Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Hosszú levél
- Duna World, 11:40
Mi köze ennek a szerelemhez?
- HBO2, 12:00
Az ügynökség
- Viasat Film, 12:00
Hazudj velem
- Cinemax2, 12:20
Táncoló talpak 2.
- Film+, 12:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Andorai Péter - Vélemények
Renée Zellweger - Vélemények
Hank Azaria - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Mit követett el Jennifer Pan? aaaaa
Christopher McDonald aaaaa

 

Fórum - Flash forward

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4
91. Bugi Jakab (2009-11-07 11:46.23)  
nahát végre,ezt pofázom miótan h vminek történnie kell,h ne legyen kőbe vésve a jövő mert akkor túl kiszámitható és egyszerü lenne minden és hamar kifulladna a sori.ez ott volt na.
egyedül a 2 főügynökkel nemtudok megbarátkozni továbbra sem,nincs velük különösebb bajom,csak éppen Fiennes nem szinész(Seagal szintü arcjáték),Cho meg nekem hiteltelen a 40kilójával fbi ügynökként.na de ez nem a fikablog,meg különben is szeressük,e rész után meg főleg nem lehet egy szavam se.szóval.. jöhet a folytatás


90. Anitabagwell (2009-11-07 09:35.03)  
spoiler aki még nem látta a 7. részt


fuuuuuuuuuuuuuuh jó volt nagyon....
de most akkor, csak egy kérdésem van: mi lesz? :D.
de durva... nem merték megtenni, hogy megölik a rendőr csajt.... (mert akárhogy is nézzük az lett volna a legnagyobb wtf h belehal a sérüléseibe)... de ez meg így, hogy Al mártírhalált halt, így... most tényleg akkor mi lesz? :D. mostmár ez így, egyre érdekesebb. mi volt az amugy, amit Aaron adott a katona srácnak? azt nem értettem. hihetetlen, mindig van vmi olyan amire nem figyelek eléggé, majd megnézem még egyszer.
egyre érdekesebb, mert ezzel, hogy Al meghalt, változnia kell a jövőnek. Hát érdekes...
De kemények voltak a srácok amúgy, amikor mentek be abba a buliba :DDD. néha olyanokat be tudnak egymásnak szólni (Dem és Mark), hogy visítok a röhögéstől. :D persze a múltkori "Tim Tim apukája" rész után, hülyeség terén engem már nem érhet nagy meglepetés, de azért próbálom nem elkiabálni :D
érdekes mostmár a Bryce-os dolog is...
hát őszintén kíváncsi vagyok, és tűkön ülve várom a folytatás!
a legvége meg tényleg... ez több volt nekem mint WTF.
mindig mikor azt érzem, hogy de okos vagyok, hogy kezdek rájönni dolgokra... akkor történik valami és rájövök, hogy semmit sem vágok :D
érdekes, és szuperizgalmas!



89. KicsiRéka (2009-11-07 01:26.32)  
Na végre! Kezdtem feladni ezt a sorozatot, de hál Isten a mostani rész visszahozta a kedvemet. A vége nagyon szép volt, meg is könnyeztem. Ééés az első igazi WTF is beütött a hazatért katonacsaj személyében. Na meg, újra lehet bízni abban hogy a jövő alakítható, így máris érdekesebb lett a történet. Csak így tovább. Al-t azért sajnáltam. Eléggé bírtam :(


88. Valentino (2009-10-31 14:48.34)   - (válasz Csernakakos 87. hozzászólására)
Igen mert a Twin Peaks az Twin Peaks. Az Lynch dráma létére úgy a legjobb ahogyan van.
A LOST helyzetében kissé másképp működik a dolog. A sorozat írói maguk jelentették ki, hogy a rejtélyekről nyilvántartásuk van - mekkora bukta lenne ha pont nekik nem lenne - és a legtöbb kérdésre válasz lesz, de lesz amire szándékosan nem lesz válasz. Ez bizonyos szempontból jó. Lásd a Twin Peaksről mai nap is lehetne sokat beszélni. Én is szeretnék még a LOST-ról lejárta után sokat beszélni, teóriázni, mert elvégre ez volt a kultusz fő jellegzetessége a rajongók körében.
Azt mondjuk nem igazán értem, hogy mit jelent az amit mondassz. A méretkülönbség adott, a LOST 3-szor akkora mint a Twin Peaks, de 3-szor több a szereplője, és nagyon sok szálon fut a történet.


87. Csernakakos (2009-10-31 14:40.07)   - (válasz Valentino 85. hozzászólására)
Engem ezzel kapcsolatban az idegesít, hogy 20 évvel ezelőtt már az első 10-11 rész után mindenki fújta a Twin Peaksre, hogy semmi nem derül ki benne.
Most meg milliók várják, hogy a Lostból 6 évad alatt kiderüljön az igazság..


86. Anitabagwell (2009-10-31 14:20.55)   - (válasz Valentino 85. hozzászólására)
igen, ebben egyetértek, hogy nem haladt előbbre a történet, való igaz.
de az mekkora durranás lett volna mondjuk, ha az FBI-os csaj meghal... na az padló lett volna :D
de azt nem tették meg... pedig de nagyot szólt volna. no 'mindegy'.
ami még bogarat tett a fülembe, az 5. részben, mikor kérdezték az elnököt, hogy ő mit látott... hogy tök durva, belegondolni, hogy a kormányfők vajon mit láttak stb.stb... ott még erősebb kíváncsiság lett rajtam urrá. meg igazából az is érdekel, hogy most mi ez a kék kezes ügy, meg Monoghan feltűnése is hatalmas.... szóval hiába, hogy nem haladt most sem a történet, egy csomó minden van, amire nagyon kíváncsi vagyok, és még türelmem is van, szóval ... nekem ez így tetszik!
tényleg elkapott mint a daráló :D


85. Valentino (2009-10-31 14:14.03)   - (válasz Anitabagwell 82. hozzászólására)
Van válasz nyugalom. Épp ez az idegesítő talán néhány elfogult LOST rajongó számára, hogy azok akik abbahagyták, és ellenzik, felróják, hogy mennyire nincsenek válaszok, meg hogy csavarják, és ez rossz.
Inkább a türelmetlenség a rossz, mert az a sorozat azt igényel, és az ember minél mélyebbre megy annál több választ kap. Megvan a válasz a zuhanás miértjére, arra is, hogy miért voltak ott emberek, de ezt jobb inkább a sorozattól megtudni. Az alkotók most sem okoztak csalódást.

Még egy évad van hátra, amit manapság csak a VÁLASZOK évadának neveznek, és lezárják a történetet, mert egy kompakt kerek történetről van szó, nem úgy mint sokan gondolják, hogy a végtelenségig van bonyolítva.
Nem: 5 évad van bonyolítva, és 1 évad lesz válaszokkal tűzdelve.

Amúgy a Flash Forwardról is beszéljünk. Az 5-dik rész nem volt annyira egetrengető de simán belefért. Inkább a vége, a tűzharc az ami igazán stílusosan volt megcsinálva. Az alkotók a legextrémebb helyzetekben válogatnak be jelenetekhez olyan zenéket, amit magamtól igen merésznek gondolnék, de mégis azt mondom: Őrületesen telitalálat.
A 6-os rész már annál inkább izgalmasabb mozgalmasabb. A Halloween party, aztán Benford és Slimcoe találkozása megérte az egész epizódot. Nameg nem beszélve Monoghan hosszabb megjelenéséről, aki meglepetésemre nagyon jól hozta a komoly, és elég sötét alak figuráját. De sajna én nem éreztem a történetet előbbre haladni. Kivétel az, hogy akkor most Benfordéknál áll a bál, hogy kiderült a piás cucc, de maga a rejtély körüli plánék elmaradtak.
De... ettől a sorozat továbbra is egyre izgalmasabb.
A leköszönő LOST hatalmas űr lesz sokak számára világszerte. Hátha egy olyan sorozat, mely előbbi szellemében készült, okoz némi meglepetést is. Én bízom Goyerékben.


84. Bugi Jakab (2009-10-31 10:24.30)   - (válasz Anitabagwell 82. hozzászólására)
nem mondjuk el,mert egy szép nap talán majd rájössz h életed legnagyobb hibáját követed el azzal ha nem nézed meg a lostot szval akkor majd még hálás leszel h nem spoilereztük most el.
amúgy meg februárban kezdődik az utolsó felvonás,addig van még időd ledarálni az eddigieket h képben legyél.;)


83. Bugi Jakab (2009-10-31 10:10.29)  
hát nem merték meglépni h kinyírják a csajt,ebbe most egy kicsit csalódtam,mert most úgy tűnik h tényleg eléggé kiszámítható lesz az egész,tehát amit láttak az úgy is lesz,ugyanakkor örülök neki h "megmaradt"mert a karakterét birom.
amúgy meg szvsz akinek ez lassú ,az twin peakset messze kerülje el,mert az -legalábbis az eleje- sokkal lassabb és vontatottabb ,olyannyira h 2-3 rész után bármennyi jót és szépet hallottam is róla és bármennyire is kiváncsi voltam rá egyszerűen nem bírtam tovább nézni. lehet ,sőt biztos h 90körül a klinika meg a dallas idején kuriózumnak számított,ma már ezermillio sori közt csak egy lenne a sokból amit nagyon gyorsan elkaszálnának


82. Anitabagwell (2009-10-31 06:41.52)  
Engem bedarált, szóval már nem tudok elfogulatlanul nyilatkozni, ez van, vannak sorozatok amik berántanak.

egyébként, a Lostból csak 2 évadot bírtam. Azt elmondanátok, hogy mi volt ez az egész? Hogy végülis miért zuhant le a gépük, miért voltak a szigeten, miért voltak mások is a szigeten.....
Vagy még ez mindig nem derült ki?
Nem tudom most hol járnak, de igencsak a vége felé, nem?


81. Valentino (2009-10-31 00:02.00)   - (válasz Csernakakos 80. hozzászólására)
Nem csoda hogy ez felmerült, de most inkább úgy néz ki, hogy összevonják a szálakat. Sok a kérdés, de ameddig vannak, addig fogy a sör és a teória. XDDD


80. Csernakakos (2009-10-31 00:00.15)  
Lehet, hogyha bírtam volna még a Lostot, most éppen imádnám, de egyszerűen nem láttam értelmét a további rágódásnak, valahogy nem éreztem azt, hogy ennek igenis lesz értelme. Szerintem az írók azt se tudják már, hogy fiúk vagy lányok. :)
Egyébként gondoltam már rá, hogy egyszer megnézem végig, és akkor valószínűleg (remélhetőleg!) megváltozna a véleményem... Hát nem tudom. Majd jövő nyáron. :)


79. KicsiRéka (2009-10-30 23:53.16)   - (válasz Csernakakos 77. hozzászólására)
Nekem meg pont hogy az első évad nem jött be a Lostból, a 3.-tól kezdve meg hihetetlenül üt az egész. Az utolsó évad meg akkora WTF bomba, hogy ezt a hatást egyszerűen egy új sorozat sem képes lenyomni. Valószínűleg a FF is ezért tetszik kevésbé.
A Kés/Alatt valahogy nem tud érdekelni. De aztán lehetséges hogy egyszer nekiállok, ki tudja :P


78. Valentino (2009-10-30 23:44.51)   - (válasz Csernakakos 77. hozzászólására)
Én is LOST fan vagyok, és valóban, ilyen kiindulásból megéri Twin Peaks-et nézni. Mondjuk a kultusz, vagy izlésemre írható, hogy a LOST mégis megmaradt kedvencek kedvencének, amivel manapság már filmek is aligha versenyezhetnek.

De tényleg, a misztikum és egyáltalán sorozat kedvelőinek a TP garancia az élvezetre, s ha szubjektíven nem is minden esetben, de objektíven tagadhatatlan, hogy a sorozatok etalonja.


77. Csernakakos (2009-10-30 23:39.04)   - (válasz KicsiRéka 76. hozzászólására)
Na ha a Lostot imádod, akkor a Twin Peaksért megbolondulnál :), bár félő, hogy akkor mást jelölnél ki sorozatkirálynak. :)
Én a Lostban óriásit csalódtam annak idején, valószínűleg ezért is ragadtam le mindössze 2 sorozatnál. 1. évadát imádtam, a 2-nál már a homlokom ráncoltam, utána meg feladtam, úgy éreztem, becsaptak az írók.
Twin Peaksnél ez nem jelentett gondot, mivel mindösszesen 30 epizód, amit miután végignéztem, azért sírtam, mert CSAK 30 epizód. :)
És a Kés/alatt nem is hoz lázba Téged?


76. KicsiRéka (2009-10-30 23:30.40)   - (válasz Csernakakos 75. hozzászólására)
Ja értem. Egyiket sem kezdtem még el, bár a TP felé nagyobb hajlandóságot mutatnék.
Nálam a sorozatok király nem is lehet más, mint a Lost :)


75. Csernakakos (2009-10-30 23:28.54)   - (válasz KicsiRéka 74. hozzászólására)
Számomra igazából csak a Twin Peaks és a Kés/alatt létezik, utóbbiért remegek éppen, ebben a hónapban kezdődött a 6. évad. Ez a kettő számomra huhh. Ezek mindent pótolnak. :) Lehet, hogy ezért nem is nézek semmilyen más sorozatot, holott volna pár, ami érdekelne, de ez a kettő nekem valahogy a sorozatok alfa-omegája. :))


74. KicsiRéka (2009-10-30 23:23.14)   - (válasz Csernakakos 73. hozzászólására)
Mit nézel?


73. Csernakakos (2009-10-30 22:41.53)  
Annyit írtok róla, hogy még a végén megjön hozzá a kedvem. :) Bár most nem lenne a legalkalmasabb belekezdeni egy sorozatba. Épp elég az az egy, ami részről részre megőrjít. :))


72. KicsiRéka (2009-10-30 22:38.19)  
Na ez a rész már valamivel pörgősebb volt, viszont most sem volt túl sok izgalmas dolog :( Sejthető volt hogy a Charlie meg a Dylan apja benne voltak, szóval nuku meglepetés. A leszbi csaj túlélte, még pár százalék esélye is maradt a teherbe esésre, szóval így nem történik semmi különös. Ez a kísérletezés meg eléggé lost-os feeling, az a baj hogy nem tűnik túl eredetinek ez a sorozat sajnos.


71. Bugi Jakab (2009-10-26 16:06.14)  
múltkor az eleje,most meg a vége volt odabaszós.remélem a szemét kínaiak nem nyírták ki a leszbi csajszit,de nem tennék rá nagy pénzt h túléli,mert sztem közel se biztos h minden amit a blackoutba láttak az úgy is lesz.túl egyszerű lenne az egész.


70. KicsiRéka (2009-10-26 14:21.59)   - (válasz Garbadam 69. hozzászólására)
jah én is eléggé unatkozok :S
várom már a szombatot hogy mehessek vissza aztán partiiii :D


69. Garbadam (2009-10-26 14:13.01)   - (válasz KicsiRéka 68. hozzászólására)
én azért megnézem, úgy is szünet van a héten, nem lesz jobb dolgom...:))


68. KicsiRéka (2009-10-26 14:11.01)   - (válasz Garbadam 67. hozzászólására)
Nem tudom, az is lehet. De valahogy egyre inkább csökken az érdeklődésem. Már nem is várom a következő részt.


67. Garbadam (2009-10-26 13:29.17)   - (válasz KicsiRéka 66. hozzászólására)
miért, lehet Charlie velük üzletel...:))


66. KicsiRéka (2009-10-26 13:18.53)   - (válasz Garbadam 65. hozzászólására)
Tuti az elnök bérelte fel, vagy pedig a Clemente. Nem hinném hogy kínaiak lesznek a bűnösök az ff-ért


65. Garbadam (2009-10-26 13:13.03)  
Nahh, megnéztem az 5. részt is. Ha a végén nem lett volna ez a lövöldözés, valószínűleg abbahagytam volna a sorozatot, de most megint kíváncsivá tett, vajon kik ezek a kínaiak akik ki akarták őket nyírni. Tényleg a kínaiak keze is benne van a dologban, vagy csak a elnök bérelte fel őket? Túléli-e a csaj, és ha nem, akkor az azt jelenti-e, hogy lehet változtatni a kitekintéseken(valószínűleg túléli, majd besétál egy spermabankba, és keres magának vmi szimpatikus génállományt a kiskölyök számára...).
Namindegy, kicsit tényleg kezd elhalni a sorozat, kevés benne a történés, néhány szálon túl sokáig csámcsognak...:S
Remélem a folytatás jobb lesz.

Ja és a múltkori Björkös kezdéshez grat, az nagyon tetszett!!:)


64. KicsiRéka (2009-10-25 08:49.01)   - (válasz Anitabagwell 63. hozzászólására)
Ja jó lenne ha történne valami olyan esemény ami arra utalna hogy a ff-k nem biztos hogy be is fognak következni. akkor talán izgibb lenne. egyre uncsibb az egész.



63. Anitabagwell (2009-10-25 06:22.10)   - (válasz KicsiRéka 62. hozzászólására)
Igen, igazad van abban h bizonyos értelemben lassú, nekem pont ezért tetszik.
És én nagyon bízom abban, hogy nem következnek be a kitekintések - ezért szeretem nézni. Mert ugye mindenki próbál úgy élni, hogy elkerülje - akinek rossz volt - akinek meg jó, az próbál úgy élni, hogy bekövetkezzen. Emiatt engem nagyon kíváncsivá tesz.


62. KicsiRéka (2009-10-24 23:07.34)   - (válasz Anitabagwell 61. hozzászólására)
Nekem viszont egyre kevésbé tetszik, semmi nagy WTF nincs, jó most vannak valami tornyok, de így nem igazán tudja tartani az érdeklődésem, ez a lövöldözés is uncsi, gondolom elnök úr visszavágott húúúha. Ha nem így lenne akkor majd mea culpa :P
A leszbi szál irritáló, alig történik valami. Mivel a nőci él hat hónap múlva így gondolom kórházba kerül aztán csá. Egyedül a kis kínai ügynök miatt aggódom hogy vajon meghal-e majd vagy sem.
Valahogy az a rossz ebben, hogy látták ugye a kitekintéseket és így már tudod hogy mi lesz a sorozatban. Nekem legalábbis ezért unalmas mint az állat. tudod hogy a Joseph F. alkesz lesz újra, a felesége majd behapsizik, az elnököt leváltja az a Clemente stb stb. Unalomtömeg. Az egyetlen ami izgalmas lenne az a varjas rész, meg hogy ki okozta az ájulást. De az meg olyan csiga lassan alakul hogy kész. Unom sajna.


1 2 3 4
 

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk