Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
I Wanna Dance with Somebody - Whitney Houston története
- HBO, 08:25
Botcsinálta túsz
- RTL Három, 08:50
Az élet ízei
- Film Café, 08:50
8 mérföld
- HBO2, 09:25
Elizabethtown
- Viasat Film, 09:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Szólánc
Asszociáció
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ritmusgyakorlatok - In memoriam Honti Ilona aaaaa
Jackie Geary aaaaa

 

Fórum - Gyilkosságba hajszolva - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
77. Emylio (2017-11-01 09:44.03) aaaaa
Egy nézhetőbb darab, Seagal öregkori lírájából.


76. Watcher (2013-12-13 23:20.45) aaaaa
rettenet operatőri munka lehúzta... amúgy nézhető is lehetett volna


parfumeshop.hu banner

75. Weser (2011-11-11 11:06.08)  
Egész értékelhető kis akciófilm lett, bár még így se tudom rá azt mondani, hogy kiemelkedne a tucatfilmjei közül, ezért természetesen a sokatlátott történet és a közepes akciójelenetek a felelősek. Ennek ellenére engem elszórakoztatnak az ilyen úgymond agyatlan filmek, mert elsősorban nem a tartalmas szórakozás az elvárható, hanem inkább a könnyed kikapcsolódás és erre számomra alkalmas volt ez a filmje is. Ez persze nem zárja ki, hogy ne készítsen a karrierje elejére emlékeztető színvonalasabb filmeket még újból ezután. Egyszer nézhető, felejthető, közepes akciófilm.


74. Shellshock (2011-04-12 01:37.27) aaaaa
Ebben a percben ért véget a film,és hát...
Pozitív csalódás.
Persze ez a fecske sem csinál nyarat,de az Idegen,a Terror a tenger alatt,a Professzor és társai után valóságos felüdülés volt számomra.
Erős közepes.


73. Trashfan (2011-01-29 10:30.06) aaaaa - (válasz Kovbojka 71. hozzászólására)
Nos, van egy film, az a címe One eyed Monster, abban van egy leszakadt pénisz, ami addig gyilkol, amíg ki nem tud elégülni. Nagyon hitvány film, természetesen:)
A Megapiranha a szokásos Asylum szinten mozog. azaz ostoba sztori, gagyi megvalósítással, antitalentum szereplőkkel.


72. Kovbojka (2011-01-28 14:58.25) aaaaa
Kedvencem mikor Pityu a kemény bunyózik a végén és már 80x ütötte szét a fejét 6x eltörte a kezét de azért még mindig visszavág a főboss. DE! Pistát nem lehet CSAK ÚGY ÁTVERNI.. De nem ám. Csak üti, csak üti és csak üti... Mikor már elege lesz szegény maffiafőnöknek hogy ő tölti be boxzsák szerepét, akkor nagyon aljas húzással lép elő. le akarja lőni...HÚÚÚÚÚÚ, szegény Sztívn egy pillanatra megriad(bár ez az arcából nem látszik, mivel ugyan olyan már a Nico óta) de ezt is kivédi és alkapja pisztolyt, kinyomja a szemét a csávónak vele és meghúzza a ravaszt, és hogy még keményebb legyen, még le is anyázza. Nagyon durva gyerek ez a pista ugye?


71. Kovbojka (2011-01-26 19:41.06) aaaaa - (válasz Trashfan 70. hozzászólására)
Szia! És mi van Ninja U.S.A-vel??? Nem érdekel hogy offolom ezt a fogytékos topicot drága Pityukánknak ez a filmje, nem egy Taxisofőr vagy egy Keresztapa hogy csak a filmjéről beszéljünk. Megkérhetnélek egy nagyon rövid de tényleg csak dióhéjban hogy mekkora ultra fogyatékos baromság a Megapiranha és még eszembe jutott egy figyelemre méltó művészi alkotás,valami támadó pénisz az űrből. pls írj vissza ezekre a kérdésekre! Pá!


70. Trashfan (2011-01-26 18:29.29) aaaaa - (válasz Kovbojka 68. hozzászólására)
Mega Piranha hamarosan sorra kerül a blogomon.-


69. Kovbojka (2011-01-26 14:17.03) aaaaa - (válasz Norbitzki 66. hozzászólására)
Azért osztályoztam így a filmet mert én Pista filmeket láttam először kiskoromban ami 16+-os volt, és ámultam bámultam. Amúgy már régen se tetszett.


68. Kovbojka (2011-01-26 14:15.27) aaaaa - (válasz Trashfan 67. hozzászólására)
TE akkora Király vagy!!! Aki ilyen zseniálisat ír az csak az lehet semmi más. Egyébként akkora trash faszágokról érdeklődnék. Ninja U.S.A Ninjainvázió égen és földön..., Mega Piranha!


67. Trashfan (2011-01-04 20:06.48) aaaaa
Hejj Pistám! Hol vannak már a régi szép idők, amikor még egyetlen kézmozdulatoddal komplett tereprendezést tudtál összehozni, amivel ráadásul egy rakat rosszarcút is hidegre küldtél. Bizony, a dicső idők elmúltak, de azért van, ami nem változik, nem igaz?
Pistánk annyi minden volt már életében, hogy az elmondhatatlan. Most éppen ilyen nagyon súlyos visszavonultságban él névtelenül egy kis tehénszar szagú településen. ráadásul hihetetlen, de van családja is. Na persze Pistát mindig terrorizálták a gaz genyók, így egy roppant meglepő csavarral már benne is vagyunk a konfliktus kelős közepében. Miszerint is két tehénkérődzés közben értesül róla, hogy a volt feleségét ilyen nagyon durva orosz maffiózók beagresszorkodták, a lánya pedig tovább növeli az államháztartási hiányt a kórházi kosztot dézsmálva.
Pista persze sosem volt az a szerény beszari alak, így azonnal a helyszínre siet, és vad nyomozásba kezd. Csakhogy! Fordulat fordulatot követ, Pista szaglászik akár egy jól fejlett pitbull, és a nagyszerű nyomozás máris eredményt hoz, miután elmegy hozzá a helyi maffia feje. Merthogy, a főnök kölke Pista lányával hentereg. A kölök alighanem valami titkos katonai kísérletek során előállított mutáns, hogy ezt meg meri tenni. Pistánk jelentőségteljesen összehúzza a szemöldökét, aminek hatására mindenki összeomlik és egymást taposva igyekeznek vallomást tenni, hogy éppen hol és mit műveltek az attack folyamán. Mindenki igyekszik a legapróbb részletekre is emlékezni, hogy mondjuk a kertész éppen hány szál pipacsot ültetett át a legjobb minőségű ausztrál birkaszarba.
A fiú ráadásul megkéri Pistát, hogy vigye magával, mert a lány miatt iszonyatos bosszút akar állni. A maffiafőnök apa persze nem ellenkezik, mert úgy is tudja, Pista mellett a kölöknek baja nem eshet. Most aztán már kettesben folytatják a Poirot-i magasságokba emelkedő nyomozást.
A nagy nyomozás hamarosan nem várt fordulatot vesz, mikor Pistánk rájön, hogy a maffiafőnök apa áll az egész mögött. elképesztően nagy fordulat ez kérem! Pista itt kezd bedühödni, mert hiszen azt már megszokta, hogy kb 2 évenként mészárolják le a családját, de azt, hogy a képébe hazudnak, azt nehezen tolerálja!
Pista a remek nyomozás eredményeként kisakkozza azt is, hogy a kórházi kosztot pusztító lánya ismét veszélyben van, és öles tokarengésekkel elindul a kórházba, hogy sérelmeit levezesse. Út közben persze randomszerűen lever jó pár teljesen lényegtelen mellékszereplőt, akik olyan balfaszok voltak, hogy Pista útját keresztezni merték anélkül, hogy egy M1 Abrams tankba ültek volna. Na nem mintha az megvédené őket, csak úgy mondjuk 10 másodpercig is feltarthatnák Pistát.
Pista egy vad rohammal beveszi a kórházat, ahol a gonosz főnök meg az apródjai akarnak gazemberkedni. Na majd Pista lezúzza őket. Vagyis nem. Pistánk annyira eltunyult a tyúkszaros farmon, hogy inkább csak lövöldöz, meg mindenfajta trükköket meg csapdákat épít, mint Meggájver. Pistánk így aztán nekiindul, és nagyon komoly akciót vezet le, ahol persze végén a főmaffiózó sem kerülheti el a sorsát. Rejtélyesen félhomályos a bunyó, szart sem látunk, de azért ne legyen kétségünk afelől, hogy Pista lezúzza a csávót a szokásos módon. Azaz össze-vissza dobálja, a csávó ősei közt meg ilyen bumerángok lehetnek, mert mindig visszatér egy újabb tasliért. Pistánk nem akar csalódást okozni, és addig püföli, amíg mozog. Ezzel szerencsésen megmenti a lányát, felszámolja a komplett orosz maffiát, és még kitudja mennyi, az emberiség létét fenyegető problémát.

Gratulálok Pista, masszívan 1 csillagos fos ismét. Megbízhatóan hozod a formád!


66. Norbitzki (2010-10-13 21:20.04) aaaaa - (válasz Kovbojka 65. hozzászólására)
Három hónap alatt így megváltozott a véleményed?:)


65. Kovbojka (2010-10-13 21:04.29) aaaaa
Régen láttam ezt a filmet már...Rájöttem hogy egykalap kismacska ürülékdarabot nem ér...


64. 7etedik (2010-09-23 22:33.19) aaaaa
Ez a film langyos mint a lókönny. Vaspofa Pityu megint elkápráztatott minket arcmimikáinak tárházával.Hol a vége ezeknek az ömlesztett borzalmaknak?A napnál is világosabb,hogy Seagal már régen halálra lett jelölve.


63. Pstike (2010-09-20 18:28.57) aaaaa
nagyfilm


62. Jason13 (2010-08-09 15:20.53) aaaaa
Nemrég láttam a Testőr című Seagal filmet ami egész nézhető film lett.Ezen felbuzdulva be is szereztem eme filmjét,mert láttam hogy elég jó helyen van itt.Pedig jobb lett volna elkerülni ezt jó messzire.
A sztori valami gengszter izé lehet,de mivel elcsúszott a felirat én meg elszundikáltam kicsit sokat nem is értettem belőle.A színészi játék borzalmas.Sztívn Szegál mint ex-orosz maffiózó?Hagyuk már!A film legnagyobb hibája hogy nincs semmi jó beszólás,cool akció.Egyszerűen túl sok az üresjárat.Azok az akciók amik vannak meg egyáltalán nem látványosak,max egy kicsit nézhetőek.
Borzalmas Seagal film,messzire elkerülni!


61. Kovbojka (2010-07-26 14:54.58) aaaaa
Imádom ezt Seagal filmet!!!A bezninkútból hozta apa reggel.Nagyon jó volt.


60. Stevie007 (2010-07-25 20:51.44) aaaaa
Az "Ölve vagy halva" című nagy klasszikus - amely személyes kedvencem - is egy bosszúfilm volt, mégis 20 év után is szívesen megnézem.
Ez le van egyszerűsítve, de 20 évvel ezelőtt ez a film is olyan nagy kincs lett volna, mint az előbbi. Kár, hogy nőtt az igény és Seagal papa ezt nem érzékeli. Egyébként 4*-os szerintem. 21. századi filmnek is bőven elmegy, mint ahogyan a "Testőr" is.


59. A mozgókép istene (2010-07-11 11:44.22)  
Szigony Pista egyik, viszonylag új filmje még mindig nincs benne az adatbázisban. Pedig az USA-ban már kiadták diszken is.

[link]


58. MrMojoRisin1 (2010-01-20 13:32.45) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 55. hozzászólására)
Na, igen az a nézés oscar aspiráns. Nézem mostanság a sorozatát, a Lawman-t, Seagal nagyképűsége nem ismer határokat. Persze van mire..:))))


57. Chris92 (2009-12-05 16:52.24) aaaaa
Meg kell hagyni ,hogy ez kellemes meglepetés volt Seagal ezen műve. Történet a legátlagosabb bosszúfilmsablonokból építkezik, színészi játékot sem prezentál (az a dühvel teli nézés a családját ért támadás után...), de mint 90 perces akcióként tökéletesen megfelel. Látjuk a mestert bunyózni, sőt még futni is, a lövöldözések az alacsony büdzséhez képest pofásak. Ha aikidós barátunk legközelebbi mozijai ezen a szinten tartják magukat akkor nem panaszkodok ,mert ez a film kiszolgálta az igényeimet.


56. Tenekes (2009-11-07 12:54.59) aaaaa
Nem mondom, hogy filmtörténeti mérföldkő. De jobb mint Seagal utolsó pár filmje. Ha az ember valahová elteszi (egy dobozba) az agyát és nem koncentrál, az egyébként sem létező tartalomra, s azt nem is várja el ettől a filmtől, akkor nem is olyan rossz. Csak Seagal ne akarna színészkedni. A fájdalommal teli tekintet amikor a családját támadás éri. Körülbelül hasonlóan néz amikor szét akarja vágni valakinek a fejét, csak akkor nem akar színészkedni. De tényleg aranyos kis akció. Talán még visszatér az öreg:)


55. Az utolso szamuráj (2009-11-05 12:24.10) aaaaa
Vigyáztam,kérem,nem ex-CIA,FBI,vagy beépített 3/3-as ügynök a szerep,mit Seagal magáévá tett,valaha rosszfiú volt))
Nomost hogy kezd viszatérni,arra ne fogadjunk,bár szerepet kapott ha minden igaz a Machete-be,a hírekkel ellentétben nem Jim Carrey karrakterét vette át,DDDDAhhoz az ő arca tulságosan gyorsan változik.
Viszont látta a Nagy fogyás című műsort,és megirigyelte az ottaniak teljesítményét,ledobott vagy 50 kilót és most már ő verekszik,nem düblőr,ez is valami.A film története igazodik a nálunk csak DVD-n kijövő gagyikhoz,így azon már az ember pl meg se lepődik,hogy úgy besétál egy büntett helyszínére mint én a SPAR-ba,csak bent lop magának egy rendőrségi jelvényt,mégiscsak no...mert ő amúgy nem feltünő ember több mint 190 cm-es magaságával.A kedvenc jelenetem az volt,mikor a kamera ráközelített "hijde-hujde-iszonyúan -dühös vagyok" nézésére a családját ért támadás után,fájóan intenzív pillanat volt mert akkorát röhögtem,leestem a székből.
Ám a sok fikázás és színészi játékára tett rosszindulatú megjegyzés után illik elmondani,ez a film ha az ember 90 perc akciót akar nézni-persze nagyobb költségvetés nélkülit-akkor igenis bambulható,mert kiszolgálja az igényeket.Van benne pár jófajta bunyó,néha még lövöldöznek is illetve az orosz arcok ütőssek,Seagal meg úgy törtet előre a történetben mint egy lokomotív,és azt adja,amit vékonyka rajongótábora elvár tőle.Jó volt a "Mestertől" valami értékelhetőt nézegetni,mégha hol is van már mondjuk a Halálra jelölve....


54. Zoli27 (2009-10-28 07:10.57)  
A film angol címe nem stimmel RUSLAN néven fut!
A filmről szólva
90 % duma
9% bunyó
1 % színészi játék :-)


53. Vescod (2009-10-22 17:21.35)   - (válasz Norbitzki 52. hozzászólására)
Hát ha már leggyengébbekről van szó akkor "Az idegen" viszi a pálmát.A szemben a sötétséggel-t nem láttam de nem is bánom.Még ami nagyon gagyi sztem a "A professzor" bár próbállták elég akciódúsan előadni.


52. Norbitzki (2009-10-22 17:07.19) aaaaa - (válasz Vescod 51. hozzászólására)
Valóban, mondjuk szerintem a két leggyengébb filmje a Támadóerő és a Szemben a sötétséggel. A legszörnyűbb mikor azt olvasom egy Seagal filmnél, hogy "elit kommandó" meg "szupertitkos katonai küldetés", akkor garantált a "szórakozás":)


51. Vescod (2009-10-22 15:20.39)   - (válasz Norbitzki 50. hozzászólására)
Ha megfigyeled Segalnak azok a filmjei lettek nagyon gagyik(laglábbis sztem) amiben a "Világot megmentem" típusú szerepeket jáccik.Érdekes hogy a 90 es évekbeli filmjeiben szinte mindig vmi zsarut jáccik.Ebből adódóan ott még voltak kocsmai verekedések és autós üldözés is.Aztán ahogy átment ebbe a "Világot megmető"Szerepbe onnantól már inkább csak lövöldözött és nem is volt annyi verekedés és a forgatókönyvek is gagyik lettek hiszen mindig ugyanaz volt a szerepe csak más körítéssel.Leigázni a bázist elgyapni a rosszfiúkat mindenki happy"(ld:terror a tenger alatt,égszakadás)


50. Norbitzki (2009-10-22 14:27.18) aaaaa - (válasz Vescod 49. hozzászólására)
Hogy miért csinált egyre rosszabb filmeket Seagal 1997 után, sok lehetőség van. Először is 1997-ben a Tűz a mélyben bukása után a Warner Bros. nem hosszabbított szerződést és Steven saját birtokán, saját pénzből forgatta a Patrióta című filmjét. Ez már egy ok, hogy miért lettek gyengébb színvonalú filmjei. Aztán 1998 után Julius R. Nasso , aki a Halálra jelölve óta dolgozott Stevennel, beperelte mert Seagal aláírt egy másik filmre, amiben Nasso nem volt benne.

Ezen események után Seagal a Sebhelyekben tűnt fel 2001-ben ismét a Warner Bros. oldalán. A film bár szerintem elég jó, nem bizonyult sikeresnek és ekkor kezdődött meg Seagal igazi zuhanása.



49. Vescod (2009-10-22 12:11.23)  
Még Forgách Pétert tudnám elképzelni szinkronként
(ld:Lángoló jég,Árnyékember)Sztem ha Segal végig ilyen szintű filmeket csinált volna akkor nem indult volna el a lejtőn.Kár hogy csak most kezd visszatérni.Na mind1 fő h kezd végre olyan filmeket csinálni mint amilyeneket a 90-es évek elején csinált


48. Szimb@ (2009-10-22 07:59.47) aaaaa - (válasz Vescod 46. hozzászólására)
Ezek jó hírek.Igen engem is zavart néhány verekedős jelenetnél a gyors kamera váltások.


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekEmylio, 2017-11-01 09:4477 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk