Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Visszavágó
- Film+, 23:20
The Enforcer
- Filmbox Premium, 23:25
Hang nélkül
- AMC, 23:25
Gothika
- Film Café, 00:25
Borotvaélen
- Film4, 00:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fallout (sorozat) - Vélemények
A sógun (sorozat) - Vélemények
A legjobb filmzenék!
2022-es választás
Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Micimackó: Vér és méz 2. aaaaa
Jaione Camborda aaaaa

 

Fórum - Bosszú az Űrből - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

11. VadRaszta (2015-03-02 23:43.40) aaaaa
jó kis film ez


10. Vari6666 (2014-11-30 00:16.22) aaaaa
hát ez valami iszonyú szar



9. Evile-Elvis- (2012-11-05 08:42.32) aaaaa
Érdekes, hogy mennyien fanyalognak ezen (egyértelműen alulértékelt) pedig ez egy ötletes és jó horror, jóval több eredetiséggel, mint az átlag. A gore miatt sem panaszkodhat egyetlen horror-fan sem. Nekem kifejezetten tetszett, régen is és most is.


8. Weser (2011-08-07 16:11.52) aaaaa
A rendező nevéhez fűződik többek között az általam igencsak kedvelt Ideglelés 1,2, így aztán jó filmre számítottam. De nem mondhatnám, hogy nagyon megelégedtem volna vele.
Ahhoz képest, hogy viszonyalg rövid a film, én találtam benne üresjáratokat és unalmas részeket is. Pedig az alapkoncepciót jónak találtam, hogy az erdő közepén egy elhagyatott házaban fogvatartanak egy UFO-t, de nem ebben a minőségben így.
A 6. hozzászólásban általam írt legjobb és leggyengébb UFO-s filmek közés sorolnám be középre.


7. Kisjon (2011-08-04 22:21.20) aaaaa
A forgatókönyv egy nagy túró, az egyik csillag a maszkmesternek jár mert úgy gondolom, hogy egyedül ő érdemli meg a dicséretet. Amikor a kis csapat a földönkívüli lénnyel beállít a házba rajta a hegesztőszemüveggel az ember már gondolhatja, hogy ha megnézi a filmet elbasz az életéből másfél órát, de valami perverz kíváncsiság miatt a készülék előtt maradtam és jófiú módjára végignéztem. Ez az egész inkább volt mókás mint jó, agyatlan ökörség, a forgatókönyvíró pedig megérne egy seggberúgást.


6. Weser (2011-02-21 17:32.07) aaaaa
Átlagos UFO-s film, sokkal jobb, mint a Testrabló idegenek és a Vészjelek, de nagyon elmarad az Álomcsapdától és a Jelektől.


5. Jason13 (2010-06-23 11:27.50) aaaaa
Én büszkén kijelentem hogy nagyon nem tetszett az ideglelés.Úgyhogy megijedtem,amikor megláttam hogy eme műremeket is ama egyik rendezője rendezte le.
Térjünk is rá a filmre.Sztori van,csak a néző nem ért belőle semmit.Foszlányokat ejtenek el belőle,de egész nem kerekedik ki.
Színészek hihetetlenül amatőrök,egyedül Wyatt barátunk arca változik meg néha.A gore és az idegen barátunk kinézete az egyetlen ami jó ebbe a filmben.De még ezeket is elcseszik hihetetlenül nagy bakikkal.Lássuk:
Nem szabad ufó barátunk szemébe nézni,de ez a főszereplőket nem nagyon izgatja.
A kibelezett emberek jó sokáig élnek!
És a rendőr bácsi szövege is ütős lett,de ezt Küsmödi barátunk megosztotta velünk.
Tehát ez egy béna idegenes darálás,jobb ha elkerülitek.


4. Nyolcadik utas (2010-06-22 13:49.36) aaaaa
Hajaz a hármasra, de csak kettes. Történet az nuku, belefolyunk valamibe, amiről csak utalások sejtetnek, és a film végén sem jutunk sehova.

A látvány néhol gusztustalan, a horror érzet az egyetlen, mely remek szabást kapott.

A rothadó pacákot már az elején likvidáltam volna, idegesítő karakter volt.

Csúcs, mikor a haldokló rendőr kér egy sört. A srác félre nyúl és voilá, kezében a folyékony kenyér. Hogy honnan? Hát minden lakás, minden szobájának padlója tele van dobozos sörrel n' est ce pas?


3. Küsmödi bácsi (2010-03-11 14:11.00) aaaaa
A földönkívüliek ezzel a filmmel álltak rajtunk bosszút :)
Elkövettem azt a nagy hibát, hogy minden különösebb utánanyomozás nélkül megvételeztem a dvd-t.

SZPOJLER LESZ!
Mikor előkerült a hegesztőálarc, már tudtam, hogy itt baj lesz, mivel régebben láttam ezt a szörnyűséget, csak nem emlékeztem rá.
Na szóval egy kabaré az egész, de aki szereti a komolynak induló, de viccbe fulladó filmeket, azoknak telitalálat, irány a bolt!
Ezekre a jelenetekre hívnám fel a figyelmeteket:
- mikor az öreg zsaru megérkezik a vityillóhoz, ilyet beszól: (meg kell jegyeznem, kora 70 és a halál között) "Nyisd ki az ajtót, különben betöröm!" Nem zavarta a készítőket, hogy egy vastag vasajtóról beszélünk :)
- mikor mennek autóval főszereplőék (faszi meg a csaja), egyszer csak satufék, elkezdi forgatni a kimeredt szemeit a srác, közben meg mondja, hogy "itt vannak körülöttünk, mindenhol", majd kipattannak az autóból és beszaladnak a sötétbe :)
- a vége felé pszichés csatát vív a gyerek meg a pUFÓk. Megbabonázza a srácot a lény, az meg remegteti a fejét, de a jelenet oszkárdíjas (Oszkárnál a sarki kiskocsmában át lehet venni a díjat) :)
És ha már itt tartunk. Az elején ráb*sznak szerencsétlen leláncolt alienünkre egy hegesztőálarcot, mivel, hogy az szemkontaktussal szugerál. Üvege ki van törve, így gond nélkül megbűvöli a csajt. Senkit se zavarjon, hogy mikor a lény meglóg, lazán belenéznek többször is a szemébe, érdekes módon akkor nincs probléma. Főleg Duke-ot emelném ki, aki satuba fogja a lény fejét, végig a szemébe néz, az meg szarik rá :)
- Duke is szívós egy redneck, mivel kb. 30 db százasszöggel szögezi falhoz őt a lény, a poén kedvéért meg csak úgy kitépi a belét, de Duke koma kiszabadítja magát ezek ellenére és sétálgat -míg meg nem hó- :)

Szóval grandiózus a film :)

Egy pozitívum van benne, az a néhány gore-jelenet. A többi túró.



2. Az utolso szamuráj (2010-02-25 13:11.14) aaaaa
Kis pénzből ennyi tellett.
Egy ilyesfajta horrortól vért,kiszámíthatóságot,beleket és brutalitást várunk,azt a film hozza is.Fél percre átkapcsoltam a szinkronra,életem egyik legrosszabb élménye volt,pedig volt nyílt válltörésem és egy késelésbe majdnem belehaltam.Innentől tehát érthető,ezt is eredeti nyelven szigorúan.
Történet?Fura mód néhány egész jó ötlet is elfért bele,persze az emberek kibelezve egész hosszú ideig eléldegélnek.Az idegen lény kicsit gáz,mechanikussan mozog az állkapcsa,ellenben a srác teljes szétrohadása igen meggyöző.
Persze el kell felejteni azt,hogy az idegenek vajh miért nem hódítják meg a földet,erre amúgy kapunk egy foghíjas magyarázatot,meghogy színészekkel játszatják el a filmet,az urak és az egy szál hölgy még véletlenül se az.Kamaradarab majdhogynem,alig távolodva el a háztól,de a feszültséget néhol egész jól megragadták,és mint írtam,a gore a helyén volt.Egyszer jó volt megnézni,így nem kellett segítenem takarítani,ez is valami))


1. Kék kereszt (2009-09-13 13:31.56)  
A történet annyi,hogy 3 an elfognak egy földön kívülit és az egyik haverjukhoz elviszik.A barátnőjének nem tetszik,hívja is a rendőröket.Beviszik a garázsba és leláncolják,mint valami vadat.Az egyik pasasnak a lába szakadt le félig,a máik megfertőződött.Persze a kis űr kedvenc kiszökik a 100 kg os vas láncok szorításából.Megszállja a csajt,mint valami Ördögűzőben.A legjobb jelenet,ha lehet annak nevezni,az volt amikor felvágta a hasát az egyiknek és elkezdte kihúzni a belét,az meg húzta és próbálta vissza nyomni a hasába.Ezen jót nevettem.Elég szánalmas film.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekVadRaszta, 2015-03-02 23:4311 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Bosszú az Űrből adatlap
Eredeti cím: Altered
Évszám: 2006
Rendezte: Eduardo Sanchez
Szereplők: Misty Rosas, Paul McCarthy-Boyington, Brad William Henke, Michael C. Williams, Adam Kaufman...

További információk

Szereplők fórumai
- James Gammon - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk