Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Shazam! - Az istenek haragja
- HBO3, 03:52
Lepattant szervezők
- Filmbox, 04:10
Darabokban
- HBO2, 04:21
Pókok
- Film Mánia, 04:30
A tintahal és a bálna
- HBO, 04:33

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
PC
Naruto (sorozat) - Most akkor sasuke buzi?xD

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A híd aaaaa
Jen Lilley aaaaa

 

Fórum - Az elveszett fiúk - A törzs - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

8. Jason13 (2014-03-08 17:59.26) aaaaa
Engem személy szerint kiráz a hideg, mikor egy mozifilmet azonnal egy DVD forgalmazásba kerülő fércművel folytatnak. Főleg akkor, ha az első rész már klasszikusnak számít, de erre a producerek fittyet hánynak és csak a nagy kaszálás lehetősége lebeg a szemük előtt. Ez a gyalázás történt Az elveszett fiúk című remek kis horror-komédiával is, amit 21 évvel az eredeti után bolygattak meg, azt hiszem, ezt hívják sírgyalázásnak.
Történetünk főszereplői egy testvérpár (egy srác meg egy csaj, gondolom ezzel akarták elkerülni a totális plágium gyanút a készítők), akik szüleik halála után vidékre költöznek és ott próbálnak új életet kezdeni. De beüt a baj, a hugicát kinézi magának egy gonosz vámpír banda feje és gyorsan le is itatja vérrel, ennek következményeképp a leányzó fokozatosan alakul át az éj teremtményévé. Szerencsére a bátyja keménytökű gyerek, így beépül a szörnyek társaságába, hogy a bizalmuk elnyerése után kinyírja őket és megmentse testvérkéjét.
Mit ne mondjak, a forgatókönyvíró nem erőltette meg magát, szinte szóról-szóra lemásolta az első rész szkriptjét, csak néhány helyszínt, meg a neveket változtatta meg. De igazából nem is az a legnagyobb baj, hogy a sztori egyszerű, mint a bot, hanem az, hogy mindent kihagytak belőle, ami miatt működött az eredeti. Először is, híján vagyunk a szimpatikus karaktereknek. A két főszereplő elképesztően szürke, szinte észre se lehet venni őket. Bár, a csaj legalább viszonylag jól néz ki, de a csávó néha kifejezetten irritáló. Szerencsére feltűnik a színen az első részből megismert Edgar Frog, akit ismét Corey Feldman formál meg,vele nincs baj, még mindig szimpatikus és totál ugyanúgy néz ki, mint anno. No, meg pár perc erejéig Tom Savini is feltűnik, bár ő nem zavart sok vizet.
Viszont a gonosz vámpír brigád egy vicc! A fő geci egy totál jellegtelen Robert Pattinson klón hosszú hajjal (őt amúgy Angus Sutherland alakítja, azért Kiefer-rel jobban jártunk '87-ben), a többiek pedig idióta állatok, akik egyáltalán nem fenyegetőek, szimplán csak primitívek és hülyék.
Az alacsony költségvetés miatt akciók is alig vannak, szinte csak az utolsó 10 percben történik valami érdemleges, az még nem is olyan vészes, de a klasszikus fináléjától azért fényévekre van. Ezt azonban a büdös nagy semmi előzi meg, én néhol már küzdöttem az elalvással, annyira semmitmondó és unalmas volt a játékidő nagy része.
Nem is szaporítanám a szót, mert egyszerűen még írni is rossz erről a szutyokról, nem hogy végignézni. Egyedül Corey cimboránk értékelhető benne, meg néhány jobban sikerült képsor, plusz a dekoratív meztelen nénik, akik feltűntek pár másodpercre. Minden más borzalmas. És még ezt követte egy harmadik felvonás, abban is sikerült nagyot csalódnom.


7. CassieCure (2011-09-16 15:52.35)  
Corey Feldman( a filmbeli Edgar Frog - a vámpírvadász )....hát én ezen a pasin végig röhögtem. A filmről inkább nem is beszélek. Nem véletlenül nem pontoztam. De Feldmanre visszatérve, most őszintén csak a szinkron miatt volt ennyire röhejes a színészi játéka vagy ezt komolyan gondolta? Ez a ripacskodás egy olyan szintje amihez foghatót még nem tapasztaltam. Gyerekek, szerintem megérdemelné az arany-málna díjat! :) Nem is értem hogy lehet, hogy még csak jelölést sem kapott?



6. Sakamaru (2010-03-21 06:00.50)  
az HBO -on sikerült megnéznem 3.35-kor....
ha tovább aludtam volna jobban tettem volna....


5. Ettyke7 (2009-12-28 21:04.02) aaaaa
Elég gyenge film, a véren kívűl semmi sincs benne.... Nem érdemes megnézni sem.


4. Langelus (2009-11-11 17:42.11) aaaaa
"Az új életről szőtt álmaikat azonban keresztülhúzza a nénikéjük". Répa, retek, mogyoró és trágya! Megint agyi ráfordítás nélkül vámpíroznak meg tinédzsereznek a készítők, mint az óvilági majmok. Szerencsétlen képernyőszennyeződés.


3. Beetlejuice (2009-09-18 12:51.44) aaaaa
Megboldogult tinédzser korom kedvenc filmjének a megcsúfolása.Minek kellett ebből 22 év után csinálni egy folytatás?Ráadásul ilyen semmitmondó kutya rosszat?A régi szereplők közül csak egyet tudtak felvonultatni a készítők, ráadásul ezt a senkiházi Corey Feldman-t, aki gyerekszínészként a régi mozikban nézhető jelenség volt, de most, h közel 40 évesen ugyanúgy néz, az egy dolog, de színészileg sem fejlődött semmit....
A film ugyanott Santa Carlaba játszódik, ahol az előző, csak éppenséggel itt már semmi sztory, semmi újdonság, semmi feling....Nagyon rossz film.Egyszer is alig nézhető tini-vámpír film.


2. Beetlejuice (2009-09-18 12:33.27) aaaaa - (válasz Sötétszív 1. hozzászólására)
Jaja, te a vér nélkülit szereted rinya, amit fel lehet fújni.


1. Sötétszív (2009-09-18 09:29.09) aaaaa
Az utóbbi években úgy elszaporodtak a vámpírfilmek, hogy az ember csak kapkodja a fejét, mert egyik rosszabb, mint a másik. Mint a jelen esetben tárgyalt film is. Átlagos, unalmas, és semmi újdonsággal nem szolgáló film. A színészek sincsenek a helyzet magaslatán. Kár, pedig, ebből többet is ki lehetett volna hozni. Mondjuk a csajok dögösek, csinosak. (persze vér nélkül.)



Kapcsolódó fórumok

KeresemPrince Andy, 2020-02-29 19:561 hsz
VéleményekJason13, 2014-03-08 17:598 hsz
KérdésekNixi2, 2011-05-01 12:341 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk