Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Hosszú levél
- Duna World, 11:40
Mi köze ennek a szerelemhez?
- HBO2, 12:00
Az ügynökség
- Viasat Film, 12:00
Hazudj velem
- Cinemax2, 12:20
Táncoló talpak 2.
- Film+, 12:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Versek!
2022-es választás
Andorai Péter - Vélemények
Renée Zellweger - Vélemények
Hank Azaria - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Élő bolygónk aaaaa
Christopher McDonald aaaaa

 

Fórum - SpongyaBob Kockanadrág (sorozat) - Kedvenc szereplő

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
82. Vincenzo (2022-10-21 14:37.25)  
Rák úr, Tunyacsáp, Languszta Larry, Puff asszony. Majdnem mindenki, csak a nagyon fárasztó spongyabob nem meg patrick sem. Bár utóbbin lehet nevetni azért néha.


81. Marsbolha (2018-08-17 13:25.58)  
Rák úr



80. Peter Lankton (2018-08-17 13:10.05)  
Patrik és Rák úr.


79. Dexter Sitzky (2018-08-16 12:03.24) aaaaa
Spongyabob,Patrik,Tunyacsáp,Rák úr,Szandi éa természetesen Csigusz


78. Shellshock (2015-11-28 11:06.56)  
Csak ne emlegesd,még a végén visszajön!!!


77. Daniel8328 (2014-11-10 17:30.52)   - (válasz Sherman bácsi 73. hozzászólására)
csakhogy nem irkálsz már hála istennek te ELFUSERÁLT CSIMPÁNZ


76. Eddard Stark (2014-04-13 11:53.32) aaaaa
Nekem Patrik meg Tunyacsáp a kedvencem. :)


75. Krumplirózsa (2014-01-19 13:40.23)   - (válasz Shellshock 74. hozzászólására)
Szerintem egy bolondon ne húzd fel magad,nem érdemes :)
Mióta bezárt az Opni,azóta szabadon lézenghetnek,mind.


74. Shellshock (2014-01-19 13:38.29)  
Szerinted mennyire érdekel itt bárkit is,hogy melyik rajzfilmszereplő kerget az őrületbe?
Arról nem is beszélve,hogy te ezt több tucatnyi nevetséges hozzászóláson keresztül is képes vagy ecsetelni.
Lúzer?Vicces dolog ezt pont egy ilyen elfuserált véglénytől hallani,mint te.
Bebizonyítottad hogy egy menthetetlenül hülye,végtelenül szánalmas debil vagy,ebből adódóan pedig továbbra is képtelen vagy felfogni a mondandóm lényegét.
Megnéznéd a szívlapátos dolgot?Nocsak!
Vagyis "beszélgessünk" tovább személyesen,négyszemközt?Csak mondd meg melyik elmegyogyóban keresselek,és már mehetsz is az intenzívre foglalni a helyedet!


73. Sherman bácsi (2014-01-19 11:45.05) aaaaa
Mondjuk az én bajom hogy túl reagálom de örületbe kergetett pearl zsarnokságai. De azért kemény volt amit írtál de azért megnézném ezt a szivlapátos dolgot te lúzer szedjél nyugtatót vazze.


72. Shellshock (2014-01-10 13:01.28)   - (válasz Sherman bácsi 70. hozzászólására)
Es csak fosod magadból továbbra is a f@szságaidat!
Mert neked jó(ki nem szarja le,mi a jó neked)!Csak az a baj,hogy ez egy fórum,és nem azért van,hogy a hozzád hasonló idióták agymenését olvassuk oldalakon keresztül!
Herótom van attól,hogy lassan minden közösségi oldalon felbukkan legalább egy ilyen fogyatékos segglyuk,és az adott topikot a személyes kis naplójának tekinti.Ha agybajod van,szedj rá gyógyszert,te idióta!
Legszívesebben fejbeb@sználak egy szívlapáttal!


71. Daniel8328 (2014-01-06 10:59.05)   - (válasz Sherman bácsi 70. hozzászólására)
Sherman bácsi=nulla0


70. Sherman bácsi (2014-01-06 10:44.45) aaaaa
Úfó fejü zord lelkü csöndmániás bunkó tintahal. Tegnap este láttam azt a részt amikor tunyacsápból kihozták a minden elsöprő dührohamot és mérgesen számolt vissza utána spongyabob és patrik légkapalapáccsal vagy valami izével és könyörögtek neki hogy ne bántsák útána spongyabob tunyának köszönt. Én mondom hogy démon van abban a tintahalban.


69. Sherman bácsi (2013-12-31 23:12.54) aaaaa
Nem vagyok debil. Annyiranem vagyok zéros hogy növényekkel beszéljek. Tényleg szánalmas amit írok de akkor is jó.


68. Shellshock (2013-12-30 06:33.02)  
Úgy látom debil kapitány folytatja ámokfutását.Szánalom a köbön.
Csak azt nem értem,miért nem beszélgetsz inkább az utcán a fákkal,vagy a bokrokkal?!


67. Sherman bácsi (2013-12-29 20:26.31) aaaaa
Jó ideje éjszakákon tunyacsápon járt az eszemben hogy tunyacsáp kiabál spongyabobbal vagy hogy azt mondja neki hogy csend legyen? Vagy amikor tunyacsáp mérgesen nézett spongyabobra a spongyabob a fönökbe. Vagy amikor tunyacsáp mérgesen fogta meg spongyabob száját. De már sok mindent kiírtam erről az undok tintahalról. A spongyabob távoltartásában tunyacsáp távolsági végzést kért spongyabobra. És amikor rák úr sürgette hogy bontsa föl a szerzödést de tunyacsáp mérgesen morgott de a végén fölbontotta. Vagy az abnormálisban tunyacsáp leszólta spongyát a viselkedése miatt de spongya olyan normális lett hogy amikor tunyának mondott valamit akkor tunya kidobta de az abnormális spongya az abnormális tunya miatt visszaváltozott. A felnötté válás tunyacsápban patrik sírt mert tunya leszólta patrik meg vele tartott a végén spongyabobnak azt mondta hogy nincs rá szükség de a szinházban spongyabob operájának hála patrikról lement a szakáll útána tunyát a vendégek megdobálták mindennel. A mindennél lejebben tunya csikot húzott a házuk melett hogy ne zavarhassák a végén meg tunyacsáp gyilkos nézéssel utánuk eredt spongya meg patrik könyörtek neki hogy ne bántsa öket de tunya magában azt mondta hogy megfolytom egyszer spongyát. Az ananászlázban meg tömeggyilkos nézéssel betörte utána meg fent áttörte spongya kordonját. Régota arra jöttem rá hogy tunyacsáp egy csönd mániás zord undok és gonosz tintahal. És egyben szivacs és csillag rasszista tintahal. Még a rendörséget is hívta az eltünt kaja miatt. Tunyacsáp nem szereti a viccet.


66. Sherman bácsi (2013-12-23 20:00.12) aaaaa
Még azt feleltettem el leirni hogy a nagypapi a kalózban amikor rák úr a hajón volt akkor pearl kiabálva szólt az apjának és a fejét is forgatta közben rák úr lejött és pearl kiröhögte az apját a ruhája miatt de rák úr elhúzta pearlt hogy ne hozza zavarba. Rák úr helyében rég katonai iskolában küldtem volta ott aztán megnevelték volna.


65. Sherman bácsi (2013-12-22 10:55.52) aaaaa
1 jóideje nem érdekel annyira mint régen. Sok sok epizódot láttam már de pearlról. Mondjuk pearl pizsamapartiját amikor pizsipartit szervezet és az apjára rákiabált aki lustálkodott a végén meg kizavarta az apját és spongyabob sok sikertelen kisérlet után bejutott de tönkretette igy rák úrnak kelett a bulit álnia. A pattanásig feszült helyzetben meg az apjának megmutatta a patiját de rák úr nem vette észre és pearl megint ráüvöltött és rák úr már észrevette de amikor pearl észrevette hogy a pincében szappanokból voltak a hambik akkor pearl megdobta feléjük rák úr és spongya elfutott de a végén spongya megoldotta és pearl megköszönte neki. A pearl szülinapjába pearl ráüvöltött úgy rák úrra úgy hogy a székkel együtt repült el vele de amikor rák úr azt mondta spongyabobnak hogy most véged rák úr azt mondta spongyabobnak nefeszisd a húrt fiam. Rák úr szabadságra megy cimű epizódra pearl spongyára dobta a táskáját a végén elvette rák úrtól a pénzt amin spongyával volt és rák úr sírt. A bikini fenéki háromszögben pearl a romokban azt kiabálta hogy dad amikor meg rák úr megölelte pealt akkor pearl eltaszitotta magától. Vagy a szerelem alagutjában spongya szeme szája bevolt cimzározta de akkor a barátnői elött taszitotta el spongyát. Sosem szerettem pearlt csak a pénze miatt szereti az apját de a spongya oldalba azt olvastam hogy szereti a zsugori apját.


64. Sherman bácsi (2013-11-24 21:54.58) aaaaa
Mondjuk kezdem szép lassan elfogadni tunyacsápot.A barátságos meccsben tunyacsáp átmegy és mérgesen fogja meg spongyabob és patrik fülét és másodjára átbiabál hogy csönd legyen! De érdekes módon arra nem ébred föl hogy a házát szétgolfozzák. Vagy amikor a boszorkány tunyától herkenytyű burgert szeretne kérni de tunyacsáp folyton nemet mond neki és kint spongyabob adna neki herkenytyűburgert de rák úr észreveszi elveszi a herkentyűburgert és a boszorkány elátkozza a rozsdás rákollót és spongyabob meg rák úr a keresésére indulnak. Még a spongyát a vulkánra volt ídegesitő hogy tunyacsáp szomorúan nézte magát a tükörben és spongyabob röhögésére kiszólt neki amikor meg spongyabob tunyacsáp háta mögött lélegzett akkor tunya mérgesen beszólt neki hogy csend legyen már a lélegzés is zavarta? meg a halvendégeket is lehordta de a végén a vulkánba beledobták és spongyabob meg kihúzta és tunyacsáp valamire agresszív hangon válaszolt neki. Az ananászlázban spongyabob ajtaját törte át szihopata módon meg a keritést is áttörte hogy ehessen de ráfázott. Meg amikor spongyabob a lábánál fogva akarta azt hogy jöjjön át de tunyacsáp goronbán nemet mondott persze késöbb meglepödött az otthona belsejében. A spongyabob távoltartásában tunyacsáp falra mászott spongyabobtól és távolsági végzézt kért rá. És persze rák úr tunyacsáptól azt akarta hogy oldja föl de tunyacsáp mérgesen morgott a végén lehúzta spongyabobot és patrikot irta föl. Úgy látszik szivacsgyűlölö rasszista tintahalnak csinálták meg vagy csak én itélem meg rosszul. Amikor meg elolvasta spongyabob naplóját és a vendégek előtt égette be spongyabobot aki erre sírva rohant ki. Persze az útcán megszólták és a házát elvettték a végén meg a rendőrök leszijazták és a feldühödött halvandégek megdobákták. Persze amikor spongyabob a hordó belsejében röhögött a saját írásain és tunyacsáp hangszóroval rászólt és spongyabob folyadékká változott és akárhányszor elakarta olvasni a naplóját spongyabob mindig elvette. Egyépként mindig is útáltam ellenszenves beképzelt tintahal aki nagynak hiszi magát közben egy rakás bénaság a zenéi fülsértőek és a zene teljesen elvette az eszét.


63. Sherman bácsi (2013-10-23 14:07.35) aaaaa
Ne is tudom tán mikor rák úr spongyára bizza a rákolót és tunyát ébreszgeti vagy vele akarja megcsináltatni a dolgokat és tunyacsáp mérgesen néz spongyára és spongya elmegy. Vagy amikor spongyabob hiába kérleli tunyát hogy menjen el hozzá de tunya agresszív modón nemet mond. De tunyacsáp meglepődve tapasztalja hogy olyan spongya háza mint az övé. Vagy amikor spongyabob elrontotta tunya polip taliját és tunya mérgesen fölvette de a végén tunya tudomásul vette hogy nem mehet vissza a polip társaságba. De a bálna éhségbe amikor rák úr elvitte tunya hűtöjét és tunyacsáp hívni akarta a rendőrséget de rák úr adott neki arany fogat. Azt a részt is láttam amikor a rozsdás rákolló átalakult spongya modra és az egyik rajongó autógrammot akart kérni a spongya ruhában öltözött tunyától akkor elzavarta tunya. Az volt még érdekes hogy tunya boldogan ment be a rákollóban és még rák úr is meglepödött tunyán, de amikor tunya klarinétjára ment egy baba nyál akkor kiborult és még valami szabályzatotot rák úrnak. De az tetszett hogy tunya a szekrényben izgalmas kalandokba keveredett. A balesetet szendvendtemben azt láttam hogy tunyacsáp balesetet szenvedett és spongyabob doktori izével akarta meghalgatni tunyát de tunya a fülébe kiabált és még kiakarta hivni a baleset szakértőt de rák úr megakadályózta. Igaz hogy párszor tunyát kelett kényeztetnie de amikor a kamera segítvégével lebukott akkor rák úr kiakadt és a végén tunya nyomta ki rák úr patijait. Igaz hogy tunyacsápba sok zordság undokság mogorvaság szihopataság gyilkos nézés meg lenézés van. De azért rák úr is sokszor lenézi. Ennyiii.


62. Csak annyit hogy... (2013-10-21 16:13.18)  
És még mi jár a fejedbe Spongyán kívül jó pár napig? :D


61. Sherman bácsi (2013-10-21 16:11.50) aaaaa
Még az is jó pár napig a fejembe járt hogy pearl és barátnői valamilyen folyadékkal párszor leöntötték spongyabobot. Vagy amikor Pearl mérgesen üvöltött rá az apjára mert az nem vette észre a pattanásait. Vagy amikor mérgesen nézett az apjára.


60. Sherman bácsi (2013-10-20 12:11.44) aaaaa
Jó pár napig azok a részek jártak a fejemben hogy pearl és spongyabob az alagutban voltak és spongyabobnak a szeme és a szája be volt cipzározva. Vagy a rák úr vakációra megy részben a végén pearl kikapja apja kezéből a pénzt amin rák úr és spongya volt és rák úr sírt. Sosem szerettem ezt a pearlt. De azért jó helyzetekben jó volt.


59. Sherman bácsi (2013-10-09 21:39.36) aaaaa
Meg az a rész volt az érdekes amikor a túlzsufolva részben rák úr valamit mondott spongyának hogy valami nincs meg neki, szandy meg patrik is, de a végén szandy +2 csinált spongyából de az igazi aludt. De az otthon édes romhalmaz rész jó volt amikor rák úr szandy és patrik újjá épitették spongyaházát.


58. Sherman bácsi (2013-10-06 18:41.17) aaaaa
Ez a lényeg szerintem. A Jó részek viccesek.


57. Csak annyit hogy... (2013-10-05 14:18.26)  
EPIC FAIL!!!
:D :D :D
Ez a Sherman bácsi neked semmi rosszat nem írt, csak véleményezte az egyik részt! Hát ez kész :D


56. Sherman bácsi (2013-10-04 13:03.39) aaaaa
Nekem az a rész volt az érdekes hogy patrikból is művész lett és nem csak a szabadban hanem a rozsdás rákollóban is rák úr arra figyelt föl hogy a vendégek hangoskodnak és rák úr azt hitte hogy a pénztárgép tele van de helyette üres volt akkor rák úr látta hogy patriknál nagy nyüzsgés van akkor rák úr erre éktelen haragra gerjedt és zord izzadt gyilkos képpel patrikra nézett és patrik elmondta hogy spongya öklete volt és rák úr zordan nézett spongyára is és mond a ketten sírtak tán és patrik elmondta hogy tunya öklete volt és rák úr leszólta tunyát. És az eredmény az lett hogy rák úr 50 dolláért adott herkenytyűburgert és a halak boldogan jöttek patrikhoz,az volt a vicces hogy tunya sírt mert partik leszólta tunya művét.


55. Sherman bácsi (2013-10-03 13:46.00) aaaaa
Nekem a tunyacsáp előadásában az tetszett hogy a mérges hal vendégek megdobálták tunyát odaégett herkentyűburgerrel de még spongya is kapott belőle. Így régen nézegettem a spongyát meg egyebeket és olyat láttam hogy rák úr valamiért folytogatta patrikot vagy amikor pearl spongyát fölismerte spongyát bármilyen női ruhában és rák úr kirúgással fenyegette spongyát. A nagypapi a kalózban pearl párszor kiabálva szólt az apjához és röhögte az apja ruháját de az apja elhúzta. De rák úr nagyapja haláli volt.



54. Sherman bácsi (2013-10-02 22:37.45) aaaaa
Tegnap előtt azt a részt láttam anikor pearlnak volt a szülinapja és boldogan ment le az apjához de az apja nem tudta hogy ma van a lánya szülinapja és pearl úgy emlékeztette hogy az asztallal együtt repitette el a kiabálásával,és az apjának adott egy listát hogy mit vegyen a szülinapjára de csak ilyen ócska ajándékokaat szerzett be rák úr, de amikor tunyacsáp volt a zokógofiú hát az haláli volt. Pearl sírt hogy az apja kapzsi volt de amikor spongya 1 kamionji ajándékot hozott perlnak de még ott voltak az igazi zokógo fiúk és amikor rák úr megnézte a számlát akkor elakarta verni spongyát de pearl megdícsérte az apját és sponya is de rák úr azt mondta neki hogy ne feszisd a húrt fiam. Meg a tv-ben láttam a jelenbe a jövö című epizódot hogy spongya tunya patrik a kapszulában ragadtak és spongyabob megkérdezte tunyát hogy mit csinál erre tunya orditva elmondta neki de spongya megkérdezte 2-sodjára de tunya nem válaszolt rá. Meg is érdekes volt hogy spongyabob tunyacsápra tette a lepedőt és patrikkal rajta játszottak de tunya mogorva modón szedte le magáról le öket. De az tetszett amikor habszakált csináltak eni.


53. Sherman bácsi (2013-09-30 08:19.34) aaaaa
Meg még azt a részt is láttam amikor pearl pizsipartit szervezett és rák úrnak az volt a célja hogy spongyabob bejusson ám de pár kísérlet útán bejutott spongyabob és a végén a tengerparton volt a buli. De nekem a hullám alagutas részben az tetszett hogy spongyabob és pearl halálra voltak rémülve a sok rossz figurátol. De az már nem tetszett nekem hogy pearl kikapta az apja kezéből a pénzt amin ő volt meg spongyabob. meg látszik hogy mindig szuper luxus drága dolgokat akart kérni az apjától igazi tinilány ez a pearl.


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

Kedvenc szereplőVincenzo, 2022-10-21 14:3782 hsz
VéleményekA KIRÁLYNŐ, 2022-07-19 14:19178 hsz
KeresemGreendevil, 2011-08-10 01:493 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
 
SpongyaBob Kockanadrág adatlap
Eredeti cím: SpongeBob SquarePants
Évszám: 1999
Szereplők: Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Carolyn Lawrence, Clancy Brown...

További információk

Szereplők fórumai
- Clancy Brown - Vélemények
- Frank Welker - Vélemények
- Tom Kenny - Vélemények
- Carlos Alazraqui - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk