Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Gosford Park
- Film Mánia, 12:40
Új fiú
- Film Café, 12:45
Szupercella
- Mozi+, 13:00
A setét torony
- Film+, 13:50
A dilemma
- RTL Három, 13:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
2022-es választás
Macskajaj - Vélemények
Szekatúra - Vélemények
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Gyilkosok szentélye aaaaa
Nicoletta Braschi aaaaa

 

Fórum - A kardfogú bosszúja - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

19. Langelus (2011-01-03 18:10.52) aaaaa
0/10. Atombombaszar.


18. Törölt felhasználó (2011-01-03 18:09.50)  
Bizony két George Miller létezik, Imdb jelzi is, hogy vigyázzunk, ne keverjük össze, ennek a filmnek a george millerje itt van:
[link]

és ő nem rendezett mad maxet :D



17. Jimmy_smog (2010-12-04 21:45.16) aaaaa
Azt hiszem félreértés történt. Az a George Miller aki többek között ezt a szutykot is rendezte (továbbá: Végtelen történet 2, Utazás a föld középpontja felé és még egy tucat TV film) nem az az Oscar-díjas George Miller aki a Mad Max részeket rendezte.

Aki nem hiszi járjon utána :
[link]

Hogy a filmről is írjak valamit: Nekem a trailer végignézése is elég volt.


16. Lükesrác (2010-01-07 14:15.29) aaaaa
George Miller akassza fel magát. Robert Carradine és Nicholas Bell vegyenek be mérget,Brian Wimmerre és Stacy Haiduk ugorjanak ki az emeletről. Rawiri Paratene-re dőljön rá egy fa, Susanne Sutchy-t üsse el egy kocsi, Cleopatra Colemant kapja be egy cápa, a többiek pedig, akik még részt vettek ennek a csodának az elkészítésében, egy kórház elfekvő osztályán fejezzék be nyomorúságos életüket, miközben óriás kivetítőn a saját fércművüket kell nézniük a nap huszonnégy órájában.


15. Langelus (2009-09-20 15:33.27) aaaaa
A láthatatlan ember sorozat sztárjával volt egy Mastodon-film. A T-tops és T-rex már volt Az elveszett világban, nemrég pedig a Pterodactyl(us) is bekerül. Mindegyikben vagy fröcsköl a vér, vagy olyan húsábrázolásuk van, mint A Birodalom visszavágban a levágott tauntaun husija. Kétségbeejtő.


14. Dzsuppi (2009-06-28 23:00.01) aaaaa
Az ilyen ultragagyi ZS kategóriás horrorvackokra megtekintés nélkül be lehet kattintani az 1 csillagot. Nevetni azért jókat lehet rajtuk, főleg egy-két feles után.


13. Fredy Kruger (2009-06-11 14:03.49) aaaaa
Szörnyek vagy állatok? Az attól függ, hogy mit nevezünk szörnyek! Vegyük például a régi idő zombi, múmia vagy vámpíros filmjeinek főszereplőit. Nincs bennük semmilyen állatszerű vonás és sokan szörnynek mondják. De a farkasember már más. Inkább állat, mint ember. Vannak emberszerű és állatszerű szörnyek. De számomra csak az állatszerű szörny az igazi szörny. Téma lezárva!!!!!!!!!!!!!!


12. Trashfan (2009-06-10 17:17.52)  
" Akinek meg egyik se tetszik, az akkor olyan embermániás, hogy magasról leszarja, ha egy filmben egy állat kerül a középpontba."

Hűűű, ezt azért magyarázhatnád, mert ilyen agyament mondatot régen olvastam már itt...mi az az embermániás pl? A szörnyes filmekben állatok? Persze, némelyikben, de a töbségben nem állatok vannak, hanem valóban szörnyek. Vagy egy Troglodyta pl a Troglodyta című remekműből állat?


11. Fredy Kruger (2009-06-10 17:05.42) aaaaa
Az most nagyon nem érdekel, hogy melyik adó melyik szörnyfilmet rendezi. Elég sok szörnyfilmet láttam, amik közül lehet, hogy több is a SciFi-Channel filmje, de azt magasról leszarom. Engem semmi más nem érdekel, csak is a szörnyfilmek. Akinek meg egyik se tetszik, az akkor olyan embermániás, hogy magasról leszarja, ha egy filmben egy állat kerül a középpontba.


10. Trashfan (2009-06-09 21:00.57)   - (válasz Fredy Kruger 9. hozzászólására)
A Mammut is a Scifi-Channel saját filmje, csak mondanám.


9. Fredy Kruger (2009-06-09 19:58.38) aaaaa
De igen is nagy szörnymániás vagyok és, ha valakinek nem tetszik az olyan szörnyfilm, mint pl. A Loch-nessi szörny visszatér vagy A Mamut, akkor az nem érdekel. A Sci-Fi channeltől pedig eddig még csak a kardfogú bosszúját láttam.


8. Trashfan (2009-05-20 22:07.26)   - (válasz Fredy Kruger 4. hozzászólására)
Nem értem, mit vársz a Sci-Fi cahannel filmjétől? Ha akkora nagy szörnyfan vagy, ahogy mondod, akkor tudhatnád, hogy az ennek a tv adónak készült összes ilyen szörnyes film egy rakat kaki. Mivel több tucat szörnyes filmet nyomatnak ki évente az adónak (az Asylum is nekik gyárt), nem lehettél meglepődve, hogy ez egy ekkora kaki.

Vagy mégsem vagy akkora nagy szörnyes fan:)))


7. Trashfan (2009-05-20 22:03.51)   - (válasz Zolee0728 6. hozzászólására)
Amazonról szinte ingyen lehet rendelni, én is onnan vettem.


6. Zolee0728 (2009-05-20 21:17.43)   - (válasz Fredy Kruger 4. hozzászólására)
Hát lehet hogy nálad tényleg nincs nagyobb szörnymániás,de még jó hogy odatetted az az orszában-t.Mert én is szörnyrajongó vok,csak nem abban az országban ahol te..XD.Szeretném ezt a filmet már megnézni de sehol sincs...


5. Fredy Kruger (2009-04-14 19:32.43) aaaaa
Ja ennél még a Temetőkapu is izgalmasabb volt. Ha már egy kardfogú tigrisről akartak filmet forgatni, akkor jobb sztorit is kitalálhattak volna és az animáció lehetett volna benne olyan, mint az Őslények kalandoraiban vagy az I.E. 10000-ben.


4. Fredy Kruger (2009-04-14 19:29.54) aaaaa
Nálam nagyobb szörnymániás nem igen van az országban. Nem igen szoktam szörnyfilmeket kritizálni, de ezt egyszerűen muszáj. 2006 júniusában hallottam először róla. Láttam az előzetesét és azt gondoltam remek. Aztán volt az Rtl Klubon a Kardfog. Reméltem, hogy ez csak jobb lehet annál. De tévedtem! Az alapsztori egyszerűen katasztrófa. Maga a kardfogú még jól nézett ki. Anatómilag pontos volt és az animáció is még éppen megtette. De...! A kardfogú nagyra tudta nyitni a száját, de akkorára semmi kép sem, hogy lefejezzen valakit egy harapással. Ráadásul a kardfog nagyon törékeny fegyver volt. Az pedig szinte biztos, hogy nem volt hőlátása, mert egyetlen mai ragadozó emlős sem rendelkezik ilyesmivel és kétlem, hogy 10000 évvel ezelőtt lett volna ilyen. És milyen dolog az, hogy egy állatkertben csak 1 állatfaj van és abból is csak 2 példány kerül bemutatásra. Plusz még a park neve is az, hogy Őspark. Én egy olyan parknak adnék ilyen nevet, amelyben néhány hülyét lefizetnek azért, hogy dínójelmezben rohangáljon. A filmben a tulaj azt mondta, hogy itt olyan lények élnek, amelyeket emberi szem nem látott 1 millió éve. A kardfogú csak 10.000 évvel ezelőtt halt ki. Emellett a hím macska egyszer az erdőben volt aztán meg már megint az épületben. Ráadásul a két jelenet közt alig telt el egy perc. És különben is a valóságban ki az a hülye, aki épített egy majd 40 m hosszú és 10 m magas arany kardfogú szobrot. Egy kicsit drága lenne. Szerintem! Ott volt még a két munkás is az erdőben, akik valami hülye átokról beszéltek. Hát nagy hülyeség volt ezt bele vinni. Lényegében ennyi!!!!!:S


3. Doctor Pondró (2009-04-09 12:54.41)  
George Miller rendezte ezt a mocskot? Azután, hogy összehozta a Mad Max-et meg a Lorenzo olaját?! Szerintem azzal kényszerítették rá az embert erre az öncsonkítással felérő szarra, hogy elrabolták a családját, vagy valami ilyesmi.



2. Trashfan (2009-04-05 11:59.20)  
Vágjunk is bele a lecsóba hírtelen, és kezdjük egy aránylag friss műremekkel. Fogadjátok szeretettel A Kardfogú Tigris támadását!

Tegnap este sikerült megnéznem a Sci-Fi Channel legújabb üdvöskéjét, erről írnék néhány gondolatot.
Aki nem ismerné, annak mondanám, hogy szerencsére a külföldi Scifi-Channel Tv adó ontja a vacakabbnál vacakabb szörnyes horronak mondott filmeket, melyeket az alacsony költségvetés, gagyi megvalósítás és röhelyesség jellemez. Kis hazánkban nincsen jelen ez az adó, de az általuk készített "mesterművek" mind beszerezhetők dvd-n. Jelen kis szösszenetem témája az egyik legutóbbi üdvöskéjük volt.

Történet: A film története teljesen egyedi, sosem látott fordulatokkal és csavarokkal büszkélkedik. Adott egy gyönyörű kis nyaralósziget valahol a Karib térségben, ahol mindig kék az óceán, csirpelnek a madarak, a tengerpart homokos, a lányok szépek, a fiúk izmosak. Azaz az idális, gyönyörű édenkert. Hőseink is erre a szigetecskére érkeznek pihenni, kicsit feltöltődni a mindennapi stresszbe megfáradt napok után. A felszínen minden szép és jó, azonban a felszín alatt....a felszín alatt nagyon de nagyon csúnya dolgok készülődnek. A szigeten egy hidrokefár tudós végez genetikai kísérleteket, melyel sikerült létrehoznia egy vérengző kardfogú tigrist. A telep tulaja amolyan Jurassic Park fílingszerűen ki akarja állítani a jószágokat a nagyközönségnek, hogy dőljön a zöldhasú. Ehelyett hamarosan a vérnek álcázott szamócalekvár kezd ömleni. No persze amilyen csavaros a történet hamar kiderül, hogy derék hidrokefárunk elszámolta magát, hiszen nem egy, hanem több tigris is van már...
Derék cicusaink elszabadulnak hamarosan és kezdetét veszi a mészárlás....egyedi és ütős sztori nem igaz? Komolyan mondom, ilyet soha sehol még nem láttam.


Megvalósítás: Ez a film esszenciája, hiszen az ilyen filmek élvezeti értékét a megvalósításuk adja. Nos, ezen film is folytatja a megszokott Sci-Fi-Channel szinvonalat. Derék cicusunk egy rajzolt jószág kombinálva valamilyen plüss tigrissel. Amíg csak áll addig még elmegy a dolog, bár hozzá kell tenni, egy jóérzésű animátor már itt elsírja magát, de amint a cicus elkezd mozogni, hát valami elképesztően röhelyes képeket láthatunk. Leginkább valami olyasmit képzeljünk el, milyen lehet egy tigris totál bebaszva....No de aztán amint eléri az áldozatát, nincs kegyelem...már a rekeszizmainknak, hiszen a támadások megvalósítása röhely. Ugye bár az alap, hogy szakadnak a kezek, lábak, egyéb szakadnivaló testrészek. Ömlik a paradicsomszósz, keveredve a nagyi szamócalekvárjával, a kétlábú élelmiszerek pedig apait-anyait beleadva sikoltoznak, rohangálnak, elbújnak a hibernáló készülékbe, és megtalálják a kísérletek műanyag embrióit, ami újabb visítást vált ki belőlük. Mindeközben recseg-ropog a csont, a cicusunk meg morog mint egy bölény. A mészárlás után pedig....a földön darálthús elszórva, egy pár műanyag végtag bekenve szósszal és hasonlók.
Node a végső durvulat, ahogy derék teleptulajdonosunk a halálát leli...hm, ezt a megvalósítást oktatni kéne komolyan mondom.

Ajánlom mindenkinek megtekintésre ezt a kis remekművet, kissé nehezen indul be, de utána behugyozol a röhögéstől az biztos. Nálunk nem jelent meg, de külföldön magyar felirattal kapható dvd-n, potom összegért.

Kb 1 éve írt véleményem a múviról.


1. Langelus (2009-04-05 11:55.06) aaaaa
Kifordított világ ez, ahol a farok csóválja a kutyát, mint a ringlispil. A tetemcafatok, a reakciók, az egész mese-masé történet egy értelmetlenül hamis pocskondiamonstrum! Az egyetlen életképes szereplő az a barna hajú kutatónő volt. A kardfogú kb. Kis Vuk igazi, vér(telenség) szerinti apja lehet! A finálé, amikor a nokedliagyú tulaj száját áthasítja a kardfogú szobor egyik foga, és állva marad a földön! A színészeknek kártérítést adnék a stúdió pénzéből, a producereket pszichiáterhez küldeném, a rendezőnek pedig láncolt kényszerzubbonyt adnék! A rosszízlés legalja ez az epeszorongató gyökércsomó!



Kapcsolódó fórumok

VéleményekLangelus, 2011-01-03 18:1019 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
A kardfogú bosszúja adatlap
Eredeti cím: Attack of the Sabretooth
Évszám: 2005
Rendezte: George T. Miller
Szereplők: Robert Carradine, Nicholas Bell, Brian Wimmer, Stacy Haiduk, Rawiri Paratene...

További információk

Szereplők fórumai
- Billy Aaron Brown - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk