Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A szél fiai
- RTL Három, 08:00
Madagaszkár 2. - Az elveszett sziget
- Moziverzum, 08:15
Kémjátszma
- Film Café, 08:40
Kegyetlen bánásmód
- AMC, 08:50
A bíró
- Film+, 09:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Eric Roberts (68)
James Woods (77)
Ragályi Elemér (85)
David Tennant (53)
Maria Bello (57)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Hiányolt fórumozók!
Szólánc
Mit hallgatsz most?
Kifacsart filmcímek - szójáték

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Frequency aaaaa
Linara Washington aaaaa

 

Fórum - Bűn, Bűncselekmény, Bűnesetek a környezetedben

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

11. Marika53 (2009-08-12 08:23.29)  
Sajnos van.A fiamat 5 nem naptól barna fiú körbefogta az aranypartonSzabadifűrdő).
Közölték vele és barátjával,hogy ha nem adnak mindent oda,kitapossák a sz.rt is belőlük.
Nem sorolom fel mi mindent vittek el,de még az alsónadrágot is.A kár több mint 150.000,-
Balatonlellén a hugom lányának baráti társasága elment a discoba,mire haza mentek,mindenüket elvitték.Hozzáteszem,hogy fiatalok,18-21 év közöttiek.Ezek,ha visszamennek Németországba biztos nem azt mondják a többinek,hogy szép volt.
De ez még semmi.
Fényes nappal 4-5 óra között a Szabadifűrdő Kodály u.-ban a Hugom autóját feltörték,de brutálisan,mindkét oldalon az ablakot beverték.
Ott pedig nem volt más,mint a kesztyűtartóban a navigátor.Azt hiszem ami mostanában a Balatonon történik,nem lenne elég az oldal,annyit tudnék írni.
mi felháborító,hogy az akivel történik,tehát a kárt szenvedett,az lesz úgy kihalgatva,mint egy BŰNÖZŐ.Mire a fiamhoz a rend Őrei kijöttek,eltelt 1,5 óra.Addig a rabló már el is kezdte az álmait.Hozzá kell tennem,hogy szegény Rendőrök nem idevalósiak,és térképpel keresgélték a helyet.
Mindenre telik a kormánynak(új computer a Miniszterenek)de hogy megelőzzék a sok bűncselekményt,ahhoz nem ártana a RENDŐRSÉGI AUTÓKAT NAVIGÁTOR SZISZTÉMÁVAL ellátni.
Olyan rendőrök jöttek minden esetben,akik nem idevalósiak.Szóval nekik sem könnyű így.
Azt hiszem ez egyre rosszabb lesz.Minél nagyobb a szegénység,annál több lesz rabló,betörő stb.
Elkéne már gondolkozni a .......,hogy meddig akar szorítani.Mig az ország olyan lesz,hogy fehérember be nem teszi a lábát ide,ahol azelőtt jólérezték magukat a turisták.!


10. Crazy (2009-08-12 07:14.23)  
Ugyan nem bűncselekmény de Sólyom úr meglátogatta a meglőtt kislányt.Vajon hány romák által megszúrkált ,félig agyonvert áldozatot{gyerekek is vannak bőven}látogatott meg.Tényleg ,akkor reggeltől -estig látogathatna..



9. Hardstyle (2009-08-05 12:44.51)  
jó szar.Nálunk olyan volt hogy a az egyik szomszéd falubol jöttek át a cigók egy piros zsigulival és a főtéren meg ahol láttak olyan autót ahol kitudják szedni az iratokat, jogositványt az kiszedték.1-2 nap mulva elkapták őket , egy darabig üldözték majd azok ott hagyták a kocsit pont mielőttünk és az erdőn kerseztül elszaladtak.Akik űldözték őket a kocsit szerteszét verték meg beboritották az árokba. 1-2 napig a rendőrök még járkáltak itt.aztán halottam h a cigány csávó azt mondta a rendőröknek ő nem tud semmiröl , mert ellopták a kocsiját szal ő ott sem volt.


8. F.T.P. (2009-08-05 11:27.17)  
Na akkor én is írok,de csak olyanokat ami velem történt meg(vagy én csináltam).

Általános 4.-be még az osztály elégé összetartó volt(utána már nem).
Azzal szórakoztunk hogy leeresztettük a kocsigumikat(többnyire a tanárokét)én voltam aki figyelt,erre valaki észre vett minket és köpött,de ez még nem volt elég a panellakásból egy öreglány észre vet minket és azt mondta hogy bombákat raktunk a kocsik alá,az egyik sértet lejött és elkapta az osztálytársam fülét.:)
Jó ez nem egy nagy eresztés,de nagy poénnak tartottam akkor és most is.

2.
Panelba lakunk és alkot itt egy cigány ürge meg két csaj igen ám,de amit műveltek itt az nem volt semmi,először is folyton kitámasztották a villanyt a lépcsőházba egy gyufával.:)
Először apám kivette a gyufát,de aznap este megint csak kitámasztották,erre apám akkorát belevágott hogy kiszakadt a kapcsoló.
Folyton bömböltették a zenét,a szomszédok fostak tőle mert egy nagydarab állat volt.Apám lement és lekapcsolta a biztosítékot.:D
Asszem 2007 szilveszterén jön haza a kan cigó és az egyik hülyegyerek kidobott egy petárdát a lépcsőházba.A szembe szomszédunk lement hogy mi van és megkérdezte tőle hogy nem e tudja ő meg elkezdet vele ordibálni,utána megy lefele apám megkérdezi ő is hogy nem e tudja hogy nem e tudja mi volt ez és elkezdet ugatni,a szomszéd jön fel és ha apám nem áll oda akkor tutti lecsapja,erre elkezd ordibálni hogy ide hívja az embereit és hogy jönni fog a helyi maffia vezér is.Nem tudtunk mit csinálni kihívtuk a rendőr állatokat,azok meg szinte letérdeltek elé és kielégítették,tök bevoltak szarva.A kan cigány meg odajön és lekezdi apámnak meg nekem mondani hogy ő "nem ver hanem veretett".Nem is kell mondanom hogy a két csaj akivel élt kurva volt és futtata őket és erre egyszer feljön hozzánk hogy én miért dobálok kotont a postaládájukba,pedig nem én voltam,erre apám ide hív és az idota azt mondja apámnak hogy ez nem is a te fiad,neked egy hosszuhaju fiad van,a a hülye.Amúgy a lakás amiben éltek nem az övék volt hanem a kurvájának volt egy barátja és annak a lakása volt,de szó szerint kiverte őt a lakásból.A rendőrök naná hogy nem tudtak tenni semmit...


7. KicsiRéka (2009-08-05 11:06.23)   - (válasz Városi vadász 2. hozzászólására)
nyugi, szegeden kb ugyanez a helyzet. azokkal szívóznak akikkel nem kéne, akikkel meg igen rá se néznek. pff.


6. F.T.P. (2009-08-05 11:01.03)   - (válasz Városi vadász 2. hozzászólására)
A rendőrök nem félnek hanem korruptak!Biztos megkapják maguk részét!


5. Szabgya (2009-08-05 10:54.16)  
[link]


4. Zúzmara:) (2009-08-04 23:55.41)   - (válasz Városi vadász 2. hozzászólására)
Ohh hát mindenhol ez van sztem...A sztorid egy két külöbséggel mindenhol igaz...a zsaruk csak azt büntetik, akit "szabad"(nincs a rendőrök iránt ellenszenvem, tényleg, csak közhellyel élve a való élet ezt bizonyítja:S)... Sajna a kérdésed sztem minden egyes településre feltehető...


3. Jacques24 (2009-08-04 23:41.06)  
Itt szerencsére semmi súlyos nem történt pár betörésen kívül, igaz azokat fényes nappal követték el.



2. Városi vadász (2009-08-04 23:31.45)  
Városunkban megy a maffia (hol nem). Egy új rendőr került ide egy másik városból. Nem ismervén a "helyzetet" közúti vétség miatt megbüntette az egyik cigi-drog trítő kisfőnököt. Este ment haza, és egy audival leszorították az útról, és megfenyegette a helyi verőember, hogy ha nem hagyja békén a kisfönököt kivégzik a családjával együtt. A srác eléggé megilyedt, másnap elmondta a helyi rendőrfőnöknek, aki nem szólt egy szót sem. Majd a többi rendőr elmonda neki kit lehet megbüntetni, és kit nem. (????)

Hát hogy van ez? Nem vagyunk nagy város, és pár szaros cigicsempész, meg egy kigyúrt barom (aki állattenyésztőnek tanult a helyi suliban) sakkban tartja a rendőrőket? Borzasztó.

Pár cigány agyonvert egy nyugdíjas bácsit (82éves volt) a kis nyugdíjáért. Meghalt. A rendőrök tudják ki volt, de nem tudnak mit tenni velük. (???)

Hol az igazság?


1. Városi vadász (2009-08-04 23:22.46)  
Már régóta szerettem volna egy ilyen topikot. Ide mindenki leírhatja, hogy környezetében milyen bűncselekmények történtek. Ez egy kis híradó lenne, mert a tv-ben sok minden "durva" dolgot nem adnak le. Nem cigányellenes topik ez, szóval ne a cigánybűnözést akarom megcélozni, hanem mindet.


 

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk