Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Őrült randi Toszkánában
- HBO2, 06:00
Egy becsületbeli ügy
- Film Café, 06:00
Eredet
- HBO, 06:01
Gumiláb
- Viasat Film, 07:10
A csaló
- Filmbox Plus, 07:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
PC
Naruto (sorozat) - Most akkor sasuke buzi?xD

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A híd aaaaa
Jackie Geary aaaaa

 

Fórum - Far Cry

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

7. KongFan (2009-03-29 08:04.42)   - (válasz -OJ- 6. hozzászólására)
Hát szerintem meg a játék első része sehol sincs a másodikhoz.
Az első rész is addig volt jó amíg nem voltak benne azok a mutáns szarságok.
Utánna ott is hagytam.


6. -OJ- (2009-03-25 20:22.02)   - (válasz Totalcar [X] 1. hozzászólására)
Az első játék nem volt rossz, egyszer végig lehetett tolni. A második két óra után repült a Lomtárba, nyugodtan pályázhat Minden Idők Legunalmasabb Játéka címre :D

A filmről:
Ó, yeah! Uwe Boll papa megint alkotott, és természetesen meg kellett néznem, mert sohasem tudhatjuk, mikor készíti el a filmgyártás legújabb mélypontját. Legnagyobb meglepetésemre, ez most nem sikerült neki (pedig szemmel láthatóan nagyon igyekezett), és az elfogult IMDB értékelések most egyáltalán nem állják meg a helyüket: Erre a filmre semmiképpen nem nem adnék 5/10-nél kevesebbet, különösen a korábbi próbálkozások fényében :D

De lássuk, ezúttal mit sikerült összehoznia a "Mesternek"!

Adva van a játék sztorija, amiben Jack Carver, a volt kommandós egy újságírónőt visz egy tiltott szigetre, ahol titkos kutatásokat folytat az enyhén elmebeteg Dr.Krieger. Ez a filmben sem változott semmit, viszont a trópusi szigetet (gondolom pénzhiány miatt) le kellett cserélniük egy Sziklás-hegységbeli szigetre, a kutatótelepből pedig egy lerobbant kikötő/fafeldolgozó és raktár lett. Dehát végülis álcázva van a telep, szóval valahol érthető (mégha a tényleges kutató-labor kb két konténerből is áll :D ). Szörnyekre szintén nem volt pénz, ami azt illeti elég röhejesen is festett volna néhány vállra szerelt rakétával ellátott gorillaszerűség, ezért helyettük hamuszürke bőrű, golyóálló szuper-katonák ölnek meg mindenkit. A cselekmény többi részét fedje jótékony homály, különösen a befejezést, ami eszméletlen anti-klimatikus és átgondolatlan lett.

A színészi játék a "tűrhető" kategóriába sorolható, az egyetlen aki mutat némi beleélést az Udo Kier Dr.Krieger szerepében. Jack Carvert alakító Til Schweiger igazi fásult német, aki a legnagyobb lövöldözés közepette is halálosan nyugodt hangon beszélget az éppen aktuális társával, és akár az akcentusával is képes lenne gyilkolni. De legalább a pofonokat ki tudja osztani rendesen (már amit látunk belőle a meglehetősen tré vágásnak köszönhetően) és a fegyver sem áll rosszul a kezében. A kissé öregecske Ralf Moeller ugyanez. Emmanuelle Vaugier lenne a "kívánatos" megmentendő nőszemély a filmben - bár sztem se nem szép (persze ez nézőpont kérdése), se nem értelmes - aki természetesen az első tűzharc után a főhős ágyában köt ki (Bizony! Az erdő közepén lennie kell egy faháznak egy ággyal!), hogy aztán egy jó párszor visszatérő, egyébként meglehetősen ócska szex-viccet hallgathassunk erről az alkalomról. A másik "humorforrás" a hájas Emilio (valami Chris Coppola), aki már a Postalban is a nézők idegeire ment, és azóta sem lett tűrhetőbb a jelenléte!

És persze van rengeteg akciójelenet, ahol orrba-szájba nyomják a bullet-time effektust, még a leglényegtelenebb vágások során is, illetve máskor meg fel is gyorsítják a futásokat/verekedéseket, de összességében nem voltak olyan rosszak - max James Bond-osan röhejesek időnként, pl a helikopterrel. A zene az, ami bőven megfelelt egy ilyen B-kategóriás akciófilmhez.

Úgyhogy nem kell hinni az eredeti FPS-játék megszállottjainak (Már ennek a játéknak is vannak rajongói?), Uwe Boll bácsinak végre sikerült egy nézhető filmet összehoznia, sőt megkockáztatom hogy időnként még szórakoztató is. Csak azt az utolsó 10percet kár volt így elbaknia. Valami laza atom-robbanással kellett volna befejezni és rögtön kapott volna +1pontot. Hiába, ha nincs elég pénz...


parfumeshop.hu banner

5. G-ergo (2009-03-25 19:19.44)   - (válasz Totalcar [X] 4. hozzászólására)
Mert még nem jelent meg Mo-n.
A játékok nekem is tetszettek! Bár egyiket sem vittem végig:)) Az elsővel csak keveset játszottam, mert nem igazán futott a gépemen, még anno:)), a másodikat pedig Xbox-on kezdtem el, és kegyetlenül tetszett, de technikai okok miatt hanyagolnom kell:S:))
A kommentek pedig szerintem hasonlítani fognak az enyémre:)))


4. Totalcar [X] (2009-03-25 19:15.28)   - (válasz G-ergo 3. hozzászólására)
és miért nincs ennek ilyen "topicja oldala akármi?" várom a további kommenteket én a filmet még nem láttam de a játék (1-2.rész) zseniális :)


3. G-ergo (2009-03-25 19:07.36)  
Háhá!:) Épp ma reggel néztem meg a filmet, és azt kell mondanom hogy jó nagy kula... Bár Uwe bácsitól mit várunk? Hogy őszinte legyek, ezt a filmet csak azért néztem meg hogy fikázhassam, pedig amúgy ez nem szokásom. De titkon reménykedtem, hogy nem lesz mibe belekötnöm, hogy Boll most tényleg letett valamit az asztalra(aki látta az előzetest az tudhatja, hogy ez elég hiú ábránd volt:))), de nem kellett csalódnom. Azt kaptam amit vártam. Egy gagyi játék adaptációt, vérlázítóan szar színészi játékkal, bevásárló cetli méretű forgatókönyvel, ami ráadásul annyira ostoba, hogy akár Győzike... nem is. Mintha Pákó írta volna, mindehhez jön a nagy Boll'z kreativitása. Szerintem nem is kell többet írnom róla. Minden filmkedvelő, ádáz ellensége ismét "nagyot" alkotott! Ajánlom mindenkinek! Ha mást nem is, röhögni sokat lehet rajta:))


2. Joe En (2009-03-25 18:53.59)  
A játék egész jó
A film kurva szar


1. Totalcar [X] (2009-03-25 18:51.58)  
Mindent a játékról (1-2) és a filmről (csak mert nincs fent az oldalon :D)


 

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk