Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Bizonyítás
- Film4, 01:50
Közönséges bűnözők
- Paramount Network, 01:50
A fekete tulipán
- Cool TV, 01:55
Maga a pokol
- AMC, 02:10
Az útvesztő
- Moziverzum, 03:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás
S. O. S. Titanic - Vélemények
Az ördög ügyvédje - Vélemények
South Park (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Szakasz aaaaa
Emily Hirst aaaaa

 

Fórum - Leszámolás a Puskák hegyén - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

6. Mclane 2 (2023-09-03 16:21.25)  
Nem is olyan régen volt hogy hozzájutottam a filmhez mind a 2 hangsávval és meg is néztem őket, hát valóban jól sikerült erős western lett az biztos nem is túl hosszú a mondanivalója is amit akart mondani az is megvolt mutatva, és az egész úgy átlagban véve jól tudott működni szerencsére. Meg a történet is simán elvitte amit akart nem volt sem túlvariált se túl cifra épp olyan amilyennek lennie kell, és a szereplők meg a karakterek kapcsán is letudott kötni szerencsére. Úgy hogy mindent egybevéve adott volt minden a jó filmhez szerintem, és a 2 szinkron terén meg hát azt gondolom hogy valahol mind a 2 jó lett de a régi valahogy jobban tetszett nekem minden esetre az újabbik hangsávval is elvihető a film ha épp az kerül elő jobban. Szóval simán mondva jó film volt nem untatott és érdemes volt rá időt fordítanom, nem bánom a rászánt időt kicsit sem .


5. Huistlik (2023-01-27 14:21.05)  
A klasszikus szinkronos címe: Utolsó vonat Gun Hill-ből.



4. Norbitzki (2023-01-26 00:05.24) aaaaa
Remek western két színészlegenda közreműködésével. John Sturges profi rendező, így a moziban minden a helyén van, a játékidő nem több, mint ami indokolt, a feszültséget végig fenntartja és a díszletekre sem lehet panasz. Aki szereti a klasszikus westerneket mindenképp tegyen vele egy próbát, csalódni egészen biztosan nem fog.

Ja és üdvözletem a magyar cím kitalálójának...hegyet maximum a háttérben lehetett látni.


3. Gabroca (2019-02-12 16:06.51) aaaaa
Átlagos kis western nem átlagos színészekkel. A női főszereplő (aki nekem unszimpi teljesen) a Vadnyugat Hőskorában is játszott..A magyar cím feleslegesen félrevezető


2. Kék kereszt (2010-03-19 18:48.23)  
A Délidővel rokon,vonatra várakozós westernben a seriff lemondva a bosszúról,az esti járattal a bíróság elé akarja vinni a felesége gyilkosát,de még egy fél nap van addig.A gyilkos családja semmitől sem riad vissza,hogy kiszabadítsák.A leszámolás a puskák hegyén,egy igazi western klasszikus,két nagyszerű színésszel,és egy kiváló rendezővel.Az Oscar és Golden Globe díjas Kirk Douglas,valamint a szintén Ocar díjas Anthony Quinn nagyszerűen alakítottak.Ők már korábban is játszottak együtt,A Nap szerelmese című filmben.A játékuk hibátlan.Ahogy egymásnak feszül a két színészóriás,az egy igazán felejthetetlen rész.Douglas elképesztően jó volt,a bosszútól fűtött rendőrbíró szerepében.Nem érdekelte már semmi,már az élet sem,csak a bosszú.Teljesen megváltozott a személyisége,a felesége halálától.A gyilkos,az egykori barát.Ez egy érdekes fordulat a történetben.A bosszúvágy vitte előre egész végig,de idővel forduló ponthoz érkezett.És nehezen,de döntött.Az én ítéletem - golyó a fejbe lett volna.A rend őre,viszont máshogy döntött.Hatalmas lelkiereje volt.Nem ölte meg a felesége gyilkosát,hanem bíróság elé akarta állítani.John Sturges,az Újra szól a hatlövetű és a Hét mesterlövész rendezője,most kerülte a látványosságot.Leginkább a seriff és a nagy hatalmú apa konfliktusára koncentrál,amelyben a törvénytisztelet,a gyász,a szülői szeretet és kettejük régi barátsága ütközik.A préri széles látványa helyett nyomasztó zárt tereket látunk,amelyeket szétfeszítenek az elfojtott indulatok.A feszültség a gyilkos alkalmi zárkájaként szolgáló szálloda ostromakor tetőzik,de csak a film legvégén robban,amikor az éjszaka csendjében a seriff és fogja elindulnak az állomás felé.


1. Csosa (2009-08-30 13:05.04) aaaaa
Leszámolás a puskák hegyén.Kirk Douglas és Anthony Quinn legnagyobb filmje.Felejthetetlen összecsapás a kettőjüké, a drámai összecsapások legnagyobbika.Anthony olyan erőteljes benne,hogy megborzong az ember.Nemkülönben Kirk,olyan hajthatalan,hogy leszámoljon a,gyilkossal,amilyet ritkán látni.Aki teheti nézze meg.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekMclane 2, 2023-09-03 16:216 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk