Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Mindörökké Batman
- AMC, 12:20
Családi ügy
- Cinemax, 12:40
Ces amours-la
- Mozi Klub, 12:40
Need for Speed
- SuperTV2, 12:45
Mennydörgő robaj
- Film Mánia, 13:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Ripley (sorozat) - Vélemények
2022-es választás
Óriási nyomozó (sorozat) - Vélemények
Isteni műszak - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Úriemberek aaaaa
Jennifer Lee aaaaa

 

Fórum - The Hunt for Gollum - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

13. Plunket (2010-04-17 22:22.41) aaaaa
gondoltam,hogy valami ratyiság lesz,de nem...ez meglepő,és egész korekt.amatőrnek profi,profinak meg amatőr munka.az érdekes az volt,hogy tényleg elrepít Középföldére.ebből így érdemes lenne tv-sorozatot csinálni,szerintem nézné pármillió ember.engem egyedül ezek a harc közbeni lassú zenés,pátosztól tocsogó lassítások zavartak,mert felvezetett dramaturgia nélkül ezek nem voltak,nem lehettek elég drámaiak.a szinészek amatőröknek látszanak,de ez most kevésbé zavart.


12. Cantri (2009-12-11 18:17.38) aaaaa
Illetve a készítők előálltak egy új résszel!

Előzetes:
[link]

film:
[link]



11. Cantri (2009-12-11 16:58.19) aaaaa
előzetes:
[link]

Fanoknak kötelező darab!


10. Cantri (2009-12-11 16:48.11) aaaaa
Igen szép munkát végeztek!

[link]


9. Lily/Lilian (2009-06-18 15:10.02) aaaaa
Nekem nagyon tetszett, habár nem vagyok egy nagy GYU fan, sőőőt... Néhány effekt tényleg elég bénára sikerült. Ügyes trükk volt, hogy sosem mutatták Gollamot, de a végén ledöbbentem milyen jól sikerült. A színészek szvsz jól alakítottak. Az orkok eszméletlenül jól néztek ki (a jelmezek és a kellékek szintúgy), és a fényképezés sem volt semmi. A tájak gyönyörűek. Az eleje tényleg kicsit lassú volt, de az utolsó 10 percben annyira magával ragadt, hogy már komolyan sajnáltam, hogy mindjárt vége van.


8. Andro (2009-06-15 10:13.29) aaaaa
Én két napja néztem meg. Lenyűgöző! Azt hittem, mivel rajongók által készített, hogy valami gagyi szar lesz, de megdöbbentett, hogy mennyire profi munka. A színészek színészkednek benne, a történet ugyan nem túl hosszú, de a cselekmény mozgalmas, a látvány pedig önmagáért beszél. A maszkokra és jelmezekre sem lehet panaszom, igazán profi munkát sikerült a rajongóknak összehozni. Látszik, hogy sokat dolgoztak vele. Szóval, én maximálisan meg vagyok elégedve ezzel a kis filmmel. Remélem, a tévében is bemutatják majd.


7. Cantri (2009-06-15 01:50.00) aaaaa
Szerintem is jóra sikeredett főleg, ahhoz képesz, hogy egy rajongók álltal készített rövidfilm, szinte semmi költségvetéssel! A hangulat egész jó, a szereplők kicsit furák, de nem igazán lehet beléjükkötni. Nekem Gandalf új megtestesítője tetszett a legjobban, nagyon jó hangja van! A fényképezés viszont profi munka, a tájak, amik szerepelnek benne csodásak, és a kameramozgások is jók! A gyűrű animációk elég bénák lettek, főleg ahhoz képest hogy Gollamot milyen jól kivitelezték, pedig őt biztos, hogy nehezebb volt megalkotni! A jelemzekre és a maszkokra sem lehet panasz, nekem az orkoké is tetszett! Ráadásul ahhoz képest, hogy angol nyelvű, szinte mindent értettem belőle, ami külön öröm számomra :) Szóval nekem mint nagy Gyűrűk Ura rajongónaknak nagyon tetszett ez az alkotás! Remélem nem ez az utolsó rövidfilmjük!


6. Dzsuppi (2009-06-15 01:05.19) aaaaa
Jóra sikerült. Amennyire lehet hozza a Gyűrűk Ura hangulatát, az egyszeri színészek is hasonlítanak az eredetire (Arvent kivéve). A forgatókönyvbe nagy csavarokat azért nem lehetett belevinni, egy kész történethez kellett mellékszálat csinálni. Úgy gondolom a költségvetésből amit tudtak kihoztak, nyilván nincsenek benne olyan effektek mint egy egészestés moziban, de nem is lehetett elvárni. Mivel rajongók csinálták, nálam megéri az 5*ot, ha rossz lett volna akkor is megérne 4et, profik kezéből természetesen más lenne a helyzet. Örüljünk neki hogy van ez is!


5. Adanadar (2009-06-06 22:54.33) aaaaa
Ami meg a filmet illeti, egyetlen egy dolog volt benne ami nagyon tetszett, mégpedig, amikor megjelent a Fekete Lovas először. Amúgy ezt leszámítva, a színészek nem tetszettek, a forgatókönyv csapnivaló, és ahogy előttem mondták már páran, vontatott a történet. Eltelik 5 perc és még mindig csak mászkál, és nem történik semmi. + Összemosták az animációt és a valós világot, de annyira, hogy még a vak is látja. Pl. amikor ott a Gyűrűt mutatják, meg amikor Gollamot, szörnyű szvsz. hmm


4. Dav (2009-05-17 21:06.13) aaaaa
Kellemes, könnyen beszerezhető szórakozás, ha van rá bő félórája az embernek...és nem zavarja a jellege (ti. hogy rajongók készítették). A GYU első részének idején, egész pontosan Vándor ottani feltűnése előtt játszódik, amolyan hasznos űrkitöltő. A főszereplő Aragorn szvsz még jobb, hitelesebb mint a nagyfilmes (természetesen V. Mortensennek is respekt jár). Az orkok (főleg hangjuk) is igazán tetszetősek, kár hogy szokás szerint esélytelenek az egyszemélyes hadsereggel szemben :). Korrekt ez a filmecske! GYU/fantaskedvelő egyéneknek pedig aligha kell külön ajánlanom, biztos letöltötték már...


3. Shyllard34 (2009-05-17 20:55.43) aaaaa
Süt róla, hogy fanmade mégis jóra sikeredett. Mert lehetőségeikhez képest mégis sikerült Gollamot is és az orkokat is egész tűrhetőre készítenikük. Csak a Nazgul mozgása volt túl emberi, de sztem ezt el lehet nézni nekik. Am, ha ezt egy pro filmstúdiótól és rendezőtől láttam volna, akkor 1*-ot adnék rá, és még azt is sokallnám. De télleg láccik rajta, h mindent beleattak, ezért nálam ez 4*-os. Sztem megéri megnézni



2. Egyszarvúcska (2009-05-15 01:10.32)  
Jó, hogy bekerült ez a film is ide. Sajnos még nem jutottam el odáig, hogy megnézzem, de már jó régen felcsigázott az előzetese. Fanfilm, de igazán minőségi.


1. Mangilla (2009-05-15 00:48.30) aaaaa
Én szeretem a GYU-t, de nem vagyok fanatikus - ez a film viszont nagyon jóra sikeredett! Persze, a mozifilmekkel nem ér fel, de azért kerek a történet, és látszik rajta, hogy ésszel és szívvel csinálták (az meg alig-alig, hogy szinte pénz nélkül...)!
A körülményeket (fanmade, stb) figyelembe véve adok rá 4*-ot (amúgy azért nem lenne csak kb. 1 - a GYU ismerete/szeretete nélkül meg tán annyi se).



Kapcsolódó fórumok

VéleményekPlunket, 2010-04-17 22:2213 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
The Hunt for Gollum adatlap
Eredeti cím: The Hunt for Gollum
Évszám: 2009
Rendezte: Chris Bouchard
Szereplők: Adrian Webster, Pat O'Connor, Arin Alldridge, Gareth Brough, Rita Ramnani...

További információk


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk