Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Elizabethtown
- Viasat Film, 09:25
A cég
- Moziverzum, 09:40
Bakaruhában
- Magyar Mozi TV, 09:45
Asterix az olimpián
- Filmbox Extra HD, 10:15
Z, a hangya
- HBO, 10:46

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Keresek egy Filmet, de nem tudom mi a címe segítene valaki?
Naruto (sorozat) - Most akkor sasuke buzi?xD
Szólánc
Asszociáció

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Térdre kényszerítve aaaaa
Paul Newman aaaaa

 

Fórum - Drakula 3000 - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

5. Vescod (2020-04-23 07:23.06) aaaaa
Mi ez a 3,39-es átlag,beszívva nézték akik felpontozták?! Ennek ott volna a helyezése a Temetőkapu és Csontevő c förmedvények mellett :))


4. Jason13 (2011-04-25 17:07.18) aaaaa
Egy újabb nézhetetlen cafadék,mely otthonra talált polcomon.Bram Stoker regényét sok mindenki újraértelmezte már.Született rengeteg film is ebben a témában,van köztük jó,rossz és nézhetetlenül rossz.Ez ebbe a kategóriába tartozik.A történet borzalmas,a forgatókönyvíró megérdemelné,hogy valaki barackot nyomjon a buksijáré.De olyat,hogy az agyáig hatoljon.Egy űrhajó rátalál az űrben egy másik hajóra,mely a Kárpát rendszerből jött és vámpírok vannak rajta.De pánikra semmi ok,itt van Casper Van Dien,aki már évek óta egyre jobban merül el a szartengerben,mint Van Helsing.Legénységét Coolio,a kócos rapper,Erika Eleniak és Tony Tiny Lister Jr. gazdagítja.
Pár mondat a látványról.Úgy szar,ahogy van.A CGI effektek minősége a béke segge alatt,valahol a Mariana árok legeslegmélyén keresendő.A vámpírok kinézete vicc.Van két szemfoguk,de ennyi.Semmi extra képességük nincs.Mondjuk,az elég érdekes,ahogy betámadják az embereket:felugranak áldozatuk hátára és gyí-te paciznak egyet.Muris,mi?!
A díszletek is elképesztően minimalisták.Az űrhajó pár szobából és egy-két szürke folyosóból áll.Piszok egyedi!Apropó,ha már űrhajó!Az egész az Event Horizon elcseszett mása.De a film koppint mást is ezerrel.Akinek néha beugrik az Alien,az nem hülye.
Draculáról,alias Orlock grófról is sokat lehetne mesélni.A csávó annyira ijesztő,mint egy rózsaszín egyszarvú és végig Lugosi Béla jelmezének ötszáz forintos másolatát hordja.
A befejezés igazi happy end,mindenki meghal,de míg mielőtt bekövetkezik a robbanás,Lister barátunk a vállára kapja Eleniak kisasszonyt és elindulnak kefélni.Ilyet se látni mindennap.
Igazi ocsmány végtermék ez a film,melyet a trash rajongóknak tudok ajánlani.Mindenki más óvatosan közelítsen.



3. Cernunnosz (2010-03-07 13:36.05)  
Szép,hogy nem használod ezeket a szavakat,de asszem nem ez a topik neve.Én,személy szerint jobban örültem volna egy véleménynek,mint a kis lexikonnak.


2. Langelus (2009-09-29 11:31.53) aaaaa
PHH-HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA-hahaha-hhh-hahahahahaha-ha-hjjhh-h-h-h-h-hh! Vajon milyen replika maradt még, amit nem mondtam még ki az ilyen filmekre? Szegény Erika Eleniak, de csóró filmekben kénytelen alakítani.



Egyébként van egy szupertrágár szavas kategória, amit SOSEM HASZNÁLOK a beszédemben: <{["basz", "fasz", "pina", "pöcs", "köcsög", "kúr", "geci", "picsa", "fos", "lik"]}>


1. StormshadoW (2009-03-09 05:41.58)  
KI-BASZOTT-SZAR-FILM-!-! :-E Szavakat nem találok, nem csodálom hogy nem érkezett rá sok vakkantás, hirtelen nem is tudok mondani ennél rosszabb filmet,de azért biztosan van.mindenesetre a nézhetetlen kategoria. Vámpír kaland sci-fi módra. A készítők arra gyúrtak hogy bepakolják Van dient, a Kiöregedő félt már rég átélt Erica eleniakot, az öreg rappaert, cooliot meg egy másik bandzsal,igen marha szerepet játszó niggert. A sztori mindenhonnat összelopkodott ganéság, ha lopnak,legalább ötletesen,szinvonalasan tennék, ne ilyen förtelem módon.A szinészi játék röhelyes, ostoba dinka állatok mind, unalmas szar semmitmondó dumákkal tele, az event horizonból lopott idegen hajó ötlet se volt olyan nagy szabású félelmetes,semmi feelingje nincs, csak rohangálnak egy konzervdoboz fém folyosoin meg nyavajognak hogy meghalnak. Casper van Dien épp egy Van Helsing volt a sok közül :)) drakula meg egy válóperes ügyvédre jobban hasonlított ,nem volt egy félelemre méltó figura. Vér zéró benne, ez várható el egy horrortól ugyebár. Erica eleniak egy übergagyi robotot alakított kb. olyan szinten, mintha mindenki őt akarná megcseszni, a végén pedig amikor már mind elpatkolt mert biliárd-dákóval jól meglettek döfködve ment a néger megkurni az olajzabáló lányt, csak ott basztak rá hogy közben szétrobbant az ürhajó, ez volt a hatalmas csattanó a végére. CAFAT! soha többé !



Kapcsolódó fórumok

VéleményekVescod, 2020-04-23 07:235 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk