyára? Nem is elégedve meg ennyivel, hanem titokfitogtató módon eljárva, cselekményét minden élő orrára köti büszkén.
- Milyen, ó, milyen szerepe volt a lónak és a hármas kazánlemezekkel körbehegesztett, citromsárgára festett járműnek? Azon kívül, hogy lehessen látni, hogy Davidünk úgy ül a nyeregben, mint egy konyhai hulladék újrafeldolgozására programozott, alsóvegtag-hiányos bádogember, illetve hogy a papot le lehessen lőni egy 4 kötőjel 6,5 cm-nyi lyukon át.
- Mi volt az az ordenáréskodás már a golyóálló mellénnyel?
- Honnan szerzett David oly hirtelen egy ennenmagát formázó műanyag bábot? Tán csak nem a konyhai hulladék újrafelhasználására alkalmas, itt még alsó végtagokkal szembeötlően rendelkező bádogemberét ültette oda??
Gyötrő kérdések.
Továbbá a sminkesnek és tettestársainak innen üzenném, hogy én onnan jöttem rá, hogy Ghost albínó, hogy írták egy filmes fórumon, egyébként azt gondoltam, hogy neje egy gyenge pillanatában ráborította a bőrszínétől 3 árnyalattal világosabb pudriéját, magában szidva az Avon-tanácsadónő annnyaúristenit, de az események felpörgése miatt Ghostnak már nem volt ideje megmosakodni.
Ennek ellentmondani látszik a tény, hogy azt azért udvariasan kivárták a támadással, hogy a két főhős közmegelégedésre befejezze az aktust.
További wtf-faktorok: puma lelövése, éjszakai falugyűlés, a megfigyelés és a körbekémlelés közti nüansznyi különbségek, köztudomású bűntettek és gyermekírás a robbanószeren, macskaszorongatás flashback-ekben, gondolom, hogy még sokkal jobban gonosznak látsszon a gonosz, bár ettől inkább csak gonosznak látszani akarónak látszott.
Ja és hát persze a cím sugalmazásával ellentétben vér alig folyik ki s el, nyilván a költségvetés jelentős hányadékát (!) elvitte David (és a félelem) bére, így ketchupra sem futotta már.
Ha valakinek meghoztam a kedvét a filmhez, az magára vessen.


1. Norbitzki (2009-10-23 23:03.15) aaaaa
Igazi vasárnap délutáni matiné Hasselhoff közepes játékával. Mario DiLeo nem éppen tapasztalt rendező, de dicséretére legyen mondva egészen pöpec zenét hozott össze. Hősünk persze túljár a banda eszén és mindenki megkapja a magának valót. Hát mi, nézők is megkaptuk...egyszer nézhető.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekRoxi88, 2024-02-07 19:144 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Véres leszámolás adatlap
Eredeti cím: The Final Alliance
Évszám: 1990
Rendezte: Mario DiLeo
Szereplők: David Hasselhoff, Bo Hopkins, Sylvano Architto, Karen Brooke, Jeff Fannell...

További információk

Szereplők fórumai
- John Saxon - Vélemények
- David Hasselhoff - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk