Tiszta méhpempő tudnivalók + rendelés
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A mag (4K Blu-ray)
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Egy zsák liszt
- Filmbox Extra HD, 13:50
Ki a faszagyerek?
- Film+, 14:30
Facér mamik klubja
- Paramount Network, 14:45
Nagytudásúak 2.
- Film Mánia, 15:10
Térj vissza
- Filmbox Extra HD, 15:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
A Manderley-ház asszonya (1940) - Vélemények
Snooker
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Macskanő - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
El a kezekkel a Papámtól! aaaaa
Bill Pullman aaaaa

 

Fórum - A halál művészete - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

12. Watcher (2013-10-08 16:10.39) aaaaa
a szinkronhangok abszolút gagyik voltak :D a film meg egy kisebb katasztrófa :D
de kólával elmegy


11. Mozsika (2011-12-22 14:03.16) aaaaa
Nagyon rossz film. Alapból nem rajongok az ázsiai filmekért. Nos. A borítója alapján egy űberbrutál horror filmre számítottam, de sajna nem ezt kaptam. Az erőszak kevés volt benne. Hol a horror?
A főszereplő nő elég gyengén játszott. Ez még nem lenne baj, de a film annyira unalmas volt, hogy sok helyen bele kellet pörgetnem. A vége várható volt. Ezt a filmet egyszer is bőven elég megnézni. Csak súlyos álmatlanságban szenvedőknek ajánlom.



10. Küsmödi bácsi (2011-01-14 12:34.34) aaaaa - (válasz Küsmödi bácsi 9. hozzászólására)
Ja igen. De ki a tököm volt az albínó lány?! :) Ez is a csapongás egyik jellegzetes példája, logikátlan az egész, miért látott a csaj szellemeket a végén...? Úgy érzem, a filmen dobni akartak már mindennel ami sikeresebbé tehet egy ázsia horrort...


9. Küsmödi bácsi (2011-01-14 12:31.49) aaaaa
Az előzetes vélemények alapján sokkal rosszabbra számítottam. Valójában itt a probléma forrása a rossz rendezés, illetve a főszereplő csaj (a rossz) hiteltelensége.
Egy érdekes és nem egy agyonerőltetett sablonos története van, ami már tetszett. Fekete mágia, boszorkányság, kúúúúl. Meglepően brutál jelenetek vannak benne, csak kicsit unalomba fullad a sok pengehányás... de egyébként beteg állatság.
Nekem a rendezés a fő defektforrás, a sok belassított jelenet, aztán az össze-vissza csapongás egy idő után idegesítővé válik és élvezhetetlenné teszi a filmet. Másik, a főszereplő csaj valami ottani plázacica lehet, nem tudom elképzelni róla azt, ami épp sava-borsa kellene lennie a filmnek, szemben pl. a második rész főgonoszával, aki finoman fogalmazva is félelmetes.
A film vége felé azért kicsit rendeződik a helyzet, ott már nem volt annyi fenntartásom a filmmel, mint az előtt lévő jó 60 perc alatt. Lehetne egy tényleg fasza ázsiai horror, de a fent leírtak miatt egy gyenge közepes. Többre lenne érdemes.


8. Nyolcadik utas (2010-10-23 18:23.21) aaaaa
Valahogy mostanában két pontos horrorokba futok bele. Mint ebbe is. Pedig a történet nem lenne rossz, ha nem lenne ennyire tökéletlen. Túl sok mindent akartak összesűríteni, aminek olykor káosz lett az eredménye. És igen. A szinkron maga a katasztrófa. És már nem először. És örüljünk, hogy Tanit Jitnukul filmkészítést nem tanít.


7. Fear_boss (2010-04-12 18:45.47) aaaaa
Fújj de ocsmány magyar szinkront kapott... Ez miatt tűnik szappanoperának az egész. A véres részek viszont baromi jók, csak hát a film nagy része nem ebből áll. Pedig a borítója alapján azt hittem, hogy sokkal jobb lesz. It's On!


6. Argento (2009-08-24 14:36.06) aaaaa
Vontatott,unalmas baromság.Én is kiadtam érte 990ft de meg is bántam,1ft se ér egyik része se.


5. ...........k (2009-08-07 19:10.30) aaaaa
már jó régóta kiszemeltem magamnak ezt a filmet az egyik tesco-üzletben. és mivel jó kedvemben voltam gondoltam mindjárt megveszem a második részét is hogy ne csak az első rész legyen meg. hát....sajnálom azt a pénzt amit kidobtam ezért a szarságért..röhejes, nevetséges nagy hülyeség..rettenetesen unalmas és már-már szinte vicces ez a film nem hogy horror...hiányzott a filmből a félelem és minden alap dolog ami egy horror filmhez szükséges...és akkor a színészi játékról ne is beszéljünk annál még én is jobban szinészkedek mind azok ott...egyszóval egy nagy nulla az egész...egy értelmetlen szarság...


4. Falcon101 (2009-07-31 16:20.19) aaaaa
Ez a szar film művészete...Katasztrófa.


3. VadRaszta (2009-05-21 23:12.39) aaaaa
szörnyű, szörnyű és szörnyű. Életemben nem láttam még ilyen béna színészeket. Meg háta sztori is elég nagy hülyeség volt. És ez a fekete mágiás cucc főleg nem fogott meg. jah igen és az albinó szellemről már nem is írok... Hogy lehet ennek még két része?



2. Lasimoci (2009-03-28 17:50.48) aaaaa
Ez valami borzadály. Unalmas, vontatott. Horrornak szánalmasan gyenge. Filmnek pedig pocsék. a történetvezetés egy brazil szappanopera stílusában nyomul, érdektelen az egész. Senkinek nem ajánlom a megtekintését.


1. Az utolso szamuráj (2009-02-03 14:36.55) aaaaa
Ujabb ázsiai horror,őszinte megdöbbenésünkre albinó kinézetű szellemmel:hijnye,micsoda forradalom filmgyártásuk terén...nagyjából végére is értünk a pozitivumoknak-márha azt annak lehet nevezni ugyebár-illetve néhány gore jelenet is van a moziban,mondjuk a nyálkás kigyóktól hemzsegő kórterem tényleg ütős.Ezenkivül szembesülhetünk azzal,ha arrafelé valakit megerőszakolnak,azon miután pár férfi átmegy,akkor is ott a hálóing,nem tépik le azt,ez ilyen "udvarias" barbár cselekedet,amit jogos bosszú követ természetesen,méghozzá-húha!-feketemágiához hasonlatos dolgok segitségével.No,itt már rágtam a körmöm,a semmatikusan gány rendezés soha egy pillanatra nem akarta jobbnak mutatni magát,viszont a trutyi szinvonalat lazán és sikerrel tartotta,néha pedig olyan CGI rásegitéssel éltek,amire nehéz negativ jelzőt keresni.A történet lukas és valahogy mindig sejti az ember,ki dobja fel a talpát,a szinjátszás pedig,ó anyám...de legalább a főgonosz néni igen csinos volt,ő a második csillag.
Pár részt megélt ez a sorozat is odakint,hiába,a galacsinhajtó lejtőhöz ért,ami egyszer elindult ugyebár....de a második része pl. szerintem egy fokkal jobb.Nem volt persze nehéz,de akkor is.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekWatcher, 2013-10-08 16:1012 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
A halál művészete adatlap
Eredeti cím: Khon len khong
Évszám: 2004
Rendezte: Tanit Jitnukul
Szereplők: Arisa Wills, Supakson Chaimongkol, Krongthong Rachatawan, Tin Settachoke, Somchai Satuthum...

További információk


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk